ppetike Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 szevasztok! lassan közeledik a 2. szerviz 50e km-rel és úgy gondoltam a gyertyákat is kicserélem. meg tudná valaki mondani pontosan milyen gyertya kell 1.6 motorba (A16XER)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 szevasztok! lassan közeledik a 2. szerviz 50e km-rel és úgy gondoltam a gyertyákat is kicserélem. meg tudná valaki mondani pontosan milyen gyertya kell 1.6 motorba (A16XER)? 1214016 ez a gyári katalógus száma ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ppetike Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 1214016 ez a gyári katalógus száma ;) köszi! megjegyeztem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 T ppetike! Motor: A16XER[LDE] GM Alkatrészszám: 55576026, Opel Katalógusszám: 12 14 016, Champion: RC10MCC Champion OE : OE198/T10 Bosch: FR 9 LCX Beru: 14 FR-9 KUX2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ppetike Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 T ppetike! Motor: A16XER[LDE] GM Alkatrészszám: 55576026, Opel Katalógusszám: 12 14 016, Champion: RC10MCC Champion OE : OE198/T10 Bosch: FR 9 LCX Beru: 14 FR-9 KUX2 köszönöm szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Tegnap megkaptam a gázos átalakításra az árajánlatot. 325E ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ppetike Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Tegnap megkaptam a gázos átalakításra az árajánlatot. 325E ;) ;) :lol: jééézus! honnan kaptad? miért ilyen drága? nekem Pécsről 250e jött Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 jééézus! honnan kaptad? miért ilyen drága? nekem Pécsről 250e jött Hát valahol dunakeszi mellett a medi-car vagy mi. ez a pótkerekes tartállyal tanksapka mellé rejtett töltővel Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 az nagyon drága. én is kaptam egy Z18XER motoros Zafira B re, arra 235.000 Ft ot mondtak. nem tudom elképzelni, hogy az Astra J ennyivel drágább legyen.... ( bár a Turbo motor okozhat ekkora árkülönbséget??? ) Kérjél több helyről árajánlatot!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 az nagyon drága. én is kaptam egy Z18XER motoros Zafira B re, arra 235.000 Ft ot mondtak. nem tudom elképzelni, hogy az Astra J ennyivel drágább legyen.... ( bár a Turbo motor okozhat ekkora árkülönbséget??? ) Kérjél több helyről árajánlatot!!! Opel-infos.de-n meg nincsenek is rajta az uj turbos blokkok, de azok nem direktbefecskendezesesek egeszen veletlenul? Az sokad dobhat a rendszer aran! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 válaszd ki az adott tipust, és ott rá lehet kattintani a motorkódra. ott ír azért adatokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peter... Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Sziasztok! Egy kis segitségre lenne szükségem elsősorban fogyasztás ügyében( persze más tényezők is), autócsere előtt állok jelenleg G astra... J astra 1,6 benzin vagy 1.7 dizel (Németo-ban élek adó és egyebek miatt sem mindegy, éves km kb 25000km....) Esetleg Insignia ...segítséget előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Van mar valaki aki LPG-re alakitotta az 1.4T-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Hali. Fogyasztás: (50e+ van benne) Szekszárd - Pécs: 6,5 L/100 km (tempmat 90-120km/h) Szekszárd - Pécs: 4,5 - 5 L/100 km (tempomat 70km/h) Szekszárd - Pécs: 6,5 - 7 L/100 km (90-120km/h) (Szd-on, kb 6 km városi forgalom, majd egy 50 km országút és kb 10 km Pécsi városi forgalom.) Most így tél felé, inkább 7L/100 km Milyen más tényezőkre gondolsz? (G-hez képest) - csomagtartó kicsit kisebb, - belül szép nagy tágas, műszerfal nagyon szép, könnyen kezelhető - önsúlya 1300 kg. - váltó áttételezés elég hasonló, kb 1 fokozattal van minden eltolva (ami eddig 5-ösben 30km/h 1000 ford, az most 4-esben) - negatívum, hogy nekünk minden szar zörög benne. Kérdésem, mi az ami zöröghet egy autóban (két első ajtónál, kesztyűtartónál, és a belsőlámpa körül) ? Ne mondjátok, hogy majd bekopik, mert 50e km felett járunk..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ppetike Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Kérdésem, mi az ami zöröghet egy autóban (két első ajtónál, kesztyűtartónál, és a belsőlámpa körül) ? Ne mondjátok, hogy majd bekopik, mert 50e km felett járunk..... tapasztalatom 47e után : / röviden műanyagok :lol: / - nálam nem az ajtóknál, hanem a B oszlopnál a biztonsági öv körüli műanyag zörög néha - a kesztyűtartó felől érkező kopogó hang: a sárvédő dob betét kopogott ( egy mű.a bolha hiányzott ) - a belső lámpa előtt az egyik mű.a elem zörög Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 tapasztalatom 47e után : / röviden műanyagok :lol: / - nálam nem az ajtóknál, hanem a B oszlopnál a biztonsági öv körüli műanyag zörög néha - a kesztyűtartó felől érkező kopogó hang: a sárvédő dob betét kopogott ( egy mű.a bolha hiányzott ) - a belső lámpa előtt az egyik mű.a elem zörög a biztonsági öv a fülem mellett nálam is nyöszörög néha meg nekem ami zörgött az első ajtóban az ajtóbehúzó fogantyú műanyag díszbetéte Link to comment Megosztás: More sharing options...
ppetike Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 van már esetleg új árajánlat "gázosításra"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Hali, Erősen gondolkodom egy 1.4 140 pacis automata Astra megrendelésén,sőt már szerződés aláirása előtt állok.Próbáltam Tourerben ezt a konfigot,tetszett a váltó,szebben dolgozik mint az Insigniában és a kocsi is igényesebb mint az.Kicsit harmatos volt a jelenlegi autómhoz képest-Fiat bravo tjet-de gondolom ez a nehéz kasztninak is köszönhető.Olvasok hideget meleget az Astra fogyijáról és egyáltalán nem mindegy mi a stájsz ezzel kapcsolatban......Én országúti használatra venném,városban szinte nem is használom a mostanit sem.Az is benzines turbós és ált. 100as tempóban hajtva stabilan max. 6 lityit fogyaszt. Jó lenne ha ezt az Astra is tudná....Kérném a véleménmyeteket. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 6 liter :lol: sztem felejtsd el ezt az adatot, ha számít a fogasztás, akkor ott az 1,7 cdti. Kérdezz rá ilyenekre, hogy START-STOP rendszer van-e benne? Ha még nincs, akkor várd meg míg lesz (elvileg már van) mert az javít valamenyit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 6 liter :lol: sztem felejtsd el ezt az adatot, ha számít a fogasztás, akkor ott az 1,7 cdti. Kérdezz rá ilyenekre, hogy START-STOP rendszer van-e benne? Ha még nincs, akkor várd meg míg lesz (elvileg már van) mert az javít valamenyit. A dizel felejtős.....Csak azért kérdeztem,mert a gyári fogyiadatok alapján az 1.4 140 országúti fogyija 4.7-az egyik teszt szerint 5-5,5 o.úton- az automatásé 5,3.Az 1.6 osé 5,1. http://www.a5.hu/cikkek/3/42809.shtml A Bravomis turbóbenyás,a gyári adat 5.6L és 6 ból ki is jön.Országúton.Az Astra 2000nél 105 el gurul 6ikban,a Bravo 2500at forog 100nál 6ikban.Azért gondoltam,hogy az Astra sem papizhat sokkal többet.Hangsúlyozom,országúton.A városi forgalom más,nálam az nem játszik. Az 589.sz hsz edben 6,5l es fogyiról irsz 90-120 között.tehát az bőven 6 alatt lenne ha 100 tempomattal gurulsz.A turbós pedig takarékosabb mint az 1.6 sima.Országúton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KaSaX Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Hali, Erősen gondolkodom egy 1.4 140 pacis automata Astra megrendelésén,sőt már szerződés aláirása előtt állok.Próbáltam Tourerben ezt a konfigot,tetszett a váltó,szebben dolgozik mint az Insigniában és a kocsi is igényesebb mint az.Kicsit harmatos volt a jelenlegi autómhoz képest-Fiat bravo tjet-de gondolom ez a nehéz kasztninak is köszönhető.Olvasok hideget meleget az Astra fogyijáról és egyáltalán nem mindegy mi a stájsz ezzel kapcsolatban......Én országúti használatra venném,városban szinte nem is használom a mostanit sem.Az is benzines turbós és ált. 100as tempóban hajtva stabilan max. 6 lityit fogyaszt. Jó lenne ha ezt az Astra is tudná....Kérném a véleménmyeteket. Üdv. Az automata váltó feltétlenül szükséges? Kiérsz a városból 6-ik ... és tempomat. Nincs még hosszabb tapasztalatom ( 1 hét ) de úgy láttam, hogy ezzel a tempóval 5,5-5,9 van a fogyasztás. Maga a kocsi pedig: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Az automata váltó feltétlenül szükséges? Kiérsz a városból 6-ik ... és tempomat. Nincs még hosszabb tapasztalatom ( 1 hét ) de úgy láttam, hogy ezzel a tempóval 5,5-5,9 van a fogyasztás. Maga a kocsi pedig: ;) :lol: Igen,kizárólag azzal veszem,ha veszem. A próbaút alapján kultúrált a 6 gangos egység.Tehát ha jól értem neked is egy új 140 es turbód van és tetszik Milyen tempóval hajtva papizik ennyit,ja és téligumival?/milyen méretű?/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
KaSaX Elküldve December7, 2011 Megoszt Elküldve December7, 2011 Igen,kizárólag azzal veszem,ha veszem. A próbaút alapján kultúrált a 6 gangos egység.Tehát ha jól értem neked is egy új 140 es turbód van és tetszik Milyen tempóval hajtva papizik ennyit,ja és téligumival?/milyen méretű?/ http://www.michelin.hu/autogumi/michelin-alpin-a4 Ezt adták hozzá téli gumi gyanánt. A méret 205/55/R16 És ezt a fogyasztást 95-102 km/h sebességnél mutatja tempomattal... DE mint írtam, NAGYON frissek a tapasztalataim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
george2 Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 http://www.michelin.hu/autogumi/michelin-alpin-a4 Ezt adták hozzá téli gumi gyanánt. A méret 205/55/R16 És ezt a fogyasztást 95-102 km/h sebességnél mutatja tempomattal... DE mint írtam, NAGYON frissek a tapasztalataim. Köszi a választ.Ez egy 1 hetes,bejáratós autónál egyáltalán nem rossz fogyi.Sőt....Tehát akkor a 6 l alatti országúti fogyi nem utópia. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve December8, 2011 Megoszt Elküldve December8, 2011 van már esetleg új árajánlat "gázosításra"? még nincsen, mert idén biztos nem lesz már rá keretem, és addig nem is érdeklődök. de majd jövő tavasszal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts