harmlevi Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...utomata-4421232 Ez nem a tied? "köszi! megtaláltam. akkor már csak a lámpa a kérdés." Semmiképpen se gondolkozz a lámpán! Szenzációs dolog és kapsz hozzá csomó más dolgot is ha megrendeled. 280.000-ért szerintem a hülyének is megéri, arról nem is beszélve, hogy nagyon profi módon müxik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Majestic Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...utomata-4421232 Ez nem a tied? De sajnos igen. Vérzik a szívem, nagyon szeretem :) De sajnos külföldre költözünk és hát oda nem tudom magammal vinni, illetve nem akarom, hogy itthon álljon több évig :D Nagyon örülnék ha valamelyik fórumtárs venné meg... Úgy vigyáztam rá mint a hímed tojásra! Nyugodtan ajánlhatjátok bárkinek. Gyönyörű és IGAZÁN KARCMENTES! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gu007 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 nem akarok használtat csak néztem a felhozatalt. köszi a sok segítséget, de tényleg odébb van még sajnos az autó vásárlása. meg a mostanitól sem válok meg szívesen (tigra) de kinőttük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Majestic, nem a te autód eladó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gu007 Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 de. az előző hsz-em felett írta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Jogos, bocsi... :D Máshol találtam meg a linket, vissza pedig nem olvastam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 5 ért érdekel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Majestic Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 5 ért érdekel :) 6.8-at már ajánlottak érte, de nem adtam oda. Meg az az igazság, hogy még nagyon gondolkodom az eladáson. Ennyiért ugyan MOSt még eladom, de lehet, hogy mégis megtartom valahogy. Nagyon szertem a kocsit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2011 tisztelettel megkérnék minden klubtagot, hogy fáradjanak be ide és véleményezzék az előkészülteket : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1675 köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ppetike Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 sziasztok! a segítségeteket szeretném kérni! valaki tudna valami honlapot ahol megtalálom a szervizelések során végzendő, illetve cserélendő feladatok/alkatrészek listáját? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 szervizkönvbe le van asszem írva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ppetike Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 szervizkönvbe le van asszem írva. természetesen ez volt az első amit megnéztem! nincs benne! csak a 30.000 km/egy éves szervízintervallum van leírva. semmi konkrétum Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robika32 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 sziasztok! a segítségeteket szeretném kérni! valaki tudna valami honlapot ahol megtalálom a szervizelések során végzendő, illetve cserélendő feladatok/alkatrészek listáját? köszi Hali. Azt nem láttam, hogy dizeled van-e vagy benzines ezért irom le ezt is meg azt is. Műszaki adatok OPEL ASTRA J 1.4 ecoFLEX Feltöltési mennyiségek és specifikációk Motorolaj szűrővel 4,00 liter Motorolaj specifikációja GM-LL-A-025 Mechanikus sebességváltó 1,60 liter Specifikáció mechanikus sebességváltóolaj Original Öl Hűtőfolyadék 6,00 liter Hűtőfolyadék specifikációja B040 1065 Fékfolyadék cserénél 1,00 liter Specifikáció fékfolyadék DOT 4 Hűtőközeg légkondícionáló 600 gramm Specifikáció hűtőközeg R134 a Specifikáció hűtőolaj Polylub GLY 801 Specifikáció tengelykapcsoló-folyadék DOT4 Csereintervallum: Segédberendezés-szíj csereintervallum minden 150.000 km / 10 év Légszűrő csereintervallum minden 60.000 km / 4 év Gyújtógyertya csereintervallum minden 60.000 km / 4 év Fékfolyadék csereintervallum minden 2 év Motorolaj és szűrő csereintervallum minden 30.000 km / évente egyszer Rádiós távirányító elemének cseréje minden 2 év Beltéri szűrő csereintervalluma minden 60.000 km / 2 év Műszaki adatok OPEL ASTRA J 1.7 CDTI Feltöltési mennyiségek és specifikációk Motorolaj szűrővel 5,40 liter Motorolaj specifikációja GM-LL-B-025 Mechanikus sebességváltó új feltöltés 2,20 liter cseremennyiség 2,00 liter Specifikáció mechanikus sebességváltóolaj Original Öl Hűtőfolyadék 7,10 liter Hűtőfolyadék specifikációja B040 1065 Fékfolyadék cserénél 1,00 liter Specifikáció fékfolyadék DOT 4 Hűtőközeg légkondícionáló 600 gramm Specifikáció hűtőközeg R134 a Specifikáció hűtőolaj Polylub GLY 801 Specifikáció tengelykapcsoló-folyadék DOT 4 Csereintervallum Fogasszíj - motorvezérlés csereintervallum minden 150.000 km / 10 év Motorvezérlés feszítőgörgő csereintervallum minden 150.000 km / 10 év Vezérműszíj-terelőgörgő csereintervallum minden 150.000 km / 10 év Segédberendezés-szíj csereintervallum minden 150.000 km / 10 év Légszűrő csereintervallum minden 60.000 km / 4 év Üzemanyagszűrő csereintervallum minden 60.000 km / 2 év Fékfolyadék csereintervallum minden 2 év Motorolaj és szűrő csereintervallum minden 30.000 km / évente egyszer Rádiós távirányító elemének cseréje minden 2 év Beltéri szűrő csereintervalluma minden 60.000 km / 2 év Szelephézag - ellenőrző üzemmód minden 150.000 km Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robika32 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Szervizintervallum kijelzés visszaállítása Kapcsolja be a gyújtást. A "MENU"- gombot lenyomni. A járműinformáció-menüt kiválasztani. A "Oil - Life System" menüpontot előhívni. A visszaállító gombot megnyomni. Tartsa lenyomva a visszaállítás-gombot, lépjen a fékre és tartsa lenyomva. A szervizkijelző átáll. A szerviz-periódus vissza van Link to comment Megosztás: More sharing options...
ppetike Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 köszönöm szépen Link to comment Megosztás: More sharing options...
ppetike Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 amúgy nekem 1.6 van esetleg megtudnád mondani hol tudom megtalálni ezeket a dolgokat? vagy csak a szervíznek vannak meg? köszi még 1x Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Uhuhu, nem tudod véletlenül, hogy a fékre milyen visszahívás van? De szerdán megy tempomat és fék cserére a kocsi, meg a zörgést meg nézik. Másnem akkor este kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Uhuhu, nem tudod véletlenül, hogy a fékre milyen visszahívás van? De szerdán megy tempomat és fék cserére a kocsi, meg a zörgést meg nézik. Másnem akkor este kiderül. fékre nem tudom, de a tempomatra így asszem nincs, de a féklámpa + kuplungpedál kapcsolra van, és az meg fogja oldani a tempomat problémádat is. ma csináltunk egy ilyen autót, és jó lett. egyszerüen csak a visszahivást csináltuk meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 köszi szépen. Ugyanilyen visszahívásos dologra vittük mi is. Amit nálunk cseréltek: - tempomat kapcsoló - 2 érzékelő, tempomat és féklámpa Meg a jobb oldal előlről jövő zörgést lokalizáltuk, kesztyűtartó körüli zörgésre. Erre is ránéztek. A kesztyűtartót kiszerelték és ott a kilazult csavarokat meghúzták. Kitisztítottak még egy ventillátort is ott valahol és le lett mosva az autó. Remélem most majd csönd lesz az autóban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 köszi szépen. Ugyanilyen visszahívásos dologra vittük mi is. Amit nálunk cseréltek: - tempomat kapcsoló - 2 érzékelő, tempomat és féklámpa Meg a jobb oldal előlről jövő zörgést lokalizáltuk, kesztyűtartó körüli zörgésre. Erre is ránéztek. A kesztyűtartót kiszerelték és ott a kilazult csavarokat meghúzták. Kitisztítottak még egy ventillátort is ott valahol és le lett mosva az autó. Remélem most majd csönd lesz az autóban. :lol: a tempomat kapcsolót feleslegesen cserélték, a fék illetve a kuplungpedál kapcsoló cserével is megoldódott volna... nálunk is volt már 2 autó ami a kesztyütartó zörgött. valamit megrögzitettünk, fogalmam sincs hogy mit, de jó lett.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ppetike Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 nálam a jobb első sárvédő betét volt állítólag a ludas a zörgés tekintetében. azon belül is egy műanyag bolha. kicserélték egy csavarra. remélem jó lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 http://www.autopult.hu/index.php/tesztek/t...astra-16t-teszt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Hi. Zörgés nem szűnt meg sajnos, viszont ahogy bemelegszik az autó, úgy megszűnik a hang. Bemelegedés után kis idő elteltével viszont valami ciripelni kezd a hátsó ajtó körül......reméljük tücsök?! Fogyasztás: Pécs szekszárd és vissza, mindennap 6,5 L/100 km <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ppetike Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Hi. Zörgés nem szűnt meg sajnos, viszont ahogy bemelegszik az autó, úgy megszűnik a hang. Bemelegedés után kis idő elteltével viszont valami ciripelni kezd a hátsó ajtó körül......reméljük tücsök?! Fogyasztás: Pécs szekszárd és vissza, mindennap 6,5 L/100 km <_< nálam megszünt a zörgés! jobb elől a sárvédőbetét felfogatása nem volt tökéletes az A oszlop felé. műanyag bolha helyett csavarral rögzítették - azóta nincs vele gond! (bár nekem csak 100as tempó felett hallatszott) a "tücsökre" talán annyit, hogy néha a ventilátor motor ciripel nálam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Sárvédő betét nem hiszem, kesztyűtartó bal oldala és műszerfal körül jelentkezik, aztán ki tudja. Legyen végre jóidő, hogy akkor is ki lehessen próbálni, hátha csak a tél a baja egy 5 millás autónak <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts