Mc-elek Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 hokiféket bedobni túl gyakran. :-) tudatlan vagyok egyébként is... na de mi az a hokifék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 tudatlan vagyok egyébként is... na de mi az a hokifék :) hokifék? hát az vmi ilyesmi: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 hokifék? hát az vmi ilyesmi: <_< :) :icon13: mondom én hogy tudatlan vagyok mert még nem tudom miről van szó.... van a kocsi hátuljába jégpálya korizó fiúval??aki elesik?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 <_< :) :icon13: mondom én hogy tudatlan vagyok mert még nem tudom miről van szó.... van a kocsi hátuljába jégpálya korizó fiúval??aki elesik?? :D nem is rossz ötlet, azé' elek, látom neked sincs gond a fantáziáddal, de nem. Apámtól tanultam ezt a kifejezést, ő arra használta, ha vki mondjuk 100 km/h-ról kell lefékezzen, amilyen gyorsan csak tud, 0-ra. Ezt hívja ő hokiféknek. Én meg tőle tanultam beszélni, sajna. :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 <_< :) :icon13: mondom én hogy tudatlan vagyok mert még nem tudom miről van szó.... van a kocsi hátuljába jégpálya korizó fiúval??aki elesik?? :D Gondolom, abból jön, hogy a jégkorongban így kell gyorsan megállni. Ez a neve ennek a figurának. ;-) Ami itt a videjjón nem sikerült ugye maradéktalanul. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Gondolom, abból jön, hogy a jégkorongban így kell gyorsan megállni. Ez a neve ennek a figurának. ;-) Ami itt a videjjón nem sikerült ugye maradéktalanul. :-) akkor az olyan mint ha kidobnád a vasmacskát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 akkor az olyan mint ha kidobnád a vasmacskát :) lehet, ezt meg én nem hallottam még. de a lényeg, h kicsit tényleg fura, illetve, lehet, h normális ez a hang. olyan tompa kis puffanó hangot ad, miután fékezek. tényleg legjobban egy puffogóviperához tudom csak hasonlítani (bár azt sem hallottam még élőben). :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 nem tudom, tippelek: nem lehet, hogy a lefuvoszelepet hallod? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 nem tudom, tippelek: nem lehet, hogy a lefuvoszelepet hallod? :) lehet. igazság szerint fogalmam sincs, mit kéne hallanom, mivel ez életem első turbó autója. úgyhogy lehet, h pontosan ezt kell hallani, amit hallok. csak mintha ez eddig nem lett volna, de azért bepillantok má' hátha, a csomagtartóba, téllleg, me' lehet, h csak egy-két véletlenül bevásárlószatyorból kiesett és általam eddig nem észlelt joghurt (mint unidentified flying object) adja meg magát a benne felhalmozódott légnyomásnak. who knows... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 lehet. igazság szerint fogalmam sincs, mit kéne hallanom, mivel ez életem első turbó autója. úgyhogy lehet, h pontosan ezt kell hallani, amit hallok. csak mintha ez eddig nem lett volna, de azért bepillantok má' hátha, a csomagtartóba, téllleg, me' lehet, h csak egy-két véletlenül bevásárlószatyorból kiesett és általam eddig nem észlelt joghurt (mint unidentified flying object) adja meg magát a benne felhalmozódott légnyomásnak. who knows... <_< Húzd le az ablakot, és rugdosd kicsit a gázt. Ha akkor hallod, mikor elengeded a pedált, akkor lefújó. :) A macska meg még mindig nem rajtad nevet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Húzd le az ablakot, és rugdosd kicsit a gázt. Ha akkor hallod, mikor elengeded a pedált, akkor lefújó. :D A macska meg még mindig nem rajtad nevet. <_< köszi a tippet, este megnézem. de nincs kedvem dógozni! (pedig nagyon kéne) (macsek nem zavar, felőlem nyeríthet is a kacagástól. egy nyerítő macska amúgy is sokkal szórakoztatóbb, mint egy sima dorombolós) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Majestic Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Maji kedvéért a legutóbbi tankolástól kezdve igyekeztem főleg városban használni az ótót, és a következő adattal tudok szolgálni: 7,9-et zabál nagy dugókban és úgy, hogy időnként (nem is ritkán) használom a FlexRide SPORT gombját, ami szerintem növeli a fogyasztást jócskán. Majd mérek vmikor egy autópályát is, az eddigi összesített saját "vegyes" 7,5 körül volt, ahogy írtam korábban. De ez valójában nem a klasszikus "vegyes"! A kontroll-lichttel kapcsolatban (elektr. kézifék): uhu remekül ismer, naná, h nem vittem el sehova, és (DÁDÁÁÁM).... nem akarom lekopogni, de megszűnt a probléma, már két hete nem jelez ki semmit. :D Köszi szépen! Nekem is van teljesen friss infom a fogyasztással kapcsolatban! Ugyebár az enyém 1.6 Turbo Automata és CSAK városban (folyamatos dugóval), a fogyasztás a következőképpen alakul: Amennyiben tisztán csak "automata üzemódott" használom, akkor a fogyasztás 10 L/100KM normális vezetés mellett. Amennyiben sportosabban vezetek, akkor ez + 1 litert eredményez. Amennyiben az ActivSelect módot használom (manuálisan váltogatok), akkor normál vezetésnél 9L/100KM. És ha nyomom neki, akkor + 1L, tehát 10 körül jön ki a fogyasztás. Szerintem ez NEM SOK ennél a teljesítménynél (180 LE) és közel 1500 kg-nál. :) Mérd le légyszi városok kívűl is, majd én is megteszem! Mégegyszer köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Majestic Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Az okosokhoz lenne egy kérdésem: azt mondták a szervízben, hogy javasolják lecserélni a motorolajat 2500 km-nél. Szerintetek ez egy kicsit nem túlzás? Vagy van objektív alapja a javaslatnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Az okosokhoz lenne egy kérdésem: azt mondták a szervízben, hogy javasolják lecserélni a motorolajat 2500 km-nél. Szerintetek ez egy kicsit nem túlzás? Vagy van objektív alapja a javaslatnak? Nem túlzás.... mivel a motor úgymond most kopik be.... szerintem csere,hosszú távon meghálálja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Majestic Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Nem túlzás.... mivel a motor úgymond most kopik be.... szerintem csere,hosszú távon meghálálja :) Rendben, akkor lecseréltetem, köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Köszi szépen! Nekem is van teljesen friss infom a fogyasztással kapcsolatban! Ugyebár az enyém 1.6 Turbo Automata és CSAK városban (folyamatos dugóval), a fogyasztás a következőképpen alakul: Amennyiben tisztán csak "automata üzemódott" használom, akkor a fogyasztás 10 L/100KM normális vezetés mellett. Amennyiben sportosabban vezetek, akkor ez + 1 litert eredményez. Amennyiben az ActivSelect módot használom (manuálisan váltogatok), akkor normál vezetésnél 9L/100KM. És ha nyomom neki, akkor + 1L, tehát 10 körül jön ki a fogyasztás. Szerintem ez NEM SOK ennél a teljesítménynél (180 LE) és közel 1500 kg-nál. :) Mérd le légyszi városok kívűl is, majd én is megteszem! Mégegyszer köszi! O.K., lemérem. De én (a sajátom tekintetében) soknak találom kicsit a fogyasztást. Persze azzal tisztában voltam a vásárláskor, h nem japán autót veszek, de azért mégis... Remélem, hogy az első olajcserekor, ahogy mc-elek írta, vmi szoftverfrissítést is történik, bízom a bevált német szervizben, ahova vinni szoktam. Én már közben 7250 körül tartok, úgyhogy a csere nagyon is időszerű, ha igaz, amit mc-elek ír. Azt nem értem, h a mellékelt gyári karbantartási útmutató erről miért nem ír semmit. A service-plan szerint ha jól emlékszem 15.000 km, ill. egy év szerepel első olajcserére. Vagy 30 000, ill. két év, amelyik előbb bekövetkezik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 O.K., lemérem. De én (a sajátom tekintetében) soknak találom kicsit a fogyasztást. Persze azzal tisztában voltam a vásárláskor, h nem japán autót veszek, de azért mégis... Remélem, hogy az első olajcserekor, ahogy mc-elek írta, vmi szoftverfrissítést is történik, bízom a bevált német szervizben, ahova vinni szoktam. Én már közben 7250 körül tartok, úgyhogy a csere nagyon is időszerű, ha igaz, amit mc-elek ír. Azt nem értem, h a mellékelt gyári karbantartási útmutató erről miért nem ír semmit. A service-plan szerint ha jól emlékszem 15.000 km, ill. egy év szerepel első olajcserére. Vagy 30 000, ill. két év, amelyik előbb bekövetkezik. a szoftverfrissítés nem biztos...más gyártónál tudom hogy van ilyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 szoftver frissítést a "régebbi" daraboknál érdemes elvégeztetni (ha meg előjött már a tempomat akkor mindegy, újaknál nincs ilyen hiba). Amugy valamit biztos állítanak a szoftveren, a mienk érzésre jobb lett 2000 km után. Nem tudom, ti hogy szoktatok autót venni, nekünk az átadás napján mondta a srác, hogy 1500 km után olajcsere és utána kaptunk egy szép castrol-os matricát a motortérbe, hogy amint elérjük a 15000 km-t újra várnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Majestic Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 O.K., lemérem. De én (a sajátom tekintetében) soknak találom kicsit a fogyasztást. Persze azzal tisztában voltam a vásárláskor, h nem japán autót veszek, de azért mégis... Remélem, hogy az első olajcserekor, ahogy mc-elek írta, vmi szoftverfrissítést is történik, bízom a bevált német szervizben, ahova vinni szoktam. Én már közben 7250 körül tartok, úgyhogy a csere nagyon is időszerű, ha igaz, amit mc-elek ír. Azt nem értem, h a mellékelt gyári karbantartási útmutató erről miért nem ír semmit. A service-plan szerint ha jól emlékszem 15.000 km, ill. egy év szerepel első olajcserére. Vagy 30 000, ill. két év, amelyik előbb bekövetkezik. Hát nemtudom: a haveromnak 1.6-os Toyota Aurisa van tiptronikus váltóval és városban 10 litert fogyaszt a kocsija. Ha egy kicsit sportosabban vezet és a dugó is nagy, akkor simán megeszi neki a 11-et is. A a két kocsi közötti teljesítményben azért van különbség, méghozzá fényvnyi! Szerintem nem sok a fogyasztásod (az enyém se). Azonban ha nagyon utazol a fogyasztásra, akkor kapcsolgasd kisebb sebességnél magasabb fokozatban és még kevesebbet fog fogyasztani. Ezzel nyerhetsz úgy 0,5-1 liter között városban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 szoftver frissítést a "régebbi" daraboknál érdemes elvégeztetni (ha meg előjött már a tempomat akkor mindegy, újaknál nincs ilyen hiba). Amugy valamit biztos állítanak a szoftveren, a mienk érzésre jobb lett 2000 km után. Nem tudom, ti hogy szoktatok autót venni, nekünk az átadás napján mondta a srác, hogy 1500 km után olajcsere és utána kaptunk egy szép castrol-os matricát a motortérbe, hogy amint elérjük a 15000 km-t újra várnak. Nekem itt semmi ilyet nem mondtak, se ennél, se az előzőnél (a H-nál). De a három különböző szerviznél sem, ahol eddig jártam. Pedig igazán érdekükben állna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Majestic Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Nekem itt semmi ilyet nem mondtak, se ennél, se az előzőnél (a H-nál). De a három különböző szerviznél sem, ahol eddig jártam. Pedig igazán érdekükben állna... Szerintem is több benne a lehúzás, mint a ráció. Soha semmilyen kocsimnál nem javasoltak ilyen korai olajcserét CSAK az Opelnél... Nem akarom elhinni, hogy az Opel olyan szar motorokat gyárt, hogy a bejáratás miatt kellene lecserélni az olajat ilyen kevesett futott km után! Ha kint élsz Németországban, akkor szerintem DIRREKT kérdezz rá erre telefonon egy márkaszervízben, szerintem ez csak ithon "divat" (mármint a korai olajcsere javaslat). Link to comment Megosztás: More sharing options...
ppetike Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Egy biztos! ártani senki nem fog az autójának, ha lecseréli az olajat. Én 4600nál cseréltem Castrolra. Nincs vele bajom. Lassan a 10.000 is eltelik azóta. A könyve 30.000 km vagy 1 évet ír elő. Akkor viszem megint. Egyébként a komputer szerint az olaj élettartam 72% úgy hogy cserénél lenulláztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
chitza Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Szerintem is több benne a lehúzás, mint a ráció. Soha semmilyen kocsimnál nem javasoltak ilyen korai olajcserét CSAK az Opelnél... Nem akarom elhinni, hogy az Opel olyan szar motorokat gyárt, hogy a bejáratás miatt kellene lecserélni az olajat ilyen kevesett futott km után! Ha kint élsz Németországban, akkor szerintem DIRREKT kérdezz rá erre telefonon egy márkaszervízben, szerintem ez csak ithon "divat" (mármint a korai olajcsere javaslat). Azt nem állítom, h a lehúzás miatt. Lehet, h csak nem foglalkoznak vele, "mindenki azt csinál az autójával, amit akar" alapon. Azért megkérdezem legközelebb, de akármit mondanak, én hallgatok a fórumos fiúkra és inkább lecseréltetem. Ártani biztosan nem árthat. Egyébként megnéztem a gyári útmutatót, és azért ír olyasmit (az angol nyelvű legalábbis), hogy az első olajcserét célszerű az első 6 hónap táján megejteni. Meg olyat is, hogy intenzív használat (taxik, céges autók, pl.) esetén hamarabb kell cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Meg olyat is, hogy intenzív használat (taxik, céges autók, pl.) esetén hamarabb kell cserélni. ez logikus. meg az eurotax szerint normál használatu autó 15600 km/év, céges autó 35000 km/év, taxi meg közel 60000km/év. Ők erre építenek. A felhasználók meg ezeket az értékeket keverik össze-vissza :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 ez logikus. meg az eurotax szerint normál használatu autó 15600 km/év, céges autó 35000 km/év, taxi meg közel 60000km/év. Ők erre építenek. A felhasználók meg ezeket az értékeket keverik össze-vissza :o Nem, az óravisszatekergetők kevergetik azokat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts