mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 szép ez a rieger :) sportosan érzelmes, astra gtc :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ppetike Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 én még mindig maradok az 5 ajtósnál :) és a 20" kerekek már túlzás, főleg hazai utakra Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Egy 17-es felni szerintem mindenre elég, dehát egy koncepción legyen má a lehető legdögösebb:)! Gondolom egy-két dolog még változik a rendes gtc-n de úgy néz ki, hogy jól néz majd ki:)! Remélem az opc-t végre úgy csinálták meg, hogy odaveri a konkurenciát (megane ill. focus rs:)) én még mindig maradok az 5 ajtósnál :) és a 20" kerekek már túlzás, főleg hazai utakra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 hát nem tudom, én azért eltudnék képzelni alatta egy 20" Bentley felnit porig ültetve :D mondjuk ez 22-es, de :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Livi Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Én utálom ha egy autó le van ültetve csúnya rosszabb a vezetés azért legyen magas jobb vezetni úgy! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 hát nem tudom, én azért eltudnék képzelni alatta egy 20" Bentley felnit porig ültetve :D mondjuk ez 22-es, de :D http://noob.hu/2010/09/25/as.jpg Ez egy kibaszott virágfelni. :D Nem szép. :D Én utálom ha egy autó le van ültetve csúnya rosszabb a vezetés azért legyen magas jobb vezetni úgy! :D :) Téged még nem banoltak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Téged még nem banoltak? hát ezaz :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Livi Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Én egy valamit nem értek hogy az Opel astra J-hez miért nem fejlesztették a motorokat már úgy értem hogy miért nem lettek erősebbek vagy miért nem csináltak kis turbós motorokat?Most néztem az előbb az új Skoda oktáviát 1.2 túrbos azt hiszem 90 lovas és 175/nym ad le ellenben az Opel astra kis turbósa 1.4 140 lovas 200nymot ad le akkor miért nem csináltak pl 90 lóerős kis turbósokat? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Én utálom ha egy autó le van ültetve csúnya rosszabb a vezetés.... Éljen a Tes Co(ast) Custom :) Nézd meg mégegyszer az opel.hu-t, esetleg olvass a téma után. A legkisebb turbós moci az 1,4 120 lovas és azért nem csinál 1,2-es mocit, mert hülyeség. Gondolj bele abba a ténybe, hogy még egyik autógyártónak sincs visszajelzése arról, hogy létezne 150.000-t futott kis turbós motor. Ha már a skoda említésre került, ott álltok egy céges rendezvényen: - Te mivel jöttél?? - Azzal az oktáviával. - pdtdi? v6? - 1,2 turbo - :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Ez egy kibaszott virágfelni. :) Nem szép. :D csak a saab :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Majestic Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Megjött a kocsikám (1.6 turbo, Cosmo): http://www.kepfeltoltes.hu/view/100927/fen...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Megjött a kocsikám (1.6 turbo, Cosmo): http://www.kepfeltoltes.hu/view/100927/fen...ltoltes.hu_.jpg :) Használ egészséggel, legyen benne sok örömöd és persze balasetmentes km :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Megjött a kocsikám (1.6 turbo, Cosmo): http://www.kepfeltoltes.hu/view/100927/fen...ltoltes.hu_.jpg Várjuk a beszámolót . Szép szekér :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ppetike Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Megjött a kocsikám (1.6 turbo, Cosmo): http://www.kepfeltoltes.hu/view/100927/fen...ltoltes.hu_.jpg gratulálok hozzá! és hasonlókat mint az előttem szóló! azért a fogyasztásra ne akadj ki ha az istennek se megy le 10 alá :) kicsit irígy is vagyok, szívesen kipróbálnám mit tud a sima 1.6-hoz képest enjoy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Megjött a kocsikám (1.6 turbo, Cosmo): http://www.kepfeltoltes.hu/view/100927/fen...ltoltes.hu_.jpg Wáó!!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Külön piros pont, hogy megvetted bele a xenont. Nem is értem, hogyan spórolhatnak ilyenen egyesek.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Megjött a kocsikám (1.6 turbo, Cosmo): http://www.kepfeltoltes.hu/view/100927/fen...ltoltes.hu_.jpg Grat hozzá, és sok balesetmentes km-t. :D Nem is értem, hogyan spórolhatnak ilyenen egyesek.... az elmúlt 10 évben sem kellett :) , és drága is sztem. (meg érdekes, hogy a németeknél alapfelszereltség) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Sziasztok! A múltkor olvastam egy tesztet az autók lámpáiról. Az volt a lényeg, hogy ugyanazon tipus régi modelljének jobb volt a világítása, mint az aktuális modellnek halogénnal, csak a xenonos új volt jobb fényű. Az újságíró szerint direkt csinálják rosszabbra a nem xenonos lámpákat, hogy vedd meg a xenonosat. Érdekes teszt volt:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Sziasztok! A múltkor olvastam egy tesztet az autók lámpáiról. Az volt a lényeg, hogy ugyanazon tipus régi modelljének jobb volt a világítása, mint az aktuális modellnek halogénnal, csak a xenonos új volt jobb fényű. Az újságíró szerint direkt csinálják rosszabbra a nem xenonos lámpákat, hogy vedd meg a xenonosat. Érdekes teszt volt:-) Hümm....de amikor megrendeli valaki, akkor ezt honnan fogja tudni ? Olvasta a cikket ? :D Xenonlobby vezette az újságíró kezét :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Hümm....de amikor megrendeli valaki, akkor ezt honnan fogja tudni ? Olvasta a cikket ? :D Xenonlobby vezette az újságíró kezét :) Tesztekből. Aztán meg rendelje meg ezt az extrát is jó pénzért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Mikor mi vettük, akkor kérlek szépen 2 videó volt elérhető az autóról, illetve egy 1,4 turbo-s modellről, amit az olaszok teszteltek egy kacskaringós úton és a törésteszt. Miután megrendeltük, már kezdtek lenni cikkek elsőkörben diezelről. Persze nem a fapad verzióval :D Mondjuk ha télen veszel autót, akkor van esélyed kipróbálni sötétben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Majestic Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Wáó!!!!! :) Köszi mindenkinek a jókívánságokat! A beszámoló meglesz, pénteken veszem át valószínűleg. Egész hétvégén próbálgatni fogom :D. Amit eddig kipróbáltam az a hifi: DVD800-as van benne az Infinity rendszerrel. Na annak van hangja rendesen! Gyönyörűen tisztán szól és nagy hangerőn sem torzít. Az eladónak volt egy pendrive-ja valami Abba számokkal, azonnal felismerte és már játszotta is le. Nagyon szép a hangja. A navival is játszogattam egy kicsit: a legújabb 2011-es térképet adták hozzá, egész EU-t. Nagyon szép a képernyője és a Navi térkép is szép rajta. Fájó, hogy a Balkán nincs a térképek között (pl. Horvátország sem), az nagOn kellene nekem. Apropó: tud valaki tippet adni, hogy be lehet-e szerezni Horvátország térképet? A fogyasztástól félek a legjobban, a legtöbbet városban közlekedek és még autómata hozzá, így kicsit fosok... Folyt köv. szombaton és vasárnap. Mégegyszer nagyon köszi a jókívánságotokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 GYÖNYÖRŰ AUTÓ, A SZÍNVÁLASZTÁS IS TETSZIK, én is ebben kértem volna:) Köszi mindenkinek a jókívánságokat! A beszámoló meglesz, pénteken veszem át valószínűleg. Egész hétvégén próbálgatni fogom :). Amit eddig kipróbáltam az a hifi: DVD800-as van benne az Infinity rendszerrel. Na annak van hangja rendesen! Gyönyörűen tisztán szól és nagy hangerőn sem torzít. Az eladónak volt egy pendrive-ja valami Abba számokkal, azonnal felismerte és már játszotta is le. Nagyon szép a hangja. A navival is játszogattam egy kicsit: a legújabb 2011-es térképet adták hozzá, egész EU-t. Nagyon szép a képernyője és a Navi térkép is szép rajta. Fájó, hogy a Balkán nincs a térképek között (pl. Horvátország sem), az nagOn kellene nekem. Apropó: tud valaki tippet adni, hogy be lehet-e szerezni Horvátország térképet? A fogyasztástól félek a legjobban, a legtöbbet városban közlekedek és még autómata hozzá, így kicsit fosok... Folyt köv. szombaton és vasárnap. Mégegyszer nagyon köszi a jókívánságotokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Majestic Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Várjuk a beszámolót . Szép szekér :D Ma veszem át. Könyebb lenne írni ha kérdeznétek dolgokat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts