camaron Elküldve Június8, 2013 Megoszt Elküldve Június8, 2013 Velünk is megoszthatod :)Mivel nekem nem xenonos a fényszóró, így egy ledes darab jól jönne:http://www.sw-tuning.de/Front-Rueckleuchten-u-Blinker/OPEL/Astra-Reihe/Opel-Astra-J/SW-DRL-Scheinwerfer-Astra-J/SW-DRL-Scheinwerfer-Opel-Astra-J-09-14-LED-Tagfahrlicht-R87-black::33905.html?XTCsid=24932bf4160bc2106ed77d806880f8bcEgy kis plusz hang a turbó lefújásakor:http://www.dbilas-shop.com/Products/PopOff-BlowOff/Kit/Opel-Vauxhall/PopOff-kit-Vauxhall-1-4-Turbo-A14NEL-A14NET-Chevrolet-Cruze-1-4-Turbo-Holden-Cruze-1-4-Turbo::8564.htmlA jobb hűtés érdekében:http://www.dbilas-shop.com/Products/Intercooler/Kit/Opel-Vauxhall/Astra/Astra-J/Intercooler-Kit-Opel-Vauxhall-Astra-J-Meriva-B-Insignia-1-4-Turbo-A14NEL-A14NET::6470.html?XTCsid=mch01ocfs9mcd05sv176ctmmk3Kipufogórendszer teljes befejezéséhez:http://www.ebay.co.uk/itm/60mm-Vorkat-Ersatzrohr-Opel-Astra-J-1-6-Turbo-A16LET-GTC-Sportstourer-/290922440817?pt=DE_Autoteile&hash=item43bc542871Muzsika tökéletesítés plusz hozzá egy tetőmonitor, hogy majd a csemeték tudják nézni a mesét út közben, valamint találtam a könyöklőmhöz bőr bevonatot, meg is csinálták és annyira tetszett, hogy az ajtókárpiton is meg szeretném csináltatni. Ez ugye a Cosmoban eleve már bőr. És persze ott a chiptuning is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Június9, 2013 Megoszt Elküldve Június9, 2013 Urak, ha vkit esetleg érdekel vagy ha tudtok vkit, akit érdekelne:http://www.autoalkatresz.hu/auto-felszerelesek_extrak/optikai_tuning/opel_astra_j_elso_toldat-773102http://www.autoalkatresz.hu/auto-gumifelni_egyben/bridgestone_turanza_er300_nyari_215_50r17_91_v_tl_2011_nankang_alufelni_17x7_chevrolet_cruze_opel_astra_j-509967 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gofry Elküldve Június9, 2013 Megoszt Elküldve Június9, 2013 Srácok, lehet volt már róla szó - ha igen bocsánat- : Az ablakmosó fúvókáját kinek, hogyan sikerült állítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ladislaw Elküldve Június11, 2013 Megoszt Elküldve Június11, 2013 Srácok, lehet volt már róla szó - ha igen bocsánat- : Az ablakmosó fúvókáját kinek, hogyan sikerült állítani? Szerintem nem állítható a J Astrán-persze ez nem tuti. Próbáltam én is télen utánanézni ,de nem volt más fórumon sem róla szó. Többször úgy láttam,hogy fölé lő,de aztán rájöttem,hogy olyan finoman porlasztja a vizet,hogy az téveszt meg-más esetben meg csak jeges ill.koszos volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Június11, 2013 Megoszt Elküldve Június11, 2013 normális esetben nem lehet állítani. Amúgy, csavarhúzóval lehet próbálkozni, nem mondom hogy tökéletes lesz, de jobb. A legjobb módszer a csere lenne valami állíthatóra, chevy-nél nézelődnék, hátva van hasonló Link to comment Megosztás: More sharing options...
Besike Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 Srácok, lehet volt már róla szó - ha igen bocsánat- : Az ablakmosó fúvókáját kinek, hogyan sikerült állítani? Irány a szerviz, ott megcsinálják, bár szerintük sem egyszerű! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Giulio Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 Irány a szerviz, ott megcsinálják, bár szerintük sem egyszerű! A szervizek egy része szerint nem állitható.A helyi szervizben nekem egy darab dróttal állitották. Hazudnak és/vagy tudatlanok :D célszerszám is van a művelethez. http://www.ebay.de/itm/270707032713?ru=http://www.ebay.de:80/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l2736&_nkw=270707032713&_fvi=1&clk_rvr_id=423161533218&_rdc=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június16, 2013 Megoszt Elküldve Június16, 2013 Srácok, lehet volt már róla szó - ha igen bocsánat- : Az ablakmosó fúvókáját kinek, hogyan sikerült állítani? Én ~2éve tettem bele a G-be azokat a fúvókákat, és csináltam hozzá beállító szerszámot. Amúgy opel műhelyben kellene lennie célszerszámnak, nem dróttal, csavarhúzóval kellene állítani.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június16, 2013 Megoszt Elküldve Június16, 2013 1.7 CDTI 110 vagy 125Le-s modellt érdemes jobban nézni? Illetve van valakinek? Mik a tapasztalatok vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Besike Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 1.7 CDTI 110 vagy 125Le-s modellt érdemes jobban nézni? Illetve van valakinek? Mik a tapasztalatok vele? Érdemes! Nekem a 125LE-s van. Jól megy, keveset fogyaszt. Sokak szerint traktor hangja van, de szerintem nem zavaró. Egyszer garanciában cseréltek benne valami üzemanyagcsövet, mert fura "szürcsölő" hangot adott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
carlos Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Nekem is 125Le-s van és teljesen meg vagyok vele elégedve szerintem a 100 Le picit kevés! Igazat adok az előttem szolokhoz hogy picit tényleg lehetne szebb hangja főleg ha keményen rálépsz a gázra akkor nagyon traktoros a hangja :( Egy benzin turbó biztosan szebben szól! Viszont fogyasztása nem rossz és szerintem a 100 lovas sem eszik meg kevesebbet! Nekem 110000 km van már benne és semmi gondom nincs vele! Viszont egyszer volt egy klímahűtő cserém de az is egy kavics vagy valami ütés által! Én ajánlom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
SpeedFire Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Nekem is 125Le-s van és teljesen meg vagyok vele elégedve szerintem a 100 Le picit kevés! Igazat adok az előttem szolokhoz hogy picit tényleg lehetne szebb hangja főleg ha keményen rálépsz a gázra akkor nagyon traktoros a hangja :( Egy benzin turbó biztosan szebben szól! Viszont fogyasztása nem rossz és szerintem a 100 lovas sem eszik meg kevesebbet! Nekem 110000 km van már benne és semmi gondom nincs vele! Viszont egyszer volt egy klímahűtő cserém de az is egy kavics vagy valami ütés által! Én ajánlom! :D Mennyi a fogyasztasod ? varos / autopalya ( orszagut ) / vegyes ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Besike Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Mennyi a fogyasztasod ? varos / autopalya ( orszagut ) / vegyes ? Nekem 5,3-at mutat a számítógép, vagyes használat esetén. (60% M0 déli szakasz, 20% város, 20% autópálya) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Én a sports tourereket nézegetem belőle. Van jó pár 1-2 éves elég jó áron, s viszonylag kevés km-el. (vectrákat nézegettem, lemondtam róla, normális nincs, régiek, a Zafira jó lenne, de a futóműve furcsa nekem, nem lehet beküldeni kanyarba rendesen) Link to comment Megosztás: More sharing options...
carlos Elküldve Június18, 2013 Megoszt Elküldve Június18, 2013 Mennyi a fogyasztasod ? varos / autopalya ( orszagut ) / vegyes ? Pontosan nem tudom nálam nem mutatja a fogyasztási adatokat, kb 5-6 liter között lehet főként városba és országúton használom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
SpeedFire Elküldve Június18, 2013 Megoszt Elküldve Június18, 2013 Pontosan nem tudom nálam nem mutatja a fogyasztási adatokat, kb 5-6 liter között lehet főként városba és országúton használom! az kifejezetten jo adat , koszi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 vectrákat nézegettem, lemondtam róla, normális nincs, vedd meg az enyémet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 vedd meg az enyémet :) Miért eladó lesz? :) Astra J OPC 2.0 Turbo a kiszemelt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 Miért eladó lesz? :) Astra J OPC 2.0 Turbo a kiszemelt? :) mindent meg lehet beszélni ;) hát azóta se hagy nyugodni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
carlos Elküldve Június21, 2013 Megoszt Elküldve Június21, 2013 Navi lemez másolással próbálkozott már valaki? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ImI888 Elküldve Június22, 2013 Megoszt Elküldve Június22, 2013 Érdemes! Nekem a 125LE-s van. Jól megy, keveset fogyaszt. Sokak szerint traktor hangja van, de szerintem nem zavaró. Egyszer garanciában cseréltek benne valami üzemanyagcsövet, mert fura "szürcsölő" hangot adott. Szia! Anno Te írtad, hogy a csövet az Opel Interat-nál cserélték? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szuszmák Elküldve Június23, 2013 Megoszt Elküldve Június23, 2013 Sziasztok Márkatársak! Tudnátok nekem segíteni abban hogy, szeretnék venni egy 2011 es évjáratú J Astrát és az esetleges szervíz előzményeket valahonnan meglehet-e tudni? Sajnos a szervízkönyv nem volt a kereskedőnél... Előre is köszönöm a segítséget. Tom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Június23, 2013 Megoszt Elküldve Június23, 2013 Hali. Alvázszámot felirod és besétálsz vele egy opel márkakereskedésbe. Ott ez alapján mindent megmondanak az autóról, HA valaha volt már olyan helyen, ahol rádughatták műszerre. (ergo fel és vagy letöltöttek adatok). Műszaki vizsga hely is jó. Alvázszem pedig a sofőr oldalon a szélvédő és a motorháztető találkozásánál látható (ha jól emlékszem). @carlos: Berakod számítógépbe, csinálsz róla egy iso (vagy bármi más) képfájl-t, majd kiirod. De elvileg megy a sima másolás is. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szuszmák Elküldve Június23, 2013 Megoszt Elküldve Június23, 2013 Hali. Alvázszámot felirod és besétálsz vele egy opel márkakereskedésbe. Ott ez alapján mindent megmondanak az autóról, HA valaha volt már olyan helyen, ahol rádughatták műszerre. (ergo fel és vagy letöltöttek adatok). Műszaki vizsga hely is jó. Alvázszem pedig a sofőr oldalon a szélvédő és a motorháztető találkozásánál látható (ha jól emlékszem). @carlos: Berakod számítógépbe, csinálsz róla egy iso (vagy bármi más) képfájl-t, majd kiirod. De elvileg megy a sima másolás is. Nagyon köszönöm az infót! Üdv: Tom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Besike Elküldve Június24, 2013 Megoszt Elküldve Június24, 2013 Szia! Anno Te írtad, hogy a csövet az Opel Interat-nál cserélték? Szia! Igen, ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts