Majestic Elküldve Szeptember2, 2010 Elküldve Szeptember2, 2010 ez sztem benne van alapbol is. Inkább azt nézd meg, hogy a digitális rádióadók vételét tudod-e fogni (asszem dvb) ? Az csak akkor fog menni ha külön bele lett rendelve a digitális rádióvevő plusz opció (70.000 FT).
uhuhu Elküldve Szeptember3, 2010 Elküldve Szeptember3, 2010 Nekem is előjött a tempomatos hiba és olyan, mintha a kuplung és/vagy a fék pedál mozgására lenne túl érzékeny és azért kapcsol ki. Mintha a döccenéseknél a tehetetlenség miatt úgy érzékelné, hogy megnyomtam valamelyik pedált. Egyébként ha kicsit alányúlok a két pedálnak és feljebb húzom őket, akkor nem kapcsol ki a tempomat. Remélem, javítani fogják. Egyébként szalonból elhozva az autó hetekig (más szemrendszer szerint több körig a szervízbe járva vele) indításkor azt írta ki, hogy "Service vehicle soon", amiről a szervízben nem tudták megállapítani, hogy miért van. Végül egy órás diagnosztikát futtattak rajta, ami mindent resetelt, azóta nincs az üzenet. Azóta egyébként mintha új menüpontok jelentek volna meg a fedélzeti számítógépen (pl. a milyen hangos legyen a rádió amikor a közlekedési hírek mennek), de lehet, hogy csak nem vettem őket észre korábban. megjelent egy körlevél, miszerint ki kell cserélni a kuplung kapcsolót. - azaz a tengelykapcsoló helyzetérzékelőt. akinek ilyen baja van keressen fel egy márkaszervizt, és ki fogják javitani az autót,....
Majestic Elküldve Szeptember3, 2010 Elküldve Szeptember3, 2010 megjelent egy körlevél, miszerint ki kell cserélni a kuplung kapcsolót. - azaz a tengelykapcsoló helyzetérzékelőt. akinek ilyen baja van keressen fel egy márkaszervizt, és ki fogják javitani az autót,.... Nekem éppen ma készült el a megrendelt kocsim Angliában, kb. 3 hét múlva tudom átvenni. Szerintetek ebben már nem lesz ez a probléma?
Livi Elküldve Szeptember5, 2010 Elküldve Szeptember5, 2010 Én csak jókat hallók az új Astra J-ről összehasónlitásban is veri a konkurensekett pl: Toyota Mazda Golf stb kivéve egy valamiben nagyon elcseszték az Astrát és az a motor amiben pedig a legrosszabb minden másban jobb a többinél. Sajnos a motorokat nem fejlesztették és ez hatalmas hiba volt.A túrbosok meg nem átlag embernek való mert sok lenne a fentartása. <_< :wacko: :(
Majestic Elküldve Szeptember5, 2010 Elküldve Szeptember5, 2010 Én csak jókat hallók az új Astra J-ről összehasónlitásban is veri a konkurensekett pl: Toyota Mazda Golf stb kivéve egy valamiben nagyon elcseszték az Astrát és az a motor amiben pedig a legrosszabb minden másban jobb a többinél. Sajnos a motorokat nem fejlesztették és ez hatalmas hiba volt.A túrbosok meg nem átlag embernek való mert sok lenne a fentartása. <_< :wacko: :( Miért sok a fentartása: mert sokat fogyaszt vagy azért mert romlik? Ha az első, akkor talán tudod, hogy városban mennyit fogyszt az 1.6-os turbo normális (nem sportos) autózással?
Colin Elküldve Szeptember5, 2010 Elküldve Szeptember5, 2010 Sajnos a motorokat nem fejlesztették és ez hatalmas hiba volt. De, fejlesztették a motorokat. Euro 5-ös normát tudja mindegyik. Bevezetésre került az 1,4 turbo motor, aminek nemsokára érkezik a 120 lovas verziója is. A túrbosok meg nem átlag embernek való mert sok lenne a fentartása. <_< :( ;) A dizelek is turbosok......... Ha már említetted a Golf-t, annak csak turbós motorja van. Amúgy meg magyarázd meg őket légyszi, és megpróbáljuk elhinni. :wacko:
harmlevi Elküldve Szeptember5, 2010 Elküldve Szeptember5, 2010 Az opelnek ill. a J astrának igenis, jók a motorjai, ha nem azt nézed, hogy úristen a gyorsulási meg a rugalmassági adatai elmarad egy pár tizeddel a többitől, hanem azt, hogy milyen keveset forog 90-nél, 130-nál!!! A saját kategóriájukban az opel motorok a legtakarékosabbak pl. az 1.4 tsi-nél kevesebbet eszik az 1.4 turbo (persze nem az újságíróknál, akik nem úgy vezetik a kocsikat ahogy kéne)...;) Talán az 1,6 szívó tudhatna többet (bár az is egy nagyon korszerű motor), mert nem sok értelmét látom az 1,4-hez képest (igaz ez H astrás tapasztalat, ráadásul a régebbi 105LE-s változat, de (a J astránál) jelenleg is 15 LE-vel tud többet az 1.6 1.4-nél tehát kb. ugyanakkora lehet a differencia!) Amúgy ami engem zavar a picit J-ben az hátul a térérzet, meg a lábfejnek a hely az ülés alatt:)! Én csak jókat hallók az új Astra J-ről összehasónlitásban is veri a konkurensekett pl: Toyota Mazda Golf stb kivéve egy valamiben nagyon elcseszték az Astrát és az a motor amiben pedig a legrosszabb minden másban jobb a többinél. Sajnos a motorokat nem fejlesztették és ez hatalmas hiba volt.A túrbosok meg nem átlag embernek való mert sok lenne a fentartása. <_< :wacko: :(
Majestic Elküldve Szeptember6, 2010 Elküldve Szeptember6, 2010 Az opelnek ill. a J astrának igenis, jók a motorjai, ha nem azt nézed, hogy úristen a gyorsulási meg a rugalmassági adatai elmarad egy pár tizeddel a többitől, hanem azt, hogy milyen keveset forog 90-nél, 130-nál!!! A saját kategóriájukban az opel motorok a legtakarékosabbak pl. az 1.4 tsi-nél kevesebbet eszik az 1.4 turbo (persze nem az újságíróknál, akik nem úgy vezetik a kocsikat ahogy kéne)...<_< Talán az 1,6 szívó tudhatna többet (bár az is egy nagyon korszerű motor), mert nem sok értelmét látom az 1,4-hez képest (igaz ez H astrás tapasztalat, ráadásul a régebbi 105LE-s változat, de (a J astránál) jelenleg is 15 LE-vel tud többet az 1.6 1.4-nél tehát kb. ugyanakkora lehet a differencia!) Amúgy ami engem zavar a picit J-ben az hátul a térérzet, meg a lábfejnek a hely az ülés alatt:)! Nagyon érdekes hozzászólás. Én vagy 2 hónapig szenvedtem azon, hogy melyik kocsit válasszam, a Golf VI 1.4 TSI 160 LE DSG vagy az Astra 1.6 turbó automatát. A szempontok a következők voltak: 1. A motor legyen korszerű (halk, aránylag keveset fogyasszon, legyen megbízható, és legyen korszerű, stb.) 2. A kocsi legyen biztonságos (a kasztni) és legyen szép (kívül/belül) 3. A komfortérzet a kocsiban legyen jó Na mármost, az az állítás, hogy a Golf 1.4 TSI-nél kevesebbet fogyaszt az Astra 1.4-es, ez nagyon érdekes, mert ezt mindenhol pont ellenkezőleg állítják be. Azért is furcsállom, mert nekem most egy 1.4-es 2010-es Corsám van (automata, nem tiptronikus!) és városban simán megeszi normális vezetésnél a 8,5 l/100km. Városon kívül 7l/100km. Mindent összevetve arra jutottam, hogy az Astra 1.6 turbot veszem, bár a fogyasztása állítólag nagyon horrorisztikus, illetve SENKI sem tudja/tudta itt Magyarországon megmondani, hogy mennyit is fogyaszt valójában ez a kocsi városban! Még a hivatalos márkakereskedés sem! Itthoni teszt NINCS, olvasgattam a külföldi teszteket, de ott sem tiszta a dolog. Remélem jól választottam…
gergolabs Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Nagyon érdekes hozzászólás. Én vagy 2 hónapig szenvedtem azon, hogy melyik kocsit válasszam, a Golf VI 1.4 TSI 160 LE DSG vagy az Astra 1.6 turbó automatát. A szempontok a következők voltak: 1. A motor legyen korszerű (halk, aránylag keveset fogyasszon, legyen megbízható, és legyen korszerű, stb.) 2. A kocsi legyen biztonságos (a kasztni) és legyen szép (kívül/belül) 3. A komfortérzet a kocsiban legyen jó Na mármost, az az állítás, hogy a Golf 1.4 TSI-nél kevesebbet fogyaszt az Astra 1.4-es, ez nagyon érdekes, mert ezt mindenhol pont ellenkezőleg állítják be. Azért is furcsállom, mert nekem most egy 1.4-es 2010-es Corsám van (automata, nem tiptronikus!) és városban simán megeszi normális vezetésnél a 8,5 l/100km. Városon kívül 7l/100km. Mindent összevetve arra jutottam, hogy az Astra 1.6 turbot veszem, bár a fogyasztása állítólag nagyon horrorisztikus, illetve SENKI sem tudja/tudta itt Magyarországon megmondani, hogy mennyit is fogyaszt valójában ez a kocsi városban! Még a hivatalos márkakereskedés sem! Itthoni teszt NINCS, olvasgattam a külföldi teszteket, de ott sem tiszta a dolog. Remélem jól választottam… A spritmonitoron megnézheted a fogyasztásokat és sokkal reálisabbak, mint a gyártói közzétételek.
ppetike Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Jól néz ki! hát nem tudom! szerintem az 5 ajtós szebb. ugyan így bajom van a 3 ajtós Corsa D-vel is. ez is kicsit hajaz rá
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Szerző Elküldve Szeptember8, 2010 hát nem tudom! szerintem az 5 ajtós szebb. ugyan így bajom van a 3 ajtós Corsa D-vel is. ez is kicsit hajaz rá Azért az a hátsó ív ebből a szögből elég komoly <_<
Mc-elek Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Azért az a hátsó ív ebből a szögből elég komoly :wacko: szerintem GYÖNYÖRŰ <_<
Colin Elküldve Szeptember8, 2010 Elküldve Szeptember8, 2010 Azért az a hátsó ív ebből a szögből elég komoly <_< http://www.origo.hu/i/1009/20100908opelastra2.jpg kiváncsi leszek, lesz-e hozzá mattig szélesítés :wacko:
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Szerző Elküldve Szeptember8, 2010 kiváncsi leszek, lesz-e hozzá mattig szélesítés <_< :wacko: :( Mondjuk AZ a Kadett nekem sok(k).
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Szerző Elküldve Szeptember8, 2010 de az ív azon is szép <_< Az csúszda, de ez szép :wacko:
ppetike Elküldve Szeptember9, 2010 Elküldve Szeptember9, 2010 elöről valóban mutatós csak mikor hátulról látja az ember.... mintha lenne benne egy lépcső
PGA Elküldve Szeptember9, 2010 Elküldve Szeptember9, 2010 hát nem tudom! szerintem az 5 ajtós szebb. ugyan így bajom van a 3 ajtós Corsa D-vel is. ez is kicsit hajaz rá Ízlés dolga, de pl. nekem úgy igazán nem tetszik az 5 ajtós, mint ahogy pl. az Astra H 5 ajtós sem. Olyan befejezetlen, csapott seggűnek tűnnek nekem, viszont így 3 ajtósban a H és a J is kifejezetten vagány, mokány. (Azé' ha meglepnének egy 5 ajtós J-vel, vonakodva, de elfogadnám... :wacko: <_< )
Majestic Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 A spritmonitoron megnézheted a fogyasztásokat és sokkal reálisabbak, mint a gyártói közzétételek. Hát ha ezek az adatok erre a modellre vonatkoznak (Astra J 1.6 Turbo), akkor ez nagyon gáz! http://www.spritmonitor.de/de/detailansich....html?cdetail=1
ppetike Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 Itt egy kis szösszenet az 1.6 T-ről http://www.vezess.hu/teszt/teszt_opel_astra_1_6/26332/
Colin Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 Hát ha ezek az adatok erre a modellre vonatkoznak (Astra J 1.6 Turbo), akkor ez nagyon gáz! http://www.spritmonitor.de/de/detailansich....html?cdetail=1 Azért egy dolgot ne felejtsünk el, főleg (99%) külföldi adatok vannak rajta. És nyugatabbra tőlünk, nem kimondottan érdekli az embereket a fogyasztás. Meg a másik, elméletileg 1850 rpm-től van turbó, van egy olyan érzésem, hogy hatodikban a 100 km/h-t azt pont itt éri el. Ha így van, akkor végülis lehet reális ez az érték. (+német autópálya+2 porsche a seggedben <_< )
Majestic Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 Azért egy dolgot ne felejtsünk el, főleg (99%) külföldi adatok vannak rajta. És nyugatabbra tőlünk, nem kimondottan érdekli az embereket a fogyasztás. Meg a másik, elméletileg 1850 rpm-től van turbó, van egy olyan érzésem, hogy hatodikban a 100 km/h-t azt pont itt éri el. Ha így van, akkor végülis lehet reális ez az érték. (+német autópálya+2 porsche a seggedben <_< ) Sajnos a fenti tesztből egyértelműen kiderűl, hogy ez rohadtúl sokat fogyaszt! Összehasonlítva a VW 1.4 160LE DSG-vel (ami mindössze átlagban 6.5l/100km fogyaszt) nagyon sok!
gergolabs Elküldve Szeptember14, 2010 Elküldve Szeptember14, 2010 Sajnos a fenti tesztből egyértelműen kiderűl, hogy ez rohadtúl sokat fogyaszt! Összehasonlítva a VW 1.4 160LE DSG-vel (ami mindössze átlagban 6.5l/100km fogyaszt) nagyon sok! Ha számít a fogyasztás, akkor inkább dízelt kell venni.
Recommended Posts