Dávosz Elküldve Május10, 2015 Megoszt Elküldve Május10, 2015 Ha már így el van osztva a fedélzeti komputer akkor testre lehet szabni, hogy abban a 3-ban mi legyen ugye? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kovacsr Elküldve Május10, 2015 Megoszt Elküldve Május10, 2015 (edited) Ilyesmire gondoltál? Az hogy lehet, hogy az egyik astrának ilyen a kinézete a fedélzeti komputernek, hogy egyszerre többet is lát egy oldalon? Módosítva Május10, 2015 : kovacsr Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávosz Elküldve Május10, 2015 Megoszt Elküldve Május10, 2015 Igen ilyenre gondoltam. Ami legalul van a pillanatnyi fogyasztás azt ki lehet cserélni az átlagfogyasztástra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május10, 2015 Megoszt Elküldve Május10, 2015 Igen ilyenre gondoltam. Ami legalul van a pillanatnyi fogyasztás azt ki lehet cserélni az átlagfogyasztástra? nekem ilyen van. Ezt ki lehet cserélni a feljebb linkeltre? Azaz szoftveresen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kovacsr Elküldve Május10, 2015 Megoszt Elküldve Május10, 2015 (edited) Nem tudom nekem teljesen gyári. Átlagfogyasztás csak a Trip 1-2 nél van: Szerintem biztos, hogy csak szoftveres különbség van, mert ha a parkolóasszisztenssel fel extrázod az autót, akkor kapsz gyárilag ilyen "Insigniás" kijelzőt. Igen ilyenre gondoltam. Ami legalul van a pillanatnyi fogyasztás azt ki lehet cserélni az átlagfogyasztástra? Módosítva Május10, 2015 : kovacsr Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május11, 2015 Megoszt Elküldve Május11, 2015 Nem tudom nekem teljesen gyári. Átlagfogyasztás csak a Trip 1-2 nél van: Szerintem biztos, hogy csak szoftveres különbség van, mert ha a parkolóasszisztenssel fel extrázod az autót, akkor kapsz gyárilag ilyen "Insigniás" kijelzőt. Parkoloradarra gondolsz? Nekem az van elol es hattul... Igaz nekem nem a rancfelvarrot, hanem az elso verzio van. Lehet a faceliftben van ilyen sw? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kovacsr Elküldve Május11, 2015 Megoszt Elküldve Május11, 2015 Nem a parkolóasszisztens az más. Külön extraként nem kérhető a Perimeter Protection csomag része (Elektromos fűthető visszapillantó tükrök, Első, hátsó és oldalsó parkoló asszisztens, Holt-tér figyelő). Nekem anno azt mondták a márkakereskedésben, hogy emiatt kaptam ilyen stílusú kijelzőt. Parkoloradarra gondolsz? Nekem az van elol es hattul... Igaz nekem nem a rancfelvarrot, hanem az elso verzio van. Lehet a faceliftben van ilyen sw? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávosz Elküldve Május11, 2015 Megoszt Elküldve Május11, 2015 Én látam olyat amiben nincs holt-tér figyelő rendszer mégis bene van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fityike Elküldve Május12, 2015 Megoszt Elküldve Május12, 2015 Szia Carlos!Ha pénteken délután tudnál rám egy kis időt szakítani akkor élnék az ajánlatodal. Kijelző programozással kapcsolatban! Előre is köszönöm! Üdv :Zsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
carlos Elküldve Május17, 2015 Megoszt Elküldve Május17, 2015 P037E izzításiidő-Vezérlő egység Alacsony feszültség hibája volt már valakinek? (1,7CDTI 125LE) Az általam feltett kérdésre a megoldás: Izzító gyertya csere. Nálam a 4 hengerben volt rossz az izzító gyertya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május17, 2015 Megoszt Elküldve Május17, 2015 Az általam feltett kérdésre a megoldás: Izzító gyertya csere. Nálam a 4 hengerben volt rossz az izzító gyertya. Köszi később jó lesz ez az infó. Amúgy mikor vettem, nézegettem, és az izzító gyertya, és a nyomás szabályozó szelep írták, hogy azok gyakran megadják magukat. Nehéz volt cserélni, ki cserélte, szerviz? Mennyi volt a csere: Tudom az izzítógyertya rizikós művelet, mert könnyen bele lehet törni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fityike Elküldve Május19, 2015 Megoszt Elküldve Május19, 2015 Sziasztok! Nem tudja valaki,Navi 900 van az autóban. Bluetooth-on nem lehet zenét átjátszani? Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május19, 2015 Megoszt Elküldve Május19, 2015 Sziasztok! Nem tudja valaki,Navi 900 van az autóban. Bluetooth-on nem lehet zenét átjátszani? Előre is köszönöm! Van rajta USB, vagyis nekem. Szerintem nem tudja, csak kihangosítást. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
fityike Elküldve Május20, 2015 Megoszt Elküldve Május20, 2015 Köszönöm! Akkor nem birkózóm vele tovább! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cerka75 Elküldve Május20, 2015 Megoszt Elküldve Május20, 2015 Kedves Cartársak! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a gyári rádió CD 400-ast lehet e cserélni NAVI 600, vagy NAVI 900-ra? Mennyire macerás ez a művelet, vagy csak kiveszem a régit és beteszem az újat helyette? Na és hogy egyáltalán használt NAVI 600-at, vagy 900-at lehet-e kapni, mert én még sehol sem találtam. :( Előre is köszi a válaszokat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coppermine Elküldve Május20, 2015 Megoszt Elküldve Május20, 2015 Kedves Cartársak! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a gyári rádió CD 400-ast lehet e cserélni NAVI 600, vagy NAVI 900-ra? Mennyire macerás ez a művelet, vagy csak kiveszem a régit és beteszem az újat helyette? Na és hogy egyáltalán használt NAVI 600-at, vagy 900-at lehet-e kapni, mert én még sehol sem találtam. :( Előre is köszi a válaszokat :) megoldható, de nem lesz olcsó ... vezérlőpanel, gps-vevő megfelelő csatlakozóval, kijelző, programozás, stb. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cerka75 Elküldve Május20, 2015 Megoszt Elküldve Május20, 2015 megoldható, de nem lesz olcsó ... vezérlőpanel, gps-vevő megfelelő csatlakozóval, kijelző, programozás, stb. Gondoltam, hogy nem egy egyszerű művelet.:( Esetleg hozzávetőlegesen lehetne ezeket Forintosítani? Csak a miheztartás végett. Természetesen, ha tudsz ebben segíteni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
carlos Elküldve Május20, 2015 Megoszt Elküldve Május20, 2015 Gondoltam, hogy nem egy egyszerű művelet. :( Esetleg hozzávetőlegesen lehetne ezeket Forintosítani? Csak a miheztartás végett. Természetesen, ha tudsz ebben segíteni :) Üdv! Androidos rendszerben nem gondolkodtál még? https://www.youtube.com/watch?v=bwcxKOitMGQ 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cerka75 Elküldve Május20, 2015 Megoszt Elküldve Május20, 2015 Üdv! Androidos rendszerben nem gondolkodtál még? https://www.youtube.com/watch?v=bwcxKOitMGQ De néztem már ilyet is. Sőt az előző autómban is ilyen volt. Imádtam. De van két pici probléma vele. Nagyon gyengén veszi a rádió jeleket és a kijelzője nem RDS-es. Mondjuk lehet azóta már sokat fejlődött ez a technika :) De gondoltam megpróbálom a gyárit, hátha hasonló összegből kijönne, mint ez az Androidos szuper cucc :) Valakinek lehet a fórumban, akinek ilyen van a verdában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fityike Elküldve Május20, 2015 Megoszt Elküldve Május20, 2015 Sziasztok! Segítségeteket szeretnék kérni, Navi 900 szoftver frissítés után nem kapcsol be! Van lehetőség valahogy réseken? Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
fityike Elküldve Május20, 2015 Megoszt Elküldve Május20, 2015 Resetelni akart lenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
carlos Elküldve Május21, 2015 Megoszt Elküldve Május21, 2015 Köszi később jó lesz ez az infó. Amúgy mikor vettem, nézegettem, és az izzító gyertya, és a nyomás szabályozó szelep írták, hogy azok gyakran megadják magukat. Nehéz volt cserélni, ki cserélte, szerviz? Mennyi volt a csere: Tudom az izzítógyertya rizikós művelet, mert könnyen bele lehet törni. Szervíz cserélte. 9521Ft az izzító gyertya +2600Ft a munka díj. 40perces meló volt nekik. Meg lehetett volna úszni kevesebből is de ugy voltam vele ha beletörik vagy bármi gond van akkor ők szenvedjenek vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pitlac Elküldve Május21, 2015 Megoszt Elküldve Május21, 2015 Sziasztok! Opel astra J 1.4T kisebb méretű kijelzővel a műszerfalom és cd400-as középső, de nem tudom sehogy leolvasni az átlagfogyasztást. Egyeltalán tudja ezt az autó? A menü gomb benyomásakor majd a nyíl elforgatásakor 2 menüpont van csak 1. olajcsere intervallum 2. 1,2 vagy3 unit set, itt a km és mérföld, celsius ás fahrenheit állítom be mértékegységnek. Szóval csak a megtett km-t látható. Tud valaki segíteni esetleg, hogy lehet-e átlagfogyasztást nézni? Furcsa lenne ha nem. A kijelzőn nem aktív de látható a háttérben sok felírat pl.: l/100km, jelenleg a kijelzőnek csak töredéke van aktiválva. Konkrét ajánlás kellene valki hozzáértőhöz aki be tudja állítani, mert ahány szervíz van annyi féle vélemény. Természetesen nem ingyen. Ha vaki tud, segítsen. Előre is köszi üdv! pitlac Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Május22, 2015 Megoszt Elküldve Május22, 2015 Sziasztok! Opel astra J 1.4T kisebb méretű kijelzővel a műszerfalom és cd400-as középső, de nem tudom sehogy leolvasni az átlagfogyasztást. Egyeltalán tudja ezt az autó? A menü gomb benyomásakor majd a nyíl elforgatásakor 2 menüpont van csak 1. olajcsere intervallum 2. 1,2 vagy3 unit set, itt a km és mérföld, celsius ás fahrenheit állítom be mértékegységnek. Szóval csak a megtett km-t látható. Tud valaki segíteni esetleg, hogy lehet-e átlagfogyasztást nézni? Furcsa lenne ha nem. A kijelzőn nem aktív de látható a háttérben sok felírat pl.: l/100km, jelenleg a kijelzőnek csak töredéke van aktiválva. Konkrét ajánlás kellene valki hozzáértőhöz aki be tudja állítani, mert ahány szervíz van annyi féle vélemény. Természetesen nem ingyen. Ha vaki tud, segítsen. Előre is köszi üdv! pitlac Csak halkan jegyzem meg, hogy néha visszafelé is lehetne olvasni a fórumokban és lehet találna az ember választ a kérdésére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pitlac Elküldve Május22, 2015 Megoszt Elküldve Május22, 2015 Csak halkan jegyzem meg, hogy néha visszafelé is lehetne olvasni a fórumokban és lehet találna az ember választ a kérdésére. Csak halkan jegyzem meg, hogy erre a kérdésre nem lehet találni válasz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts