Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Hello

menyivel fog kevesebet tudni?

azal a szerkezetel az esoszenzort is be lehet vele kapcsolni szerinted?

Miért, van benne alapból a tükörnél? Mert ha nincs, akkor nem lehet. Szerintem amelyikben van szenzor, az be is van kapcsolva, de lehet tévedek.

Elküldve

Miért, van benne alapból a tükörnél? Mert ha nincs, akkor nem lehet. Szerintem amelyikben van szenzor, az be is van kapcsolva, de lehet tévedek.

a szenzor benne van de nem müködik.

ugy gondoltam hogy aza a készulékel be lehet kapcsolni.

Elküldve

Helo mindenki!

Valakinek van tapasztalata valamelyik gyori markaszervizzel? (Gyimes, Nador) Vagy ismer valaki jo szerelot Gyor kornyeken aki Opelekkel foglalkozik?

Koszonom!

Elküldve

Hello

Kérdésem, hogy SportsTourerhez tetőre szerelhető kerékpártartó van-e valakinek? Milyet érdemes venni, vagy mi kell hozzá?

Soha nem volt még ilyenem, így halvány lila gőzöm nincs, hogy néznek ki ezek a szerkezetek.

Google-ban keresgéltem, de konkrétan nem hoz. Ha jól sejtem kell hozzá a két keresztbe menő tetősín és arra lehet valamilyen kerékpártartót venni?

Ezek közül kell gondolom valamelyik

http://www.csomagtartoaruhaz.hu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=3344

Köszi

Elküldve (edited)

Hello

Kérdésem, hogy SportsTourerhez tetőre szerelhető kerékpártartó van-e valakinek? Milyet érdemes venni, vagy mi kell hozzá?

Soha nem volt még ilyenem, így halvány lila gőzöm nincs, hogy néznek ki ezek a szerkezetek.

Google-ban keresgéltem, de konkrétan nem hoz. Ha jól sejtem kell hozzá a két keresztbe menő tetősín és arra lehet valamilyen kerékpártartót venni?

Ezek közül kell gondolom valamelyik

http://www.csomagtartoaruhaz.hu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=3344

Köszi

Üdv, Személy szerint nekem nincs kerékpártartóm de kollégának a Fordon van és neki is úgy van rögzítve hogy 2 sín meg keresztbe a tetőn(tetőcsomagtartó) és arra van felszerelve a kerékpár tartó konzol.

Ime:

thule_freeride_532_kerekpartarto_tetore.

De létezik belőle vonóhorogra szerelhető változat:

52a7_3_big.jpg

Vagy a legegyszerűbb és legolcsóbb szerintem az univerzális változat amit a hátsó ajtóra kel fogatni, de személy szerint én nem merném feltenni féltve a fényezést.

2b063f0b041b.jpg

Módosítva : carlos
  • Like 1
Elküldve (edited)

Sziasztok!

Valaki meg tudja nekem mondani, hogy amit a Cromax hoz gyári eredeti Opel fékbetétet és féktárcsát, az valójában milyen gyártótól származik?

Köszi

Módosítva : camaron
Elküldve

Sziasztok! Ha valaki tudna segíteni a kijelző programozásában nagyon megköszöném,és természetesen fizetnék is a segítségért. Előre is köszönöm. Az autó

2012-es

Elküldve

Sziasztok! Ha valaki tudna segíteni a kijelző programozásában nagyon megköszöném,és természetesen fizetnék is a segítségért. Előre is köszönöm. Az autó

2012-es

Üdv, Melyik városban laksz?

Elküldve

Sziasztok!

Valaki meg tudja nekem mondani, hogy amit a Cromax hoz gyári eredeti Opel fékbetétet és féktárcsát, az valójában milyen gyártótól származik?

Köszi

Én tudomásom szerint a general motorsnak a TRW gyártja a fékeket de lehet hogy más beszállítók is vannak.

Elküldve

Érdeklődnék én, hogy a fedélzeti komputerek között lehet-e váltani?

Üdv. Pontosan mire gondolsz? Mit szeretnél látni a kijelzőn?

Elküldve

Üdv! Egy kis segítség kellene...

Nálatok ezen a részen (első ajtó "A" oszlop) található-e szigetelés ami ezt a hézagot tölti ki vagy mint nálam is az első sárvédő ívben van, úgymond belökve és szabadon mozog mind a két oldalon.

Itt:

835851.jpg

A szigetelés:

835852.jpg

Elküldve (edited)

Én tudtam volna segíteni ingyen is de kb 180 km-el az ország másik felén vagyok! :(

Azért köszi! Ha egyszer arra járok, élni fogok az ajánlatodal . Üdv :Zsolt Módosítva : fityike
Elküldve

Azt szeretném látni, hogy így el legyen választva a kijelző (Pl: pillanatnyi sebesség, megtehető távolság, átlagfogyasztás) ez a három legyen egy oldalon.

Elküldve

Azt szeretném látni, hogy így el legyen választva a kijelző (Pl: pillanatnyi sebesség, megtehető távolság, átlagfogyasztás) ez a három legyen egy oldalon

Elküldve

Azt szeretném látni, hogy így el legyen választva a kijelző (Pl: pillanatnyi sebesség, megtehető távolság, átlagfogyasztás) ez a három legyen egy oldalon.

A sebességedet, csak a teszt menüben tudod nézni, az utóbbi kettőt pedig a BC aktiválásával hozhatod elő a kijelzőre, ha BID,GID vagy CID kijelződ van!

Elküldve

Akkor nem lehet a normál kijelzőst átalakítani arra amit mondok?

Mit értesz normál kijelző alatt, a TID-et? Át lehet úgy, hogy veszel egy másikat az előző hozzászólásban felsoroltak közül, majd beépítés és programozás után bekapcsolod a BC-t, de akkor sem lesz teszt menü nélkül sebességed, ahhoz létezik 2 komfort modul 30 ezer körül ami tud ilyet!

• Like 1
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.