alti Elküldve Április19, 2015 Megoszt Elküldve Április19, 2015 Hello menyivel fog kevesebet tudni? azal a szerkezetel az esoszenzort is be lehet vele kapcsolni szerinted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április19, 2015 Megoszt Elküldve Április19, 2015 Hello menyivel fog kevesebet tudni? azal a szerkezetel az esoszenzort is be lehet vele kapcsolni szerinted? Miért, van benne alapból a tükörnél? Mert ha nincs, akkor nem lehet. Szerintem amelyikben van szenzor, az be is van kapcsolva, de lehet tévedek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
alti Elküldve Április19, 2015 Megoszt Elküldve Április19, 2015 Miért, van benne alapból a tükörnél? Mert ha nincs, akkor nem lehet. Szerintem amelyikben van szenzor, az be is van kapcsolva, de lehet tévedek. a szenzor benne van de nem müködik. ugy gondoltam hogy aza a készulékel be lehet kapcsolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lipi111 Elküldve Április25, 2015 Megoszt Elküldve Április25, 2015 Helo mindenki! Valakinek van tapasztalata valamelyik gyori markaszervizzel? (Gyimes, Nador) Vagy ismer valaki jo szerelot Gyor kornyeken aki Opelekkel foglalkozik? Koszonom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Április28, 2015 Megoszt Elküldve Április28, 2015 Hello Kérdésem, hogy SportsTourerhez tetőre szerelhető kerékpártartó van-e valakinek? Milyet érdemes venni, vagy mi kell hozzá? Soha nem volt még ilyenem, így halvány lila gőzöm nincs, hogy néznek ki ezek a szerkezetek. Google-ban keresgéltem, de konkrétan nem hoz. Ha jól sejtem kell hozzá a két keresztbe menő tetősín és arra lehet valamilyen kerékpártartót venni? Ezek közül kell gondolom valamelyik http://www.csomagtartoaruhaz.hu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=3344 Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
carlos Elküldve Április29, 2015 Megoszt Elküldve Április29, 2015 (edited) Hello Kérdésem, hogy SportsTourerhez tetőre szerelhető kerékpártartó van-e valakinek? Milyet érdemes venni, vagy mi kell hozzá? Soha nem volt még ilyenem, így halvány lila gőzöm nincs, hogy néznek ki ezek a szerkezetek. Google-ban keresgéltem, de konkrétan nem hoz. Ha jól sejtem kell hozzá a két keresztbe menő tetősín és arra lehet valamilyen kerékpártartót venni? Ezek közül kell gondolom valamelyik http://www.csomagtartoaruhaz.hu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=3344 Köszi Üdv, Személy szerint nekem nincs kerékpártartóm de kollégának a Fordon van és neki is úgy van rögzítve hogy 2 sín meg keresztbe a tetőn(tetőcsomagtartó) és arra van felszerelve a kerékpár tartó konzol. Ime: De létezik belőle vonóhorogra szerelhető változat: Vagy a legegyszerűbb és legolcsóbb szerintem az univerzális változat amit a hátsó ajtóra kel fogatni, de személy szerint én nem merném feltenni féltve a fényezést. Módosítva Április29, 2015 : carlos 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Május6, 2015 Megoszt Elküldve Május6, 2015 (edited) Sziasztok! Valaki meg tudja nekem mondani, hogy amit a Cromax hoz gyári eredeti Opel fékbetétet és féktárcsát, az valójában milyen gyártótól származik? Köszi Módosítva Május6, 2015 : camaron Link to comment Megosztás: More sharing options...
fityike Elküldve Május6, 2015 Megoszt Elküldve Május6, 2015 Sziasztok! Ha valaki tudna segíteni a kijelző programozásában nagyon megköszöném,és természetesen fizetnék is a segítségért. Előre is köszönöm. Az autó 2012-es Link to comment Megosztás: More sharing options...
carlos Elküldve Május6, 2015 Megoszt Elküldve Május6, 2015 Sziasztok! Ha valaki tudna segíteni a kijelző programozásában nagyon megköszöném,és természetesen fizetnék is a segítségért. Előre is köszönöm. Az autó 2012-es Üdv, Melyik városban laksz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
carlos Elküldve Május6, 2015 Megoszt Elküldve Május6, 2015 Sziasztok! Valaki meg tudja nekem mondani, hogy amit a Cromax hoz gyári eredeti Opel fékbetétet és féktárcsát, az valójában milyen gyártótól származik? Köszi Én tudomásom szerint a general motorsnak a TRW gyártja a fékeket de lehet hogy más beszállítók is vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fityike Elküldve Május7, 2015 Megoszt Elküldve Május7, 2015 Szia! Tatabányán 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávosz Elküldve Május8, 2015 Megoszt Elküldve Május8, 2015 (edited) Kj Módosítva Május8, 2015 : Dávosz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávosz Elküldve Május8, 2015 Megoszt Elküldve Május8, 2015 (edited) Érdeklődnék én, hogy a fedélzeti komputerek között lehet-e váltani? Módosítva Május9, 2015 : Dávosz Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május8, 2015 Megoszt Elküldve Május8, 2015 Sziasztok! Légy szíves egy likeot nyomjatok, köszönöm!!! https://www.facebook.com/OpelHU/photos/ms.c.eJw9zckNwEAIA8COImA57P4biwJLniMbjDAWUVA5Rnswdq8k83eM9ZqmfjJtDc69bK7dj1if8WlDRLtfWHv~;E65j~;OcxfV~;PXsm1WjtrrIlvrwovNpMt9g~-~-.bps.a.850154845052462.1073741894.127994497268504/852979878103292/?type=1&theater Link to comment Megosztás: More sharing options...
carlos Elküldve Május9, 2015 Megoszt Elküldve Május9, 2015 Érdeklődnék én, hogy a fedélzeti komputerek között lehet-e váltani? Üdv. Pontosan mire gondolsz? Mit szeretnél látni a kijelzőn? Link to comment Megosztás: More sharing options...
carlos Elküldve Május9, 2015 Megoszt Elküldve Május9, 2015 Szia! Tatabányán Én tudtam volna segíteni ingyen is de kb 180 km-el az ország másik felén vagyok! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
carlos Elküldve Május9, 2015 Megoszt Elküldve Május9, 2015 Üdv! Egy kis segítség kellene... Nálatok ezen a részen (első ajtó "A" oszlop) található-e szigetelés ami ezt a hézagot tölti ki vagy mint nálam is az első sárvédő ívben van, úgymond belökve és szabadon mozog mind a két oldalon. Itt: A szigetelés: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fityike Elküldve Május9, 2015 Megoszt Elküldve Május9, 2015 (edited) Én tudtam volna segíteni ingyen is de kb 180 km-el az ország másik felén vagyok! :( Azért köszi! Ha egyszer arra járok, élni fogok az ajánlatodal . Üdv :Zsolt Módosítva Május9, 2015 : fityike Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávid Elküldve Május9, 2015 Megoszt Elküldve Május9, 2015 (edited) Üdv. Pontosan mire gondolsz? Mit szeretnél látni a kijelzőn? Módosítva Május9, 2015 : Dávid Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávosz Elküldve Május9, 2015 Megoszt Elküldve Május9, 2015 Azt szeretném látni, hogy így el legyen választva a kijelző (Pl: pillanatnyi sebesség, megtehető távolság, átlagfogyasztás) ez a három legyen egy oldalon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávosz Elküldve Május9, 2015 Megoszt Elküldve Május9, 2015 Azt szeretném látni, hogy így el legyen választva a kijelző (Pl: pillanatnyi sebesség, megtehető távolság, átlagfogyasztás) ez a három legyen egy oldalon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Május9, 2015 Megoszt Elküldve Május9, 2015 Azt szeretném látni, hogy így el legyen választva a kijelző (Pl: pillanatnyi sebesség, megtehető távolság, átlagfogyasztás) ez a három legyen egy oldalon. A sebességedet, csak a teszt menüben tudod nézni, az utóbbi kettőt pedig a BC aktiválásával hozhatod elő a kijelzőre, ha BID,GID vagy CID kijelződ van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávosz Elküldve Május9, 2015 Megoszt Elküldve Május9, 2015 Akkor nem lehet a normál kijelzőst átalakítani arra amit mondok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Május9, 2015 Megoszt Elküldve Május9, 2015 Akkor nem lehet a normál kijelzőst átalakítani arra amit mondok? Mit értesz normál kijelző alatt, a TID-et? Át lehet úgy, hogy veszel egy másikat az előző hozzászólásban felsoroltak közül, majd beépítés és programozás után bekapcsolod a BC-t, de akkor sem lesz teszt menü nélkül sebességed, ahhoz létezik 2 komfort modul 30 ezer körül ami tud ilyet! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávosz Elküldve Május10, 2015 Megoszt Elküldve Május10, 2015 Az hogy lehet, hogy az egyik astrának ilyen a kinézete a fedélzeti komputernek, hogy egyszerre többet is lát egy oldalon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts