bandika Elküldve Október14, 2014 Megoszt Elküldve Október14, 2014 Nem értek hozzá, de valahol azt olvastam hogy nem szabad vizesen csiszolni, mert a kitt megszíjja magát ha megkapja a színt a víz meg ott figyel bent. Igen ezt én is olvastam, csak hagyni kell bőven időt a kiszáradásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október15, 2014 Megoszt Elküldve Október15, 2014 Nem értek hozzá, de valahol azt olvastam hogy nem szabad vizesen csiszolni, mert a kitt megszíjja magát ha megkapja a színt a víz meg ott figyel bent. Ha lezárod szóró gittel, füllerrel, akkor a vízbe csiszolás után pár óra száradás (de jobb ha áll egy egész napot) és mehet a szín. Amúgy én kísérletezgettem már több variációval, szárazon 400al elcsiszolod és rá a szín az is teljesen megfelelő, de ha ráfinomítasz 600-al vagy 800al az még jobb. Annyi, hogy szárazon hamar eltömődik a papír. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október15, 2014 Megoszt Elküldve Október15, 2014 Ha lezárod szóró gittel, füllerrel, akkor a vízbe csiszolás után pár óra száradás (de jobb ha áll egy egész napot) és mehet a szín. Amúgy én kísérletezgettem már több variációval, szárazon 400al elcsiszolod és rá a szín az is teljesen megfelelő, de ha ráfinomítasz 600-al vagy 800al az még jobb. Annyi, hogy szárazon hamar eltömődik a papír. A fényezés nekem még ismeretlen terület, szerencsére csak kisebb javítások voltak a kocsin, a lököst kellett egyedül javítanom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október15, 2014 Megoszt Elküldve Október15, 2014 A fényezés nekem még ismeretlen terület, szerencsére csak kisebb javítások voltak a kocsin, a lököst kellett egyedül javítanom. Mintha láttam volna a fehér autón feketére ecsetelt küszöböt...... :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október16, 2014 Megoszt Elküldve Október16, 2014 Mintha láttam volna a fehér autón feketére ecsetelt küszöböt...... :evilgrin: Hát azt talán nem nevezhetjül fényezés kategóriának. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
C5oNtkov4c5 Elküldve Január2, 2015 Megoszt Elküldve Január2, 2015 Tisztelt Urak! Most látom hogy az egyik fórumtárs (Alex0403), ha minden igaz, ahogy olvasom tuti fényező..... az hagyján de most nézem csak, hogy itt lakik tőlem 10 km-re..... Nem tudja valaki az elérhetőségét? Pontos név? Telefonszám? Mert nekem az autó már 3 szor volt az elmúlt 3 évben fényezőnél, mind a három alkalommal a tank betöltőt javította, gyönyörű is lett a munka, de max 1 hónapig..... és újra kijött..... Pedig 5 éve már van a kerékjáratban műanyag dob betét és szarrá lett alváz-védőzve is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január2, 2015 Megoszt Elküldve Január2, 2015 Tisztelt Urak! Most látom hogy az egyik fórumtárs (Alex0403), ha minden igaz, ahogy olvasom tuti fényező..... az hagyján de most nézem csak, hogy itt lakik tőlem 10 km-re..... Nem tudja valaki az elérhetőségét? Pontos név? Telefonszám? Mert nekem az autó már 3 szor volt az elmúlt 3 évben fényezőnél, mind a három alkalommal a tank betöltőt javította, gyönyörű is lett a munka, de max 1 hónapig..... és újra kijött..... Pedig 5 éve már van a kerékjáratban műanyag dob betét és szarrá lett alváz-védőzve is.... Speciel én tudom az elérhetőségét, de azt nem tudom, hogy foglalkozik e még fényezéssel. Elég régen beszéltem már vele. Egyébként hozzám is közel lakik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Január2, 2015 Megoszt Elküldve Január2, 2015 Hello Nem tudjátok véletlen mennyi festéket kell kevertessek nagyjából ,egy moci tető, maszk, 2 első sárvédő, tető lemezhez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
C5oNtkov4c5 Elküldve Január3, 2015 Megoszt Elküldve Január3, 2015 Speciel én tudom az elérhetőségét, de azt nem tudom, hogy foglalkozik e még fényezéssel. Elég régen beszéltem már vele. Egyébként hozzám is közel lakik. :D OOO.... na mindegy :( Esetleg ha eszedbe jutna vagy valakitől tudsz egy telefonszámot akkor ne tartsd magadban! :) Látom Várpalotai vagy, az is itt van egy köpésre tőlem! :) Nem tudsz valami tuti fényezőt esetleg a környéken? Aki nagyon SPETZ NATZ??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2015 Megoszt Elküldve Január3, 2015 OOO.... na mindegy :( Esetleg ha eszedbe jutna vagy valakitől tudsz egy telefonszámot akkor ne tartsd magadban! :) Látom Várpalotai vagy, az is itt van egy köpésre tőlem! :) Nem tudsz valami tuti fényezőt esetleg a környéken? Aki nagyon SPETZ NATZ??? :D Privát üzenet ment..nem ért oda? :icon1: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január3, 2015 Megoszt Elküldve Január3, 2015 OOO.... na mindegy :( Esetleg ha eszedbe jutna vagy valakitől tudsz egy telefonszámot akkor ne tartsd magadban! :) Látom Várpalotai vagy, az is itt van egy köpésre tőlem! :) Nem tudsz valami tuti fényezőt esetleg a környéken? Aki nagyon SPETZ NATZ??? :D Öskün tudok egyet, de haverom is elkezdett foglalkozni fényezéssel itt palotán. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Január3, 2015 Megoszt Elküldve Január3, 2015 Hello Nem tudjátok véletlen mennyi festéket kell kevertessek nagyjából ,egy moci tető, maszk, 2 első sárvédő, tető lemezhez? kb. 1 liter+edző (0,5 liter), de attól függ milyen vastagon fújják, ennyiből meg kell állnia. Vékonyabban fújva kicsit kevesebb, attól függ milyen szín. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
C5oNtkov4c5 Elküldve Január3, 2015 Megoszt Elküldve Január3, 2015 Öskün tudok egyet, de haverom is elkezdett foglalkozni fényezéssel itt palotán. Köszi , de időközben Zotya megtalálta nekem a Zirci emberünket, először felveszem vele a kapcsolatot és meglátom mennyire SPETZ NÁTZ az ürge.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli083 Elküldve Január17, 2015 Megoszt Elküldve Január17, 2015 Üdv.Olyan kérdéseim lennének,hogy:Békés megyében tud-e valaki egy normális fényezőt,aki nem horror áron dolgozik?Kellene cseréljek 2 küszöböt,meg tanknyílás körül a lemezt.Az egész autót szeretném fényeztetni,mert sok a kavicsfelverődés,és karcolás,stb....És a másik kérdés az lenne,hogy forgalmi szerint piros 04 a színe a kocsinak.Ezen belül bármilyen árnyalatra lehet festeni?Illetve mennyibe kerülne a kombira való festék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speki007 Elküldve Január19, 2015 Megoszt Elküldve Január19, 2015 Lenne egy bugyuta kérdésem :) Az astrámon van pár rozsdásodó hely a megszokott területeken. Mindent megvettem +sprayt kevertettem ki a színkódhoz(E474). Csak az után érdeklődnék, hogy a sprayben benne szokott-e már lenni a lakk,vagy utána kell lakkozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január19, 2015 Megoszt Elküldve Január19, 2015 Lenne egy bugyuta kérdésem :) Az astrámon van pár rozsdásodó hely a megszokott területeken. Mindent megvettem +sprayt kevertettem ki a színkódhoz(E474). Csak az után érdeklődnék, hogy a sprayben benne szokott-e már lenni a lakk,vagy utána kell lakkozni? Szerintem a lakk külön van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Január19, 2015 Megoszt Elküldve Január19, 2015 Lenne egy bugyuta kérdésem :) Az astrámon van pár rozsdásodó hely a megszokott területeken. Mindent megvettem +sprayt kevertettem ki a színkódhoz(E474). Csak az után érdeklődnék, hogy a sprayben benne szokott-e már lenni a lakk,vagy utána kell lakkozni? szia én is a multkor kevertetem ez attól függ hogy kéred, szerintem benne a lakk nekem is benne volt, de tudsz kérni felsőlakosat is olyankor beletöltik a matt szint a spraybe, és egy másik spaydobozba a lakkot neked már tuti benne van 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Január20, 2015 Megoszt Elküldve Január20, 2015 Lenne egy bugyuta kérdésem :) Az astrámon van pár rozsdásodó hely a megszokott területeken. Mindent megvettem +sprayt kevertettem ki a színkódhoz(E474). Csak az után érdeklődnék, hogy a sprayben benne szokott-e már lenni a lakk,vagy utána kell lakkozni? A 474 gyárilag nem felül lakkozott, szóval ha javítasz akkor sem célszerű bázis+lakkot használni. Sima akril aztán kész (szín+edző). 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
speki007 Elküldve Január20, 2015 Megoszt Elküldve Január20, 2015 Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Február19, 2015 Megoszt Elküldve Február19, 2015 Hali! Megtudná nekem valaki mondani,hogy az 1K-ás szórókittre rá lehet fújni a 2k-ás színt? Előre is köszi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Február21, 2015 Megoszt Elküldve Február21, 2015 Hali! Megtudná nekem valaki mondani,hogy az 1K-ás szórókittre rá lehet fújni a 2k-ás színt? Előre is köszi!!Nem ajánlott, én már szívtam miatta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Február21, 2015 Megoszt Elküldve Február21, 2015 Nem ajánlott, én már szívtam miatta. Miért mi volt? Body 4:1 -es szórógittre gondoltam, de ha nem jó akkor veszem a 2k-ást csak drágább de nem baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 Miért mi volt? Body 4:1 -es szórógittre gondoltam, de ha nem jó akkor veszem a 2k-ást csak drágább de nem baj. A Body 4:1 az 2K-s (4 rész gitt+1 rész edző), az mehet rá. Én a spray-re gondoltam mert azok az 1K-sok. Én azzal szívtam, szépen felrepedt az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajzs89 Elküldve Február23, 2015 Megoszt Elküldve Február23, 2015 hali! Valaki már fényezte le a gyári fekete lökhárítókat? Csak mert annak a felülete "rücskös" Ezt hogy lehet megoldani? :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február23, 2015 Megoszt Elküldve Február23, 2015 A 474 gyárilag nem felül lakkozott, szóval ha javítasz akkor sem célszerű bázis+lakkot használni. Sima akril aztán kész (szín+edző). És az 547 piros? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts