Laliiii Elküldve Július1, 2014 Megoszt Elküldve Július1, 2014 Polírozásról tapasztalatok? Kézzel vs. géppel? Melyiknél milyen pasztát, milyen korongot, stb.? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július2, 2014 Megoszt Elküldve Július2, 2014 Polírozásról tapasztalatok? Kézzel vs. géppel? Melyiknél milyen pasztát, milyen korongot, stb.? Köszi. Teknöcös waxot szoktam kézzel, vagy az nem polír? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július2, 2014 Megoszt Elküldve Július2, 2014 Teknöcös waxot szoktam kézzel, vagy az nem polír? :icon1: Nem, az wax :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július2, 2014 Megoszt Elküldve Július2, 2014 Nem, az wax :D :omg: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július2, 2014 Megoszt Elküldve Július2, 2014 Sziasztok! Tudtok ajánlani valami jófajta szórógittet? A győri lakk-os nem igazán vált be :/ Mobihel 2K HS 4:1 hamar száradós, felénk 4800.-/liter edzővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július2, 2014 Megoszt Elküldve Július2, 2014 Polírozásról tapasztalatok? Kézzel vs. géppel? Melyiknél milyen pasztát, milyen korongot, stb.? Köszi. Jó minőségű munkához mindenképp gépet, abból is ami polírozógép (nem tescos), pasztából pedig 3M, jobb helyeken kimérve is adnak, most változtak a kupak színek náluk (durva, közepes, finom ect.) ha jól rémlik én valami féldurvát vettem utoljára, ez elég jól kiszedi a karcokat és egyben fényesít is már, majdnem elég ezzel egy lépcsőben polírozni. Persze ezekhez van külön szivacs is, pl. zöld az a durvábbhoz, tojástartó alakú pedig a hologram mentesítéshez, fényesítéshez. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július2, 2014 Megoszt Elküldve Július2, 2014 Jó minőségű munkához mindenképp gépet, abból is ami polírozógép (nem tescos), pasztából pedig 3M, jobb helyeken kimérve is adnak, most változtak a kupak színek náluk (durva, közepes, finom ect.) ha jól rémlik én valami féldurvát vettem utoljára, ez elég jól kiszedi a karcokat és egyben fényesít is már, majdnem elég ezzel egy lépcsőben polírozni. Persze ezekhez van külön szivacs is, pl. zöld az a durvábbhoz, tojástartó alakú pedig a hologram mentesítéshez, fényesítéshez. Ok, mikor vihetem a verdát hozzád? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július3, 2014 Megoszt Elküldve Július3, 2014 Ok, mikor vihetem a verdát hozzád? :D :D Most nyomtam le egy Micsu L200-ast (de minek :D ), na az szívás volt, de szép lett a végeredmény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sergei Elküldve Július25, 2014 Megoszt Elküldve Július25, 2014 Üdvözletem a szakembereknek illetve a cartársaknak. Frissen fényezett autóról van szó. Fényezés után néhol matt lett a színe illetve picit narancsos lett a végeredmény. Kérdésem lenne hogy mivel lehetne kifényesíteni illetve mivel lehetne eltüntetni a narancsosságot? Lakkozva nincsen. 1k-s festékkel lett pricckolva. A válaszokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július27, 2014 Megoszt Elküldve Július27, 2014 A narancsosságot semmivel, szerintem a rossz előkészítés eredménye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sergei Elküldve Július30, 2014 Megoszt Elküldve Július30, 2014 No kész. némi vizes csiszolás, majd 3 lépcsős gépi polír megoldotta. Nem volt annyira ronda a dolog de nem tetszett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július31, 2014 Megoszt Elküldve Július31, 2014 akkor csak a lakk volt narancsos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sergei Elküldve Augusztus1, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2014 Nem a lakk hanem maga színe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Patesz29 Elküldve Augusztus6, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2014 Hello!Ma felfedeztem egy ilyet a hátsó sárvédő ívemnél.Mit lehetne vele kezdeni? http://www.kephost.com/image/uqV Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus6, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2014 Hello!Ma felfedeztem egy ilyet a hátsó sárvédő ívemnél.Mit lehetne vele kezdeni? http://www.kephost.com/image/uqV Mivel szemre a fényezés nem sérült gondolom a tulsó oldalról, vagy a lemez korcolásánál jött átt a rozsda és elkezdte lenyomni a festéket. Mindegyik oldalon fémig lehet csiszolni, rozsdamarózni, alapozni, festeni. Minél alaposabb munkát végzel annyival tovább fog tartani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus7, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2014 Hello!Ma felfedeztem egy ilyet a hátsó sárvédő ívemnél.Mit lehetne vele kezdeni? http://www.kephost.com/image/uqV Látom már volt cserélve ez az ív, vagy fújva tuti :D Lecsiszolni, alapozni, gittelni, szórózni aztán színt neki. Majd 3 hónap után újra :D jobb esetben fél év. Viszont érdemes a dob felől, azaz az ív belső részét jól letömítőzni majd alvázvédőzni, hogy hátulról ne kapjon vizet és akkor lehet többet is kibír, mert annyira még nem vészes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus7, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2014 Én meg ezt a szépséget csinálom a héten XD Kép1 Kép2 Kép3 ja meg még a két első ajtó hólyagos fent az ablak kédernél, meg a bal hátsó díszléc alatt :) Csupa finomság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Augusztus7, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2014 Látom már volt cserélve ez az ív, vagy fújva tuti :D Lecsiszolni, alapozni, gittelni, szórózni aztán színt neki. Majd 3 hónap után újra :D jobb esetben fél év. Viszont érdemes a dob felől, azaz az ív belső részét jól letömítőzni majd alvázvédőzni, hogy hátulról ne kapjon vizet és akkor lehet többet is kibír, mert annyira még nem vészes. plusz egy műanyag dobbetét és még többet is kibír. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus7, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2014 Én meg ezt a szépséget csinálom a héten XD Kép1 Kép2 Kép3 ja meg még a két első ajtó hólyagos fent az ablak kédernél, meg a bal hátsó díszléc alatt :) Csupa finomság. Azért jók ezek az autók, mert nem lehet mellettük unatkozni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Augusztus7, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2014 Egyik ilyen korú mellett se. Max elhanyagolni, meg lelakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus11, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2014 Én meg ezt a szépséget csinálom a héten XD Kép1 Kép2 Kép3 ja meg még a két első ajtó hólyagos fent az ablak kédernél, meg a bal hátsó díszléc alatt :) Csupa finomság. Tegnap elkészült a szörnyeteg :D Kép1 Kép2 Kép3 Kép4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus11, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2014 Tegnap elkészült a szörnyeteg :D Kép1 Kép2 Kép3 Kép4 :icon13: Nekem törve volt a hátulja (is) és a javításnál egy helyen elrepedt a fényezés szépen jön elö a rozsda, de még nem volt lelkierőm nekiállni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Patesz29 Elküldve Október7, 2014 Megoszt Elküldve Október7, 2014 (edited) Hello!Tegnap lecsiszoltam fémig a sárvédőívemet aztán gitt majd füller és ma meglepődve tapasztaltam,hogy 2-3 db ilyen apró kb. gomostűfejnyi dudor lett a füllerezett rész alatt és megnyomva őket sztem. víz folyik ki belőlük.Mitől lehet ez nemhiszem el,hogy 1 nap altt kijött rajta.Amúgy itt egy kép,hogy milyen volt a csiszolás előtt. http://www.kephost.com/image/uqV Ezen is látszódnak a kis dudorok. :blink: Módosítva Október7, 2014 : Patesz29 Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október13, 2014 Megoszt Elküldve Október13, 2014 Hello!Tegnap lecsiszoltam fémig a sárvédőívemet aztán gitt majd füller és ma meglepődve tapasztaltam,hogy 2-3 db ilyen apró kb. gomostűfejnyi dudor lett a füllerezett rész alatt és megnyomva őket sztem. víz folyik ki belőlük.Mitől lehet ez nemhiszem el,hogy 1 nap altt kijött rajta.Amúgy itt egy kép,hogy milyen volt a csiszolás előtt. http://www.kephost.com/image/uqV Ezen is látszódnak a kis dudorok. :blink: Pedig ez víz, belülről dolgozik kifelé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október14, 2014 Megoszt Elküldve Október14, 2014 Pedig ez víz, belülről dolgozik kifelé. Nem értek hozzá, de valahol azt olvastam hogy nem szabad vizesen csiszolni, mert a kitt megszíjja magát ha megkapja a színt a víz meg ott figyel bent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts