Alex0403 Elküldve Október23, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október23, 2011 Köszönöm szépen, akkor jövő héten beszerzem! Nem tudja valaki hogy Pesten hol lehet ilyet kapni elfogadható áron?? Mondjuk itt: 1042 Budapest, József Attila u.40. 3500Forint korrekt összeg érte, és a 4 literes kiszerelés elég is egy autóra. Szerintem még marad is! ;) Itt a web címük: Klikk ide Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Mondjuk itt: 1042 Budapest, József Attila u.40. 3500Forint korrekt összeg érte, és a 4 literes kiszerelés elég is egy autóra. Szerintem még marad is! ;) Itt a web címük: Klikk ide Köszi a linket megnézem! ;) Olyan kérdésem lenne hogy ehhez milyen higító kell?? Szintetikus, lakkbenzin vagy milyen?? Mert hogy mondták hogy azt is vegyek.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Én ajánlottam valakinek ablaküveg politúrt: Klikk ide De ez csak hajszálvékony karcokra, és a rászáradt vízkőre jó. Vettem ilyen ablaktisztitót, és nekem eddig bejött, valami hártyaszerüség volt a szélvédön, (lehet hogy a waxos sampontól) és eddig nem jött le semmilyen ablaktisztitóval, de ez a kence lehozta, esöben zavaró volt az a hártya, de most teljesen jó lett a szélvédö. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2011 Köszi a linket megnézem! ;) Olyan kérdésem lenne hogy ehhez milyen higító kell?? Szintetikus, lakkbenzin vagy milyen?? Mert hogy mondták hogy azt is vegyek.. A legjobb hígító hozzá a nitróhígitó. Ez nagyon sűrű festék a bitumen alap miatt. Én úgy szoktam fújni, hogy megmelegítem egy kis rezsón. A hő hatására meghígul, és ez által csak kevés hígító kell hozzá. A 4 literhez ha megmelegíted, akkor csak pár deci hígító kell. :lol: Vettem ilyen ablaktisztitót, és nekem eddig bejött, valami hártyaszerüség volt a szélvédön, (lehet hogy a waxos sampontól) és eddig nem jött le semmilyen ablaktisztitóval, de ez a kence lehozta, esöben zavaró volt az a hártya, de most teljesen jó lett a szélvédö. Az a hártya szerű valami lehetett a vízkő... Nos ha bevált akkor mindenki happy! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Az a hártya szerű valami lehetett a vízkő... Nos ha bevált akkor mindenki happy! ;) :lol: Köszi Alex ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Vettem ilyen ablaktisztitót, és nekem eddig bejött, valami hártyaszerüség volt a szélvédön, (lehet hogy a waxos sampontól) és eddig nem jött le semmilyen ablaktisztitóval, de ez a kence lehozta, esöben zavaró volt az a hártya, de most teljesen jó lett a szélvédö. Hol sikerült olyan ablaktisztitót venned és milyen árban van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Hol sikerült olyan ablaktisztitót venned és milyen árban van? Norauto, 2500 körül volt az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 Norauto, 2500 körül volt az ára. köszi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Október24, 2011 Megoszt Elküldve Október24, 2011 A legjobb hígító hozzá a nitróhígitó. Ez nagyon sűrű festék a bitumen alap miatt. Én úgy szoktam fújni, hogy megmelegítem egy kis rezsón. A hő hatására meghígul, és ez által csak kevés hígító kell hozzá. A 4 literhez ha megmelegíted, akkor csak pár deci hígító kell. ;) Köszönöm akkor a napokban ilyen higítót veszek hozzá! Hétvégén kiderül hogy milyen eredményt kapunk majd! ;) Köszönöm mégegyszer a tippet s a segítséget! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2011 Köszönöm akkor a napokban ilyen higítót veszek hozzá! Hétvégén kiderül hogy milyen eredményt kapunk majd! ;) Köszönöm mégegyszer a tippet s a segítséget! ;) Nincs mit, máskor is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október27, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október27, 2011 Múltkor mutattam egy képet Golf 2-es lökhárítóról. Ilyen volt: Klikk ide És ilyen is volt: Klikk ide És végül ilyen lett: Klikk ide Klikk ide Lehetetlent azonnal megoldom, csodákra még várni kell! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Múltkor mutattam egy képet Golf 2-es lökhárítóról. .... És végül ilyen lett: Klikk ide Klikk ide Lehetetlent azonnal megoldom, csodákra még várni kell! ;) ;) Szép munka! Gratulálok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október27, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október27, 2011 Szép munka! Gratulálok! ;) Köszi köszi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Sziasztok! Az ajtók alsó felén apró fekete pöttyök vannak, talán az első gumikról leröpülő darabkák lehetnek, vagy nem tudom.. Mivel lehet ezeket eltávolítani, a fizikai kapirgáláson kívül? Üdv, Ákos Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Sziasztok! Az ajtók alsó felén apró fekete pöttyök vannak, talán az első gumikról leröpülő darabkák lehetnek, vagy nem tudom.. Mivel lehet ezeket eltávolítani, a fizikai kapirgáláson kívül? Üdv, Ákos Polírpaszta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október29, 2011 Sziasztok! Az ajtók alsó felén apró fekete pöttyök vannak, talán az első gumikról leröpülő darabkák lehetnek, vagy nem tudom.. Mivel lehet ezeket eltávolítani, a fizikai kapirgáláson kívül? Üdv, Ákos Én először tennék egy kis benzint rongyra, (sima 95-ös benzint) és azzal próbálnám megtörölgetni ;) Ha nem nyer hangszórót, akkor szintetikus hígítóval törölgetném, ha az se, akkor políroznám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Sziasztok! Az ajtók alsó felén apró fekete pöttyök vannak, talán az első gumikról leröpülő darabkák lehetnek, vagy nem tudom.. Mivel lehet ezeket eltávolítani, a fizikai kapirgáláson kívül? Üdv, Ákos Nem jártál mostanában frissen aszfaltozott úton? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaxC Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Sziasztok! Az ajtók alsó felén apró fekete pöttyök vannak, talán az első gumikról leröpülő darabkák lehetnek, vagy nem tudom.. Mivel lehet ezeket eltávolítani, a fizikai kapirgáláson kívül? Üdv, Ákos 1000 evrol megmaradt bitumen eltavolito (vagy mi a csuda) spay-vel szedtem mar le ilyet. Szerintem is inkabb aszfalt. Nezz korul biztos lehet meg venni. Amit en hasznaltam az meg sztem velem egyidos volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Múltkor mutattam egy képet Golf 2-es lökhárítóról. Ilyen volt: Klikk ide És ilyen is volt: Klikk ide És végül ilyen lett: Klikk ide Klikk ide Lehetetlent azonnal megoldom, csodákra még várni kell! ;) ;) Szép lett!Nekem tetszik!Gratula Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Múltkor mutattam egy képet Golf 2-es lökhárítóról. Ilyen volt: Klikk ide És ilyen is volt: Klikk ide És végül ilyen lett: Klikk ide Klikk ide Lehetetlent azonnal megoldom, csodákra még várni kell! :lol: ;) Minden elismerésem, nagyon szép munka! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Én először tennék egy kis benzint rongyra, (sima 95-ös benzint) és azzal próbálnám megtörölgetni ;) Ha nem nyer hangszórót, akkor szintetikus hígítóval törölgetném, ha az se, akkor políroznám. Köszönöm, ki fogom próbálni az összes módszert ;) Jártam többször is friss aszfalton, szóval kátrány is lehet akár.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Köszönöm, ki fogom próbálni az összes módszert ;) Jártam többször is friss aszfalton, szóval kátrány is lehet akár.. Az lesz az, elég makacs dolog... ha tudsz, szerezz spéci cuccot az eltüntetéséhez. (nekem a tényleg friss aszfalthoz jó volt az autósamponos melegvíz is, többszöri áztatással, és puha ronggyal törölgetve. De az nem viszi le, csak a frisset.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október30, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október30, 2011 Szép lett!Nekem tetszik!Gratula Minden elismerésem, nagyon szép munka! :lol: ;) Köszönöm mindenkinek! ;) Az lesz az, elég makacs dolog... ha tudsz, szerezz spéci cuccot az eltüntetéséhez. (nekem a tényleg friss aszfalthoz jó volt az autósamponos melegvíz is, többszöri áztatással, és puha ronggyal törölgetve. De az nem viszi le, csak a frisset.) Spéci cucc?? Minek?? Sima 95-ös benzin :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Köszönöm mindenkinek! ;) Spéci cucc?? Minek?? Sima 95-ös benzin :lol: Teljesen jól levitte a pöttyöket, meg sok más maszatot is ami autómosáskor ottmaradt ;) Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október30, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október30, 2011 Teljesen jól levitte a pöttyöket, meg sok más maszatot is ami autómosáskor ottmaradt ;) Köszönöm! Nincs mit! Néha a kevesebb több! Ugye...nem is beszélek én olyan hülyeségeket! Vagy nem mindig.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts