Alex0403 Elküldve Július24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2011 online is tudok rendelni itt házhozszállítással? :D Szerintem kérdezd meg tőlük... Van telefonszám, e-mail cím....stb Írd meg az autód típusát, évjáratát, és színkódját (adott esetben 474-es), és a mennyiséget amennyit vásárolnál! Helyileg hol laksz pontosan, hogy internetről kell festéket rendelned? 474-est talán még én is tudok szerezni....mennyi kéne?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 Szerintem kérdezd meg tőlük... Van telefonszám, e-mail cím....stb Írd meg az autód típusát, évjáratát, és színkódját (adott esetben 474-es), és a mennyiséget amennyit vásárolnál! Helyileg hol laksz pontosan, hogy internetről kell festéket rendelned? 474-est talán még én is tudok szerezni....mennyi kéne?? Törökszentmiklóson (Szolnoktól 20 km) lakok. Szolnokon is lehet kapni, de oda-vissza 1500 az üzemanyag is, szóval mindegy hogy kiszállítási postaköltséget fizetek vagy bemegyek érte. Fél liter vagy liter elég lenne, attól függ milyen kiszerelésben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július25, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2011 Törökszentmiklóson (Szolnoktól 20 km) lakok. Szolnokon is lehet kapni, de oda-vissza 1500 az üzemanyag is, szóval mindegy hogy kiszállítási postaköltséget fizetek vagy bemegyek érte. Fél liter vagy liter elég lenne, attól függ milyen kiszerelésben van. Deci kiszerelésbe van! Ha jól emlékszem 1000Ft/deci. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július27, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július27, 2011 Értem! Szóval nem kell!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július30, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július30, 2011 Unatkoztam!! :) :D Kép 01 Kép 02 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Unatkoztam!! :D :D Kép 01 Kép 02 Vagány. szép is marad, amíg nem fűnyírózol vele. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július30, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július30, 2011 Vagány. szép is marad, amíg nem fűnyírózol vele. :) :D Hát én minden nyírás után le szoktam keményen, alaposan mosni....de ez a hatás, tényleg csak az első vágásig marad meg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Hát én minden nyírás után le szoktam keményen, alaposan mosni....de ez a hatás, tényleg csak az első vágásig marad meg! :) Alapos precíz ember lehetsz! :lol: Elismerésem! ;) Az én fűnyírómról már nem tudom megállapítani, hogy milyen is volt az eredeti színe. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július30, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július30, 2011 Alapos precíz ember lehetsz! :) Elismerésem! :D Az én fűnyírómról már nem tudom megállapítani, hogy milyen is volt az eredeti színe. :) :D :D Igen néha már túlságosan is....De azt hiszem ez a szakmával jött! :D Nem tudod milyen színű volt?? Maradt még ebből a zőődböl..... :lol: vagy milyen színű legyen? Le piktorolom szívesen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Igen néha már túlságosan is....De azt hiszem ez a szakmával jött! :) Nem tudod milyen színű volt?? Maradt még ebből a zőődböl..... :D vagy milyen színű legyen? Le piktorolom szívesen ;) :D :lol: Szakmai ártalom? Lehet, de ez jó! :) Fekete volt, csak teljesen sosem takarítottam meg, úgyis kell minden héte... :D elektromos.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 Milyen megoldást javasoltok fehér motorháztetőn két 1 centiméteres festéklejövetel javítására ? Helyesebben két 1 négyzetcentis a sérülés. Esetleg valamilyen szaki aki ezt olcsón bevállalja Pesten, Csepelen ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus5, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 Milyen megoldást javasoltok fehér motorháztetőn két 1 centiméteres festéklejövetel javítására ? Helyesebben két 1 négyzetcentis a sérülés. Esetleg valamilyen szaki aki ezt olcsón bevállalja Pesten, Csepelen ?? Festéklejövetel? :D Képet linkelj róla.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 Festéklejövetel? :D Képet linkelj róla.... :) Még nincs kép, majd hétfőn. Arról van szó, a mostani motorháztetőm szét van rohadva.:-( Mert egyszer a régi tulajnál volt egy csere, csak utángyárit rakott rá ami rosszul lett lekezelve. Én meg találtam egyet ami fehér egy bontóban:-) Csak sérült kicsit, viszont gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 üdv 474-es fehér festéket neten hol találok? dobjatok már linket pls :) http://www.mazhaz.hu/index1.php?p=2 én itt kevertettem szint, van mindenféle kocsihoz . Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus6, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 http://www.mazhaz.hu/index1.php?p=2 én itt kevertettem szint, van mindenféle kocsihoz . Egy komponensű festékkel is foglalkoznak? Mert Piktorban csak 2K-volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus6, 2011 Még nincs kép, majd hétfőn. Arról van szó, a mostani motorháztetőm szét van rohadva.:-( Mert egyszer a régi tulajnál volt egy csere, csak utángyárit rakott rá ami rosszul lett lekezelve. Én meg találtam egyet ami fehér egy bontóban:-) Csak sérült kicsit, viszont gyári. Értem! Jöjjön a kép, és majd kitalálunk valamit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 sziasztok 99évj sedán 1.4 classicon hol találom meg a színkódot???? egyébként fehér a kocsi színe Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 sziasztok 99évj sedán 1.4 classicon hol találom meg a színkódot???? egyébként fehér a kocsi színe A zárhídon ha jól emlékszem egy kis lemezkén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 A zárhídon ha jól emlékszem egy kis lemezkén. ..vagy a jobb b-oszlopon egy matricán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 ..vagy a jobb b-oszlopon egy matricán. köszi megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 sziasztok 99évj sedán 1.4 classicon hol találom meg a színkódot???? egyébként fehér a kocsi színe 474-es a színkódod! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 474-es a színkódod! :D Szia Alex! Az enyém 363 Graphit, viszont van benne még pár dolog :) Közelről kék, messzebbről mikor a nap megcsillan rajta, akkor meg aranybarna, vagy valami ilyesmi színben játszik. Van a színkód mellett még pár szám és betű. Gondolom azok lehetnek az összetevők? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Szia Alex! Az enyém 363 Graphit, viszont van benne még pár dolog :) Közelről kék, messzebbről mikor a nap megcsillan rajta, akkor meg aranybarna, vagy valami ilyesmi színben játszik. Van a színkód mellett még pár szám és betű. Gondolom azok lehetnek az összetevők? :D Szia Porter! Ezt fajta metált hívják gyöngyház metálnak. :D Nem...Azok a számok és betűk az árnyalatot, és hogy milyen kárpittal szerelték annak idején a gyárba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Szia Porter! Ezt fajta metált hívják gyöngyház metálnak. :lol: Nem...Azok a számok és betűk az árnyalatot, és hogy milyen kárpittal szerelték annak idején a gyárba :) Köszi az infót! :D Jó tudni, de most a garázstetőre koncentrálok, mert csere lesz. Gerendák, szarufák, deszkák, tegolák és szögek járnak a fejemben :D És a hol is kezdjem.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Köszi az infót! :D Jó tudni, de most a garázstetőre koncentrálok, mert csere lesz. Gerendák, szarufák, deszkák, tegolák és szögek járnak a fejemben :D És a hol is kezdjem.... :) Ha csere lesz, akkor bontással kezdj.... Ha zsír új tető lesz, és jó a koszorú akkor a szarufákkal kezd! :D :lol: Könnyű ezt mondani...mi?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts