Alex0403 Elküldve Június30, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június30, 2010 Én simán lefesteném, az enyémmel is azt fogom csinálni. Kevertetek színt, keresek valami pormentes helyiséget, kimaszkolom és lefújom. :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 :D ^_^ Valami mást vártál megoldásként? Mondjuk, megkérem Alexet fényezze le. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 :D ^_^ Látom azért nem lepődtél meg. ;) Tudjuk, ő meg is csinálja. :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Látom azért nem lepődtél meg. ;) Tudjuk, ő meg is csinálja. ^_^ :P SHIMÁÁÁN. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 :D ^_^ Hopsz, bukta. :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június30, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június30, 2010 Látom azért nem lepődtél meg. :P Tudjuk, ő meg is csinálja. ;) ;) Jó volt ma látni újra egy klubtársat. integetem is, csak későn kapcsoltam :D és lehet hogy nem láttad..... SHIMÁÁÁN. ^_^ :D Hopsz, bukta. :P :P Bezony :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Jó volt ma látni újra egy klubtársat. integetem is, csak későn kapcsoltam :D és lehet hogy nem láttad..... Bezony :P Alex, te mennyiért festesz bal-jobb oldalt a sárvédőíveket? (tank ajtó lemeze is cserélve lesz) Csak érdekelne hogy mennyire számítsak. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július1, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július1, 2010 Alex, te mennyiért festesz bal-jobb oldalt a sárvédőíveket? (tank ajtó lemeze is cserélve lesz) Csak érdekelne hogy mennyire számítsak. ^_^ Sok mindentől függ! Például attól, hogy akril vagy metál, vagy milyen lakatos csinálja?....mennyit kell rajt melózni. :P Ha akril akkor 30-40-ből megvan. Ha metál, akkor bizony üti az 50ezret. :D Látatlanul, persze csak sac/kb összegek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Sok mindentől függ! Például attól, hogy akril vagy metál, vagy milyen lakatos csinálja?....mennyit kell rajt melózni. ^_^ Ha akril akkor 30-40-ből megvan. Ha metál, akkor bizony üti az 50ezret. :D Látatlanul, persze csak sac/kb összegek.... Nem metál. Hirtelen ezt találtam, fater szerint szépen megcsinálta. http://pics.coldline.hu/pics/56291-20100701-b5uc8Q.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Nem metál. Hirtelen ezt találtam, fater szerint szépen megcsinálta. http://pics.coldline.hu/pics/56291-20100701-b5uc8Q.jpg kívül nem minden, megnézted hogy belül szépen el van e dolgozva? mármint kifújva esetleg rücsivel, vagy hasonló jól záró pasztával? Tud kellemetlen meglepetéseket okozni, ha megjelenik a csomagtérben a por. Én mindig ellenőriztem a szakikat mikor ívcserék voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Jó volt ma látni újra egy klubtársat. integetem is, csak későn kapcsoltam :D és lehet hogy nem láttad..... Nem gond. ^_^ Én ott inkább a visszaszámlálóra figyelek. Drága az a lámpa, ha nem figyel valaki. :P ;) Szépen csillogott a géped. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július1, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július1, 2010 Nem metál. Hirtelen ezt találtam, fater szerint szépen megcsinálta. http://pics.coldline.hu/pics/56291-20100701-b5uc8Q.jpg így kép alapján nem rossz! Látszik hogy Faterod szakmája a kasznizás..... kívül nem minden, megnézted hogy belül szépen el van e dolgozva? mármint kifújva esetleg rücsivel, vagy hasonló jól záró pasztával? Tud kellemetlen meglepetéseket okozni, ha megjelenik a csomagtérben a por. Én mindig ellenőriztem a szakikat mikor ívcserék voltak. Egyetértek :D ! Nem gond. ^_^ Én ott inkább a visszaszámlálóra figyelek. Drága az a lámpa, ha nem figyel valaki. ;) ;) Szépen csillogott a géped. :D Köszi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Sziasztok! A hátsó ajtón az üvegnél lévő gumit ami nem engedné be a vizet és a port. Az ragasztva van? Hogyan tudom leszedni? Mert festeni kell az ajtót is. 24-25-ikén megy a festőhöz. Kb 45e-be kerül majd a két hátsóív és az ajtó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július13, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július13, 2010 Sziasztok! A hátsó ajtón az üvegnél lévő gumit ami nem engedné be a vizet és a port. Az ragasztva van? Hogyan tudom leszedni? Mert festeni kell az ajtót is. 24-25-ikén megy a festőhöz. Kb 45e-be kerül majd a két hátsóív és az ajtó. Akkor lehet nekem hinni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Sziasztok! A hátsó ajtón az üvegnél lévő gumit ami nem engedné be a vizet és a port. Az ragasztva van? Hogyan tudom leszedni? Mert festeni kell az ajtót is. 24-25-ikén megy a festőhöz. Kb 45e-be kerül majd a két hátsóív és az ajtó. Én azért szugerálom : fényező, fényezés :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július13, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július13, 2010 Én azért szugerálom : fényező, fényezés -_- Ezt most nem értem <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Én azért szugerálom : fényező, fényezés <_< Piktor. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Ezt most nem értem <_< :rolleyes: Festeni én is tudok, meg pingálni -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Ezt most nem értem -_- <_< A szobát festik, az autót fényezik..... :D Mi a szakmád hivatalosan? Autófestő vagy autófényező? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Ezt most nem értem <_< :rolleyes: Arra céloz, hgy a kocsit nem festik, hanem fényezik. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július13, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július13, 2010 Jaaaaaaaaaaaaa te ku*va élet. Most eset le!!! Áááá én ezért már annyiszor szóltam, hogy már lassan észre se veszem. Hányszor kérdeznek meg hogy mennyiért festek négyzetméter áron............. Fel tudnám őket rúgni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Jaaaaaaaaaaaaa te ku*va élet. Most eset le!!! Áááá én ezért már annyiszor szóltam, hogy már lassan észre se veszem. Hányszor kérdeznek meg hogy mennyiért festek négyzetméter áron............. Fel tudnám őket rúgni :D :rolleyes: <_< -_- Ezt tőlem szokták kérdezni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Jó lett a sárvédő ívek, nekem is mindkét oldalát megkellene csinálni. Mit vettél hozzá és honnan??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Jó lett a sárvédő ívek, nekem is mindkét oldalát megkellene csinálni. Mit vettél hozzá és honnan??? ???? Ezt most kitől kérdezed? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Alex, te mennyiért festesz bal-jobb oldalt a sárvédőíveket? (tank ajtó lemeze is cserélve lesz) Csak érdekelne hogy mennyire számítsak. <_< ???? Ezt most kitől kérdezed? -_- Szerintem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts