spzoli Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 3 :) zöld kék lila bordó barna...ezekre emlékszem h kijöttek belőle, de ugye fényképezni nem egyszerű :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február27, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Február27, 2010 zöld kék lila bordó barna...ezekre emlékszem h kijöttek belőle, de ugye fényképezni nem egyszerű :lol: A tónus nem ugyanaz azzal hogy hány színt ismersz fel benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 A tónus nem ugyanaz azzal hogy hány színt ismersz fel benne. Te vagy a szaki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Te vagy a szaki ;) Nagaszaki, Kawasaki..... :) Nekem egy ilyen festés az álmom, lehet az autót is elfogadnám ha nagyon erőltetnék. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Nagaszaki, Kawasaki..... :) Nekem egy ilyen festés az álmom, lehet az autót is elfogadnám ha nagyon erőltetnék. :lol: van a tuning részben egy plasti dip rész ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2010 Nagaszaki, Kawasaki..... :) Nekem egy ilyen festés az álmom, lehet az autót is elfogadnám ha nagyon erőltetnék. :lol: Lecsengetsz 600 darab ezrest, és máris ilyen lesz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Lecsengetsz 600 darab ezrest, és máris ilyen lesz :lol: Alex kérdésem akövetkező lenne ha pl javított ívet festessz. akkor te hol fújod el?? a csík alatt ?? és a lakkozás hogy oldható meg? gonolom azt nem lehet a csík alatt elfujni, mert akkor ott meglátszik stb, de azt is gondolom, hogy az egész elemet nem fújod át vele, mert az végigfut az egész oldalán szinte. lefujod a sárvédőt telibe, és az oszlopoknál meg elfujod vékonyra, és összepolírozod?? vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Alex kérdésem akövetkező lenne ha pl javított ívet festessz. akkor te hol fújod el?? a csík alatt ?? és a lakkozás hogy oldható meg? gonolom azt nem lehet a csík alatt elfujni, mert akkor ott meglátszik stb, de azt is gondolom, hogy az egész elemet nem fújod át vele, mert az végigfut az egész oldalán szinte. lefujod a sárvédőt telibe, és az oszlopoknál meg elfujod vékonyra, és összepolírozod?? vagy? elködöli :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 elködöli :lol: a vékonyra fújásnál arra akartam gondolni :) de azt utána össze kell polírozni nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 a vékonyra fújásnál arra akartam gondolni :lol: de azt utána össze kell polírozni nem? nyilván össze kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2010 Alex kérdésem akövetkező lenne ha pl javított ívet festessz. akkor te hol fújod el?? a csík alatt ?? és a lakkozás hogy oldható meg? gonolom azt nem lehet a csík alatt elfujni, mert akkor ott meglátszik stb, de azt is gondolom, hogy az egész elemet nem fújod át vele, mert az végigfut az egész oldalán szinte. lefujod a sárvédőt telibe, és az oszlopoknál meg elfujod vékonyra, és összepolírozod?? vagy? Az utolsó variáció a nyerő :lol: Oszlopnál ködölő lakkal..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2010 a vékonyra fújásnál arra akartam gondolni :lol: de azt utána össze kell polírozni nem? igen össze kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 köcc sráccék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Pesten vmi jó fényező? első maszkot kéne h ne hulljon le róla a festék:) meg kb mennyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 pesten vmi jó fényező? első maszkot kéne h ne hulljon le róla a festék:) meg kb mennyi? Mivel neked szín sima 474 fehér, szerencséd van, ez a legolcsóbb szín. :lol: 5-10 közt fújnak egy maszkot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Mivel neked szín sima 474 fehér, szerencséd van, ez a legolcsóbb szín. :lol: 5-10 közt fújnak egy maszkot. Te jó ég, én ilyen 2-3e-re gondoltam. =D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 tejóég én ilyen 2-3e-re gondoltam =D Bemész a tacskóba, veszel valami szórós levet és akkor télleg olcsóból kihozod :lol: de az olyan is lesz.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Bemész a tacskóba, veszel valami szórós levet és akkor télleg olcsóból kihozod ;) de az olyan is lesz.. :cry: Akkor vehet többet is hogy hozzá fújkálja az autót is :P Unokatesóm a szakadt erdőjáró 11-es rönyóját fújta le flakonból... :P 2 órán keresztül jól nézett ki, aztán elkezdett bemattulni. Másnapra már olyan lett mint valami hűllő bőre. Be volt repedezve az egész, de úgy mintha szándékosan lett volna olyan. Mondtam neki hogy ezt így lakkoztassa le valahol, és fogja rá hogy hűllő-dizájn, de nem vitte :) Pedig úgy télleg jó volt ;) Aztán persze lepergett darabokban, és akkor aztán gyönyörű volt... ;) Ezek a teszkós fújkák ezek elég érdekesek autóra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Csak gondolj bele abba, hogy azt át kell csiszolni, aztán alapozó, aztán szórógitt esetleg, aztán szín, és lakk. Áram, órabér, anyag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 tejóég én ilyen 2-3e-re gondoltam =D Ez nagyon kevés. Egy rendes elemet minimum 20-ért fújnak, viszont mivel a maszk nem olyan nagy azért a fele-harmada. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Akkor vehet többet is hogy hozzá fújkálja az autót is :P Unokatesóm a szakadt erdőjáró 11-es rönyóját fújta le flakonból... :P 2 órán keresztül jól nézett ki, aztán elkezdett bemattulni. Másnapra már olyan lett mint valami hűllő bőre. Be volt repedezve az egész, de úgy mintha szándékosan lett volna olyan. Mondtam neki hogy ezt így lakkoztassa le valahol, és fogja rá hogy hűllő-dizájn, de nem vitte :) Pedig úgy télleg jó volt ;) Aztán persze lepergett darabokban, és akkor aztán gyönyörű volt... ;) Ezek a teszkós fújkák ezek elég érdekesek autóra :lol: Nekem olyannal van belejavítva a jobboldali sárvédőbe, de még nem vették észre soha, jó egy fényező biztos kiszúrja de nah. Két éve ;) Igaz motip spray :cry: Már bánom, hogy nem nézte meg rendesen a számot, és nem vettem akkor vagy 5 flakonnal, azóta sehol se találok olyat, és persze hogy nem 500ft-os áron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Ez nagyon kevés. Egy rendes elemet minimum 20-ért fújnak, viszont mivel a maszk nem olyan nagy azért a fele-harmada. Most itt nálunk a korábbi 25ről visszaesett 15re szerencsére. De lefogadom, nyárra megint felmegy az ár... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Gondoltam ez ilyen picike, alig kell rá festék megvan olcsón. én naív :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március5, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március5, 2010 Pesten vmi jó fényező? első maszkot kéne h ne hulljon le róla a festék:) meg kb mennyi? Műanyag lazító: 875Ft/dl, Füller: 1175Ft/2dl, Száraz és nedves csiszolópapír 800Ft, Szín 474 Casablanca Akril 3625Ft/2,5dl. Anyagköltség: 6475Ft és nem számoltam a nitro hígítót, amivel a pisztolyt elmosom, meg az antiszilikont :lol: Munkadíj: 3000Ft itt sem számoltam a gázolajat amivel a kamrát felfűtőm, és persze a tényleges munkaórát amit eltöltök egy hűtőmaszkkal :) Végösszeg: 9475Ft. És természetesen sokallják a kuncsaftok...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Műanyag lazító: 875Ft/dl, Füller: 1175Ft/2dl, Száraz és nedves csiszolópapír 800Ft, Szín 474 Casablanca Akril 3625Ft/2,5dl. Anyagköltség: 6475Ft és nem számoltam a nitro hígítót, amivel a pisztolyt elmosom, meg az antiszilikont :) Munkadíj: 3000Ft itt sem számoltam a gázolajat amivel a kamrát felfűtőm, és persze a tényleges munkaórát amit eltöltök egy hűtőmaszkkal ;) Végösszeg: 9475Ft. És természetesen sokallják a kuncsaftok...... még szép :lol: hol kell arra 2,5 deci? de am komolyan egy maszkra kell vagy egy deci? vagy még annyi se? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts