atis c14se Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Talán nem sikerült rosszul. Jó lett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Talán nem sikerült rosszul. http://kepfeltoltes.hu/111006/RIMG3312_www...ltoltes.hu_.jpg Tényleg nem! Én is gondolkozom így a tél előtt, hogy egy Farecla High-Gloss viasszal lenyomom a kocsit, hátha valamennyire megvédi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Bocsi de nem találom már hol volt erről szó, valaki írta hogy karcos a szélvédője, és ajánlottak neki egy pasztát amivel le lehet tisztítani az erősen koszolódott üvegeket is. Még kabriósokra is ajánlják, nem tudja valaki mi annak a csodaszernek a neve? Vagy hogy mit lehet azzal kezdeni, hogy kb ha jön velem szembe valaki éjszaka akkor semmit sem látok? Szélvédő polírozós nem vállalta be azt mondta azon nem segít (???) pedig én azt hittem pont ez a lényege. Nincs törve a szélvédő, csak hát öreg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október7, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október7, 2011 Bocsi de nem találom már hol volt erről szó, valaki írta hogy karcos a szélvédője, és ajánlottak neki egy pasztát amivel le lehet tisztítani az erősen koszolódott üvegeket is. Még kabriósokra is ajánlják, nem tudja valaki mi annak a csodaszernek a neve? Vagy hogy mit lehet azzal kezdeni, hogy kb ha jön velem szembe valaki éjszaka akkor semmit sem látok? Szélvédő polírozós nem vállalta be azt mondta azon nem segít (???) pedig én azt hittem pont ez a lényege. Nincs törve a szélvédő, csak hát öreg. Én ajánlottam valakinek ablaküveg politúrt: Klikk ide De ez csak hajszálvékony karcokra, és a rászáradt vízkőre jó. Ha nagyon karcos, akkor direkt üvegpolírozás kell neki, géppel!! No de ha a szélvédő polírozós azt mondta, hogy nem segít, akkor több mint valószínű hogy nem fog! :P :P Azért meg lehet próbálni...Hol laksz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Én ajánlottam valakinek ablaküveg politúrt: Klikk ide De ez csak hajszálvékony karcokra, és a rászáradt vízkőre jó. Ha nagyon karcos, akkor direkt üvegpolírozás kell neki, géppel!! No de ha a szélvédő polírozós azt mondta, hogy nem segít, akkor több mint valószínű hogy nem fog! :P :P Azért meg lehet próbálni...Hol laksz? :D áhhá, szuper, köszi! igazából nem látta, csak mailen érdeklődtem. Egy próbát azért lehet megér ez a politúr, ha bukó akkor meg max cserés. Vecsésen lakok amúgy, Budapesttől kb 10km. apropó ezek az árak mennyire reálisak http://awsautouveg.hu/autouveg/szelvedo/opel/astra_f ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 áhhá, szuper, köszi! igazából nem látta, csak mailen érdeklődtem. Egy próbát azért lehet megér ez a politúr, ha bukó akkor meg max cserés. Vecsésen lakok amúgy, Budapesttől kb 10km. apropó ezek az árak mennyire reálisak http://awsautouveg.hu/autouveg/szelvedo/opel/astra_f ? Elég reális ár. Én elvileg 11-ért veszek újat. Akkor lehet, hogy majd találkozunk, mert én Üllői vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Ma bementem egy autófesték boltba itt Debrecenbe, hogy szeretnék Farecla waxot venni... Hát adtak volna azok mindent, csak waxot nem. Kimérős polírcuccott 800-ért decijét...meg walami szilikonos waxféleséget... De viaszt azt nem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 áhhá, szuper, köszi! igazából nem látta, csak mailen érdeklődtem. Egy próbát azért lehet megér ez a politúr, ha bukó akkor meg max cserés. Vecsésen lakok amúgy, Budapesttől kb 10km. apropó ezek az árak mennyire reálisak http://awsautouveg.hu/autouveg/szelvedo/opel/astra_f ? Az ár reális, én tavaly szeptemberben cseréltettem szélvédőt Budán, mert végig repedt egy kőtől. Sötétített, felül zöld sávos (kínai) szélvédő rendes garanciával ugyanott beépítve 16400 Ft volt. Kocsi be 10 órakor, ki 14 órakor. Semmi kifogásolni valót nem találtam rajta, pont olyan a sötétítése is mint az eredeti üvegeknek, nem torzít, a szerelés tökéletes, nincs beázás, vagy a karosszériától elállás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október7, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október7, 2011 Az ár reális, én tavaly szeptemberben cseréltettem szélvédőt Budán, mert végig repedt egy kőtől. Sötétített, felül zöld sávos (kínai) szélvédő rendes garanciával ugyanott beépítve 16400 Ft volt. Kocsi be 10 órakor, ki 14 órakor. Semmi kifogásolni valót nem találtam rajta, pont olyan a sötétítése is mint az eredeti üvegeknek, nem torzít, a szerelés tökéletes, nincs beázás, vagy a karosszériától elállás. Korrekt, szerintem jó ár volt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Én ajánlottam valakinek ablaküveg politúrt: Klikk ide De ez csak hajszálvékony karcokra, és a rászáradt vízkőre jó. Ha nagyon karcos, akkor direkt üvegpolírozás kell neki, géppel!! No de ha a szélvédő polírozós azt mondta, hogy nem segít, akkor több mint valószínű hogy nem fog! :P :P Azért meg lehet próbálni...Hol laksz? :D nekem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Szevasztok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy így tél elött milyen polír cuccal menjek át a kocsin (kézzel)?Ami télire azért védelmet nyújt egy kicsit!Mondjuk mindig ilyen wax-os samponnal mosok autót!Az is számít valamit remélem! Ezt a Preventes tubusos polírt nekem is többen ajánlották!Én még nem próbáltam!Érdemes azzal esetleg? Előre is köszönöm! Üdv.:zozo Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Szevasztok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy így tél elött milyen polír cuccal menjek át a kocsin (kézzel)?Ami télire azért védelmet nyújt egy kicsit!Mondjuk mindig ilyen wax-os samponnal mosok autót!Az is számít valamit remélem! Ezt a Preventes tubusos polírt nekem is többen ajánlották!Én még nem próbáltam!Érdemes azzal esetleg? Előre is köszönöm! Üdv.:zozo Én a Turtle Wax-ot használom (teknőcöst). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Én a Turtle Wax-ot használom (teknőcöst). És használ?Szép fényes lesz tőle a verda?Karcokat is eltüntet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Szevasztok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy így tél elött milyen polír cuccal menjek át a kocsin (kézzel)?Ami télire azért védelmet nyújt egy kicsit!Mondjuk mindig ilyen wax-os samponnal mosok autót!Az is számít valamit remélem! Ezt a Preventes tubusos polírt nekem is többen ajánlották!Én még nem próbáltam!Érdemes azzal esetleg? Előre is köszönöm! Üdv.:zozo Nekem ez bevált: Először a paszta, aztán a viasz. És itt az eredmény: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Nekem ez bevált: Először a paszta, aztán a viasz. És itt az eredmény: És ezt a viaszt hol lehet beszerezni?És milyen árban van?És a prevent is milyen árban van? Amugy szép lett verda! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Szevasztok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy így tél elött milyen polír cuccal menjek át a kocsin (kézzel)?Ami télire azért védelmet nyújt egy kicsit!Mondjuk mindig ilyen wax-os samponnal mosok autót!Az is számít valamit remélem! Ezt a Preventes tubusos polírt nekem is többen ajánlották!Én még nem próbáltam!Érdemes azzal esetleg? Előre is köszönöm! Üdv.:zozo Sonax nekem ez váltbe. piros katt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október8, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október8, 2011 És ezt a viaszt hol lehet beszerezni?És milyen árban van?És a prevent is milyen árban van? Amugy szép lett verda! Ha válaszolsz egy hozzászólásra, törlöd a válaszból az IMG tagokat, mert kép nem szerepelhet az idézésbe. Képpel nem idézünk! :D :P Amúgy tök mindegy, bármelyiket rákenheted, védeni nem fog egyik se :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 És használ?Szép fényes lesz tőle a verda?Karcokat is eltüntet? Hogy mennyire véd azt nem tudom. Fényesnek szép fényes lesz tőle. A karcok kiszedéséhez szerintem komolyabb polír anyag kell, és gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Ha válaszolsz egy hozzászólásra, törlöd a válaszból az IMG tagokat, mert kép nem szerepelhet az idézésbe. Képpel nem idézünk! :D :P Amúgy tök mindegy, bármelyiket rákenheted, védeni nem fog egyik se :P Bocsi ezt nem tudtam,hogy képpel nem lehet idézni!Sorry! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Köszönöm a segítséget!Valamelyiket megpróbálom azért!ha nem is véd legalább szép fényes lesz a verda tőle! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2011 Bocsi ezt nem tudtam,hogy képpel nem lehet idézni!Sorry! Semmi gond, láttam más topicba is hogy előfordult, ezért szóltam! Így most már nem lesz gond! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Köszönöm a segítséget!Valamelyiket megpróbálom azért!ha nem is véd legalább szép fényes lesz a verda tőle! Az árakat már nem tudom, csak saccolom, mert legalább 5 éve vettem őket. Saccperkábé paszta 500, paszta 2000. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Az árakat már nem tudom, csak saccolom, mert legalább 5 éve vettem őket. Saccperkábé paszta 500, paszta 2000. Okés!Köszi szépen majd utánanézek,hogy hol mennyi!De így legalább tudom,hogy mit keressek azért érdeklődtem itt elöbb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Télen melyik mosót részesítitek előnybe?Gézi vagy gépi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Télen melyik mosót részesítitek előnybe?Gézi vagy gépi? Mindig a kézit, évszaktól függetlenül. A gépi nem fogja kiveretni a kerékjárati íveket, meg a réseket, ahova begyűlik a latyakos sós sz.r, csak úgy fog kinézni mintha tiszta lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts