Porter Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Ha csere lesz, akkor bontással kezdj.... Ha zsír új tető lesz, és jó a koszorú akkor a szarufákkal kezd! :D :D Könnyű ezt mondani...mi?? Mondani könnyű... Ki kell pakolni belőle és elpakolni körülötte. Aztán falig visszabontani és utána mehet a gerenda, szarufa, deszka és végül a tegola. Csak az a baj, hogy egyedül kell szétszednem. Aztán jön a szakmunka az áccsal. Onnantól leszünk ketten. Aztán lehet fényezni belül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus13, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Mondani könnyű... Ki kell pakolni belőle és elpakolni körülötte. Aztán falig visszabontani és utána mehet a gerenda, szarufa, deszka és végül a tegola. Csak az a baj, hogy egyedül kell szétszednem. Aztán jön a szakmunka az áccsal. Onnantól leszünk ketten. Aztán lehet fényezni belül :) Jó munkát hozzá.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Mondani könnyű... Ki kell pakolni belőle és elpakolni körülötte. Aztán falig visszabontani és utána mehet a gerenda, szarufa, deszka és végül a tegola. Csak az a baj, hogy egyedül kell szétszednem. Aztán jön a szakmunka az áccsal. Onnantól leszünk ketten. Aztán lehet fényezni belül :) Jó munkát hozzá.... :D :D Metálzöldet neki!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 (Alex0403 @ 2011-08-13 - 09:46) Jó munkát hozzá.... :) Köszi! Metálzöldet neki!!! :D Inkább cseresznye lesz és lazúr. Az előnye az, hogy nem kell lakkozni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Jó munkát hozzá.... :D :D Itt látható az ideiglenes garázs, a háttérben meg majd az átépített lesz, ha minden jól megy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Itt látható az ideiglenes garázs, a háttérben meg majd az átépített lesz, ha minden jól megy :) Mit keres ott a kocsim? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Mit keres ott a kocsim? :) :D :D Ez nem a Te ótód. A rendszámodon vannak számok, ezen meg nincs. És nem 1.6, hanem egynyóc :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GSITHOMY Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Sziasztok!!! Ha esetleg megváltozna az autó szine a közeljövöben akkor a színátirásnak mi a menete?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Sziasztok!!! Ha esetleg megváltozna az autó szine a közeljövöben akkor a színátirásnak mi a menete?? :) Ha jól tudom ez: Színváltozás nyilvántartásba vétele Az eljáráshoz az ügyfél által bemutatandó okmányok, nyomtatványok, kellékek: • A járműhöz kiadott új típusú vagy „uniós” forgalmi engedély vagy a régi típusú forgalmi engedély • Az ügyfél személyazonosságát igazoló okirat • Amennyiben régi típusú vagy „uniós” forgalmi engedély cseréjére is sor kerül, akkor a forgalmi engedély (és a törzskönyv) illetékének megfelelő összegről feladóvevény, vagy házipénztári nyugta Jogi személy, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, egyéni cég esetén mellékelni kell: •Három hónapnál nem régebbi cégbírósági bejegyzés, aláírási címpéldány, •Cég ügyintézőjének eljárási jogosultságát igazoló megbízás •Illetékmentesség esetén az arról szóló, a NAV által kiadott igazolás. Meghatalmazott eljárása esetén mellékelni kell: •A megbízásról szóló magán vagy közokiratot is. Az ügy elintézéséhez fizetendő díjak, illetékek, költségek •A törzskönyv illetéke: 6.000,- Ft •Forgalmi (csere esetén): 6.000,- Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus16, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Sziasztok!!! Ha esetleg megváltozna az autó szine a közeljövöben akkor a színátirásnak mi a menete?? :D Szia! Ha esetleg megváltozna... Mi változna mire?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GSITHOMY Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Szia! Ha esetleg megváltozna... Mi változna mire?? :) Sárgáról változna zöldre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus17, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Sárgáról változna zöldre :D Zőőődre?? :) Mázlid van!!! Vissza nem térő alkalom: Csak itt, csak neked, csak most, csak ennyiért hiper szuper zőőőd festék!!Klikk ide Ááááá neeeem feltűnő zőőőd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GSITHOMY Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Zőőődre?? :) Mázlid van!!! Vissza nem térő alkalom: Csak itt, csak neked, csak most, csak ennyiért hiper szuper zőőőd festék!!Klikk ide Ááááá neeeem feltűnő zőőőd :D Erre a zööödre gondoltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Erre a zööödre gondoltam :) Mit akarsz? Majdnem stimmel.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus17, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Erre a zööödre gondoltam :) Hát te tudod...Nekem nem bejövős ez a fajta színskála.... Mit akarsz? Majdnem stimmel.... :D Igen...Majdnem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Mit akarsz? Majdnem stimmel.... :D Igen...Majdnem :D Tök egyforma. Egyiket se fújnám autóra :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 sziasztok! a vasfelnimet szeretném lefújni feketére 13 colos milyen festéket ajánlotok hozzá ami nem drága de tartós és persze festékszórós flakonos érdekelne. amit itthon is megtudok csinálni. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 sziasztok! a vasfelnimet szeretném lefújni feketére 13 colos milyen festéket ajánlotok hozzá ami nem drága de tartós és persze festékszórós flakonos érdekelne. amit itthon is megtudok csinálni. köszi Lehet 6-700 HUF-os áron kapni, hőálló akril fekete festéket. 1 flakonnal le tudsz fújni minimum 2 felnit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 (edited) sziasztok! a vasfelnimet szeretném lefújni feketére 13 colos milyen festéket ajánlotok hozzá ami nem drága de tartós és persze festékszórós flakonos érdekelne. amit itthon is megtudok csinálni. köszi Nem drága, és tartós?? Olyan festék nem létezik! :D Lehet 6-700 HUF-os áron kapni, hőálló akril fekete festéket. 1 flakonnal le tudsz fújni minimum 2 felnit... :lol: Ami kb a következő télig maradna rajta... vagy még addig se! :lol: Módosítva Szeptember10, 2011 : ivannorbi Javítottam az idézetet, nem töröltem a hozzászólást - ivannorbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Nem drága, és tartós?? Olyan festék nem létezik! :lol: Ami kb a következő télig maradna rajta... vagy még addig se! :lol: akkor inkább fényezzem le? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Nem drága, és tartós?? Olyan festék nem létezik! :D Ami kb a következő télig maradna rajta... vagy még addig se! :lol: Én 2-3 rongyért kevertettem fényes edzős festékszórót és lefújtam vele az alufelnijeimet lassan már 1 éve így van rajta és még mindig szép. Mondjuk télen nem fogom használni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember11, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 akkor inkább fényezzem le? Őőő az attól függ, hogy mit értesz az alatt hogy lefényezed? :lol: Vállalok lemezfelni festés: Előtte Közben Végeredmény Én ezt hívom fényezésnek... Ez sem örök élet a mocskos sós latyakos télnek köszönhetően, de jóval tovább rajt marad mint az az 1K-ás lópikula amit ráfújsz spray-vel :D Maga a folyamat egyszerű: Szemcseszórás, vagy égetés, utána foszfátozás, zsírtalanítás, tömítés, újra zsírtalanítás, festés. Az i-re az tenné fel a pontott, ha a festés inkább színterezés (porfestés) lenne, és utána 180 fokon rádöngetni a szint! :D Én 2-3 rongyért kevertettem fényes edzős festékszórót és lefújtam vele az alufelnijeimet lassan már 1 éve így van rajta és még mindig szép. Mondjuk télen nem fogom használni :lol: http://www.kephost.com/images4/2011/9/11/8...rkfb2s6lb8d.jpg Szép munka!! ;) De le is írtad a kulcsszót: "télen nem fogom használni" Ez az átka mindenek...ha nem lenne nálunk tél a kasznisok, és fényezők csak törött autóval foglalkoznának, nem lenne rozsda! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Nem drága, és tartós?? Olyan festék nem létezik! :D Ami kb a következő télig maradna rajta... vagy még addig se! :lol: Én a téli felnijeimet foszforsavas rozsdamaróval lekezeltem, majd lemostam trisós vízzel és száradás után festettem le. Ha egy telet kibír, akkor már jó. Mondjuk a fékdobokat is hasonló módszerrel csináltam és ott még nagyon jól áll a festék. De még nem érte meg az első telet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember11, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Én a téli felnijeimet foszforsavas rozsdamaróval lekezeltem, majd lemostam trisós vízzel és száradás után festettem le. Ha egy telet kibír, akkor már jó. Mondjuk a fékdobokat is hasonló módszerrel csináltam és ott még nagyon jól áll a festék. De még nem érte meg az első telet... :lol: Nem rossz módszer, de ezzel a foszforsavas rozsdamaróval az a baj, hogy sok festékkel nem fér össze. És ha véletlenül marad rajta egy kevés,(Mondjuk trisós vizes lemosásnál nagyon kevés az esély) mikor fested le, akkor annyi mintha nem csináltál semmit, mert lepörög..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Nem rossz módszer, de ezzel a foszforsavas rozsdamaróval az a baj, hogy sok festékkel nem fér össze. És ha véletlenül marad rajta egy kevés,(Mondjuk trisós vizes lemosásnál nagyon kevés az esély) mikor fested le, akkor annyi mintha nem csináltál semmit, mert lepörög..... Egy felületkezelő mérnök ajánlotta ezt a módszert. A lényeg, hogy a festék lúgos kémhatású felületen tapad jobban... Egyébként a fékdob trisós vízbe lett merítve, úgyhogy tuti lejött a sav maradéka... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts