spzoli Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Kód alapján Magma Red a színed. Tehát Magma vörös....Piros :D Pl ez 547-es magma red színű: Klikk ide A legjobb fakópiros :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 A legjobb fakópiros :D az... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június27, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június27, 2011 A legjobb fakópiros :D Nos...ismételten egy igaz hozzászólás! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Nos...ismételten egy igaz hozzászólás! :D hát tényleg nem csillog a kicsikém! de most nemtudok mit tenni ezellen! am a polírozás tényleg vékonyítja a festékréteget? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június27, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június27, 2011 hát tényleg nem csillog a kicsikém! de most nemtudok mit tenni ezellen! am a polírozás tényleg vékonyítja a festékréteget? Polírozás, és polírozás között különbség van..... Minden polírozás vékonyít, de ne félj van rajta bőven :D :D Egy gépi polír sokat hozna a fényén...elhiheted!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 hát tényleg nem csillog a kicsikém! de most nemtudok mit tenni ezellen! am a polírozás tényleg vékonyítja a festékréteget? A polírozás egy nagyon finom csiszolás. A legfelső réteget leszedi, így persze vékonyítja :D (de ne izgulj, vissza-mattul :D ) nagyon TUL MAT-TUL xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 A polírozás egy nagyon finom csiszolás. A legfelső réteget leszedi, így persze vékonyítja :D (de ne izgulj, vissza-mattul :D ) nagyon TUL MAT-TUL xD kösz a biztatást dáwid! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya82 Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy apámnak van egy típusidegen autója. Ezt a járművet szépen valami b*l ###### megnyomta, de olyan rendesen. Szóval be van horpadva a bal eleje, a sárvédő, viszont nem találtunk rajta festék repedést vagy hibát. Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha a fényezés nem sérült akkor érdemes kicseréltetni és azt fényeztetni, vagy a gyári fényezés sokkal tartósabb és barátkozzunk meg ezzel a esztétikai "hibával"? Előre is köszönöm a válaszokat! Üdv.: Sanya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy apámnak van egy típusidegen autója. Ezt a járművet szépen valami b*l ###### megnyomta, de olyan rendesen. Szóval be van horpadva a bal eleje, a sárvédő, viszont nem találtunk rajta festék repedést vagy hibát. Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha a fényezés nem sérült akkor érdemes kicseréltetni és azt fényeztetni, vagy a gyári fényezés sokkal tartósabb és barátkozzunk meg ezzel a esztétikai "hibával"? Előre is köszönöm a válaszokat! Üdv.: Sanya Most még nem látod rajta, de nagyon valószínű hogy a horpi szélén be fog repedezni a festék és elkezd majd lepattogni. Ha rendesen meg van csinálva, semmi gond nincs azzal, ha újra van fényezve, de ha szerencsétek van, ki lehet javítani a horpadást fényezés nélkül is. Vannak már cégek akik azzal foglalkoznak, hogy jégeső-biciklishülyegyerek-asszonybevásárlókocsi stb. nyomokat tüntetnek el fényezés sérülése nélkül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya82 Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Most még nem látod rajta, de nagyon valószínű hogy a horpi szélén be fog repedezni a festék és elkezd majd lepattogni. Ha rendesen meg van csinálva, semmi gond nincs azzal, ha újra van fényezve, de ha szerencsétek van, ki lehet javítani a horpadást fényezés nélkül is. Vannak már cégek akik azzal foglalkoznak, hogy jégeső-biciklishülyegyerek-asszonybevásárlókocsi stb. nyomokat tüntetnek el fényezés sérülése nélkül :D Helló! Már mutattuk lakatosnak aki foglalkozik vákuumos horpadás javítással, ő azt mondta nem lehet kihúzni, mert behorpadt a gyári él is a sárvédőn ami merevítésként szolgál :D . Köszönöm a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június27, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június27, 2011 Helló! Már mutattuk lakatosnak aki foglalkozik vákuumos horpadás javítással, ő azt mondta nem lehet kihúzni, mert behorpadt a gyári él is a sárvédőn ami merevítésként szolgál :D . Köszönöm a választ. Még ne köszöngessél semmit...Dáwid csak beszél össze vissza :D :D :P :lol: mutass egy képet a horpadásról, és majd megmondom mit csinálj vele. Azt már most leszögezem,(igaz nem tudom a típust) De vegyük példának a mi jó öreg Astránkat: Hibátlan, vadi új sárvédőt kapsz 6500Forintért(igaz utángyártott, és sokat kell vele bokszolni, mire minden hézag stimmel, így mindjárt van egy voks a bontott gyári mellett)........: klikk ide Bontott szintén hibátlan sárvédőt meg kapsz 3 darab ezresért: Klikk ide És ezt ugye te magad szépen otthon lecsavarozod, és felcsavarozod, miután a fényező lepiktorolta! A lakatost így mindjárt ki is lehet venni a játékból.... No persze az is tény, hogy 6500-3000 Forintért egy igényes lakatos, meg sem nézi neked a horpadást. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya82 Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Még ne köszöngessél semmit...Dáwid csak beszél össze vissza :D :D :P :lol: mutass egy képet a horpadásról, és majd megmondom mit csinálj vele. Azt már most leszögezem,(igaz nem tudom a típust) De vegyük példának a mi jó öreg Astránkat: Hibátlan, vadi új sárvédőt kapsz 6500Forintért(igaz utángyártott, és sokat kell vele bokszolni, mire minden hézag stimmel, így mindjárt van egy voks a bontott gyári mellett)........: klikk ide Bontott szintén hibátlan sárvédőt meg kapsz 3 darab ezresért: Klikk ide És ezt ugye te magad szépen otthon lecsavarozod, és felcsavarozod, miután a fényező lepiktorolta! A lakatost így mindjárt ki is lehet venni a játékból.... No persze az is tény, hogy 6500-3000 Forintért egy igényes lakatos, meg sem nézi neked a horpadást. :lol: Helló! Holnap rakok fel képet róla, azt hittem van itt bent képem... A lakatos srác egy ismerős ismerőse, úgyhogy ingyé megnézte :D Köszönöm előre is a segítséged! Üdv.: Sanya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június28, 2011 Helló! Holnap rakok fel képet róla, azt hittem van itt bent képem... A lakatos srác egy ismerős ismerőse, úgyhogy ingyé megnézte :D Köszönöm előre is a segítséged! Üdv.: Sanya Oké! Rendben :D !Amúgy én is megnézem bárkinek ingyé.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Alex! 1K-s festékbe lehet tenni edzőt? vagy nem érdemes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Alex! 1K-s festékbe lehet tenni edzőt? vagy nem érdemes? Kevertettél színt egy komponensűből? Hol csinálták? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Kevertettél színt egy komponensűből? Hol csinálták? :D Erre minden továbi nélkül kevernek 1k-t, és nem mondják, hogy az már nincs :D Ezt benéztem kicsit. Tapolcán kevernek 1k-t is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Erre minden továbi nélkül kevernek 1k-t, és nem mondják, hogy az már nincs :D Végülis mégcsak a Piktorban próbálkoztam, ott már csak 2K-ű van. Az 1K-be szerintem felesleges edző, nem lesz jobb a mínősége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya82 Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Sziasztok! Alex, íme a fotó: klikk Előre is kösz a segítséget:) Üdv.: Sanya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június29, 2011 Alex! 1K-s festékbe lehet tenni edzőt? vagy nem érdemes? Arról hallottam már, hogy a régi szakik, a Neoluxba tettek egy kis edzőt, mert az amúgy is hetekbe tellett mire meg száradt...De a mai 1K-ás anyagokba teljesen felesleges ;) Sziasztok! Alex, íme a fotó: klikk Előre is kösz a segítséget:) Üdv.: Sanya Szia! Teljesen felesleges küzdeni vele, cserélni kell! Esetleg próbáld meg ezt Vagy ezt Vagy ezt vagy esetleg ezt..... utóbbi még hasonlít is arra a színre ami neked kell! Én azt mondom, hogy durva ez a horpadás, nem érdemes görcsölni vele!!! Na ezt már megköszönheted :D :icon4: :icon4: Nem ám...csak vicckelődök ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya82 Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Arról hallottam már, hogy a régi szakik, a Neoluxba tettek egy kis edzőt, mert az amúgy is hetekbe tellett mire meg száradt...De a mai 1K-ás anyagokba teljesen felesleges ;) Szia! Teljesen felesleges küzdeni vele, cserélni kell! Esetleg próbáld meg ezt Vagy ezt Vagy ezt vagy esetleg ezt..... utóbbi még hasonlít is arra a színre ami neked kell! Én azt mondom, hogy durva ez a horpadás, nem érdemes görcsölni vele!!! Na ezt már megköszönheted :D :icon4: ;) Nem ám...csak vicckelődök ;) Azért én megköszönöm ;) Szóval köszönöm szépen a segítséget :icon4: Üdv.: Sanya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Arról hallottam már, hogy a régi szakik, a Neoluxba tettek egy kis edzőt, mert az amúgy is hetekbe tellett mire meg száradt...De a mai 1K-ás anyagokba teljesen felesleges :D Köszi főnök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 üdv 474-es fehér festéket neten hol találok? dobjatok már linket pls :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2011 üdv 474-es fehér festéket neten hol találok? dobjatok már linket pls :D 474-es Casablanca :icon4: http://www.totallux.hu/ :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 474-es Casablanca :icon4: http://www.totallux.hu/ :D online is tudok rendelni itt házhozszállítással? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 online is tudok rendelni itt házhozszállítással? :icon4: Hááát a honlapjukon erről nem írnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts