Gabibácsi Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Impala SS :D a chevrolet stimmel legalább :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június19, 2011 Mit akarsz vele? Gyári gastra bertone capri. Asszem van két féle belőle. Capri yellow light honey, meg dark honey. Sanyiqua mondta még anno. Amúgy meg. 40B/43L: Capri Yellow Mica [bertone] (00-) Ez szép volt...most nagyot nőtél a szememben!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Ez szép volt...most nagyot nőtél a szememben!!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Ez szép volt...most nagyot nőtél a szememben!!! :D Nem mondod, hogy eltalálta? :D :D Egyébként ilyen dolgokban ott van a srác, már bizonyított párszor :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Nem mondod, hogy eltalálta? :D :D Egyébként ilyen dolgokban ott van a srác, már bizonyított párszor :P "Kicsi is, meg nem is ért semmihez" :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 "Kicsi is, meg nem is ért semmihez" :D :D szar szemét szar alak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 szar szemét szar alak. :D Jah igen, még az is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2011 Mit akarsz vele? Gyári gastra bertone capri. Asszem van két féle belőle. Capri yellow light honey, meg dark honey. Sanyiqua mondta még anno. Amúgy meg. 40B/43L: Capri Yellow Mica [bertone] (00-) Már csak azt kéne megtudni, hogy ki az a Sanyiqua?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Már csak azt kéne megtudni, hogy ki az a Sanyiqua?? :D Volt egy ilyen színű gastra coupeja. Szerintem nem ismeritek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Szasztok. Alex0403 Hozzád szólok. :D Van az én metálom 147es aszem mind1. A géptetőm belsejét akarom első kőrben kifújni ez sem lényeg. :D A következő lenne a kérdésem... Elcsattogok a festék bótba kikérem a festéket, kell mást kérnem valami edzőt vagy tudom is én mit valami +anyagot? Láttam mrbis kérdését az edzővel kapcsba de nem tom h azt akrilnál kell csak vagy metálnál is? Nekem Metálom van... Vagy csak megveszem a festéket és egyből önthetem is a pisztolyba? Lakkot azt hogy s miként kell kérni ahhoz kell valami +anyag? Meg mennyi kell egy géptető külső belső lakkozásához? Ami már egy kicsit másabb mint a szalon f-asztra tető. : D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2011 Szasztok. Alex0403 Hozzád szólok. :D Van az én metálom 147es aszem mind1. A géptetőm belsejét akarom első kőrben kifújni ez sem lényeg. :D A következő lenne a kérdésem... Elcsattogok a festék bótba kikérem a festéket, kell mást kérnem valami edzőt vagy tudom is én mit valami +anyagot? Láttam mrbis kérdését az edzővel kapcsba de nem tom h azt akrilnál kell csak vagy metálnál is? Nekem Metálom van... Vagy csak megveszem a festéket és egyből önthetem is a pisztolyba? Lakkot azt hogy s miként kell kérni ahhoz kell valami +anyag? Meg mennyi kell egy géptető külső belső lakkozásához? Ami már egy kicsit másabb mint a szalon f-asztra tető. : D Szia! Első körbe: Amit PÜ-be beszéltünk, sajnos nem jön össze, ma megkérdeztem! De még futok pár kört! Bekirándulsz a boltba, ahol megmondod az autód színkódját! Adott esetben 147!! Ezután a csávó kikeresi a 147-es színkártyákat, és kiballag hogy kiválasszátok legaktuálisabbat. Megmondod, hogy mennyi kell.... és ez után annyit kever. Amit kikever azt nevezzük bázisnak! 10%-ba kell hígítani (bázishoz adják arányosan a hígítót) , és már is fújható. 1K-ás...nem kell edzeni. 10-15perc után (oldószeresről beszélek, nem vizesről) Lehet lakkozni! A lakk, HS rendszer az már 2K-ás, és edzeni kell 3:1 arányba, ritkább esetben 2:1 arányba. Hogy hogy kérd? Sima 2K-ás autó lakk, nem kell HS-ezni, meg Mobihel, Spies Hecker....stb! A festékboltos tudni fogja mi a pálya.... Hogy mennyi kell? Ez nagyon sok mindentől függ! Először is függ a pisztolyod fúvókájától, a szórósapkától, és persze attól is függ, hogy mennyire tér el a szalon F Astra tetőtől! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Szia! Első körbe: Amit PÜ-be beszéltünk, sajnos nem jön össze, ma megkérdeztem! De még futok pár kört! Bekirándulsz a boltba, ahol megmondod az autód színkódját! Adott esetben 147!! Ezután a csávó kikeresi a 147-es színkártyákat, és kiballag hogy kiválasszátok legaktuálisabbat. Megmondod, hogy mennyi kell.... és ez után annyit kever. Amit kikever azt nevezzük bázisnak! 10%-ba kell hígítani (bázishoz adják arányosan a hígítót) , és már is fújható. 1K-ás...nem kell edzeni. 10-15perc után (oldószeresről beszélek, nem vizesről) Lehet lakkozni! A lakk, HS rendszer az már 2K-ás, és edzeni kell 3:1 arányba, ritkább esetben 2:1 arányba. Hogy hogy kérd? Sima 2K-ás autó lakk, nem kell HS-ezni, meg Mobihel, Spies Hecker....stb! A festékboltos tudni fogja mi a pálya.... Hogy mennyi kell? Ez nagyon sok mindentől függ! Először is függ a pisztolyod fúvókájától, a szórósapkától, és persze attól is függ, hogy mennyire tér el a szalon F Astra tetőtől! :D Tehát a festéket sima higítóval higithatom? Habár ahonnan hozni szoktam beleteszik a higítot is..... Akkor a lakkhoz külön adja az edzőt? vagy bele keveri? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Tehát a festéket sima higítóval higithatom? Habár ahonnan hozni szoktam beleteszik a higítot is..... Akkor a lakkhoz külön adja az edzőt? vagy bele keveri? Mint Alextől megtudtam, ha nem vizes bázisú, akkor sima nitróval higíthatod. Nálunk a lakkot nem mérik ki, meg kellett vennem a literes flakont. Adták hozzá külön kis flakonban az edzőt.....neked kell fújás előtt bekeverni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Mint Alextől megtudtam, ha nem vizes bázisú, akkor sima nitróval higíthatod. Nálunk a lakkot nem mérik ki, meg kellett vennem a literes flakont. Adták hozzá külön kis flakonban edzőt.....neked kell fújás előtt bekeverni :D Na az úgy is jó.. :D Tökéletes.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június21, 2011 Tehát a festéket sima higítóval higithatom? Habár ahonnan hozni szoktam beleteszik a higítot is..... Akkor a lakkhoz külön adja az edzőt? vagy bele keveri? Elég durva lenne....30 perc után bacchatnád ki a kukába! :D Igazából mindegy, hogy ő teszi bele, vagy te.... Úgyis arányosan adja! Nem kell aggódni, hogy a kereskedő akár egy decivel is több hígítót ad..... Én jobban szeretem, ha külön adja, mert akkor úgy hígítom a kezemhez, a pisztolyomhoz ahogy akarom..... és persze én tudom hogy mikor akarom fújni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Hello! a kipufogó rendszert leakarom festeni és azt szeretném kérdezni hogy mielőtt lefestem hőálló festékkel előtte használjak valamilyen alapozót? a másik kérdésem az lenne hogy az autón hol találom meg a színkódját mert az ajtóknál semmit nem találtam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Hello! a kipufogó rendszert leakarom festeni és azt szeretném kérdezni hogy mielőtt lefestem hőálló festékkel előtte használjak valamilyen alapozót? a másik kérdésem az lenne hogy az autón hol találom meg a színkódját mert az ajtóknál semmit nem találtam! 1. Semmi értelme, mert valójában belülről hamarabb rohad el. 2. A zárhídon találod kicsi táblácskán. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 1. Semmi értelme, mert valójában belülről hamarabb rohad el. 2. A zárhídon találod kicsi táblácskán. :D Nah ott kezdődnek a bajok hogy nekem a zárhídon semmiféle táblácska nincs! valószínű hogy a kocsimnak balesete volt és azt kicserélték! ebben az esetben mit csináljak? :D a festést meg csak azért csinálom mert elég csúnyán néz ki a leömlőcsövem (vagy kiömlőcső) és ha lefestem az én szememnek jobb lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Nah ott kezdődnek a bajok hogy nekem a zárhídon semmiféle táblácska nincs! valószínű hogy a kocsimnak balesete volt és azt kicserélték! ebben az esetben mit csináljak? :D a festést meg csak azért csinálom mert elég csúnyán néz ki a leömlőcsövem (vagy kiömlőcső) és ha lefestem az én szememnek jobb lesz :D de az rögtön le is fog égni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 de az rögtön le is fog égni... ááá, sokáig megmarad az szépnek. (fényképen, fészbúkon :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 ááá, sokáig megmarad az szépnek. (fényképen, fészbúkon :D :D ) Meg milyen büdös jön majd be az utastérbe pár napig. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Meg milyen büdös jön majd be az utastérbe pár napig. :D Elviekbe ha normális hőálló festékkel festi le, akkor egy pár perc alatt beég a festék, és akkor már szaga nem nagyon van. Az új kandalló se bűzölög napokig a lakásba, de az első pár perc az kegyetlen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június27, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június27, 2011 Nah ott kezdődnek a bajok hogy nekem a zárhídon semmiféle táblácska nincs! valószínű hogy a kocsimnak balesete volt és azt kicserélték! ebben az esetben mit csináljak? :D a festést meg csak azért csinálom mert elég csúnyán néz ki a leömlőcsövem (vagy kiömlőcső) és ha lefestem az én szememnek jobb lesz :D Linkelj egy képet a járgányról ide :P És ha nem tudjuk együtt közösen beazonosítani, akkor elkirándulsz egy olyan festékboltba ahol kevernek autóhoz szint, és ő a színkártya alapján megmondja a szintkódot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Linkelj egy képet a járgányról ide :D És ha nem tudjuk együtt közösen beazonosítani, akkor elkirándulsz egy olyan festékboltba ahol kevernek autóhoz szint, és ő a színkártya alapján megmondja a szintkódot! :D a kipufogóra hőálló festéket vettem! kifejezetten ilyen célokra van a festék az van ráírva! az a kis táblácskát meg egy fél nap után megtaláltam mert az előző tulaj lefestette és sztem nem is a helyére szegecselte vissza. lecsiszoltam ugyhogy már látható szépen! E 547 és 038 a kárpit. ezeket valahol letudom ellenőrizni hogy tényleg az van e nekem benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június27, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június27, 2011 a kipufogóra hőálló festéket vettem! kifejezetten ilyen célokra van a festék az van ráírva! az a kis táblácskát meg egy fél nap után megtaláltam mert az előző tulaj lefestette és sztem nem is a helyére szegecselte vissza. lecsiszoltam ugyhogy már látható szépen! E 547 és 038 a kárpit. ezeket valahol letudom ellenőrizni hogy tényleg az van e nekem benne? Kód alapján Magma Red a színed. Tehát Magma vörös....Piros :D Pl ez 547-es magma red színű: Klikk ide Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts