Johnny82 Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 gastráét is fel lehet tenni, az is jól áll ám :D Bizony, nagyon feldobja a lököst :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Bizony, nagyon feldobja a lököst :D nincs képetek egy olyan példányról? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 nincs képetek egy olyan példányról? :D nekem nincs, de feltünő úgy, jobban kitűnik, mint egy g alol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 A gastra koptató az egyik legrondább, amit valaha csináltak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 nah .. :D rajtatok menjen el az ember :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 nah .. :D rajtatok menjen el az ember lánya :D :D :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 :D :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 :D Prins, te nem győri vagy véletlenül? E-on telephelyen szoktam látni fehér astra sedan-t színre fújt koptatóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Prins, te nem győri vagy véletlenül? E-on telephelyen szoktam látni fehér astra sedan-t színre fújt koptatóval. Áhh nem :D .. Szolnok megyében lakok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Sziasztok Meg tudja valaki mondani nekem hogy 1 dl fehér festékhez mennyi edző kell? Illetve ha nem rakok bele edzőt, vagy ha túl sok akkor mi van? A visszapillantó tükörházat akarom lefújni. A kocsi színe 474 es fehér. Köszi előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június6, 2011 Sziasztok Meg tudja valaki mondani nekem hogy 1 dl fehér festékhez mennyi edző kell? Illetve ha nem rakok bele edzőt, vagy ha túl sok akkor mi van? A visszapillantó tükörházat akarom lefújni. A kocsi színe 474 es fehér. Köszi előre is Szia! 3:1 arányba kell keverni a szint. Tehát 1dl színhez 0.3dl edzőt kell adni. Ha nem raksz bele edzőt, soha a büdös életbe nem fog megszáradni. Csak felszíni száradás jön létre, hogy is mondjam......egy vékony film réteg alakul ki a felszínen, de teljes száradás soha nem jön létre. Ha túl sok edzőt raksz bele, egyrészt változik a viszkozitás, másrészt úgynevezett túledzés jön létre, ezáltal megváltozik a festék pigmentál-is szerkezete...nem lesz tartós, lepörög, felhólyagosodik, bebőrösödik...stb A mai festékek, bázis anyagok nyersen fogalmazva tutihülye biztosak...tehát elég rendesen túl lehet edzeni! Nem ajánlott, de nincs komoly vész ha egy 3:1-es keverésből 2:1-es keverés lesz! :D Jó pár oldallal ezelőtt írtam a kémiai, fizikai száradásról, 1K-ás 2K-ás anyagokról...Ha érdekel, olvass vissza hátha találsz érdekeset. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Szia! 3:1 arányba kell keverni a szint. Tehát 1dl színhez 0.3dl edzőt kell adni. Ha nem raksz bele edzőt, soha a büdös életbe nem fog megszáradni. Csak felszíni száradás jön létre, hogy is mondjam......egy vékony film réteg alakul ki a felszínen, de teljes száradás soha nem jön létre. Ha túl sok edzőt raksz bele, egyrészt változik a viszkozitás, másrészt úgynevezett túledzés jön létre, ezáltal megváltozik a festék pigmentál-is szerkezete...nem lesz tartós, lepörög, felhólyagosodik, bebőrösödik...stb A mai festékek, bázis anyagok nyersen fogalmazva tutihülye biztosak...tehát elég rendesen túl lehet edzeni! Nem ajánlott, de nincs komoly vész ha egy 3:1-es keverésből 2:1-es keverés lesz! :D Jó pár oldallal ezelőtt írtam a kémiai, fizikai száradásról, 1K-ás 2K-ás anyagokról...Ha érdekel, olvass vissza hátha találsz érdekeset. :D Köszönöm szépen az infókat. Sokat segítettél. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június8, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június8, 2011 Köszönöm szépen az infókat. Sokat segítettél. :D Igazán nincs mit, máskor is! :D Ezért vagyunk itt :D ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június19, 2011 Ha valaki szeret csiszolni, és imádja a gittport, akkor szeretettel várom :D Klikk ide Klikk ide Klikk ide Kérdés piros pontért: Milyen autó látható a képen? Annyit segítek, hogy 5740 köbcentis motor fogja hajtani, és 1968 az évjárata (szóval semmit nem segítettem) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Ha valaki szeret csiszolni, és imádja a gittport, akkor szeretettel várom :D Klikk ide Klikk ide Klikk ide Kérdés piros pontért: Milyen autó látható a képen? Annyit segítek, hogy 5740 köbcentis motor fogja hajtani, és 1968 az évjárata (szóval semmit nem segítettem) :D Capri? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június19, 2011 Capri? Nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Ha valaki szeret csiszolni, és imádja a gittport, akkor szeretettel várom :D Klikk ide Klikk ide Klikk ide Kérdés piros pontért: Milyen autó látható a képen? Annyit segítek, hogy 5740 köbcentis motor fogja hajtani, és 1968 az évjárata (szóval semmit nem segítettem) :P Camaro? Vagy egy Riviera? :D facom, legalább eleje lehetne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június19, 2011 Camaro? Vagy egy Riviera? :D facom, legalább eleje lehetne :D Nem :D Eleje? Még alváza sincs.... :P Folyt köv. az egyéb csevegésben..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Nem :D Eleje? Még alváza sincs.... :D Pontiac GTO lehetne, de ahhoz meg a hátsó szélvédő nem jó. Ilyen autó nincs is :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Ha valaki szeret csiszolni, és imádja a gittport, akkor szeretettel várom :D Klikk ide Klikk ide Klikk ide Kérdés piros pontért: Milyen autó látható a képen? Annyit segítek, hogy 5740 köbcentis motor fogja hajtani, és 1968 az évjárata (szóval semmit nem segítettem) :D Mire kell a vízmérték? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június19, 2011 Mire kell a vízmérték? :D Csak volt vízmérték, ha közelebbről megnézed láthatod, hogy ki van belezve.... Szóval más okból van ott, hogy miért, nem tudom, majd hétfőn megkérdezem a kasznis barátom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 chevrolett chevelle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 chevrolett chevelle? Impala SS :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GSITHOMY Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Ez milyen szinkód lehet??http://www.psharing.com/pic.php?id=548061&mode18o=set http://kep.psharing.com/548061.jpg Vagy hogy lehetne ezt megtudni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Ez milyen szinkód lehet??http://www.psharing.com/pic.php?id=548061&mode18o=set http://kep.psharing.com/548061.jpg Vagy hogy lehetne ezt megtudni??? Mit akarsz vele? Gyári gastra bertone capri. Asszem van két féle belőle. Capri yellow light honey, meg dark honey. Sanyiqua mondta még anno. Amúgy meg. 40B/43L: Capri Yellow Mica [bertone] (00-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts