öcsibácsi Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 érdeklődtem, hogy haveri alapon mennyiért homokszóróznak le itt egy felnit... Errefele 1 sör/db. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Errefele 1 sör/db. :D Az baráti áron van :D és nem barátoknak 2 sör? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Errefele 1 sör/db. :D há ha errefelé is így lenne, akkor én se csiszolgálnék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Az baráti áron van :D és nem barátoknak 2 sör? :) Legalább. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Nemsokat ér. Az van ráírva hogy 6évig véd. Nekem 3hónap után kezdenek megjelenni a rozsdafoltok. Ja, mi is festettünk vele kerítést, ahogy írták, közvetlen a rozsdára. Nem tartott egy évig se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ja, mi is festettünk vele kerítést, ahogy írták, közvetlen a rozsdára. Nem tartott egy évig se. Nem jó az semmire...fújni meg kész életveszély xD lapemelőt fujtam vele, persze elötte csiszolva lett, zsirtalanitva meg minden...ugyanaddig birta azis, mint elötte a sima trinát festék...:D és a trinát nemis kerül csak harmad annyiba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2011 Errefele 1 sör/db. :lol: Nálunk is! Bár ez a garnitúra 8 sörömbe került, mert a délutános elfelejtette kivenni a szóróból, ezért az éjszakásnak kellett :D :D De szerintem megérte :D :) Nem jó az semmire...fújni meg kész életveszély xD lapemelőt fujtam vele, persze elötte csiszolva lett, zsirtalanitva meg minden...ugyanaddig birta azis, mint elötte a sima trinát festék...:D és a trinát nemis kerül csak harmad annyiba :D Yes! Végre valaki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Yes! Végre valaki :) Ezt tudtuk eddig is, csak nem is foglalkoztunk vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Gondolom nem így néznek ki a felnik..... :) Persze, hogy nem. A dísztárcsák karmai megsértették a festést és ott rozsdázott meg picit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbertoBaggio Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Üdvözletem! Új vagyok itt, de sajnos szükségem van tanácsra, valamilyen infóra az alábbival kapcsolatban: A gépem (F astra) fehér színű és a tegnap előtti mosásnál lettem figyelmes apró pici rozsda pöttyökre KÖRBEN AZ AUTÓN MINDENHOL! A csomagtérajtótól a motorháztetőig az autó tetején át az ajtóig mindenhol... szépen egyenletesen ... Abban sem vagyok biztos hogy rozsda, de hát nagyon úgy néz ki, szóval: EZ MI LEHET???? !!!! Só megmarta körben??? Ilyenről még nem hallottam... Szóval ha tudtok vidítsatok fel, hogy egy polír segíthet... Köszönöm a választ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 1szer elég megkérdezned. :) Kapsz rá választ előbb-utóbb. Akár többet is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbertoBaggio Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Bocs bocs... csak lehet ide kellett volna kérdeznem, nem olvastam a témákat végig... még egyszer sorry! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2011 Üdvözletem! Új vagyok itt, de sajnos szükségem van tanácsra, valamilyen infóra az alábbival kapcsolatban: A gépem (F astra) fehér színű és a tegnap előtti mosásnál lettem figyelmes apró pici rozsda pöttyökre KÖRBEN AZ AUTÓN MINDENHOL! A csomagtérajtótól a motorháztetőig az autó tetején át az ajtóig mindenhol... szépen egyenletesen ... Abban sem vagyok biztos hogy rozsda, de hát nagyon úgy néz ki, szóval: EZ MI LEHET???? !!!! Só megmarta körben??? Ilyenről még nem hallottam... Szóval ha tudtok vidítsatok fel, hogy egy polír segíthet... Köszönöm a választ Szia! Vizezd be a felületet, fogj egy függöny darabot, kézmosó ultra derm-et tegyél kis vízbe, jól habozzon, majd sikáld meg alaposan! Utána öblítsd le bő vizel, majd miután megszáradt, puha rongyara tegyél egy kis 95-ös benzint (ne tocsogjon benne). Töröld át a ronggyal, majd újra öblítsd le sima autósamponnal! Írd meg, hogy mire jutottál...Kíváncsian várom a végeredményt :) ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2011 Mi az? Senki nem ír a kolosszális ötletemre :) ? Nem viccelek.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Mi az? Senki nem ír a kolosszális ötletemre :) ? Nem viccelek.... :D Mindenki most próbálja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2011 Mindenki most próbálja. :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Mi az? Senki nem ír a kolosszális ötletemre :) ? Nem viccelek.... :D Mostam már én is ultra dermes vízzel a kocsimat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2011 Mostam már én is ultra dermes vízzel a kocsimat. :) És?? Tapasztalat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 És?? Tapasztalat? Azóta gyakran leenged a bal hátsó kereke. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2011 Azóta gyakran leenged a bal hátsó kereke. :D Hülye :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 És?? Tapasztalat? Azóta veri az index a kartert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Mi az? Senki nem ír a kolosszális ötletemre :) ? Nem viccelek.... :D Szólhattál volna, hogy a benzines lépésnél, ne gyújtsak rá... :D Most Te állod a fényezést :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Szólhattál volna, hogy a benzines lépésnél, ne gyújtsak rá... :D Most Te állod a fényezést :D Hát nem tanácsos :) bár akkor nemcsak fényezni kéne utánna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január25, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2011 Szólhattál volna, hogy a benzines lépésnél, ne gyújtsak rá... :D Most Te állod a fényezést :D Dáwid! Mikor a benzines ronggyal törlöd, Ne gyújts rá B) :D Hát nem tanácsos :lol: bár akkor nemcsak fényezni kéne utánna :D Igen, én is azt hiszem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 És?? Tapasztalat? Haver pizsóját mostuk párszor azzal. (körbe néztünk mi habzik a legjobban az éppen ott levő cuccok közül. Vót ecet, hipó, meg ultraderm) De amúgy hibátlan, teljesen jó autót mosni, csak ha gyakran csinálom, akkor leb.sznak hogy mindig elfogy az ultraderm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts