Dáwid Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 :) :D <_< Te most min röhögsz? Vagy csak simán rajtuk? :icon13: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Te most min röhögsz? Vagy csak simán rajtuk? :) :D Végigolvastam az előző oldalt, aztán ez jött <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Ha jó az ecset, és ha jó a technika, és ha nem hígítod....stb stb sok a "ha" Nem? :) A kompiban igazad van....bár kis 24 literes kompit már elég olcsón lehet kapni...és az tökéletes házi barkácsolásra...lemezfelni festésre, keréknyomás ellenőrzésre, légszűrőkifújásra, számítógép portalanításra.....és még ezer dologra! Az hogy nem igazán lehet megmondani a fújás és az ecsetelés között a különbséget...hát most mit mondjak: Gratula, Ügyes vagy :D Sok a ha?Mi ez a baromság? Lecsiszolod,lefested és örülsz.Nem értem mi ebben olyan rohadt bonyolult. Most kezdjem taglalni miért nem költök 20 rongyot egy fosom kompira??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Ez most dicséret a szép festésért, vagy beszólás a csúnya fújásért? :) :D <_< Irónia egy kick banhoz! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Szerintem jobb,ha csendben maradsz fejben kendácsolós barátom! <_< Igenis értettem, sarokba megy, kukoricára térdel, nem beszél! :D :icon13: Jaaa hogy úgy...Hát hanglejtés kérdése...de van amit a fórum nem ad át :lol: Erre vannak az egyéni adottságok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 A hegesztésnél nem fog elkezdeni rohadni, ha csak úgy körbe van pöttyentgetve? Azt tudom illetve sejtem, hogy ha körbe hegesztődik, akkor a lemezt elhúzza. Mit tudsz javasolni? Vagy a hegesztőnek tudni kellene? Na ezt nem tudom. De majd meglesem. Mert csak a sapkánál látszik hogy eszi a rozsda. :) a lemezek talalkozasat le kell tomiteni akkor nem fer oda a viz/para stb. az akril tomitoket lehet rendesen fenyezni is akar utana. a ponthegesztes annyira sztem nem viszi el az anyagot, de ez a kasznis dolga mar ugyis Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 a lemezek talalkozasat le kell tomiteni akkor nem fer oda a viz/para stb. az akril tomitoket lehet rendesen fenyezni is akar utana. a ponthegesztes annyira sztem nem viszi el az anyagot, de ez a kasznis dolga mar ugyis Én ezzel tömítettem. A pontheggesztés is tud igen szépen húzni,de egy jó lakatos ismeri a felváltott heggsztési pont technikát és tudja hol és hogyan kell varrni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október25, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október25, 2010 Sok a ha?Mi ez a baromság? Lecsiszolod,lefested és örülsz.Nem értem mi ebben olyan rohadt bonyolult. Most kezdjem taglalni miért nem költök 20 rongyot egy fosom kompira??? Ne! Ne kezd taglalni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Ne! Ne kezd taglalni!!! Én is így gondoltam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelarc Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Sziasztok. Van egy Astra F-em. Segítsetek!!! Le szeretném fényeztetni. Most matt fehér színe van, és szeretném ha metál ezüst lenne. Nem tudjátok milyen papírmunkákkal jár ez? Le kell vizsgáztatni az autót újból vagy csak az okmányirodának kell szólni vagy, hogy megy ennek a menete és milyen pénzbe kerülne ez? És nem tudtok egy olcsó fényezőt? :o köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Sziasztok. Van egy Astra F-em. Segítsetek!!! Le szeretném fényeztetni. Most matt fehér színe van, és szeretném ha metál ezüst lenne. Nem tudjátok milyen papírmunkákkal jár ez? Le kell vizsgáztatni az autót újból vagy csak az okmányirodának kell szólni vagy, hogy megy ennek a menete és milyen pénzbe kerülne ez? És nem tudtok egy olcsó fényezőt? :D köszi én úgy tom csak új papírokat kell csináltatnod (forgalmi+törzskönyv) amúgy sztem nagyjából olcsóbb ha veszel egy ezüst metál autót :o akit én tudok az nagyon szépen dolgozik, de egy komplett autót telibe sztem nem csinál meg 200-250 alatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Színváltozás: - forgalmi engedély( régi tipusúnál bejegyzés 1800-Ft, újnál csere 6000-Ft csekken fizetve - törzskönyv (ha van)ha nincs 6000.- kiállításra csekken fizetve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Sziasztok. Van egy Astra F-em. Segítsetek!!! Le szeretném fényeztetni. Most matt fehér színe van, és szeretném ha metál ezüst lenne. Nem tudjátok milyen papírmunkákkal jár ez? Le kell vizsgáztatni az autót újból vagy csak az okmányirodának kell szólni vagy, hogy megy ennek a menete és milyen pénzbe kerülne ez? És nem tudtok egy olcsó fényezőt? :o köszi Inkább örülj neki, hogy ez a legnagyobb bajod és használd koszosan. Úgy szürkébbnek tűnik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelarc Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 én úgy tom csak új papírokat kell csináltatnod (forgalmi+törzskönyv) amúgy sztem nagyjából olcsóbb ha veszel egy ezüst metál autót :D akit én tudok az nagyon szépen dolgozik, de egy komplett autót telibe sztem nem csinál meg 200-250 alatt... Színváltozás: - forgalmi engedély( régi tipusúnál bejegyzés 1800-Ft, újnál csere 6000-Ft csekken fizetve - törzskönyv (ha van)ha nincs 6000.- kiállításra csekken fizetve Inkább örülj neki, hogy ez a legnagyobb bajod és használd koszosan. Úgy szürkébbnek tűnik :( Köszi a gyors válaszokat. :) Sajnos nem csak ez a bajom. Meg a kellemes rozsdafoltok megjelentek és az előző tulaj szerintem csukott szemmel parkolt mert nem egy húzás van a kocsin :o és hosszútávra tervezném a használatát. Kaptam egy cégtől egy árajánlatot, idézem: 2 megoldást tudunk felajánlani Önnek: - az autót „csak” kivülről fényezzük le – így a munkadíj és a festék 150ezer Ft összesen (Némi apró lakatos munka is belefér). - ha szeretné (célszerű), hogy a motortér, csomagtartó belülről, meg ami még látható, legyen szintén lefényezve, az kb 200ezer Ft összességében. (itt azért már alaposan szét kell szedni az autót – motort kiemelni, stb). Akkor gondolom ez alatt nem nagyon találnék. Majd még átgondolom ezt azért 1000x, meg a pénzt is meg kéne dolgoznom rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Köszi a gyors válaszokat. :) Sajnos nem csak ez a bajom. Meg a kellemes rozsdafoltok megjelentek és az előző tulaj szerintem csukott szemmel parkolt mert nem egy húzás van a kocsin :D és hosszútávra tervezném a használatát. Kaptam egy cégtől egy árajánlatot, idézem: 2 megoldást tudunk felajánlani Önnek: - az autót „csak” kivülről fényezzük le – így a munkadíj és a festék 150ezer Ft összesen (Némi apró lakatos munka is belefér). - ha szeretné (célszerű), hogy a motortér, csomagtartó belülről, meg ami még látható, legyen szintén lefényezve, az kb 200ezer Ft összességében. (itt azért már alaposan szét kell szedni az autót – motort kiemelni, stb). Akkor gondolom ez alatt nem nagyon találnék. Majd még átgondolom ezt azért 1000x, meg a pénzt is meg kéne dolgoznom rá :( Szerintem örülj a fehérnek :) Nagyon fogyatékosan fog kinézni, ha kinyitod az ajtót, és az éleken belül más a színe. Ha átfényezed ott is, akkor még ahhoz képest is drága lesz, mint ami már amúgy is értelmetlen, drága pénzkibacás. Inkább költsd azt a pénzt egy rendes lakatolásra, és szép javításra, mint egy közepes átszínezésre :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November7, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November7, 2010 én úgy tom csak új papírokat kell csináltatnod (forgalmi+törzskönyv) amúgy sztem nagyjából olcsóbb ha veszel egy ezüst metál autót :) akit én tudok az nagyon szépen dolgozik, de egy komplett autót telibe sztem nem csinál meg 200-250 alatt... Akit én ismerek fényezőt, az is nagyon szépen dolgozik, de 200 alatt ő sem vállalja el :) :( Köszi a gyors válaszokat. :( Sajnos nem csak ez a bajom. Meg a kellemes rozsdafoltok megjelentek és az előző tulaj szerintem csukott szemmel parkolt mert nem egy húzás van a kocsin :D és hosszútávra tervezném a használatát. Kaptam egy cégtől egy árajánlatot, idézem: 2 megoldást tudunk felajánlani Önnek: - az autót „csak” kivülről fényezzük le – így a munkadíj és a festék 150ezer Ft összesen (Némi apró lakatos munka is belefér). - ha szeretné (célszerű), hogy a motortér, csomagtartó belülről, meg ami még látható, legyen szintén lefényezve, az kb 200ezer Ft összességében. (itt azért már alaposan szét kell szedni az autót – motort kiemelni, stb). Akkor gondolom ez alatt nem nagyon találnék. Majd még átgondolom ezt azért 1000x, meg a pénzt is meg kéne dolgoznom rá :D Korrekt ár, korrekt munkáért? Van referencia anyaguk? Csatlakozom az előttem szólóhoz...azt a pénzt fordítsd egy teljese Akril külsőre.... még marad is :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelarc Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Akit én ismerek fényezőt, az is nagyon szépen dolgozik, de 200 alatt ő sem vállalja el :D :) Korrekt ár, korrekt munkáért? Van referencia anyaguk? Csatlakozom az előttem szólóhoz...azt a pénzt fordítsd egy teljese Akril külsőre.... még marad is :o Akkor nem hiszem, hogy belevágnék. Inkább felújítom. Úgy emlékszem tőlük kaptam: http://autokorhaz.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November7, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November7, 2010 Akkor nem hiszem, hogy belevágnék. Inkább felújítom. Úgy emlékszem tőlük kaptam: http://autokorhaz.hu/ Nos ha tőle kaptad, akkor oké! :D Ha mindenképp az ezüst mellett döntesz, akkor csinálják ők...mert ennél olcsóbbat nem igen fogsz találni :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Alex Eddig sprayt használtam alapozó festéknek, és most pár foltot lecsiszoltam, és ugyan csak késleltetés, de le akarom kezelni rendesen. Spray alapozó szerinted megfelő, vagy ecsetelős alapozó lenne jobb, esetleg ez a horgany spray,amit J0hnny is használ agyrafőre?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November9, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November9, 2010 Alex Eddig sprayt használtam alapozó festéknek, és most pár foltot lecsiszoltam, és ugyan csak késleltetés, de le akarom kezelni rendesen. Spray alapozó szerinted megfelő, vagy ecsetelős alapozó lenne jobb, esetleg ez a horgany spray,amit J0hnny is használ agyrafőre?? Hol is található ez a pár folt? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Hol is található ez a pár folt? :o Hátsó lökhárító alatt. Szal nem fontos aszépség, csak a fedés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November9, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November9, 2010 Hátsó lökhárító alatt. Szal nem fontos aszépség, csak a fedés. Nos ha nem fontos a szépség, akkor rücsizd le :o Nem fontos rücsipisztoly, elég ha a szórópisztoly anyagát maximumra a levegőt pedig minimumra állítod! De szerintem J0hnny módszere is helytálló :D(38. oldal) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Nos ha nem fontos a szépség, akkor rücsizd le :o Nem fontos rücsipisztoly, elég ha a szórópisztoly anyagát maximumra a levegőt pedig minimumra állítod! De szerintem J0hnny módszere is helytálló :)(38. oldal) ecset és spray játszik csak :D akkor kap párréteg horganyt, meg alvázvédőt és csoki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November10, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November10, 2010 ecset és spray játszik csak :D akkor kap párréteg horganyt, meg alvázvédőt és csoki Ja értem! Nem rég mutattad a kompresszort amit vettél? Gondolom majd lesz hozzá szórópisztoly is..... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts