Alex0403 Elküldve Október24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2010 Kihasználva a jó időt, rászántam magam a felnik festegetésére. Gondoltam, egy kis drótkefe, csisz vászon megoldja a takarítás kérdését. Aha....... lett belőle kromofág, RO55, spakli, itt meguntam és előkerült a fúrógép a drótkoronggal, majd be kellett vetni a homokfúvót is :icon13: De nem baj, az eredmény magáért beszél :) A művelet képekben: ........ Szép munka! <_< A belső oldalukat is megcsináltad? Én is pénteken hazahoztam, tegnap nekik estem. Csiszolópapírral mind a 4-et, majd lekentem Hammerite-al (ezüst) kívül. Ma pedig belül feketét kap. Majd teszek fel képet a végeredményről. Hammerite?? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Szép munka! :D Hammerite?? :) <_< Ezt kaptam. Valami kalapácslakk. Faterom a kezembe nyomta, hogy fessem le ha nem akarom rozsdásan feltenni. Mert délután vinni kell a gumishoz a télieket felrakni. Hát ez még várat magára. Ráadásul 4 óra a száradási ideje de még mindig ragad egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Hammerite?? :) :D Nekem is azzal van,semmi baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Ezt kaptam. Valami kalapácslakk. Faterom a kezembe nyomta, hogy fessem le ha nem akarom rozsdásan feltenni. Mert délután vinni kell a gumishoz a télieket felrakni. Hát ez még várat magára. Ráadásul 4 óra a száradási ideje de még mindig ragad egy kicsit. Valahogy így néz ki. http://pics.coldline.hu/pics/111632-20101024-W5usPz.jpg Sokkal jobb, mint volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2010 Nekem is azzal van,semmi baja. Valahogy így néz ki. http://pics.coldline.hu/pics/111632-20101024-W5usPz.jpg Sokkal jobb, mint volt. Pfff ámen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Pfff ámen! Neked kábé olyan látvány mint amikor a plasztikai sebész meglátja a bálamadzaggal összefércelt hullát a patológián. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2010 Neked kábé olyan látvány mint amikor a plasztikai sebész meglátja a bálamadzaggal összefércelt hullát a patológián. :) Valami olyasmi :D <_< Nem értem miért kell ecsettel festeni.....Persze vannak dolgok amit kifejezetten ecsettel kell, de a lemezfelni nem oda tartozik :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Valami olyasmi :) :D Nem értem miért kell ecsettel festeni.....Persze vannak dolgok amit kifejezetten ecsettel kell, de a lemezfelni nem oda tartozik <_< Ez csak egy ideiglenes megoldás lesz. Ezt a telet kibírja így. Majd a nyáron pedig ha több időm lesz rá, akkor megcsinálom rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Alex! Ha lehetne egy kérdésem, fel is tenném izibe! A jobb hátulja rohad a talicskámnak. A szokásos sárvédőív és a tankbeöntő nyílás. Hogy érdemesebb javítani? 1. Csak javítóívvel és a tanksapkánál külön, a javítóval vagy 2. kompletten a jobb hátsó sárvédőt mindenestől? Majd tavasszal lesz a melódia, de addig is jó lenne tudni, mibe fog ez nekem kerülődni... Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Alex! Ha lehetne egy kérdésem, fel is tenném izibe! A jobb hátulja rohad a talicskámnak. A szokásos sárvédőív és a tankbeöntő nyílás. Hogy érdemesebb javítani? 1. Csak javítóívvel és a tanksapkánál külön, a javítóval vagy 2. kompletten a jobb hátsó sárvédőt mindenestől? Majd tavasszal lesz a melódia, de addig is jó lenne tudni, mibe fog ez nekem kerülődni... Előre is köszi! Ha beleszólhatok érdemes megnézni a belső lemezt is, mert akkor már az sem lehet ép, tehát jobb negyedet cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Ha beleszólhatok érdemes megnézni a belső lemezt is, mert akkor már az sem lehet ép, tehát jobb negyedet cserélni. Melyik belső lemezre gondolsz? Mert csak a külső ív nyílt szét, mint az ázott pozdorja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Alex! Ha lehetne egy kérdésem, fel is tenném izibe! A jobb hátulja rohad a talicskámnak. A szokásos sárvédőív és a tankbeöntő nyílás. Hogy érdemesebb javítani? 1. Csak javítóívvel és a tanksapkánál külön, a javítóval vagy 2. kompletten a jobb hátsó sárvédőt mindenestől? Majd tavasszal lesz a melódia, de addig is jó lenne tudni, mibe fog ez nekem kerülődni... Előre is köszi! az a ciki hogy ha ott latod hogy rohad akkor jo esellyel rohad fentebb is ha meg mar egyszer ugyis kell bontani flexelni meg fenyezni akkor sztem jobb a bekesseg es a sarvedo doblemezt is cserelni legalabbis en ugy csinaltattam. igy legalabb amig gurul az auto addig az ott mar nem fog rohadni. (annyi anyagot kapott legalabbis hogy ha rohadni kezd akkor felgyujtom :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2010 Alex! Ha lehetne egy kérdésem, fel is tenném izibe! A jobb hátulja rohad a talicskámnak. A szokásos sárvédőív és a tankbeöntő nyílás. Hogy érdemesebb javítani? 1. Csak javítóívvel és a tanksapkánál külön, a javítóval vagy 2. kompletten a jobb hátsó sárvédőt mindenestől? Majd tavasszal lesz a melódia, de addig is jó lenne tudni, mibe fog ez nekem kerülődni... Előre is köszi! Szia! Több megoldás is létezik, A legjobb és egyszerűbb, komplett sárvédőt cserélni. Ez a módszer azért jó, mert nem kell agyon kittelni a kocsit, csak az őszeresztéseknél...és mivel új, ezért örökös lesz mint a szegénység.... De sajnos ez nagyon költséges, ha jól emlékszem üti a 25ezret egy sárvédő(főleg sedan-oknál, mert ott a hátsószélvédőt is ki kell venni stb stb) ezért van egy olyan megoldás, hogy tank javítólemezt, és sárvédőív javítót cseréltetsz egyszerre. Íme egy kép: Klikk ide Ennél a melódiánál, fontos a lakatos szaktudása, és kézügyessége.... Mert el lehet sexuálni piszkos módon, és ha a fényezőnek kell az ívet kifaragni kittből, akkor a fene megette az egészet :D Szerk: Ja a tiéd nem sedan :) Akkóóó ez a kép kell neked: Klikk ide Ha jól emlékszem ez feri05 verdája..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Melyik belső lemezre gondolsz? Mert csak a külső ív nyílt szét, mint az ázott pozdorja... Pölö a betöltő csövek feletti részre, ott meg szokott ülni a sár, végülis onnan indul el kifele a nyílásig, az sem kívülről kezd el rozsdásodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Szia! Több megoldás is létezik, A legjobb és egyszerűbb, komplett sárvédőt cserélni. Ez a módszer azért jó, mert nem kell agyon kittelni a kocsit, csak az őszeresztéseknél...és mivel új, ezért örökös lesz mint a szegénység.... De sajnos ez nagyon költséges, ha jól emlékszem üti a 25ezret egy sárvédő(főleg sedan-oknál, mert ott a hátsószélvédőt is ki kell venni stb stb) ezért van egy olyan megoldás, hogy tank javítólemezt, és sárvédőív javítót cseréltetsz egyszerre. Íme egy kép: Klikk ide Ennél a melódiánál, fontos a lakatos szaktudása, és kézügyessége.... Mert el lehet sexuálni piszkos módon, és ha a fényezőnek kell az ívet kifaragni kittből, akkor a fene megette az egészet :D Szerk: Ja a tiéd nem sedan :) Akkóóó ez a kép kell neked: Klikk ide Ha jól emlékszem ez feri05 verdája..... A hegesztésnél nem fog elkezdeni rohadni, ha csak úgy körbe van pöttyentgetve? Azt tudom illetve sejtem, hogy ha körbe hegesztődik, akkor a lemezt elhúzza. Mit tudsz javasolni? Vagy a hegesztőnek tudni kellene? Pölö a betöltő csövek feletti részre, ott meg szokott ülni a sár, végülis onnan indul el kifele a nyílásig, az sem kívülről kezd el rozsdásodni. http://pics.coldline.hu/pics/111799-20101024-5D1PdK.jpg Na ezt nem tudom. De majd meglesem. Mert csak a sapkánál látszik hogy eszi a rozsda. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Valami olyasmi :D <_< Nem értem miért kell ecsettel festeni.....Persze vannak dolgok amit kifejezetten ecsettel kell, de a lemezfelni nem oda tartozik :icon13: Pl azért,mert nem mindenkinek van otthon kompija. :) Másfelöl a hammerite egész jól terül ha nem hígitod fel és ha jó ecsettel kened el és megfelelő technikával. A mostaniakat pl fújtam,de nem igazán lehet megmondani a difit a két garni között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Neked kábé olyan látvány mint amikor a plasztikai sebész meglátja a bálamadzaggal összefércelt hullát a patológián. :) Szerintem jobb,ha csendben maradsz fejben kendácsolós barátom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2010 Pl azért,mert nem mindenkinek van otthon kompija. :D Másfelöl a hammerite egész jól terül ha nem hígitod fel és ha jó ecsettel kened el és megfelelő technikával. A mostaniakat pl fújtam,de nem igazán lehet megmondani a difit a két garni között. Ha jó az ecset, és ha jó a technika, és ha nem hígítod....stb stb sok a "ha" Nem? :) A kompiban igazad van....bár kis 24 literes kompit már elég olcsón lehet kapni...és az tökéletes házi barkácsolásra...lemezfelni festésre, keréknyomás ellenőrzésre, légszűrőkifújásra, számítógép portalanításra.....és még ezer dologra! Az hogy nem igazán lehet megmondani a fújás és az ecsetelés között a különbséget...hát most mit mondjak: Gratula, Ügyes vagy <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Ha jó az ecset, és ha jó a technika, és ha nem hígítod....stb stb sok a "ha" Nem? :) A kompiban igazad van....bár kis 24 literes kompit már elég olcsón lehet kapni...és az tökéletes házi barkácsolásra...lemezfelni festésre, keréknyomás ellenőrzésre, légszűrőkifújásra, számítógép portalanításra.....és még ezer dologra! Az hogy nem igazán lehet megmondani a fújás és az ecsetelés között a különbséget...hát most mit mondjak: Gratula, Ügyes vagy :lol: Ez most dicséret a szép festésért, vagy beszólás a csúnya fújásért? :D <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Ez most dicséret a szép festésért, vagy lebacás a csúnya fújásért? :) :D <_< Sanyit ismerve nem beszólás :icon13: Hanem dicséret hogy ugyanúgy fest ecsettel mintha fújná Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2010 Ez most dicséret a szép festésért, vagy beszólás a csúnya fújásért? :D <_< :icon13: Dicséret! Miért neked ha azt mondják, hogy gratula, meg ügyes vagy, akkor beszólnak? :lol: Sanyit ismerve nem beszólás -_- Hanem dícséret hogy ugyanúgy fest ecsettel mintha fújná Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Dicséret! Miért neked ha azt mondják, hogy gratula, meg ügyes vagy, akkor beszólnak? :) Én megoldom... xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2010 Én megoldom... xD Hee? <_< :icon13: Ezt most nem értem :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Hee? :lol: -_- Ezt most nem értem :icon13: :D Gratula...ügyes vagy :) <_< Csak koppan. B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2010 Gratula...ügyes vagy :) :D Csak koppan. <_< :icon13: Jaaa hogy úgy...Hát hanglejtés kérdése...de van amit a fórum nem ad át :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts