Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hát...Valahogy erre próbáltalak rávezetni, mikor a teknőcös waxot kérdezted...... Ám amit nem értek: Hogy érted hogy elkutyulni az összes színt? <_<

Hááát egy deci színt akartam venni, a hozzá tatózó edzővel. Nem tudom mennyi az a legkisebb mennyiség amennyit be lehet keverni egy szórópisztolyba, de gyanítom, hogy amennyi kell arra a 3 foltra, annak a többszöröse lesz az amit kimosok a pisztolyból. Én azt akartam, hogy töltetek flakonba, aztán ha kell akkor fújok ide-oda egy kicsit. Most akkor nincs is már egy komponensű? :rolleyes:

Elküldve
Hááát egy deci színt akartam venni, a hozzá tatózó edzővel. Nem tudom mennyi az a legkisebb mennyiség amennyit be lehet keverni egy szórópisztolyba, de gyanítom, hogy amennyi kell arra a 3 foltra, annak a többszöröse lesz az amit kimosok a pisztolyból. Én azt akartam, hogy töltetek flakonba, aztán ha kell akkor fújok ide-oda egy kicsit. Most akkor nincs is már egy komponensű? :rolleyes:

Szerintem már nincs 1K-ás -_-

1 deci-nél kevesebbet nem is kevernek ki, mert nagy a színeltérés veszély.... De szerintem az 1 deci el is megy a három foltra. Akrilról beszélünk, és ráadásul fekete foltokra fújod.....szerintem 2-szer 3-szor át kell fújnod, ha nem többször...... Szóval nem értem a problémát <_<

Elküldve
Szerintem már nincs 1K-ás <_<

1 deci-nél kevesebbet nem is kevernek ki, mert nagy a színeltérés veszély.... De szerintem az 1 deci el is megy a három foltra. Akrilról beszélünk, és ráadásul fekete foltokra fújod.....szerintem 2-szer 3-szor át kell fújnod, ha nem többször...... Szóval nem értem a problémát :rolleyes:

Lehet nincs is probléma, csak én maradtam le a kortól. Azt hittem betöltik a flakonba az 1K-t, megkapom, aztán ha javítok lefújom, és kész. Legalábbis emékeim szerint régen volt ilyen. Most akkor össze kell várnom egy adag foltot, és "keresni" :D egy mestert. -_-

Elküldve
Lehet nincs is probléma, csak én maradtam le a kortól. Azt hittem betöltik a flakonba az 1K-t, megkapom, aztán ha javítok lefújom, és kész. Legalábbis emlékeim szerint régen volt ilyen. Most akkor össze kell várnom egy adag foltot, és "keresni" <_< egy mestert. :rolleyes:

Aha...Kezdem kapiskálni.....Szóval ha jól értelmezem, te azt szereted volna, ha kevertetsz 1 decit, bele flakonba, lefújod a 3 foltot, és még marad és későbbiekre?

Elküldve
Aha...Kezdem kapiskálni.....Szóval ha jól értelmezem, te azt szereted volna, ha kevertetsz 1 decit, bele flakonba, lefújod a 3 foltot, és még marad és későbbiekre?

Igeeen! :rolleyes: Tudom: Álmodj királylány..... <_<

Elküldve

Kocsi még mindig nincs. Várom, hogy telefonáljon. Pénteken is voltam, de nem volt ott(a fényező), így nem láttam.

Tegnap voltam 2x is de akkor sem volt, viszont láttam a koszos ablakon keresztül. Szórógittel volt lefújva.

Remélem, hogy valamivel leragasztotta az ajtókat, mert amikor láttam csak a tanknyílás volt valamivel és az ajtók nyitva+ a motorháztető is.

Elküldve
Kocsi még mindig nincs. Várom, hogy telefonáljon. Pénteken is voltam, de nem volt ott(a fényező), így nem láttam.

Tegnap voltam 2x is de akkor sem volt, viszont láttam a koszos ablakon keresztül. Szórógittel volt lefújva.

Remélem, hogy valamivel leragasztotta az ajtókat, mert amikor láttam csak a tanknyílás volt valamivel és az ajtók nyitva+ a motorháztető is.

Készen van. Még az egész kocsit is polírozta. 45eFt-ba volt.

http://pics.coldline.hu/pics/66290-20100727-7ZpXYT.jpg

http://pics.coldline.hu/pics/66291-20100727-nZPPIh.jpg

http://pics.coldline.hu/pics/66292-20100727-pq6hX5.jpg

http://pics.coldline.hu/pics/66293-20100727-JwgTFW.jpg

Elküldve
Wow, szép lett :wacko: Remélem, mielőtt a hátsó lököst felteszed, azt a rozsdás vonóhorgot lekezeled rendesen :D

Lekezelhetné róla tőből :wacko: (szpojler alá vonóhorog? :wacko: )

Elküldve
Dede akár napi többször is.Egy eltorzult fejű fazon teker vele veszett módon :wacko: :wacko: :wacko:

Én akkor sem láttam. :D

Elküldve
Hogy érted hogy elrettentő példa? :D

Ha jól gondolom, azért mondja, mert a szagember nem vágta be a javítóelemet, hanem rálapolta a meglévőre.

Elküldve
Ha jól gondolom, azért mondja, mert a szagember nem vágta be a javítóelemet, hanem rálapolta a meglévőre.

Hát azt így kép alapján nehéz megmondani, főleg hogy a nap is süti...így csalóka, de tény hogy egy két helyen valóban pluszosnak tűnik a felület... Öcsibácsi csapd le a lasztit légy szíves :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.