Alex0403 Elküldve Június20, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2010 Alex mester! Tudni szeretném, hogy a tolató radar érzékelőit lehet-e fényezni és ha igen mik a kritériumok. Köszcsi Bár nem engem kérdeztél, de úgy tudom van fényezhető kivitelü érzékelő is meg olyan is amit nem lehet fösteni. Infóba oda szokták írni a radarokhoz Akkor én már csak egy kávét kérek ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Akkor én már csak egy kávét kérek :P :D Gyere érte, most főtt le ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Bár nem engem kérdeztél, de úgy tudom van fényezhető kivitelü érzékelő is meg olyan is amit nem lehet fösteni. Infóba oda szokták írni a radarokhoz És a tolatókamerát? :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 És a tolatókamerát? :D ^_^ Ott már gondok lehetnek a fényezéssel. Különösen érzékeny az optika. Nem mind1, hogy milyen festék kerül rá :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Helló! Sürgős kérdésem volna. Mégpedig milyen áron fújják nekem színre a hátsó lökösömet? ('96 Astra Sedan.) Továbbá mennyi idő alatt? KösziKöszi!!! Del. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kotama Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Sziasztok Budapest környékén keresnék fényezőt, a bal első ajtómat összetörték és bontottat tudok venni,ezt szeretném a kocsi színére fújatni. Ha van vkinek ismerőse szóljon,köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Helló! Sürgős kérdésem volna. Mégpedig milyen áron fújják nekem színre a hátsó lökösömet? ('96 Astra Sedan.) Továbbá mennyi idő alatt? KösziKöszi!!! Del. Az attól is függ hol lax! Alex tavaly 20.000-ért fújt lököst, Pest környékén ez 25-30 (anyaggal) kb.2 nap :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június21, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június21, 2010 Helló! Sürgős kérdésem volna. Mégpedig milyen áron fújják nekem színre a hátsó lökösömet? ('96 Astra Sedan.) Továbbá mennyi idő alatt? KösziKöszi!!! Metál vagy akril? Nyers műanyag, vagy festett? Teljesen színre kell fújni? Esetleg középen elválasztva, vagy díszléc vonalig??? Sziasztok Budapest környékén keresnék fényezőt, a bal első ajtómat összetörték és bontottat tudok venni,ezt szeretném a kocsi színére fújatni. Ha van vkinek ismerőse szóljon,köszönöm. Ment a PÜ :P Budapest környékén fényező: Nyilasi Ferenc. Tel: 06 70/209-0014 Cím: 1144 Budapest, Gvadányi utca 49-59. :D Az attól is függ hol lax! Alex tavaly 20.000-ért fújt lököst, Pest környékén ez 25-30 (anyaggal) kb.2 nap ;) Idén is annyiért festek, csak először válaszoljon a kérdésekre ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 És hűtőmaszkot mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Nyers müanyag, az autóm elvileg akril (forgalmiban az van: drappos szürke :D ), tehát a lököst is arra kéne, és teljesen színre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2010 És hűtőmaszkot mennyiért? 7-10ezer Nyers müanyag, az autóm elvileg akril (forgalmiban az van: drappos szürke :D ), tehát a lököst is arra kéne, és teljesen színre. 15-20ezer Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Szia Alex. Ha még áll az ajánlatod, vadásztam egy kodot. 14681I Z OT 9907 . hogy ebből mennyi a színé nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Szia Alex. Ha még áll az ajánlatod, vadásztam egy kodot. 14681I Z OT 9907 . hogy ebből mennyi a színé nem tudom. Egyik sem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Szia Alex. Ha még áll az ajánlatod, vadásztam egy kodot. 14681I Z OT 9907 . hogy ebből mennyi a színé nem tudom. Valami E betű utáni 3 jegyű számot keress. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Szia Alex. Ha még áll az ajánlatod, vadásztam egy kodot. 14681I Z OT 9907 . hogy ebből mennyi a színé nem tudom. Nézd meg a zárhidat, B oszlopokat, valahol ott kell lennie ^_^ Volt valahol egy színkód-táblázatom is de nem találom.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Nézd meg a zárhidat, B oszlopokat, valahol ott kell lennie ^_^ Volt valahol egy színkód-táblázatom is de nem találom.. :D Elől a zárhídon van feltüntetve. 1 betü és 3 szám (pl. Z 413) A mostaninak pedig 2AU. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Én már csak arra kiváncsi, hogy Tiv honnan vadászta a kódot :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Én már csak arra kiváncsi, hogy Tiv honnan vadászta a kódot :D ^_^ Sztem ott az utolsó tankolásának az összege is fel van tüntetve de színkódnak semmi nyoma :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Én már csak arra kiváncsi, hogy Tiv honnan vadászta a kódot :D ^_^ Megállítottam egy ilyen színű F caravant. A zárhídon a kis alu táblán a color felirat után szerepelt ez a számsor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Nézd meg a zárhidat, B oszlopokat, valahol ott kell lennie ^_^ Volt valahol egy színkód-táblázatom is de nem találom.. :D Én it szoktam meggnézni:Motip Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június23, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június23, 2010 Szia Alex. Ha még áll az ajánlatod, vadásztam egy kodot. 14681I Z OT 9907 . hogy ebből mennyi a színé nem tudom. Még mindig áll az ajánlatom...Persze hogy áll! De ettől a szám sorozattól sokkot kaptam ^_^ :P Ez valami államtitkot rejtő számkombináció..... :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Megállítottam egy ilyen színű F caravant. A zárhídon a kis alu táblán a color felirat után szerepelt ez a számsor. A zárhidon én sem találtatam szinkódot - pedig rajta van az a lap mindenféle számokkal - és a jobb oldali B oszlopon volt feltüntetve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Sziasztok! Tanácsot kérnék. Ki lett cserélve a két hátsó sárvédőív. Alapozó van rajta. Én mondtam faternak, hogy a tankajtó körüli lemezt is cseréltessük. De "jó még az". Most már látni hogy kezd "hólyagosodni" a festék rajta. Hozzátenném, hogy jövő nyáron műszakira megy. Addigra küszöb is cserés lesz ekkor akarja a tankajtót is. Így szakival festetni csak pénzkidobás lenne. Kb. egy félévet bírt ki alapozóval az egyik havernak. Arra gondoltam hogy lefestem én(ahogy sikerül) de csak jobban nézne ki mint most és talán nem kezdene rozsdásodni. Vagy hagyjam így és jövőre egy hozzáértő megcsinál mindent. Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Sziasztok! Tanácsot kérnék. Ki lett cserélve a két hátsó sárvédőív. Alapozó van rajta. Én mondtam faternak, hogy a tankajtó körüli lemezt is cseréltessük. De "jó még az". Most már látni hogy kezd "hólyagosodni" a festék rajta. Hozzátenném, hogy jövő nyáron műszakira megy. Addigra küszöb is cserés lesz ekkor akarja a tankajtót is. Így szakival festetni csak pénzkidobás lenne. Kb. egy félévet bírt ki alapozóval az egyik havernak. Arra gondoltam hogy lefestem én(ahogy sikerül) de csak jobban nézne ki mint most és talán nem kezdene rozsdásodni. Vagy hagyjam így és jövőre egy hozzáértő megcsinál mindent. Szerintetek? Érdekes hozzáállás ez a "kicsit megcsináljuk" aztán később megint földaraboljuk hogy kicseréljünk egy darabot, aztán majd megint egy másikat... Ez így külön külön drágább is, meg sz.rabb is mintha egyszer az összeset együtt csinálná meg az ember :D Ha már egyszer szét van nyesve akkor már rendesen kéne összerakni. Mivel megint szét kéne szedni, szerintem se érdemes rendesen lefújni. Valamivel le kéne küldeni azért hogy ne rohadjon, csak addig viszont úgy fog kinézni ahogy. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Sziasztok! Tanácsot kérnék. Ki lett cserélve a két hátsó sárvédőív. Alapozó van rajta. Én mondtam faternak, hogy a tankajtó körüli lemezt is cseréltessük. De "jó még az". Most már látni hogy kezd "hólyagosodni" a festék rajta. Hozzátenném, hogy jövő nyáron műszakira megy. Addigra küszöb is cserés lesz ekkor akarja a tankajtót is. Így szakival festetni csak pénzkidobás lenne. Kb. egy félévet bírt ki alapozóval az egyik havernak. Arra gondoltam hogy lefestem én(ahogy sikerül) de csak jobban nézne ki mint most és talán nem kezdene rozsdásodni. Vagy hagyjam így és jövőre egy hozzáértő megcsinál mindent. Szerintetek? Én simán lefesteném, az enyémmel is azt fogom csinálni. Kevertetek színt, keresek valami pormentes helyiséget, kimaszkolom és lefújom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts