dita Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Körömlakk? ;) Amúgy nemtom, csak Novynak meg neked láttam eddig hogy festve volt ilyesmi. Viszont jól nézett ki :) Off... Jól látom hogy kintvan a rádió? :P Körömlakk? Ha látsz ilyen színben szóljál! ;) Ott tartod a kulcsaidat? ;) Szerintem emiatt nem kell ujrafujni, egy kis ecseteléssel eltüntethető. Ilyen színt még a tacskóban is láttam. Ecsetelős javítófesték. Nem én, az előző gazdája. Nekem is a kulcscsomó jutott eszembe erről a kopásról. :D Ilyen színt? Szerintem itt egy kis eltérés is látványos, másrészt műanyagra festeni úgy tudom nem olyan egyszerű, anélkül hogy rövid időn belül le ne pattogna róla. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Körömlakk? Ha látsz ilyen színben szóljál! ;) Nem én, az előző gazdája. Nekem is a kulcscsomó jutott eszembe erről a kopásról. :) Ilyen színt? Szerintem itt egy kis eltérés is látványos, másrészt műanyagra festeni úgy tudom nem olyan egyszerű, anélkül hogy rövid időn belül le ne pattogna róla. :D De ez egyszer már le lett feste, így elő van készítve rá. Az előkészítésével van általában a nagy szenvedés, amíg festhető lesz. És tessék egy kis javítófesték. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április2, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2010 Van erre valakinek valami jó ötlete? Lehet javítani, vagy az egészet újra kéne fújni? Alex? :) Szerintem ez nem kopás, hanem szimplán leválás(szép magyar szó :D ) Le kell kapni a helyéről, 800-as csiszolópapírral megcsiszolni vizesen, és mehet is rá a pezsgő szín, és persze a lakk ;) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Szerintem ez nem kopás, hanem szimplán leválás(szép magyar szó :) ) Le kell kapni a helyéről, 800-as csiszolópapírral megcsiszolni vizesen, és mehet is rá a pezsgő szín, és persze a lakk :D . Vagy venni bagóért egy bontottat, aminek normális fekete színe van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április2, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2010 Vagy venni bagóért egy bontottat, aminek normális fekete színe van. Így van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Vagy venni bagóért egy bontottat, aminek normális fekete színe van. Így van :D Ez eszembe sem jutott, mert egyrészt és legfőképp nekem tetszik, másrészt nem csak a középkonzol van fújva hanem a Km.óra körül és a szellőzőknél is. A "normális" nézőpont kérdése, így lehet, hogy giccsesnek tűnik, de élőben nagyon szépen feldobja a belső teret. Bár ez nyilván ízlések és ízléstelenségek kérdése. Köszönöm a válaszokat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Ez eszembe sem jutott, mert egyrészt és legfőképp nekem tetszik, másrészt nem csak a középkonzol van fújva hanem a Km.óra körül és a szellőzőknél is. A "normális" nézőpont kérdése, így lehet, hogy giccsesnek tűnik, de élőben nagyon szépen feldobja a belső teret. Bár ez nyilván ízlések és ízléstelenségek kérdése. Köszönöm a válaszokat! :) ejha :) szép lehet tényleg. javítása ahogy én csinálnám: kiszedni, aztán ott ahol lejött csiszolni ahogy alex is mondta, és azon a részen fujni, ahol csiszolás volt, és mellette meg csak elfujni, aztán polírozni... így talán nem lesz feltünő, de sima feketét semmiféleképpen se tegyél helyette :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Így van :) Üdv. Neked mi a véleményed a MOTIP akril autofestékekről spray verzsön? mert ugyebár azok kisseb javításokra elegendőek vagy belső fényezésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április5, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2010 Üdv. Neked mi a véleményed a MOTIP akril autofestékekről spray verzsön? mert ugyebár azok kisseb javításokra elegendőek vagy belső fényezésre. Dolgoztam Motip akrillal, nekem nem volt gondom vele... de nem a spray verzsönnel. Én mindig szórópisztolyba teszem a festéket. Kisebb javításokhoz minipisztolyt használok, még kisebb javításhoz, airbrush-t....szóval nem tudom. Novy cartárs lehet hogy tud segíteni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Dolgoztam Motip akrillal, nekem nem volt gondom vele... de nem a spray verzsönnel. Én mindig szórópisztolyba teszem a festéket. Kisebb javításokhoz minipisztolyt használok, még kisebb javításhoz, airbrush-t....szóval nem tudom. Novy cartárs lehet hogy tud segíteni. :) motipossal nem dolgoztam még, de műanyag alapozóbol csak azt ajánlanám, mert a többi az semmire se jó ABS műanagoknál. prisma colorral festegettem régebben, de most áttértem a veri well re Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 motipossal nem dolgoztam még, de műanyag alapozóbol csak azt ajánlanám, mert a többi az semmire se jó ABS műanagoknál. prisma colorral festegettem régebben, de most áttértem a veri well re Csak azért kérdem mert beszéltem az üzletkötővel és ajánlotta mint álat. mondom megkérdek egy pár embert,hogy valamire való-e.Ha igen akkor elkezdem forgalmazmi kiskerbe meg ha normális ára lesz. láttatok valahol boltba és menyiért? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Csak azért kérdem mert beszéltem az üzletkötővel és ajánlotta mint álat. mondom megkérdek egy pár embert,hogy valamire való-e.Ha igen akkor elkezdem forgalmazmi kiskerbe meg ha normális ára lesz. láttatok valahol boltba és menyiért? :) én aszem drágább, mint a sima fújós festékek... de minőségi szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április6, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április6, 2010 Csak azért kérdem mert beszéltem az üzletkötővel és ajánlotta mint álat. mondom megkérdek egy pár embert,hogy valamire való-e.Ha igen akkor elkezdem forgalmazmi kiskerbe meg ha normális ára lesz. láttatok valahol boltba és menyiért? :) esetleg itt?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 esetleg itt?? csak a lényeget nem irja,hogy menyiért adja 800 féle szín meg ect. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 csak a lényeget nem irja,hogy menyiért adja 800 féle szín meg ect. vannak árak is meg telefonszám mail felejtős... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Mennyire bonyolult ezt javítani, úgy hogy ne legyen több gond vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április8, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április8, 2010 Mennyire bonyolult ezt javítani, úgy hogy ne legyen több gond vele? A jelek szerint nem rendes előkészítés miatt kezd lepattogni a festék! Ezt már nagyon bonyolult javítani, le kell szedni a festéket teljesen, és úgy lazító, meg füller. De biztos hogy nem mindenhol jön le teljesen...úgyhogy átok az ilyen meló! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 A jelek szerint nem rendes előkészítés miatt kezd lepattogni a festék! Ezt már nagyon bonyolult javítani, le kell szedni a festéket teljesen, és úgy lazító, meg füller. De biztos hogy nem mindenhol jön le teljesen...úgyhogy átok az ilyen meló! Ettől tartottam. :) Az ára jó lenne, de akkor inkább olyat keresek ami még "szűz". Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Ettől tartottam. :) Az ára jó lenne, de akkor inkább olyat keresek ami még "szűz". Köszi :) Olyat keress, ami gyárilag festett. Azzal nem lesz szívás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Olyat keress, ami gyárilag festett. Azzal nem lesz szívás. Azt honnan lehet 100%-osan megállapítani, hogy gyárilag fényezett egy lökhárító? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Azt honnan lehet 100%-osan megállapítani, hogy gyárilag fényezett egy lökhárító? :) Sokkal keményebb, merevebb az anyaga. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április9, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április9, 2010 Azt honnan lehet 100%-osan megállapítani, hogy gyárilag fényezett egy lökhárító? :) Onnan, hogy a gyári színre fújt lökösnek be van ködölve a szín belülre is. Mi fényezők ha utólagosan festünk színre lököst, élbe elragasszuk, mert egy kuncsaft sem fizeti meg azt, hogy a lökös belsejére is lazítót, meg füllert fújunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Olyat keress, ami gyárilag festett. Azzal nem lesz szívás. Hasonló áron van olyan ami szűz, csak messze van.....eljön az ilyesmi postán? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Hasonló áron van olyan ami szűz, csak messze van.....eljön az ilyesmi postán? :) Szerintem pölö GLS elhoz bármit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Hasonló áron van olyan ami szűz, csak messze van.....eljön az ilyesmi postán? :) 3 dobozban mert úgy olcsóbb feladni :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts