Breki Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Hali. Van képed olyan is, amikor már a helyén van a lökös? Meglesném. :lol: Szia! Van már fenn, csak a karosszéria topicban: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=15&st=7957 A lap legalja: #7977 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Szia! Van már fenn, csak a karosszéria topicban: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=15&st=7957 A lap legalja: #7977 Gratu! :lol: nagyon komoly lett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február20, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2010 Gratu! :lol: nagyon komoly lett :( Én már megdicsértem egy pár oldallal ezelőtt :lol: De megint megdicsérem: cééééép :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Gratu! :( nagyon komoly lett :D Én már megdicsértem egy pár oldallal ezelőtt :lol: De megint megdicsérem: cééééép :D Köszi, télleg nagyon jó lett. Gratula. Köszönöm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Szia! Van már fenn, csak a karosszéria topicban: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=15&st=7957 A lap legalja: #7977 Köszi, télleg nagyon jó lett. Gratula. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Alex! "Előfordulhat, hogy már megkopott az évek folyamán. Mindenesetre, elég rendesen megvizsgálod az amúgy olcsón szerzett használt lököst" Akkor ideje tényleg már megnyugodnom! :lol: Igen, elég alapos vagyok autós ügyekben. Én sem akartam elhinné,h ennyi pénzért szereztem egy ilyen szép fényezésű lököst, ezért is kerestem rajta ennyire a hibákat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február26, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Február26, 2010 Alex! "Előfordulhat, hogy már megkopott az évek folyamán. Mindenesetre, elég rendesen megvizsgálod az amúgy olcsón szerzett használt lököst" Akkor ideje tényleg már megnyugodnom! :lol: Igen, elég alapos vagyok autós ügyekben. Én sem akartam elhinné,h ennyi pénzért szereztem egy ilyen szép fényezésű lököst, ezért is kerestem rajta ennyire a hibákat! :lol: Oksa :( Én is alapos vagyok....de szerintem a mi szakmánkban ez kötelező. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Oksa :lol: Én is alapos vagyok....de szerintem a mi szakmánkban ez kötelező. kár,h olyan messze laksz, különben rád bíznám a hátsó lökösöm fényezését! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február26, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Február26, 2010 kár,h olyan messze laksz, különben rád bíznám a hátsó lökösöm fényezését! :lol: Óóó ezt bóknak veszem :lol: :( Van közelebb is jó fényező...nem is egy.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Óóó ezt bóknak veszem :lol: :lol: Van közelebb is jó fényező...nem is egy.... :D van a szomszédban egy bácsi szokott fényezni autókat, de akármennyit beszélek vele, egyre jobban az az érzésem, hogy nem fogom hozzá vinni, mond olyan dolgokat, hogy a fülem kettéáll :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Óóó ezt bóknak veszem :lol: :) Van közelebb is jó fényező...nem is egy.... ;) Debrecen közelében? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február26, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Február26, 2010 Debrecen közelében? Debrecen, Hétvezér utca 9. Nyikes Ernő fényező Mezőkövesd Sándor út 17 Mondjuk Mezőkövesd már 100Km-re van Debrecentől, de a mai világba már 100Km nem távolság. Legalábbis nekem, mert én minden nap autózok annyit a munkahelyemre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 köszi a tippeket! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Debrecen, Hétvezér utca 9. Nyikes Ernő fényező Mezőkövesd Sándor út 17 Mondjuk Mezőkövesd már 100Km-re van Debrecentől, de a mai világba már 100Km nem távolság. Legalábbis nekem, mert én minden nap autózok annyit a munkahelyemre akkor már nyíregyházán is ott vannak síposék.... vagy itt Rátkán Ati én valószínűleg hozzá fogom vinni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 ;) egyedül azt nem értem, hogy annak amit csinálnak mi az értelme :) (azon kívül, hogy jól összekarcolják a fényezést :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 ;) egyedül azt nem értem, hogy annak amit csinálnak mi az értelme :) (azon kívül, hogy jól összekarcolják a fényezést :lol: rájöttek, hogy szar az a lökös, és így intézték el. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 ;) egyedül azt nem értem, hogy annak amit csinálnak mi az értelme ;) (azon kívül, hogy jól összekarcolják a fényezést :) Haverommal amikor wareszoztunk akkor láttuk két sráctól ugyan ezt, csak ők be is fejezték. a vége az volt hogy egymásnak támasztottak, és ment a börnáut :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február27, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Február27, 2010 ;) egyedül azt nem értem, hogy annak amit csinálnak mi az értelme :) (azon kívül, hogy jól összekarcolják a fényezést :lol: Könnyen jött, könnyen megy... Idióták!!!! Ha megkellet volna dolgozni a pénzért amiért lefestették ilyenre, nem csak apuci alájuk b@szta volna akkor megbecsülnék! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Könnyen jött, könnyen megy... Idióták!!!! Ha megkellet volna dolgozni a pénzért amiért lefestették ilyenre, nem csak apuci alájuk b@szta volna akkor megbecsülnék! sztem nem kár a bojlerért :lol: ocsmány volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február27, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Február27, 2010 sztem nem kár a bojlerért :lol: ocsmány volt :) A hótoló lökösért tényleg nem kár....de a flip flop fényezésért kár. Ha ilyen böszmék, miért festették e ilyenre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 A hótoló lökösért tényleg nem kár....de a flip flop fényezésért kár. Ha ilyen böszmék, miért festették e ilyenre? Apuci adott egy összeget fényezésre. Azt rá is fújták. Aztán amikor meglátták az újságba hogy a szembeszomszéd apuci nem astratuningra hanem imprezára ad zsetont akkor már nem is volt olyan érdekes az astra, akkor már össze lehet bacni, hátha akkor kap olyat mint a másik. :) ;) Bocs. OFF tudom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 A hótoló lökösért tényleg nem kár....de a flip flop fényezésért kár. Ha ilyen böszmék, miért festették e ilyenre? nekem ilyen színű volt a gsi lökösöm :lol: a vonószem takarót eltettem "tarcsiba" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február27, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Február27, 2010 nekem ilyen színű volt a gsi lökösöm :lol: a vonószem takarót eltettem "tarcsiba" :) Hány tónusú? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Hány tónusú? ha van kedved számold meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február27, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Február27, 2010 ha van kedved számold meg :lol: http://mypic.carstyling.hu/pic/user_galeri/4541_61499.jpg 3 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts