Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Gratu! :(

nagyon komoly lett :D

Én már megdicsértem egy pár oldallal ezelőtt :lol: De megint megdicsérem: cééééép :D

Köszi, télleg nagyon jó lett.

Gratula.

Köszönöm :lol:

Elküldve

Alex! "Előfordulhat, hogy már megkopott az évek folyamán. Mindenesetre, elég rendesen megvizsgálod az amúgy olcsón szerzett használt lököst"

Akkor ideje tényleg már megnyugodnom! :lol: Igen, elég alapos vagyok autós ügyekben. Én sem akartam elhinné,h ennyi pénzért szereztem egy ilyen szép fényezésű lököst, ezért is kerestem rajta ennyire a hibákat! :lol:

Elküldve
Alex! "Előfordulhat, hogy már megkopott az évek folyamán. Mindenesetre, elég rendesen megvizsgálod az amúgy olcsón szerzett használt lököst"

Akkor ideje tényleg már megnyugodnom! :lol: Igen, elég alapos vagyok autós ügyekben. Én sem akartam elhinné,h ennyi pénzért szereztem egy ilyen szép fényezésű lököst, ezért is kerestem rajta ennyire a hibákat! :lol:

Oksa :(

Én is alapos vagyok....de szerintem a mi szakmánkban ez kötelező.

Elküldve
Oksa :lol:

Én is alapos vagyok....de szerintem a mi szakmánkban ez kötelező.

kár,h olyan messze laksz, különben rád bíznám a hátsó lökösöm fényezését! :lol:

Elküldve
kár,h olyan messze laksz, különben rád bíznám a hátsó lökösöm fényezését! :lol:

Óóó ezt bóknak veszem :lol: :( Van közelebb is jó fényező...nem is egy.... :D

Elküldve
Óóó ezt bóknak veszem :lol: :lol: Van közelebb is jó fényező...nem is egy.... :D

van a szomszédban egy bácsi

szokott fényezni autókat, de akármennyit beszélek vele, egyre jobban az az érzésem, hogy nem fogom hozzá vinni, mond olyan dolgokat, hogy a fülem kettéáll :(

Elküldve
;)

egyedül azt nem értem, hogy annak amit csinálnak mi az értelme :) (azon kívül, hogy jól összekarcolják a fényezést :lol:

rájöttek, hogy szar az a lökös, és így intézték el.

;)

Elküldve
;)

egyedül azt nem értem, hogy annak amit csinálnak mi az értelme ;) (azon kívül, hogy jól összekarcolják a fényezést :)

Haverommal amikor wareszoztunk akkor láttuk két sráctól ugyan ezt, csak ők be is fejezték. a vége az volt hogy egymásnak támasztottak, és ment a börnáut :P :lol:

Elküldve
;)

egyedül azt nem értem, hogy annak amit csinálnak mi az értelme :) (azon kívül, hogy jól összekarcolják a fényezést :lol:

Könnyen jött, könnyen megy... Idióták!!!! Ha megkellet volna dolgozni a pénzért amiért lefestették ilyenre, nem csak apuci alájuk b@szta volna akkor megbecsülnék!

Elküldve
Könnyen jött, könnyen megy... Idióták!!!! Ha megkellet volna dolgozni a pénzért amiért lefestették ilyenre, nem csak apuci alájuk b@szta volna akkor megbecsülnék!

sztem nem kár a bojlerért :lol: ocsmány volt :)

Elküldve
sztem nem kár a bojlerért :lol: ocsmány volt :)

A hótoló lökösért tényleg nem kár....de a flip flop fényezésért kár. Ha ilyen böszmék, miért festették e ilyenre?

Elküldve
A hótoló lökösért tényleg nem kár....de a flip flop fényezésért kár. Ha ilyen böszmék, miért festették e ilyenre?

Apuci adott egy összeget fényezésre. Azt rá is fújták. Aztán amikor meglátták az újságba hogy a szembeszomszéd apuci nem astratuningra hanem imprezára ad zsetont akkor már nem is volt olyan érdekes az astra, akkor már össze lehet bacni, hátha akkor kap olyat mint a másik. :) ;) Bocs. OFF tudom :lol:

Elküldve

nekem ilyen színű volt a gsi lökösöm :lol: a vonószem takarót eltettem "tarcsiba" :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.