Breki Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Nem felejtettél ki egy nullát? :D hobbi célra kérdezte, arra elég -_- . A profi pisztolyok 25-30-nál kezdődnek alsó hangon :rolleyes: hát ha 50 ezer ft egy hobbi szintű szóró, akkor maradoka spraynál, azt tuti nem kell átvízpolírozni, és 50ezerből rengeteg spray kijön B) 15ezer körül szeretnék egy szórót venni. kompi 30ezer az reális sztem is, a szűrőre többet gondoltam <_< a kompi azért jó, mert legalább azt tudom másra is használni. pl levegős emelő ,) az enyém 6000 volt (nevenincs HVLP :D ) , pl egy sárvédőnek már nem mernék nekiállni vele, de nem is arra kellett spray-val pl. egy lököst tuti nem fújsz le úgy, hogy ne kelljen polírozni szűrőt bótba úgy 10 körül láttam, vaterán 2800 ;) nézd meg a szerszám levegőigényét és ahhoz válassz kompit :D , az enyém 150lityit tud percenként mégis kevés egy kicsit a homokfújóhoz, sokat kell várni vele, de a festegetéshez pont elég Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október3, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október3, 2009 hobbi célra kérdezte, arra elég <_< . A profi pisztolyok 25-30-nál kezdődnek alsó hangon :rolleyes: Fent szerkezetettem az utolsó hozzászólásom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Fent szerkezetettem az utolsó hozzászólásom.... no igen, jó szerszámmal lehet szépen dolgozni :rolleyes: azzal a gombbal ami a szóráskép alatt van kicsit jobbra a végén mit állítasz? Kis nyilacska van mellette A tisztogatás az egyik legfontosabb művelet, sokszor több higító elmegy rá, mint a festékhez, lakkhoz. én is szerk. az előzőt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október3, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október3, 2009 no igen, jó szerszámmal lehet szépen dolgozni :rolleyes: azzal a gombbal ami a szóráskép alatt van kicsit jobbra a végén mit állítasz? Kis nyilacska van mellette A tisztogatás az egyik legfontosabb művelet, sokszor több higító elmegy rá, mint a festékhez, lakkhoz. én is szerk. az előzőt A levegőnyomást állítom vele <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 tyúkrács... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október3, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október3, 2009 tyúkrács... :rolleyes: ???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 A levegőnyomást állítom vele :D aha, nekem nem ott van, így nem volt ismerős :rolleyes: tyúkrács... <_< homasita... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október3, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október3, 2009 homasita... jó hogy te vágod, én nem!! De igazából nem is érdekel!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 az a baj, hogy itt olyan nem létezik,hogy másnak vmit elválalni. mert egyből jön a duma, hogy ilyen drágán stb stb?? de ha ott fogok tartani, akkor lehet megveszek egy jobbminőségűt... mert szeretnék majd kasztnielemeket is festeni.... de ez még nagyon odébb van azért :rolleyes: Johhny nem a márkát kérdezte, csupán kifejezte nem tetszését <_< nekem is tetszik, igazából engem ÉRDEKELNE mit kellene a helyére tenni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 jó hogy te vágod, én nem!! De igazából nem is érdekel!!! csak tippeltem -_- de valamilyen szinten igaza van, sűrűbbet szerettem volna, de csak ilyet kaptam az a baj, hogy itt olyan nem létezik,hogy másnak vmit elválalni. mert egyből jön a duma, hogy ilyen drágán stb stb?? de ha ott fogok tartani, akkor lehet megveszek egy jobbminőségűt... mert szeretnék majd kasztnielemeket is festeni.... de ez még nagyon odébb van azért :rolleyes: Johhny nem a márkát kérdezte, csupán kifejezte nem tetszését <_< nekem is tetszik, igazából engem ÉRDEKELNE mit kellene a helyére tenni :D úgy vettem észre ezek a mai festékek, lakkok nagyon jól kezelhetők, használhatók nem profi szerszámokkal is, persze csak ha valaki tudja mibe érdemes belefogni a felszereltségével meg szükséges egy hozzáértő jótanácsa is, mert ha csak azt olvasod el ami a dobozra van írva, az édeskevés Mégegyszer köszönet Alexnak a hasznos infókért B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 homasita... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 csak tippeltem :rolleyes: de valamilyen szinten igaza van, sűrűbbet szerettem volna, de csak ilyet kaptam úgy vettem észre ezek a mai festékek, lakkok nagyon jól kezelhetők, használhatók nem profi szerszámokkal is, persze csak ha valaki tudja mibe érdemes belefogni a felszereltségével meg szükséges egy hozzáértő jótanácsa is, mert ha csak azt olvasod el ami a dobozra van írva, az édeskevés Mégegyszer köszönet Alexnak a hasznos infókért :D jaja <_< de ténylegesen egy hozzáértő kell, mert a bolti eladó, sok esetben nem pont a hozzáértő kategória. én is így jártam az alapozóval :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október4, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október4, 2009 csak tippeltem <_< de valamilyen szinten igaza van, sűrűbbet szerettem volna, de csak ilyet kaptam úgy vettem észre ezek a mai festékek, lakkok nagyon jól kezelhetők, használhatók nem profi szerszámokkal is, persze csak ha valaki tudja mibe érdemes belefogni a felszereltségével meg szükséges egy hozzáértő jótanácsa is, mert ha csak azt olvasod el ami a dobozra van írva, az édeskevés Mégegyszer köszönet Alexnak a hasznos infókért :D Nagyon szívesen, máskor is -_- Elvégre ezért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 nos ez nem annyira fényezés, csak egy kis desig cucc, de ezen is lehet sokat bukni felsorolom, amivel én szívtam meg első körbena védőfólia felvált, azt le kellett ragasztani, ezkésőbbiekben jött elő, mert a ragasztószalag(ami egyébként direkt ilyen célokra van,ez széles sárga papír szalag) eleve nehezen akart ragadni, majd mikor le kellett venni, otthagyott egy rakás taknyot ... másodszor, ami festés után jött elő, egy ujlenyomat maradt a felületen, és ezt csak ujrafestéssel tudtam eltüntetni, tehát egész felület ujracsiszol stb aztán még kimaradt a középső csík, azt se olyan jó utólag pótolni végeredményben nem lett rossz ez a plexi előlap, de majd akkor fog igazán mutatni, ha a helyén lesz. képek: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=207c2df53...&aid=161532 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 nos ez nem annyira fényezés, csak egy kis desig cucc, de ezen is lehet sokat bukni felsorolom, amivel én szívtam meg első körbena védőfólia felvált, azt le kellett ragasztani, ezkésőbbiekben jött elő, mert a ragasztószalag(ami egyébként direkt ilyen célokra van,ez széles sárga papír szalag) eleve nehezen akart ragadni, majd mikor le kellett venni, otthagyott egy rakás taknyot ... másodszor, ami festés után jött elő, egy ujlenyomat maradt a felületen, és ezt csak ujrafestéssel tudtam eltüntetni, tehát egész felület ujracsiszol stb aztán még kimaradt a középső csík, azt se olyan jó utólag pótolni végeredményben nem lett rossz ez a plexi előlap, de majd akkor fog igazán mutatni, ha a helyén lesz. képek: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=207c2df53...&aid=161532 Gyönyörű. <_< Ez minek is az előlapja? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Gyönyörű. <_< Ez minek is az előlapja? :rolleyes: ha továbblapozol ott vana próbaláda na abból lesz egy dupla és annak majd Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 ha továbblapozol ott vana próbaláda na abból lesz egy dupla és annak majd Aha, de miért kell plexi? A ládának nem sima faforgácslap kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Aha, de miért kell plexi? A ládának nem sima faforgácslap kell? dizájntuning am a terv az, hogy látszani fog a hangszóró, és lesz egy kis megvilágítása de ha szétnézel neten, menő dolog a plexi láda :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 dizájntuning am a terv az, hogy látszani fog a hangszóró, és lesz egy kis megvilágítása de ha szétnézel neten, menő dolog a plexi láda :rolleyes: Oké, de hol lesz oldalt, vagy a hangszóró mögött? Nem fog rezonállni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Oké, de hol lesz oldalt, vagy a hangszóró mögött? Nem fog rezonállni? a hangszórók előtt lesz remélhetőleg nem fog rezonálni, azért 8mmes meg sűrű csavarozású, és a közepén is le lesz fogatva, és azért festettem le, hogy a mögötte lévő lecek ne látszódjanak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 a hangszórók előtt lesz remélhetőleg nemfog rezonálni, azért 8mmes meg sűrű csavarozásű, és a közepén is le lesz fogatva És hol jön ki a hang? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Oké, de hol lesz oldalt, vagy a hangszóró mögött? Nem fog rezonállni? Miért? a fa ládika nem rezonál? <_< Ha jól van megalkotva akkor nem lesz zavaró hangja, viszont jól kinéz. ha végre sikerül kipaterolnom fatert a saját kocsijából, akkor csináltatok valami plexi dobozkát haverral :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Miért? a fa ládika nem rezonál? <_< Ha jól van megalkotva akkor nem lesz zavaró hangja, viszont jól kinéz. ha végre sikerül kipaterolnom fatert a saját kocsijából, akkor csináltatok valami plexi dobozkát haverral :rolleyes: De a faláda minimum 19-20 miliméter vastag, és ha jól tudom nincs is benne csavar, ragasztva van az igazi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 De a faláda minimum 19-20 miliméter vastag, és ha jól tudom nincs is benne csavar, ragasztva van az igazi. Íííígy vaaan! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 De a faláda minimum 19-20 miliméter vastag, és ha jól tudom nincs is benne csavar, ragasztva van az igazi. Íííígy vaaan! <_< télleg így van, de nem lesz rossz hangja azért mert plexi van benne. Mostanság divat lett a plexiláda. amúgy meg tudom, hogy pont én szólalok meg... (fúú, kábé 3. nekifutásra tudom leírni... Ez fényezés topic, offos itt a dolog :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts