Gepard Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 BW'09 KÉPEK Köszi, jók lettek, még azok is amikre azt gondoltam, hogy biztos kuka. Legközelebb is te csinálod, én meg viszem a söröket. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Köszi, jók lettek, még azok is amikre azt gondoltam, hogy biztos kuka. Legközelebb is te csinálod, én meg viszem a söröket. :huh: ^_^ Örülök, hogy tetszik! A következő talira viszem a 80-100-as objektívet és akkor már a szlalomról is közelebbiket tudok majd csinálni. Meg asszem Zima autója is sok képen szerepel. De nem baj. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 elkezdtem feldobálni a képeket, de bejöttem melózni úgyh. majd csak estére lesz teljes a vidámság :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fluffy Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Egy gyors válogatás (No cenzúra) Ha valaki kéri a többit (Kb 500kép), vagy eredeti méretben szeretné dobjon egy PÜ-t. Aug 25.-után vagyok. Üdv mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 elkezdtem feldobálni a képeket, de bejöttem melózni úgyh. majd csak estére lesz teljes a vidámság :huh: Gondolom, túl sok szombat esti képre ne számítsunk ugye ? :lol: ^_^ B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Gondolom, túl sok szombat esti képre ne számítsunk ugye ? B) :P :lol: :D elszakadt a film... :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Gondolom, túl sok szombat esti képre ne számítsunk ugye ? :lol: :D :D :D akkor már tele volt a kártya :D elszakadt a film... :lol: ^_^ B) megesik az ilyen :huh: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Sikerült feltennem nekem is a képeket...sajnos most nem sok van... :huh: BW_2009_ DEBRECEN Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Jók ezek Csabi, más alig csinált a szlalomról... És még egyszer köszönet a szlalomon tett segítségetekért, kitartó kis asszonyka... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Jók ezek Csabi, más alig csinált a szlalomról... És még egyszer köszönet a szlalomon tett segítségetekért, kitartó kis asszonyka... :lol: Köszi... :huh: off: Szívesen segítettünk, de nem "asszonyka" csak jó barátom... ^_^ on Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Köszi... :lol: off: Szívesen segítettünk, de nem "asszonyka" csak jó barátom... B) on :huh: hupsz... akkor ezt benéztem... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 :huh: hupsz... akkor ezt benéztem... ^_^ Hááát, más is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Hááát, más is... :huh: :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Közben felmentek a péntekiek is Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 BLITZ VIDEÓK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Köszi, jók lettek a videjók is...és végre készült a Subarus próbálkozósról is... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Ezek után a videók után bánom hogy nem tudtam megjelenni a szlalomon. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Jók ezek Csabi, más alig csinált a szlalomról... egyszer én is felrakom majd a képeket ha nem leszek lusta :lol: bár át is tudsz jönni érte :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 egyszer én is felrakom majd a képeket ha nem leszek lusta :lol: bár át is tudsz jönni érte :huh: Mééé csinátááááá??? Akkor rakd mááá fel pls... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 BLITZ VIDEÓK Köszi a dokumentálást Ricsi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Mééé csinátááááá??? Akkor rakd mááá fel pls... :huh: elkezdtem feltölteni őket Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Szevasztok! Újabb képek Ildi gépéből: http://picasaweb.google.hu/ags.asconaclub/...itzWeekendKawa# Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 5. Blitz Weekendes képeim. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Dudi!Mit keresel te Pé gatyeszán? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Itt vannak a mi képeink is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts