Atommanó Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Ide jöhetnek a képek videók a találkozóról.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Egyenlőre ennyi kép a taliról, de amint a többiektől is megkapom, rakom fel őket: http://picasaweb.google.com/ags.asconaclub...ecen2009080709# :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 :huh: Köszi Csabikám! így legalább nem kell ide is beírnom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 KÉPEIM Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Pár képet én is csináltam... V. Blitz képz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Ajjaj.... Cenzúra remélem volt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Ajjaj.... Cenzúra remélem volt :lol: Vót vót.... nézd csak meg :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Okés köszike :lol: Hogy ne csak offoljak, az én kevéske képem itt látható. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Képek nem teljes a lista :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 BW'09 KÉPEK A linken fenn vannak a képek (több is készült volna de sajnos ekkora volt csak a legnagyobb compactflash kártyám itthon). Igyekeztem figyelni a minőségre. Remélem jók lettek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 na, eza képkomment durva :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 képek cenzúra nélkül :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Néhány képet kiemelnék: Amire Füri nem emlékszik A MOTE új párja Akikről sokáig hittük, hogy szondafújásban verhetetlenek: Ők azok (Füri az igazi alkesz pózában, ahogy a fa tövében üldögél, valami király :lol:) Gabo beindul, mint a banzáj Van, aki a felesége nevét sem tudja :huh: Tas bontott Hajninak Coronitát, és a kupak kicsit odabszott Aztán nehogy már csak ő feszíthesse izmait, avagy mire jó, ha van toll a közelben Redline jobban örül, mint Gabo Na, ilyen képet sem láttok minden nap Tasról - na, mi van a kezében??!!! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Na, ilyen képet sem láttok minden nap Tasról - na, mi van a kezében??!!! B) Ennyire öregszik Tas apám? :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 képek cenzúra nélkül :huh: Azanyjaúristenitnekije! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Tas bickóval pattintja fel a sört...becarááááááááááás... :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Tas bickóval pattintja fel a sört...becarááááááááááás... :huh: :lol: ^_^ Ennyi! Sehol nem vagyunk még... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Igazából ezt nem tudom kommentálni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 A képek alapján jó volt a hangulat. :huh: Remélem a következőre már én is eljutok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Ezek a mi képeink Egy találós kérdés: Melyik Opel fér el egy Suzukiban? Ööö...ez :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 na, eza képkomment durva :P B) :lol: ^_^ :huh: Izé.. télleg? Átírjam? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Néhány képet kiemelnék: Gabo beindul, mint a banzáj Redline jobban örül, mint Gabo Izé.. először is, nekem ott van Redline... de neki ott vagyok ÉN! :huh: :lol: És ugye én már eccer beindultam ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 B) :lol: ^_^ :huh: Izé.. télleg? Átírjam? :P :lol: Miért? Ez átélés a javából. :D Nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Miért? Ez átélés a javából. ^_^ Nem? De az, csak vicceltem :lol: Izé, van vkinek olyan pikcsörsz, vagy videjó, amin épp a szlalompályán, vagy mellette vagyok (mármint kocsival)? Esetleg a 20 órai oktatásom van megörökítve? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 De az, csak vicceltem ^_^ Izé, van vkinek olyan pikcsörsz, vagy videjó, amin épp a szlalompályán, vagy mellette vagyok (mármint kocsival)? Esetleg a 20 órai oktatásom van megörökítve? :huh: Itt elvileg látszol valamennyire. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts