uhuhu Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 reditől loptam :) főoldalra vele :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_25216.jpg reditől loptam :( főoldalra vele :P Ki-kicsoda a képen? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Ez kegyetlen jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Redi és testvérei :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Eszeveszett egy parti! :( Mintha magunkat látnám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Nemsemmi! :( Valahogy a mi bulijainkat is így festettem le régen a szüleimnek, bár szerintem sose hittek nekem. :) "ááá anyu, mi kultúráltan szórakoztunk..........." Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Hard Boys Band... :) Nyolcvanas évek eleje fíling, a jobb oldali srácon Ritt vagy Casucci farmer van (Ecserin vette)... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Hard Boys Band... :P Nyolcvanas évek eleje fíling, a jobb oldali srácon Ritt vagy Casucci farmer van (Ecserin vette)... :D Ezek szerint vagy Te voltál, csak nem emlékszel mi volt rajtad, vagy te adtad el az ecserin a cuccot neki :hiya: :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Ezek szerint vagy Te voltál, csak nem emlékszel mi volt rajtad, vagy te adtad el az ecserin a cuccot neki :D :D :( :P :hiya: :P Ááá, én akkoriban nem voltam ilyen kemény, meg nem tellt drága farmerra se. Mondjuk egyszer az Ecserin rámsóztak egy műszálas „Lacoste” pólót, amiről az első mosás után leesett a ráragasztott krokodil... :P Akkoriban ezzel lehetett „villantani” :D , meg az olyan mindenre elszánt arccal, mint ami a fiúknak van. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Hard Boys Band... :huh: Nyolcvanas évek eleje fíling, a jobb oldali srácon Ritt vagy Casucci farmer van (Ecserin vette)... :lol: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ennél jobbat már régen olvastam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Hard Boys Band... :huh: Nyolcvanas évek eleje fíling, a jobb oldali srácon Ritt vagy Casucci farmer van (Ecserin vette)... ^_^ Olyan nekem is volt.... :lol: Csak szemüvegem nem.(mielőtt bárki párhuzamot akarna vonni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Olyan nekem is volt.... :huh: Csak szemüvegem nem.(mielőtt bárki párhuzamot akarna vonni) Fel sem merült senkiben mégcsak a gondolata sem! :lol: Kötött pulcsid volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Fel sem merült senkiben mégcsak a gondolata sem! :lol: Kötött pulcsid volt? Úgy érzem te most provokálni akarsz.... Volt kötött pulcsim, Szabadkáról hoztuk a farmerrel együtt. Most megrohannak az emlékek érzem. Azok a 80-as évek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Úgy érzem te most provokálni akarsz.... Volt kötött pulcsim, Szabadkáról hoztuk a farmerrel együtt. Most megrohannak az emlékek érzem. Azok a 80-as évek :huh: Hogy gondolhatsz ilyet? Eszembe sem volt! :lol: 80-as évek? Mintha csak tegnap lett volna. Semmi nem változott, autókat szereltem kalapáccsal és csavarhúzóval. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Hogy gondolhatsz ilyet? Eszembe sem volt! :lol: 80-as évek? Mintha csak tegnap lett volna. Semmi nem változott, autókat szereltem kalapáccsal és csavarhúzóval. ^_^ Sziszikeccs, meg szabrina medencés bojsz-bojsz-bojsz-videója... megvan? Hol vannak a mai botsáskák tőlük...? B) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 szabrina medencés bojsz-bojsz-bojsz-^_^ :huh: Ne mán, ezt szoktam halgatni a kocsiban! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Sziszikeccs, A múltkor itt volt Kecskeméten, én meg elnéztem a dátumot, és lemaradtam róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Hogy gondolhatsz ilyet? Eszembe sem volt! :lol: 80-as évek? Mintha csak tegnap lett volna. Semmi nem változott, autókat szereltem kalapáccsal és csavarhúzóval. :P Lehetek szemtelen? B) Azt kihagytad hogy padlólemezt fúrtál át... ^_^ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts