Guest Endy Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Mc-elek írta: akkor: g astra c16nz-vel?? Igen. Mivel tudtam,hogy G astrát szereltek 8 szelepes motorral,nyugodt szívvel megvettem. Amikor vettem hozzá motorszám szerint a vezérlésszettet,akkor világosítottak fel.
Mc-elek Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Endy írta: Igen. Mivel tudtam,hogy G astrát szereltek 8 szelepes motorral,nyugodt szívvel megvettem. Amikor vettem hozzá motorszám szerint a vezérlésszettet,akkor világosítottak fel. akkor jó neked a 10w40 :D valami GM jóváhagyásos.. mantec tudja :D
Korzika Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Mc-elek írta: akkor jó neked a 10w40 :D valami GM jóváhagyásos.. mantec tudja :) Egy jó 10W40 Castrolt bele,oszt jónapot! Mikor az kijött még nem is volt ilyen Dexos2 és társai .... humbug. :D
Guest Endy Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Mc-elek írta: akkor jó neked a 10w40 :D valami GM jóváhagyásos.. mantec tudja :) Az ő felsorolásában nincs benne az én olajam. De lehet azért mert a c16nz-re más ajánlás van. A következő olajcseréig már úgyis bennemarad. Utána majd meg látom. Mint a vakember. :D
Mc-elek Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Endy írta: Az ő felsorolásában nincs benne az én olajam. De lehet azért mert a c16nz-re más ajánlás van. A következő olajcseréig már úgyis bennemarad. Utána majd meg látom. Mint a vakember. :D ugyan az kell bele mint az X-es motorba
Guest Endy Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Korzika írta: Egy jó 10W40 Castrolt bele,oszt jónapot! Mikor az kijött még nem is volt ilyen Dexos2 és társai .... humbug. :D Ott a pont. Dexos2 ide vagy oda, a 16v-k így is úgy is eszik az olajat. Úgy hallottam. :D
Korzika Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Endy írta: Ott a pont. Dexos2 ide vagy oda, a 16v-k így is úgy is eszik az olajat. Úgy hallottam. :D Ezt nem jól hallottad.Van amelyik valóban többet fogyaszt ,mint az átlag(pl. az enyém azX16XEL),de a többi motornak amíg nincs szétkopva nem szabad jelentős olajfogyasztásának lenni.
Guest Endy Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Korzika írta: Ezt nem jól hallottad.Van amelyik valóban többet fogyaszt ,mint az átlag(pl. az enyém azX16XEL),de a többi motornak amíg nincs szétkopva nem szabad jelentős olajfogyasztásának lenni. Hát igen. Én csak általánosságban hallottam. Személyes tapasztalatom nincs ebben.
Zachi Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Endy írta: Az utolsó szóig igaz. Segítséget vártam volna motorolajügyben, azt hittem az általam használt olaj jó választás volt. A segítség elmaradt. Ezért válaszoltam így. Akkor nem tévesztetted el! Csak nem adtál meg minden infót, Mantec pedig nem álmodhatta meg. Ki gondolna ilyen kombóra!? :D
Guest Endy Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Zachi írta: Akkor nem tévesztetted el! Csak nem adtál meg minden infót, Mantec pedig nem álmodhatta meg. Ki gondolna ilyen kombóra!? :D Igazad van. Csak azt hittem hogy egy ilyen Nick-kel, a számok miatt, nomeg az autóm miatt eléggé hírhedté váltam rövid idő alatt.
Korzika Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Endy írta: Igazad van. Csak azt hittem hogy egy ilyen Nick-kel, a számok miatt, nomeg az autóm miatt eléggé hírhedté váltam rövid idő alatt. Ja,tényleg nem egyszerű eset! B) :D Amúgy jól megnézted,biztos ,hogy G Astra? :D :D :)
Guest Endy Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Korzika írta: Ja,tényleg nem egyszerű eset! :D :D Amúgy jól megnézted,biztos ,hogy G Astra? :D :) B) Hű, a G az lemaradt róla, de próbálok majd bontóban keríteni hozzá. Valaki tudna ebben segíteni? :D
Korzika Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Endy írta: Hű, a G az lemaradt róla, de próbálok majd bontóban keríteni hozzá. Valaki tudna ebben segíteni? :D Mi maradt le? :D
Guest Endy Elküldve Május10, 2011 Elküldve Május10, 2011 Korzika írta: Mi maradt le? :D A felirat. Van utángyártott belőle? :D
Alex75 Elküldve Május11, 2011 Elküldve Május11, 2011 Endy írta: Igen. Mivel tudtam,hogy G astrát szereltek 8 szelepes motorral,nyugodt szívvel megvettem. Amikor vettem hozzá motorszám szerint a vezérlésszettet,akkor világosítottak fel. Biztos, hogy c16nz? Nem inkább x16szr? Nagyon hasonlítanak egymásra (8 szelep, központi injektor)... C környezetvédelmi osztályú motorral gyárilag nem szereltek G Astrát.
Guest Endy Elküldve Május11, 2011 Elküldve Május11, 2011 Alex75 írta: Biztos, hogy c16nz? Nem inkább x16szr? Nagyon hasonlítanak egymásra (8 szelep, központi injektor)... C környezetvédelmi osztályú motorral gyárilag nem szereltek G Astrát. Gondolom biztos. Az eredetvizsgán csak megbukott volna, ha a motoron szereplő szám nem egyezik a forgalmiban levővel.
Guest Endy Elküldve Május11, 2011 Elküldve Május11, 2011 Korzika írta: Mi maradt le? :D Jó reggelt Korzika! Tegnap este nagyon kész voltál, hogy nem értetted a poént?
Korzika Elküldve Május11, 2011 Elküldve Május11, 2011 Endy írta: Jó reggelt Korzika! Tegnap este nagyon kész voltál, hogy nem értetted a poént? Nem a megfelelő szmájli volt mögötte.Ilyen volt: :D
Guest Endy Elküldve Május11, 2011 Elküldve Május11, 2011 Korzika írta: Nem a megfelelő szmájli volt mögötte.Ilyen volt: :D Majd csak megtanulom mi illik, mi nem.
Zachi Elküldve Május11, 2011 Elküldve Május11, 2011 Endy írta: A felirat. Van utángyártott belőle? :D Nincs. De egy kis kézügyességgel és rápingálhatod. :D Ajánlott ezt használni hozzá:
Guest Endy Elküldve Május12, 2011 Elküldve Május12, 2011 Zachi írta: Nincs. De egy kis kézügyességgel és rápingálhatod. :D Ajánlott ezt használni hozzá: Köszi. De én úgy tudtam, hogy ezt festés előtt szokták használni. Arra már nem emlékszem, hogy kell felvinni a felületre. Ráfújni, rákenni vagy csak befőttesüvegből ráönteni? Hű, jól szétoffoljuk ezt a topic-ot. Most már meghúzom magam.
Guest Endy Elküldve Május12, 2011 Elküldve Május12, 2011 Endy írta: Köszi. De én úgy tudtam, hogy ezt festés előtt szokták használni. Arra már nem emlékszem, hogy kell felvinni a felületre. Ráfújni, rákenni vagy csak befőttesüvegből ráönteni? Hű, jól szétoffoljuk ezt a topic-ot. Most már meghúzom magam. A képet is belinkeltem, ezért is kapok.
andris83 Elküldve Május12, 2011 Elküldve Május12, 2011 Endy írta: A képet is belinkeltem, ezért is kapok. A hozzászólásodnál levő Javít gombot használd, és tudod módosítani a korábbi bejegyzésed.
Guest Endy Elküldve Május12, 2011 Elküldve Május12, 2011 andris83 írta: A hozzászólásodnál levő Javít gombot használd, és tudod módosítani a korábbi bejegyzésed. Köszönöm. Próbálom megjegyezni.
Stofl Elküldve Május20, 2011 Elküldve Május20, 2011 http://totalcar.hu/tanacsok/olajdoktor/201...laj_az_astraba/ Ajánlották a fórumot a hozzászólásban! :D
Recommended Posts