Guest Endy Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 akkor: g astra c16nz-vel?? Igen. Mivel tudtam,hogy G astrát szereltek 8 szelepes motorral,nyugodt szívvel megvettem. Amikor vettem hozzá motorszám szerint a vezérlésszettet,akkor világosítottak fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Igen. Mivel tudtam,hogy G astrát szereltek 8 szelepes motorral,nyugodt szívvel megvettem. Amikor vettem hozzá motorszám szerint a vezérlésszettet,akkor világosítottak fel. akkor jó neked a 10w40 :D valami GM jóváhagyásos.. mantec tudja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 akkor jó neked a 10w40 :D valami GM jóváhagyásos.. mantec tudja :) Egy jó 10W40 Castrolt bele,oszt jónapot! Mikor az kijött még nem is volt ilyen Dexos2 és társai .... humbug. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 akkor jó neked a 10w40 :D valami GM jóváhagyásos.. mantec tudja :) Az ő felsorolásában nincs benne az én olajam. De lehet azért mert a c16nz-re más ajánlás van. A következő olajcseréig már úgyis bennemarad. Utána majd meg látom. Mint a vakember. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Az ő felsorolásában nincs benne az én olajam. De lehet azért mert a c16nz-re más ajánlás van. A következő olajcseréig már úgyis bennemarad. Utána majd meg látom. Mint a vakember. :D ugyan az kell bele mint az X-es motorba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Egy jó 10W40 Castrolt bele,oszt jónapot! Mikor az kijött még nem is volt ilyen Dexos2 és társai .... humbug. :D Ott a pont. Dexos2 ide vagy oda, a 16v-k így is úgy is eszik az olajat. Úgy hallottam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Ott a pont. Dexos2 ide vagy oda, a 16v-k így is úgy is eszik az olajat. Úgy hallottam. :D Ezt nem jól hallottad.Van amelyik valóban többet fogyaszt ,mint az átlag(pl. az enyém azX16XEL),de a többi motornak amíg nincs szétkopva nem szabad jelentős olajfogyasztásának lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Ezt nem jól hallottad.Van amelyik valóban többet fogyaszt ,mint az átlag(pl. az enyém azX16XEL),de a többi motornak amíg nincs szétkopva nem szabad jelentős olajfogyasztásának lenni. Hát igen. Én csak általánosságban hallottam. Személyes tapasztalatom nincs ebben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Az utolsó szóig igaz. Segítséget vártam volna motorolajügyben, azt hittem az általam használt olaj jó választás volt. A segítség elmaradt. Ezért válaszoltam így. Akkor nem tévesztetted el! Csak nem adtál meg minden infót, Mantec pedig nem álmodhatta meg. Ki gondolna ilyen kombóra!? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Akkor nem tévesztetted el! Csak nem adtál meg minden infót, Mantec pedig nem álmodhatta meg. Ki gondolna ilyen kombóra!? :D Igazad van. Csak azt hittem hogy egy ilyen Nick-kel, a számok miatt, nomeg az autóm miatt eléggé hírhedté váltam rövid idő alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Igazad van. Csak azt hittem hogy egy ilyen Nick-kel, a számok miatt, nomeg az autóm miatt eléggé hírhedté váltam rövid idő alatt. Ja,tényleg nem egyszerű eset! B) :D Amúgy jól megnézted,biztos ,hogy G Astra? :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Ja,tényleg nem egyszerű eset! :D :D Amúgy jól megnézted,biztos ,hogy G Astra? :D :) B) Hű, a G az lemaradt róla, de próbálok majd bontóban keríteni hozzá. Valaki tudna ebben segíteni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Hű, a G az lemaradt róla, de próbálok majd bontóban keríteni hozzá. Valaki tudna ebben segíteni? :D Mi maradt le? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Mi maradt le? :D A felirat. Van utángyártott belőle? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Igen. Mivel tudtam,hogy G astrát szereltek 8 szelepes motorral,nyugodt szívvel megvettem. Amikor vettem hozzá motorszám szerint a vezérlésszettet,akkor világosítottak fel. Biztos, hogy c16nz? Nem inkább x16szr? Nagyon hasonlítanak egymásra (8 szelep, központi injektor)... C környezetvédelmi osztályú motorral gyárilag nem szereltek G Astrát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Biztos, hogy c16nz? Nem inkább x16szr? Nagyon hasonlítanak egymásra (8 szelep, központi injektor)... C környezetvédelmi osztályú motorral gyárilag nem szereltek G Astrát. Gondolom biztos. Az eredetvizsgán csak megbukott volna, ha a motoron szereplő szám nem egyezik a forgalmiban levővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Mi maradt le? :D Jó reggelt Korzika! Tegnap este nagyon kész voltál, hogy nem értetted a poént? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Jó reggelt Korzika! Tegnap este nagyon kész voltál, hogy nem értetted a poént? Nem a megfelelő szmájli volt mögötte.Ilyen volt: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Nem a megfelelő szmájli volt mögötte.Ilyen volt: :D Majd csak megtanulom mi illik, mi nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 A felirat. Van utángyártott belőle? :D Nincs. De egy kis kézügyességgel és rápingálhatod. :D Ajánlott ezt használni hozzá: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Nincs. De egy kis kézügyességgel és rápingálhatod. :D Ajánlott ezt használni hozzá: Köszi. De én úgy tudtam, hogy ezt festés előtt szokták használni. Arra már nem emlékszem, hogy kell felvinni a felületre. Ráfújni, rákenni vagy csak befőttesüvegből ráönteni? Hű, jól szétoffoljuk ezt a topic-ot. Most már meghúzom magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Köszi. De én úgy tudtam, hogy ezt festés előtt szokták használni. Arra már nem emlékszem, hogy kell felvinni a felületre. Ráfújni, rákenni vagy csak befőttesüvegből ráönteni? Hű, jól szétoffoljuk ezt a topic-ot. Most már meghúzom magam. A képet is belinkeltem, ezért is kapok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 A képet is belinkeltem, ezért is kapok. A hozzászólásodnál levő Javít gombot használd, és tudod módosítani a korábbi bejegyzésed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 A hozzászólásodnál levő Javít gombot használd, és tudod módosítani a korábbi bejegyzésed. Köszönöm. Próbálom megjegyezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május20, 2011 Megoszt Elküldve Május20, 2011 http://totalcar.hu/tanacsok/olajdoktor/201...laj_az_astraba/ Ajánlották a fórumot a hozzászólásban! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts