Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Itt pont elég. Nem kevés, nem sok. Ha majd kell úgy töltögess utána, hogy nívó min. jelzésénél 1 liter hiányzik. A pluszt vedd ki, nehogy valamit szétnyomjon! főleg x16xel-nél :D ,van olajfogyás gazdagon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 főleg x16xel-nél B) ,van olajfogyás gazdagon :D Miért XE-nél nincs? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Miért XE-nél nincs? :lol: Nincs!Vagyis nem kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Nincs!Vagyis nem kellene. :lol: Jéé,én azt hittem az enyémbe is majd feszt locsolni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 :lol: Jéé,én azt hittem az enyémbe is majd feszt locsolni kell. nem akarlak elkeseríteni... de nem mondanám hogy sok különbség van az x16xel és a z16xe között motorikusan.. de ne legyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 nem akarlak elkeseríteni... de nem mondanám hogy sok különbség van az x16xel és a z16xe között motorikusan.. de ne legyen De lehet az a pici különbség pont elég :lol: Majd kiderül,mióta megvan 3000km-t mentem vele,nem kellett locsolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 De lehet az a pici különbség pont elég :D Majd kiderül,mióta megvan 3000km-t mentem vele,nem kellett locsolni. Ahogy a mondás tartja: ahol fát vágnak,hullik a forgács :lol: Szerintem is kicsit túl van misztifikálva a dolog,bármelyik motorral meg lehet etetni az olajat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 nem akarlak elkeseríteni... de nem mondanám hogy sok különbség van az x16xel és a z16xe között motorikusan.. de ne legyen Tényleg nem sok különbség van köztük. Az egyik eszegeti az olajat a másik nem. Bár én már olyat is olvastam,hogy X16XEL és nem ette az olajat egyáltalán.Szerintem az gyártási hibás volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Tényleg nem sok különbség van köztük. Az egyik eszegeti az olajat a másik nem. Bár én már olyat is olvastam,hogy X16XEL és nem ette az olajat egyáltalán.Szerintem az gyártási hibás volt! persze ez benne van.... tényleg... a Tied hogy áll a kérdéshez?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 persze ez benne van.... tényleg... a Tied hogy áll a kérdéshez?? Fogyasztja az olajat ez is,nem feltünően sokat,de észrevehető. Nem mértem még ki,hogy pont mennyit.Amikor közelíti a min.-t akkor adok a pofájának. Az a baj,hogy nem vagyok olyan pedáns,hogy felírjam az óraállást amikor feltöltöm és utána megnézzem,hogy mennyi fogy belőle. Ez az egy hibám van,amúgy tökéletes vagyok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Fogyasztja az olajat ez is,nem feltünően sokat,de észrevehető. Nem mértem még ki,hogy pont mennyit.Amikor közelíti a min.-t akkor adok a pofájának. Az a baj,hogy nem vagyok olyan pedáns,hogy felírjam az óraállást amikor feltöltöm és utána megnézzem,hogy mennyi fogy belőle. Ez az egy hibám van,amúgy tökéletes vagyok! :lol: Ennyi előnye van annak, ha (pedáns :D ) szakemberrel csináltatod. Rögtön elhelyezi a motortérbe a kis kártyát márkanév, viszkozitás, km óra állás, dátum feltüntetésével. Ha nem volnál lusta ezt magad is megcsinálhatnád! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Ennyi előnye van annak, ha (pedáns :lol: ) szakemberrel csináltatod. Rögtön elhelyezi a motortérbe a kis kártyát márkanév, viszkozitás, km óra állás, dátum feltüntetésével. Ha nem volnál lusta ezt magad is megcsinálhatnád! :D Nem az olajcserére gondoltam,hanem amikor utántöltöm az elfogyasztott olajat.Akkor felejtem el mindig megnézni és utána mikor ujra öntök hozzá.Így nem tudom,hogy mennyi az olajfogyasztása. Az olajcsere/ km. az megvan! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Nem az olajcserére gondoltam,hanem amikor utántöltöm az elfogyasztott olajat.Akkor felejtem el mindig megnézni és utána mikor ujra öntök hozzá.Így nem tudom,hogy mennyi az olajfogyasztása. Az olajcsere/ km. az megvan! :D Cavinton? Bilobil? Vagy kötözz oda egy tollat, cerkát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Cavinton? Bilobil? Vagy kötözz oda egy tollat, cerkát. :D ...az olajos kannához <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bug Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Sziasztok! Van egy 2003 -as Z14XE G-Astrám 100.000km-rel. Most Mobil 10W-40 olaj van benne. 10ezerkm vegyes használat alatt megevett vagy 5 liter ugyanilyen olajat. Közeleg az olajcsere ideje mit javasoltok mit töltsek bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Sziasztok! Van egy 2003 -as Z14XE G-Astrám 100.000km-rel. Most Mobil 10W-40 olaj van benne. 10ezerkm vegyes használat alatt megevett vagy 5 liter ugyanilyen olajat. Miiiiii? <_< Biztos 100000km?Hogy fogyaszt az annyit?Tied volt végig vagy úgy vetted használtan? Hogy van hajtva? Annak motorfelújítás kell,ha tényleg 5 lit,/10 ezer km az olajfogy!A Z14XE nem fogyaszt olajat alapból. Vagy április elseje van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Sziasztok! Van egy 2003 -as Z14XE G-Astrám 100.000km-rel. Most Mobil 10W-40 olaj van benne. 10ezerkm vegyes használat alatt megevett vagy 5 liter ugyanilyen olajat. Közeleg az olajcsere ideje mit javasoltok mit töltsek bele? 5 litert??? Hát az k***a sok!! Biztos, hogy megette? Nem folyik valahol? Olajgombánál, szimeringnél? Nincs alatta folt, vagy hogy tiszta retek a motortér? Ha tényleg ilyen sokat eszik, akkor valami olcsót tegyél bele! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Ha tényleg ilyen sokat eszik, akkor valami olcsót tegyél bele! <_< Vagy adja el! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Vagy adja el! <_< Hát ja! Az több olajat eszik, mint benzint! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Vagy adja el! :D (És siránkozunk, hogy nem lehet normális használt autót venni... <_<) Bug! Kicsit bugos a géped, bár, ha úgy vesszük, belül vagyunk a 0,8 liter/1000 km-es "engedélyezett" fogyáson... Ha szét van ütve, eheti az olajat a dugó-gyűrű-henger vonalon, de mehet el a megkeményedett szelepszár szimeringeknél is. A főtengely szimering is lehet az olajszökés helye. Ez utóbbi még viszonylag olcsón orvosolható (inkább a szerelési díj a sok a szimeringhez képest), a többi már komolyabb generált igényelhet: hengerfej felújítás, netán blokk fúrás. Bár azt kérdezted, milyen olajat tegyél bele, az előbbieket lenne érdemes először tisztázni, mert olajváltástól nem fog megoldódni a gondod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bug Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Sziasztok! Normál körülmények közt használom. Bár inkább rövidebb utakat megyek vele. Használtan vettem. köszi a tanácsot mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Mi a kérdés??Sziasztok! Normál körülmények közt használom. Bár inkább rövidebb utakat megyek vele. Használtan vettem. köszi a tanácsot mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Sziasztok! Van egy 2003 -as Z14XE G-Astrám 100.000km-rel. Most Mobil 10W-40 olaj van benne. 10ezerkm vegyes használat alatt megevett vagy 5 liter ugyanilyen olajat. Közeleg az olajcsere ideje mit javasoltok mit töltsek bele? Erre válaszolt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Erre válaszolt <_< és idézni luxus?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 és idézni luxus?? Nem tudja még kezdő <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts