woody1 Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 1.6-ba mennyi olaj kell?z16xe 3.5 l a Tiedbe is . Legalábbis a konyv szerint Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Igen, sajnos rossz volt a fókusz. Üzemhőmérsékleten ketyegett, majd 5 perc várakozás és megnéztem. Igen volt szűrő csere is.... "Sziasztok. Nálam a boltba akkor szoktak ilyen kérdéseket feltenni amikor valami olaj adalékot is tesznek az olajhoz és elfelejtik azt is hozzászámolni. Némeik van 400ml is. " Olajadalék nem ment bele... Sík területen álltam.... Nem tudom mi lehet a gond, ha egyáltalán van gond, de azért a 2.8-2.9 l olajat kevésnek találom. - Viszont a nívópálcán max-ot jelez. :) Hát, nem tudom. A pálcád gyári? Több mint fél liter mindenképp gyanús, a motorban nem maradhat annyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 ...hát igen, de az enyémbe csak 2.8-2.9 l új olaj ment bele.... nézd meg az olajteknődet, hogy nincs e felütve.... ( bár ha az XEP alu olajteknős akkor ez egy baromság volt amit ideírtam... nem emlékszem. a z16xep biztosan alu, azt tudom...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 nézd meg az olajteknődet, hogy nincs e felütve.... ( bár ha az XEP alu olajteknős akkor ez egy baromság volt amit ideírtam... nem emlékszem. a z16xep biztosan alu, azt tudom...) Enyém is Alu és 98 -as Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Enyém is Alu és 98 -as Tudtommal 96 körüli időszaktól már csak Alu teknőket alkalmaztak. F Astránál pl Alu teknő esetén az 1.6 8 szelepbe, 3,25 liter olaj kell, ellentétben a vassal, aminél 3,5 liter. F Astra könyvben így van leírva... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 nézd meg az olajteknődet, hogy nincs e felütve.... ( bár ha az XEP alu olajteknős akkor ez egy baromság volt amit ideírtam... nem emlékszem. a z16xep biztosan alu, azt tudom...) annyira nem lehet felütve,az olajpumpa nem tudna akkor szivni,már megállt volna a motor,meg ugye az alut nehéz ütni:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Tudtommal 96 körüli időszaktól már csak Alu teknőket alkalmaztak. F Astránál pl Alu teknő esetén az 1.6 8 szelepbe, 3,25 liter olaj kell, ellentétben a vassal, aminél 3,5 liter. F Astra könyvben így van leírva... :) Igy csináld ezt irja: 1,2/1,6 L benzines: 3,5 L 1,8/2,0 L benzines: 4,25 L 1,7/2,0 L dizel: 4,5 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Igy csináld ezt irja: 1,2/1,6 L benzines: 3,5 L 1,8/2,0 L benzines: 4,25 L 1,7/2,0 L dizel: 4,5 Akkor az én 2.0 Di motorom mé vett be 6.2L-t,és szinten volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Akkor az én 2.0 Di motorom mé vett be 6.2L-t,és szinten volt? 2.0 Di 5,5l Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Akkor az én 2.0 Di motorom mé vett be 6.2L-t,és szinten volt? Paranormális... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Paranormális... :) Láttam,én csináltam,nem más,annyi ment bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Láttam,én csináltam,nem más,annyi ment bele. akkor ki tudja:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 akkor ki tudja:) Nyugi,nekem is gyanús volt a dolog,de elnyelte,és nívón van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Nyugi,nekem is gyanús volt a dolog,de elnyelte,és nívón van. akkor minden rendben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 2.0 Di 5,5l igen ezt én irtam el, 5,5 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Sziasztok! Elsősorban Mantec úr irányába lenne a következő kérdésem, de ha más(ok) is tudna(k) erről írni érdemben megerősítést / cáfolatot, akkor megkérem őt / őket is. Idézet: Mantec! Ha már úgy is itt vagy 'légyszives megmondani, hogy ez a FUCHS amit öntöttem bele fullszint-e vagy csak parasztvakítás ez is? Kösz előre is! itt az egész oldal szinte erről szól Azért kérdezem, mert én a Fuchsból a Titan GT1 Pro Flex 5W 30-ast használom a 2007-es Z17DTL-es motorkódú gépsárkányomban és kíváncsi lennék igaz-e vagy aggodalomra semmi ok, továbbá maradhatok-e ennél a márkánál ( Fuchs ) + típusnál ( Titan GT1 Pro Flex 5W 30 ) A gyakorlatban is jól vizsgázott nálam a fenti olaj egyébként. :D Köszi a válaszotokat előre is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Sziasztok! Elsősorban Mantec úr irányába lenne a következő kérdésem, de ha más(ok) is tudna(k) erről írni érdemben megerősítést / cáfolatot, akkor megkérem őt / őket is. Azért kérdezem, mert én a Fuchsból a Titan GT1 Pro Flex 5W 30-ast használom a 2007-es Z17DTL-es motorkódú gépsárkányomban és kíváncsi lennék igaz-e vagy aggodalomra semmi ok, továbbá maradhatok-e ennél a márkánál ( Fuchs ) + típusnál ( Titan GT1 Pro Flex 5W 30 ) A gyakorlatban is jól vizsgázott nálam a fenti olaj egyébként. :D Köszi a válaszotokat előre is. :) Bár én nem vagyok Mantec,de azért írok pár sort. Tisztelt konkesz! Az Ön által favorizált Fuchs Titan GT 1 Pro Flex 5W30 típusú motorolaj teljesíti a GM Dexos 2 szabványát a hajtóművi olajokra vonatkozólag, ezért alkalmas az Ön tisztelt autójába.(ráadásul közte van az ajánlott olajoknak) Hozzáteszem az Ön által választott autómárka és autótípus is a legmegfelelőbb,mivel teljesíti a GM szabványát 1929 márciusa óta,ugyanis GM akkor vásárolta meg az Opel részvényeinek 80%-át. Az Astra G az Opelon belül is az egyik legjobb választás,talán csak az 1965 -ben készült Opel Diplomat A Karmann Coupe 5,4 S vetekedhet szépségével és megbízhatóságával. Ez igaz úgy a dízel mint a benzines változatokra.További szép napot és ,ha bármi kérdése merülne még fel menet közben olajjal,vagy mással kapcsolatosan, állok rendelkezésére. Üdv. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Bár én nem vagyok Mantec,de azért írok pár sort. Tisztelt konkesz! Az Ön által favorizált Fuchs Titan GT 1 Pro Flex 5W30 típusú motorolaj teljesíti a GM Dexos 2 szabványát a hajtóművi olajokra vonatkozólag, ezért alkalmas az Ön tisztelt autójába.(ráadásul közte van az ajánlott olajoknak) Hozzáteszem az Ön által választott autómárka és autótípus is a legmegfelelőbb,mivel teljesíti a GM szabványát 1929 márciusa óta,ugyanis GM akkor vásárolta meg az Opel részvényeinek 80%-át. Az Astra G az Opelon belül is az egyik legjobb választás,talán csak az 1965 -ben készült Opel Diplomat A Karmann Coupe 5,4 S vetekedhet szépségével és megbízhatóságával. Ez igaz úgy a dízel mint a benzines változatokra.További szép napot és ,ha bármi kérdése merülne még fel menet közben olajjal,vagy mással kapcsolatosan, állok rendelkezésére. Üdv. :) corsIKa, Te egy úr vagy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Sziasztok! Elsősorban Mantec úr irányába lenne a következő kérdésem, de ha más(ok) is tudna(k) erről írni érdemben megerősítést / cáfolatot, akkor megkérem őt / őket is. Idézet: itt az egész oldal szinte erről szól Azért kérdezem, mert én a Fuchsból a Titan GT1 Pro Flex 5W 30-ast használom a 2007-es Z17DTL-es motorkódú gépsárkányomban és kíváncsi lennék igaz-e vagy aggodalomra semmi ok, továbbá maradhatok-e ennél a márkánál ( Fuchs ) + típusnál ( Titan GT1 Pro Flex 5W 30 ) A gyakorlatban is jól vizsgázott nálam a fenti olaj egyébként. :D Köszi a válaszotokat előre is. :) Teljesen szintetikus. A Fuchs oldalán is van róla szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 corsIKa, Te egy úr vagy... :D És milyen igazat ír :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 corsIKa, Te egy úr vagy... :) Stílusosabban: T. CorsIKa! Ön egy Úr. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Köszönöm a részletes választ. :D Ön egy igazi Úr, ezért küldök egy írásbeli csokoládét. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 T PGA! A Fuchs hivatkozott oldalán tévesen/megtévesztően írják le a Dexos 2 követelményeit. A Dexos 2-t teljesítő motorolaj lehet API Group III: hidrokrakk olaj, Api Group IV: PAO (polialfaolefin). Hogy a jelzett termék miből készül, arról sajnos nincs szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Szerintem ezt a Jó'Isten sem tudná megmondani nekünk. :) Pedig most kellene cserélnem olajat. Na mindegy "mit vót mit tönni". :D Lössz ami lössz amit vettem kiönteni már nem fogom, annyira rossz csak nem lehet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Találtam egy leírást angolul ITT. Érdekesek a csereperiódusok adatai a group4 alatt. Amcsiban így szokás ezek szerint. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts