ragalyi Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. X12XE motorkódos 2000es évjáratú G Astrám van. Ez még a 65 lóerős változat. Kb 1000 kilóméter múlva esedékes az olajcserém. Csak épp most fogom elérni a 300.000 kilómétert. Milyen olajat javasoltok? (Eddig Q8 Advanced 10w-40-est használtam) Köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. X12XE motorkódos 2000es évjáratú G Astrám van. Ez még a 65 lóerős változat. Kb 1000 kilóméter múlva esedékes az olajcserém. Csak épp most fogom elérni a 300.000 kilómétert. Milyen olajat javasoltok? (Eddig Q8 Advanced 10w-40-est használtam) Köszönöm a segítséget! Szerintem maradj az eddig beváltnál! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Csatlakozom az előttem szólóhoz, de ha ki akarsz próbálni mást is, akkor esetleg kóstoltasd meg a géppel a Valvoline MaxLife 10W40-et, ami kifejezetten sokat futott motorokhoz ajánlott. Egyébként szép teljesítmény a 300e km. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Csatlakozom az előttem szólóhoz, de ha ki akarsz próbálni mást is, akkor esetleg kóstoltasd meg a géppel a Valvoline MaxLife 10W40-et, ami kifejezetten sokat futott motorokhoz ajánlott. Egyébként szép teljesítmény a 300e km. :rolleyes: Pfff 300e km:wacko: Mesélhetne milyen hibák voltak,mondjuk nem itt , hanem a beszélgetősbe ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Livi Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Szerintetek melyik a legjobb motorolaj egy g astra 1.4-eshez 2000 évjáratú 109000 km van benne most mol 10-40 van benne ????? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Szerintetek melyik a legjobb motorolaj egy g astra 1.4-eshez 2000 évjáratú 109000 km van benne most mol 10-40 van benne ????? :rolleyes: Olvass picit vissza,már nem egyszer volt leírva. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Livi Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Jó lenne ha segitenétek már!!!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Jó lenne ha segitenétek már! :rolleyes: Tessék! Egy oldalt lapoztam vissza,nagyon elfáradtam benne. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Livi Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Kösz a segitséget kalapos ember most megnyugodtan danke! :D :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Kösz a segitséget kalapos ember most megnyugodtan danke! :D :rolleyes: ;) :D Igazán nincs mit,okos ember. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Kösz a segitséget kalapos ember most megnyugodtan danke! :D :rolleyes: ;) :D Ha csaj lennél jobban elnéznénk neked a dolgokat, de igy hogy se nem vagy csaj se nem hallgatsz az "öregebbekre" hamar kihúzod a gyufát. Amúgy tényleg ebbe a topicba nagyon könnyű megtaláni a választ szal nem egy műszakis topic ahol tényleg keresgetni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Jó lenne ha segitenétek már!!!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes: figyike! ez a egy fórum, nem egy útmenti segélyszolgálat. van keresés gomb, illetve ha megtanultál olvasni akkor egy két oldal elolvasásával megtalálod magad is a választ. viselkeggyé rendesen, mert kihozol a sodromból asszem.... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ragalyi Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Szerintem maradj az eddig beváltnál! ;) Értem. Akkor ezek szerint nem kell váltanom másra a sok kilométer miatt? Én 50.000 kilométerrel ezelőtt vettem át mutteromtól, neki a szervízben 5w-30ast töltöttek, nekem nincs pénzem szakszervízre, de amikor elvittem egy szakihoz, az összes hajszála az égnek állt, amikor 5w-30ast akartam vele töltetni.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ragalyi Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Pfff 300e km:wacko: Mesélhetne milyen hibák voltak,mondjuk nem itt , hanem a beszélgetősbe :rolleyes: Szívesen megosztom a tapasztalatokat, Édesanyám 0-250.000ig vezette, én meg azóta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Értem. Akkor ezek szerint nem kell váltanom másra a sok kilométer miatt? Én 50.000 kilométerrel ezelőtt vettem át mutteromtól, neki a szervízben 5w-30ast töltöttek, nekem nincs pénzem szakszervízre, de amikor elvittem egy szakihoz, az összes hajszála az égnek állt, amikor 5w-30ast akartam vele töltetni.... :rolleyes: mért ő mit akart bele tölteni? eszi az olajat? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Repsol Elite Common Rail 5W30 olajjal van valakinek tapasztalata? Érdemes Fuchs Titan Supersyn Ecoflex 5W-30 helyett választani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 T Zachi! Repsol Elite Common Rail 5W-30 egy BMW-kbe és részecskeszűrő nélküli Mercedes-ekbe való olaj. Nem is értem a kérdésedet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 T Zachi! Repsol Elite Common Rail 5W-30 egy BMW-kbe és részecskeszűrő nélküli Mercedes-ekbe való olaj. Nem is értem a kérdésedet. (forrás: www.repsoloil.hu) Én ezt találtam róla.Tehát nem csak és kizárólag, hanem különösen BMW és MB részére. Mit nem értesz? Vagy én néztem be valamit? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 T Zachi! Az idézetteken kívül szerepelnek a termékismertetőben a jóváhagyások (teljesítményszintek): • MB 229.5/229.3 • BMW LL-01 • VW 502.00/505.00 Ezeket a szinteket minden említett gyártó meghaladta már. Az olaj nem rendelkezik GM (Opel) jóváhagyással. Ha váltani akarsz: Fuchs Titan GT1 Pro Flex 5W-30 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Üdv! Eddig bele sem gondoltam abba, hogy emberek poénból, heppből, vagyonszerzés céljából hogyan adnak el olyan minőséginek titulált olajakat, amiknek ahhoz a márkához semmi köze.... Ezt is hamisítják? Hogyan lehet meggyőződni, hogy az amit vettél valóban az-e amit kértél, rendeltél stb. Vagy olyan mint a lutri? Húzol valmait azt lesz ami lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ragalyi Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 mért ő mit akart bele tölteni? eszi az olajat? A tapasztalat az volt, hogy olyan 260.000 környékén az 5w-30ast eszikélte, de most a 10w-40 es, kb 2 deci 10.000 km-en... Link to comment Megosztás: More sharing options...
robesz-111 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 sziasztok van-e valakinek valami ötlete hogy miért barnult me a hütöfolyadék a tartályba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 sziasztok van-e valakinek valami ötlete hogy miért barnult me a hütöfolyadék a tartályba? Helló, nem lehet, hogy egy kis olajjal keveredett a víz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
robesz-111 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 nem keveredhetett, én cseréltem fagyállot bele, de addig minden rendbe volt, most kezdett figurázni, vajom cseréljem ki a fagyálot ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 nem keveredhetett, én cseréltem fagyállot bele, de addig minden rendbe volt, most kezdett figurázni, vajom cseréljem ki a fagyálot ? Akkor ez jó hír ha nem keveredhet, akkor szerintem a rendszerbe volt még korábbi fagyálló és az keveredett össze, korábban itt is cserélt vki otthon és bizony nem lett teljesen piros színű mert a régi egy kicsit felhígította.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts