akoskombi Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Milyen zsirral, olajjal kell bekenni az ajtózsanérokat, legfőkeppen az ajtókitámasztót-behúzót (mi a neve ennek)? Az egyik ajtóm súrolódik nyitáskor. Wd40-nel letisztitottam, de igy is súrolódik, úgy tűnik belül az ajtóban (hátsó ajtó) ahova csatlakozik. Oda nem fújtam be eddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Hengeres a tartály. Majd lefényképezem, de nem látszik rajt semmi sem. Szerintem Te erre gondolsz: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Szerintem Te erre gondolsz A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Ez az, a recés végének bele kell érnie az olajba, akkor megfelelő a szintje. Szép a műkörmöd Elek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Ez az, a recés végének bele kell érnie az olajba, akkor megfelelő a szintje. Szép a műkörmöd Elek :) Köszike :) (Elekné keze :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Köszike :) (Elekné keze :D ) Kár a dumáért. Ezt már le nem mosod magadról. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 korábban a bokor most meg ez? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Kár a dumáért. Ezt már le nem mosod magadról. :) :) Jól van ,ezt is megjegyeztem :D Elekné (Nati) volt a segédem.... De ezt nem tudom kimagyarázni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Jól van ,ezt is megjegyeztem :) Elekné (Nati) volt a segédem.... De ezt nem tudom kimagyarázni :) Én nem látok kezet (még a kép sem jön be). Hol van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Én nem látok kezet (még a kép sem jön be). Hol van? OFF Tegnap óta nem megy a képfeltöltés.hu. ON. Ma veszek olajat(Castrol 10W40) meg szűrőket a kocsinak. Kicsit már így is túlfutott a 10 ezren ezzel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 OFF Tegnap óta nem megy a képfeltöltés.hu. ON. Ma veszek olajat(Castrol 10W40) meg szűrőket a kocsinak. Kicsit már így is túlfutott a 10 ezren ezzel. Értem, köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Én nem látok kezet (még a kép sem jön be). Hol van? 477.ik hozászólás csak nem mükszik az oldal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istvan69 Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Sziasztok. olajcserés volt a gépem Valvoline Max Life 10W40-t raktam bele. Szerintetek ez jó olaj? Mi a véleményetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Sziasztok. olajcserés volt a gépem Valvoline Max Life 10W40-t raktam bele. Szerintetek ez jó olaj? Mi a véleményetek? Mert ha nem jó az olaj akkor kicserélik? Egyébként jó olaj (ha jól tudom akkor sokat futott motorokhoz lett kifejlesztve) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Sziasztok. olajcserés volt a gépem Valvoline Max Life 10W40-t raktam bele. Szerintetek ez jó olaj? Mi a véleményetek? Milyen motor is van van benne neked?max life Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 én továbbra is opel olajat teszek a hondába. ciki? :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 én továbbra is opel olajat teszek a hondába. ciki? :) Azért fogyaszt keveset :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 én továbbra is opel olajat teszek a hondába. ciki? :) Áá, ettől még lehetsz sikeres ember. :) Mondjuk, ha bedobod, hogy most vettél linglong gumit, meg kék ledes megvilágítást teszel a kocsi alá, a csomagtartóban meg dübörög a tuc-tuc, az már elgondolkodtató lenne... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 én továbbra is opel olajat teszek a hondába. ciki? :) Dobjunk kavicsot az álló vízbe! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Dobjunk kavicsot az álló vízbe! :) :) jaja. kell egy kis topik pörgés :D meg már régen is volt, nehogy elfeletkezzünk róla... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Áá, ettől még lehetsz sikeres ember. :) Mondjuk, ha bedobod, hogy most vettél linglong gumit, meg kék ledes megvilágítást teszel a kocsi alá, a csomagtartóban meg dübörög a tuc-tuc, az már elgondolkodtató lenne... :D ezeket kihagynám.... :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 :) jaja. kell egy kis topik pörgés :) meg már régen is volt, nehogy elfeletkezzünk róla... Nekem bizonyíték kell,nem igéret! :D GM olajban a rántott hús is más! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Nekem bizonyíték kell,nem igéret! :) GM olajban a rántott hús is más! :D Hüle vagy :) És mi lesz a push up hatással :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Hüle vagy :) És mi lesz a push up hatással :) Minden másra ott a master card! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Minden másra ott a master card! :) master card hitelkeret: 70.000ft push up melltartó: 3000ft GM olajat az autóba: megfizethetetlen Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 master card hitelkeret: 70.000ft push up melltartó: 3000ft GM olajat az autóba: megfizethetetlen Mutass már egy képet a melltartódról! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts