outsider Elküldve Május12, 2016 Megoszt Elküldve Május12, 2016 1 óra, marton.csaba2 írta: T outsider! "... Edge ..." A terméksor 2011. Q1-ig gyártották. A készlet (ha létezik) mára kifutott a minőségmegőrzési időből. "... Edge Titanium ..." Ilyen terméksor nem volt. 2011. Q2-től Az Edge Fst terméksor volt gyártásban. "... utána jött az FST ..." Nem. Nem jött. 2014. Q2-től a Edge Titanium Fst volt gyártásban. Írhatnám, hogy a többi stimmel, de nem írnék igazat. Rosszul emlékeztem. FST alatt én a Titanium FST-t értettem. Sima Titaniumra emlékeztem mint elődje, hogy az utána jövőnek csak hozzácsapták a megnevezéséhez az FST-t (Fluid Stregth Technology). De én emlékeztem rosszul, igazad van, fordítva történt. A sima FST megnevezést egészítették ki Titaniummal a utódnál. Egyébként a Zöld címkés Edget még sok Webshopban lehet látni, legalábbis kép alapján... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bepi81 Elküldve Május12, 2016 Megoszt Elküldve Május12, 2016 Ha egyszer kipróbálnátok a Liqui Moly Top Tec megfelelő 5W-30-át, soha többé nem tennél az autód motorjába mást. Korábban én is használtam Castrolt, Totalt, Mobil-t, de ezek után az LM egy más kategória. A motornak egészen más hangszíne van, csendesebb, simább a járása (kevesebb mechanikai zajjal üzemel). Link to comment Megosztás: More sharing options...
marton.csaba2 Elküldve Május12, 2016 Megoszt Elküldve Május12, 2016 T bepi81! "... megfelelő ..." A kipróbálás esélyét jelentősen lerontja a piacvezető gyártók PAO olajból készített olajánál 15 %-kal magasabb ára. A márkára általában jellemző az indokolatlan túlárazottság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gedikart Elküldve Május12, 2016 Megoszt Elküldve Május12, 2016 13 órája, outsider írta: Terveztem volna/terveznék Mobil1 ESP 0w40-el, de hiába állítod hogy kapható kishazánkban csak 1 literes kiszerelést találok, azt is elvétve... Jó, jó kapható, de 1 literesekből bevásárolni egy olajcseréhez nem gazdaságos... Kb. 8 hónap a csereperiódusom, az idő alatt sok meglepetés nem érhet. A Castrol hivatalos oldalon még fent van a 0W40 FST... Másrész még a mai napig lehet kapni zöld címkés Edge-t, az azt követő Edge Titaniumot, és még csak utána jött az FST... Szerintem még egy ideig (1-2-3 év) lesz belőle a boltokban. Ugye a full szintetikus olaj 5 évig eltartható bontatlanul. De már tervezgettem, hogy átállok másra, de pl az általad említett Mobil ESP-ről túlzás lenne állítani hogy "Mo.-n kapható"... 0W30-al szemeztem még, de nem szántam még rá magam, nem tudom nőne-e azzal az olajfogyim... Itt kapható: http://www.motorolajbolt.hu/webbolt/motorolaj/mobil1-motorolaj/mobil1-esp-0w-40-1l-motorolaj.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
bepi81 Elküldve Május12, 2016 Megoszt Elküldve Május12, 2016 Nem mondtam, hogy olcsó, de az olaj a motor lelke és a megfelelő csereperiódus betartása. A magas árat elsősorban a manufaktúra jellegű gyártás indokolja. De a minősége garantáltan jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Május18, 2016 Megoszt Elküldve Május18, 2016 Mennyi olajat szoktatok önteni a motorba?Nekem Z14XEP van és elvileg 3.5 liter kell de csak 3 litert szoktam bele önteni.Ez probléma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve Május18, 2016 Megoszt Elküldve Május18, 2016 19 perce, DM101 írta: Mennyi olajat szoktatok önteni a motorba?Nekem Z14XEP van és elvileg 3.5 liter kell de csak 3 litert szoktam bele önteni.Ez probléma? Én se töltök bele többet, pedig hagyom kicsöpögni. Ált. a nivon a maxig szoktam. Olvastam olyat, hogy leeresztéskor érdemes visszarakni az olajszűrőt mert ott van vmi "kapcsoló" ami meggátol vmi visszafolyást. (kézikönyvben szebben van leírva ;) ). De max onnan is 1-2 deci jöhet ki. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve Május18, 2016 Megoszt Elküldve Május18, 2016 3 literrel maximumon van a nívótok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
flali Elküldve Május19, 2016 Megoszt Elküldve Május19, 2016 Nálam nincs maximumon 3 literrel, az új olajszűrő is "felvesz" 2 decit. 3,5 literrel a nívó 3/4-ig van, meleg motornál 2 perc állás után.... Z14XEP 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve Május19, 2016 Megoszt Elküldve Május19, 2016 (edited) Akkor ezek szerint csak pár decivel szokott lehúzni a szerelőm, megnyugodtam. Módosítva Május19, 2016 : Cs. Zoltán Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Május19, 2016 Megoszt Elküldve Május19, 2016 De akkor nem probléma, hogy csak 3 litert teszek bele? Vagy vegyek még egy literrel és öntsem bele azt a fél litert? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Május19, 2016 Megoszt Elküldve Május19, 2016 3 órája, flali írta: Nálam nincs maximumon 3 literrel, az új olajszűrő is "felvesz" 2 decit. 3,5 literrel a nívó 3/4-ig van, meleg motornál 2 perc állás után.... Z14XEP 1 órával ezelőtt, Cs. Zoltán írta: Akkor ezek szerint csak pár decivel szokott lehúzni a szerelőm, megnyugodtam. 19 perce, DM101 írta: De akkor nem probléma, hogy csak 3 litert teszek bele? Vagy vegyek még egy literrel és öntsem bele azt a fél litert? Nálam minden esetben a max-ra (vagy kicsit alá) állítja be a szintet a szerelő cserekor (kb. 4dl szokott maradni az utolsó/4L-es flakonban)... Úgy gondolom, hogy egy eleve olyan konstrukciójú motornál amelyik csipegeti a kenőanyagot, jobb mindig a felső harmadban vagy a max közelében tartani a szintet. Én legalábbis mindig így teszek... 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve Május19, 2016 Megoszt Elküldve Május19, 2016 (edited) Nekem nem jön vissza semmi a 4l.-ből maxra töltve. Eddig azt gondoltam, mind belemegy. Igaz, legutóbb 2-3mm-el sikerült túlöntenie a szintet. Ezt egyébként én is a maximumnál szeretem tartani. Módosítva Május19, 2016 : Cs. Zoltán 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Május19, 2016 Megoszt Elküldve Május19, 2016 On 2016. 05. 12. at 22:12, gedikart írta: Itt kapható: http://www.motorolajbolt.hu/webbolt/motorolaj/mobil1-motorolaj/mobil1-esp-0w-40-1l-motorolaj.htm Ez is 1 literes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
marton.csaba2 Elküldve Május19, 2016 Megoszt Elküldve Május19, 2016 T outsider! "... 1 literes ..." Nagy tétben mernék fogadni, ha az importőr Lubexpert Hungária Kft behozná Mo-ra az 5 literes kiszerelést, akkor azért sírnál, hogy miért kényszerítenek rád 5 litert, mikor neked csak 3 és fél liter kell. Nem tudom komolyan venni a problémádat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Május19, 2016 Megoszt Elküldve Május19, 2016 Nem is öt literes kéne, hanem négy. Erre már sokan rájöttek... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jaszo Elküldve Május20, 2016 Megoszt Elküldve Május20, 2016 X14xe-be jó a 10w40-és olaj? A szervizkonybe ez is szerepel többek között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Május20, 2016 Megoszt Elküldve Május20, 2016 X-es motorkódúakba még elmegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bepi81 Elküldve Május21, 2016 Megoszt Elküldve Május21, 2016 On 2016. 05. 19. at 11:06, Janó32 írta: Nálam minden esetben a max-ra (vagy kicsit alá) állítja be a szintet a szerelő cserekor (kb. 4dl szokott maradni az utolsó/4L-es flakonban)... Úgy gondolom, hogy egy eleve olyan konstrukciójú motornál amelyik csipegeti a kenőanyagot, jobb mindig a felső harmadban vagy a max közelében tartani a szintet. Én legalábbis mindig így teszek... Nagyon helyesen teszed. Ennek alapvetően annyi oka van, hogy: Az olaj "fáradása" max mennyiség esetén (itt a felső határnak mindig a nívó max jelzését értem) később jelentkezik, tehát, tovább biztosítja a kenést igénylő alkatrészek megóvását. Igaz, a kevesebb mennyiségű olaj hamarabb éri el az üzemi hőmérsékletet, de "hamarabb is fárad", azaz, akár jóval korábban lesz szükség az olajcserére is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Május21, 2016 Megoszt Elküldve Május21, 2016 On 2016. 05. 19. at 15:29, marton.csaba2 írta: T outsider! "... 1 literes ..."Nagy tétben mernék fogadni, ha az importőr Lubexpert Hungária Kft behozná Mo-ra az 5 literes kiszerelést, akkor azért sírnál, hogy miért kényszerítenek rád 5 litert, mikor neked csak 3 és fél liter kell. Nem tudom komolyan venni a problémádat. Buknád a nagy tétedet... Az 5 literes nekem simán jó lenne, marad 1,5 liter utántölteni... 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Május21, 2016 Megoszt Elküldve Május21, 2016 2 órája, outsider írta: Buknád a nagy tétedet... Az 5 literes nekem simán jó lenne, marad 1,5 liter utántölteni... Én is mindig 5 litert veszek egy intervallumra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bepi81 Elküldve Május21, 2016 Megoszt Elküldve Május21, 2016 Van olajfogyás adatom: Nem egészen 2000km alatt fogyott el kb 8-9 deci motorolaj (MOL dynamic 10W-40). A motor hangja a nívó minimum jelzésekor kissé klattyogósabb, menet közben morgósabb tónusú. Utántöltéssel kisimult a járása. 273 000+ km, amiből kb 250 000-et MOL 15W-40 olajjal tett meg, ezután kapja a 10W-t. A motorban eddig csak a hidrotőkéket cserélték 240 000 körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Május21, 2016 Megoszt Elküldve Május21, 2016 47 perce, Janó32 írta: Én is mindig 5 litert veszek egy intervallumra... Én meg 4 litert.Aztán meg 2x1-et Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Május21, 2016 Megoszt Elküldve Május21, 2016 49 perce, Janó32 írta: Én is mindig 5 litert veszek egy intervallumra... 1 perc, Geopake írta: Én meg 4 litert.Aztán meg 2x1-et Én meg 2x4 litert Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Május22, 2016 Megoszt Elküldve Május22, 2016 14 órája, Janó32 írta: Én is mindig 5 litert veszek egy intervallumra... 13 órája, Geopake írta: Én meg 4 litert.Aztán meg 2x1-et 13 órája, outsider írta: Én meg 2x4 litert Én mindig 5 Litert, mert kb fél évente olajcsere, így 2 olajcsere után már csak szűrőket kell vennem és megvan a harmadik is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts