Vilmoskörte Elküldve December14, 2015 Megoszt Elküldve December14, 2015 6 hours ago, csicsó írta: Tudom,nem is én kértem,hogy ezt tegye bele sőt ha mondja határozottan tiltakoztam is volna ellene Miért is? Egyrészt Te magad mondod, hogy pozitív változást tapasztalsz, másrészt (nem bántás képpen mondom) annak a motornak nem kell csúcs olaj. Több évtizedes motorokról beszélünk, nem egy mai high-tech technikáról. Rendszeres csere, időnként fagyi és ennyi, nem kell túllihegni ezt sem. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
marton.csaba2 Elküldve December14, 2015 Megoszt Elküldve December14, 2015 (edited) T Vilmoskörte! "... nem kell ..." De lehet. "... túllihegni ..." Te nem. Oké. Értem. De talán ne vitassuk el másnak a műszaki/technológiai fejlődéssel való lépéstartáshoz való jogát. Módosítva December15, 2015 : marton.csaba2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vilmoskörte Elküldve December14, 2015 Megoszt Elküldve December14, 2015 35 minutes ago, marton.csaba2 írta: T Vilmoskörte! ",,, nem kell ,,," De lehet. "... túllihegni ..." Te nem. Oké. Értem. De talán ne vitassuk el másnak a műszaki/technológiai fejlődéssel való lépéstartáshoz való jogát. Nem is vitatom el, de mennyivel lesz jobb/korszerűbb/technológiailag fejlettebb ez a motor? Locsolhat bele 5eft/liter árú olajat is, az nem fog rajta segíteni. Amikor ezeket a motorokat tervezték, nem abból indultak ki, hogy 20+ év múlva milyen olajak fognak rendelkezésre állni, hanem az akkor elérhető olajakat vették alapul. Ha ezt beletölti (akkori szabványút) már teljesíti a követelményeket. Tehet bele jobbat, drágábbat, korszerűbbet, de az a motor nem fogja kihasználni. Részemről ennyi, nem akarok én senkit sem hittéríteni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve December14, 2015 Megoszt Elküldve December14, 2015 T mantec, Váltóba milyen olajat öntsek? A kézikönyv ezt írja: 19 40 768 09 120 541 Ilyet viszont nem találok. Cromax képről ezt hozza: 19 40 182 Más, mindenkihez. Hogy lehet ellenőrizni az olajszintet a váltóban?http://ecat24.com/opel/catalog/part/1/8/343/2528/26610/ Szerelő azt mondta, a szuszogón keresztül szokta. 6-7 alkatrész. De meddig kell lenni, nívópálca gondolom nincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve December14, 2015 Megoszt Elküldve December14, 2015 http://workshop-manuals.com/vauxhall/corsa-d/k__clutch_and_transmission/manual_transmission_front_wheel_drive/transmission_oil/repair_instructions/check_and_correct_transmission_fluid_level_(f13_mta/f17_mta)/ Gugli a barátom, de a képről rohadtul nem vágom hol van ez a csavar Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve December14, 2015 Megoszt Elküldve December14, 2015 Megvan: http://www.allcorsa.co.uk/forums/showthread.php/change-your-transmission-50507.html?s=13797a78a4468db169d691d58214c468& 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
marton.csaba2 Elküldve December15, 2015 Megoszt Elküldve December15, 2015 T outsider! "... váltóba milyen olajat ..." http://www.yoyopart.com/oem/7871353/generalmotors-93165290.html 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve December15, 2015 Megoszt Elküldve December15, 2015 15 hours ago, Vilmoskörte írta: Nem is vitatom el, de mennyivel lesz jobb/korszerűbb/technológiailag fejlettebb ez a motor? Locsolhat bele 5eft/liter árú olajat is, az nem fog rajta segíteni. Amikor ezeket a motorokat tervezték, nem abból indultak ki, hogy 20+ év múlva milyen olajak fognak rendelkezésre állni, hanem az akkor elérhető olajakat vették alapul. Ha ezt beletölti (akkori szabványút) már teljesíti a követelményeket. Tehet bele jobbat, drágábbat, korszerűbbet, de az a motor nem fogja kihasználni. Részemről ennyi, nem akarok én senkit sem hittéríteni. A fő problémám a GM10W-40-el a hidegoldali viszkozitása volt,mivel inkább városban használom az autót sok hidegüzemmel,ezért is váltottam már 2 éve 5W-re,nem azért,hogy megoldjak vele vmilyen problémát is(pl.olajfogyasztás,mert az minimális).Mivel tényleg pozitívak a tapasztalatok most ezzel az olajjal nem cserélem le(terveztem),de a köv.cserekor 5W fog belemenni megint Link to comment Megosztás: More sharing options...
marton.csaba2 Elküldve December15, 2015 Megoszt Elküldve December15, 2015 (edited) T csicsó! "... hidegoldali viszkozitás ..." Az micsoda? Módosítva December15, 2015 : marton.csaba2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve December20, 2015 Megoszt Elküldve December20, 2015 Tisztelt Urak! Tanácsotokat szeretném kérni, újfent! Astrát váltottam, ebbe eladás előtt friss olaj került, márkaszervizben. Sajnos 10w40, melyet lecserélnék előírás szerintire. A kérdésem, ha szűrőt nem cserélek, és a kétféle olaj ilyen arányban találkozik, okozhat-e jelentős minőségi változást az új olaj számára? Ti bevállalnátok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve December20, 2015 Megoszt Elküldve December20, 2015 1 hour ago, Cs. Zoltán írta: Tisztelt Urak! Tanácsotokat szeretném kérni, újfent! Astrát váltottam, ebbe eladás előtt friss olaj került, márkaszervizben. Sajnos 10w40, melyet lecserélnék előírás szerintire. A kérdésem, ha szűrőt nem cserélek, és a kétféle olaj ilyen arányban találkozik, okozhat-e jelentős minőségi változást az új olaj számára? Ti bevállalnátok? Szerintem mindenképpen cserélj olajszűrőt.. Kár lenne emiatt keverni a friss kenőanyagot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve December20, 2015 Megoszt Elküldve December20, 2015 (edited) Sajnálom kidobni a szinte új szűrőt, mégha nem is nagy tétel. De akkor inkább csere lesz. Módosítva December20, 2015 : Cs. Zoltán Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve December20, 2015 Megoszt Elküldve December20, 2015 24 minutes ago, Cs. Zoltán írta: Sajnálom kidobni a szinte új szűrőt, mégha nem is nagy tétel. De akkor inkább csere lesz. Oké, értem h mire gondolsz de ugyebár ha valamit elegyítesz, az a rosszabb komponens lesz a meghatározó. Vagyis ha egy jobb osztályú kenőanyagot keversz gyengébb tulajdonságúval, akkor nem a gyengébb javul fel hanem a jobb romlik le.. Tudod, önts egy pohár koszos vizet egy hordó tisztához. Nem az egy pohárnyi lesz tiszta, a tiszta lesz koszos... Jó hülye példa, igaz? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve December20, 2015 Megoszt Elküldve December20, 2015 Hétköznapi, de jó. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve December20, 2015 Megoszt Elküldve December20, 2015 700 Ft egy Hengst olajszűrő... Persze típustól is függ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve December20, 2015 Megoszt Elküldve December20, 2015 Egy kicsit eltérek az Opel világától (bocsi), de kenőanyag vonalon maradok: Anyukám drága kihagyta a tavaszi olajcserét (igazából az én hibám, mivel nekem kellett volna -ezt is- észben tartanom, de én is elfejeltettem). A cuccokat (Nipparts szűrők + Castrol Edge Titanium FST 5w40) megvettem a Suzuki-hoz (SX4, 1.5), de a szerelő már idén nem akar dolgozni csak majd január első hetén... Most Eneos Premium Hyper 5w30 (vagy mit vettem bele anno) van benne, május-júniusban volt egy éve a csere (a másfél év alatt kb 6000km ha összejött nekik, ritkán használják de akkor min 20km-t mennek vele vagy többet). Kérdés: lehet ebből komoly gebasz (intervallum)? Motoröblítő szükséges olajcserekor? A legjobbat szeretném ennek az autónak, nagy becsben van tartva egyébként, csak az ilyen műszaki dolgokkal állnak picit hadilábon a drága szüleim... (Az autó baromi megkímélt: 2008 májusában vették szalonból, most van benne 26k km, olyan mint az átvétel napján, vigyáznak rá amennyire csak lehetséges. Első 4 évet márkaszervizben szervizelve, eleinte Shell 5w40 majd Eneos 5w40 és Eneos 5w30 került bele, most lesz először beletéve az említett kenőanyag,remélhetőleg jó lesz bele...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve December20, 2015 Megoszt Elküldve December20, 2015 1 hour ago, Janó32 írta: Egy kicsit eltérek az Opel világától (bocsi), de kenőanyag vonalon maradok: Anyukám drága kihagyta a tavaszi olajcserét (igazából az én hibám, mivel nekem kellett volna -ezt is- észben tartanom, de én is elfejeltettem). A cuccokat (Nipparts szűrők + Castrol Edge Titanium FST 5w40) megvettem a Suzuki-hoz (SX4, 1.5), de a szerelő már idén nem akar dolgozni csak majd január első hetén... Most Eneos Premium Hyper 5w30 (vagy mit vettem bele anno) van benne, május-júniusban volt egy éve a csere (a másfél év alatt kb 6000km ha összejött nekik, ritkán használják de akkor min 20km-t mennek vele vagy többet). Kérdés: lehet ebből komoly gebasz (intervallum)? Motoröblítő szükséges olajcserekor? A legjobbat szeretném ennek az autónak, nagy becsben van tartva egyébként, csak az ilyen műszaki dolgokkal állnak picit hadilábon a drága szüleim... (Az autó baromi megkímélt: 2008 májusában vették szalonból, most van benne 26k km, olyan mint az átvétel napján, vigyáznak rá amennyire csak lehetséges. Első 4 évet márkaszervizben szervizelve, eleinte Shell 5w40 majd Eneos 5w40 és Eneos 5w30 került bele, most lesz először beletéve az említett kenőanyag,remélhetőleg jó lesz bele...) Szerintem nem lesz tőle semmi baja, de jobb ha mielőbb lecseréled benne az olajat. Sokan tojnak rá évekig (2-3) vagy több ezer (20-30) nem cserélnek olajat, na ott lehet már gond. 1,5 év és 6000km nem fog betenni neki. Igazából sokan nem is nézik az évet csak a megtett km-t. Viszont én megmaradtam volna az Enos 5w30-nál, Suzukis berkekben úgy tartják hogy az a legjobb neki 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve December20, 2015 Megoszt Elküldve December20, 2015 39 minutes ago, kobraCode írta: Szerintem nem lesz tőle semmi baja, de jobb ha mielőbb lecseréled benne az olajat. Sokan tojnak rá évekig (2-3) vagy több ezer (20-30) nem cserélnek olajat, na ott lehet már gond. 1,5 év és 6000km nem fog betenni neki. Igazából sokan nem is nézik az évet csak a megtett km-t. Viszont én megmaradtam volna az Enos 5w30-nál, Suzukis berkekben úgy tartják hogy az a legjobb neki Mivel ez nem VVT motor, így a gépkönyve 10w40-et is jóváhagy ( vagy pl Eneos 10w30-at). Ebből gondoltam, hogy az Eneos 5w40/5w30 után nem szentségtörés egy Castrol Edge Titanium FST 5w40.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve December20, 2015 Megoszt Elküldve December20, 2015 14 minutes ago, Janó32 írta: Mivel ez nem VVT motor, így a gépkönyve 10w40-et is jóváhagy ( vagy pl Eneos 10w30-at). Ebből gondoltam, hogy az Eneos 5w40/5w30 után nem szentségtörés egy Castrol Edge Titanium FST 5w40.... Off Ignis On ünkbe is 10w40-et szoktak a szervizbe burogatni, de az 5w30 enos sokkal jobban tetszik neki 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve December21, 2015 Megoszt Elküldve December21, 2015 13 hours ago, kobraCode írta: Szerintem nem lesz tőle semmi baja, de jobb ha mielőbb lecseréled benne az olajat. Sokan tojnak rá évekig (2-3) vagy több ezer (20-30) nem cserélnek olajat, na ott lehet már gond. 1,5 év és 6000km nem fog betenni neki. Igazából sokan nem is nézik az évet csak a megtett km-t. Viszont én megmaradtam volna az Enos 5w30-nál, Suzukis berkekben úgy tartják hogy az a legjobb neki Szerintem pedig az idő fontosabb. Főleg ha keveset megy az autó. De nyilván 1,5 év még nem vészes. Longlife olajak is mehetnek 30k km-t, de 1 év után azt is cserélni kell. Mondjuk ebben nem annyira hiszek, sok országút esetén akár reális lehet. Én maradok a 10k km 1 év periódusnál... 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve December25, 2015 Megoszt Elküldve December25, 2015 t. urak arra lennék kiváncsi hogy az olajszüröház also harmadánál van egy elágazás amiröl egy gumicsö megy lefelé az hova megy és hol van a másik vége? . y17dt-m van boldog karácsonyt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
llaci89 Elküldve December29, 2015 Megoszt Elküldve December29, 2015 Sziasztok. A lista alapján nekem az ára miatt ezek olajok jöhetnek szóba: MANNOL O.E.M. for Chevrolet Opel 5W-30 és az 5w-40-es, kettő közül melyiket mondjátok... a kocsiról 2002 z14xe caravan sok városi üzemmód használat most elvileg 10w-40 van benne nem tudom milyen, de több mint 1 évig nem fogyott semmi belőle, de váltani szeretnék 117117km az óra állása. Az olajboltba technotec-es szűrőket mondta az is jó hozzá? köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
llaci89 Elküldve December29, 2015 Megoszt Elküldve December29, 2015 (edited) 2 minutes ago, llaci89 írta: Módosítva December29, 2015 : llaci89 Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve December29, 2015 Megoszt Elküldve December29, 2015 4 minutes ago, llaci89 írta: Sziasztok. A lista alapján nekem az ára miatt ezek olajok jöhetnek szóba: MANNOL O.E.M. for Chevrolet Opel 5W-30 és az 5w-40-es, kettő közül melyiket mondjátok... a kocsiról 2002 z14xe caravan sok városi üzemmód használat most elvileg 10w-40 van benne nem tudom milyen, de több mint 1 évig nem fogyott semmi belőle, de váltani szeretnék 117117km az óra állása. Az olajboltba technotec-es szűrőket mondta az is jó hozzá? köszi. Én szűrőben a Hengst-et ajánlanám. Kb. 700 Ft, gyári minőség... Én az olajon nem szoktam spórolni. Nekem Castrol Edge Titanium FST 0W40 van benne. Nekem is sok a városi rövidtáv, meg van országút is, kb 60-40%. Ha sok a város, szerintem a 0W vonalat is érdemes lenne megnézned. Ha az ár fontos, a GM olaj is jó választás lehet... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve December31, 2015 Megoszt Elküldve December31, 2015 T mantec! Olajszűrőt meddig érdemes/célszerű tárolni? Meddig tartható el? Gondoltam veszek Hengst szűrőből többet, úgy jobban eloszlik a pkg. Az a szűrő bejött, a mostani Champion kevésbé. Később alszik ki vele az olajnyomás lámpa... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts