Mc-elek Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 szerintem egész jól türtöztette eddig magát mindenki :P én is csak az 5w-40 miatt pofáltam bele :D Jogos mert tényleg nincs a GM-nek olyan De majd az olaj nepperek csinálnak olyat.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lelike Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Sziasztok! Szerintetek ez megfelelő olaj a 2.0 dizelembe? http://www.vatera.hu/opel_gm_gyari_olaj_10..._162028160.html Csak azért kérdem mert árban teljesen a zsebemhez igazodik......csak nehogy több károm legyen belőle...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Sziasztok! Szerintetek ez megfelelő olaj a 2.0 dizelembe? http://www.vatera.hu/opel_gm_gyari_olaj_10..._162028160.html Csak azért kérdem mert árban teljesen a zsebemhez igazodik......csak nehogy több károm legyen belőle...:lol: Nézd csak mit találtam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Február14, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Február14, 2010 Sziasztok! Szerintetek ez megfelelő olaj a 2.0 dizelembe? http://www.vatera.hu/opel_gm_gyari_olaj_10..._162028160.html Csak azért kérdem mert árban teljesen a zsebemhez igazodik......csak nehogy több károm legyen belőle...:lol: Az olaj típusa jó 200k-s km-nél.Viszont túl olcsó az az olaj... Ha postaköltséggel együtt számolod, akkor viszont, annyiért bárhol tudsz venni. sőt plusz 1500-ért már bármelyik opel szervízbe, talán a 4+-os programba "belefér" és akkor olajszűrő is belemegy és akár "gyógypillantást" is vetnek az autóra... Bár mindjárt jönnek a többiek válasza és megerősítenek.. vagy nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Sziasztok! Én maradok a Metánál. Anno (4 éve) a c14nz-ből mikor kiengedtem a GM-et, mintha valami beteg kanca engedte volna el magát olyan lötyi folyót ki, a (leengedés előtt) a moci hangjáról már nem is beszélve. Igaz volt vagy 300 ezer km felett a mociba 8-O Ezután mikor beleraktam a Metát, a hangja lényegesen megváltozott. Persze ette az olajat, mivel hát jó pár km-et lerotyogott már a moci, de nekem nem volt ok a GM. Most is a Metát használom a Y20DTH-ba, és szerintem abban is okésan müxik, pedig aztán a turbóra vigyázni kell ám ;-) Megjön a jó idő rászánom magam és lecserélem. Szintén ezt rakok bele, de most kiegészítem valami fém nemesítő adalékkal. Ezt nem a Gabi miatt írtam le! Most így gondolkodom, aztán ha sikerül megváltoztatnia ezt valakinek, hát rajta... Mindenre nyitott vagyok :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba77 Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Hello Z14XEp motorba milyen motorolajat célszerű rakni? Az opelszerviz a saját 10W-40-es olajat ajánlgatja hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Hello Z14XEp motorba milyen motorolajat célszerű rakni? Az opelszerviz a saját 10W-40-es olajat ajánlgatja hozzá. Ez a kopottságtól is függ (az enyémbe pl ez megy, 150E km-rel) De a hasznos tanácsok között fenn ez össze van jól szedegetve, mert már annyiszor tárgyaltuk itt, h meguntuk és csináltunk belőle hasznos topikot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skins Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Hello Z14XEp motorba milyen motorolajat célszerű rakni? Az opelszerviz a saját 10W-40-es olajat ajánlgatja hozzá. Hello Nekem ugyan ez a motorkód van.Én GM 5w-30 olajat rakatok bele a szervizben.46000km van a motorban és eddig semmi bajom nincs vele.15000-ként cseréltetem le és eddig nem evet belőle egy cseppet sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Hello Nekem ugyan ez a motorkód van.Én GM 5w-30 olajat rakatok bele a szervizben.46000km van a motorban és eddig semmi bajom nincs vele.15000-ként cseréltetem le és eddig nem evet belőle egy cseppet sem. ez való bele nem a 10W-40-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Hello Z14XEp motorba milyen motorolajat célszerű rakni? Ezért van nyitva ez a téma:Kiemelt: Hasznos információk a motorolajokról! Rögtön az első! :) ez való bele nem a 10W-40-es. Itt a pont! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoma79 Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Sziasztok, Az lenne a kérdésem, h menet közben egyszer csak a kormányzás nagyon nehéz lett, elég komoly erőt kell kifejteni h eltudjam fordítani a kormányt. Ez lehet a szervó olajtól? Esetleg? kevés lwnne benne? 98-s Astra G, 16 szelepes, ferdehátú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Sziasztok, Az lenne a kérdésem, h menet közben egyszer csak a kormányzás nagyon nehéz lett, elég komoly erőt kell kifejteni h eltudjam fordítani a kormányt. Ez lehet a szervó olajtól? Esetleg? kevés lwnne benne? 98-s Astra G, 16 szelepes, ferdehátú. Más hibajelenség nincs?Töltés van?Visszaolvastam a keresésben és úgy láttam,hogy a legtöbb esetben a szervóhiba a generátorral együtt jár párban!Mivel elektrohidraulikus a szervókormányunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoma79 Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Más hibajelenség nincs?Töltés van?Visszaolvastam a keresésben és úgy láttam,hogy a legtöbb esetben a szervóhiba a generátorral együtt jár párban!Mivel elektrohidraulikus a szervókormányunk! nem semmi gond, töltés van. érdekers. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Akkor lehet mégis olajhiány. Csak a gyári belevaló szervókormányolajat vegyél bele,más nem jó,tönkreteszi a rendszert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Akkor lehet mégis olajhiány. Csak a gyári belevaló szervókormányolajat vegyél bele,más nem jó,tönkreteszi a rendszert! de akár lehet a szivattyút hajtó motor is... amikor leállítod lehet hallani hogy a villany motor még pörög. vagy bizti ,vagy relé.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Más hibajelenség nincs?Töltés van?Visszaolvastam a keresésben és úgy láttam,hogy a legtöbb esetben a szervóhiba a generátorral együtt jár párban!Mivel elektrohidraulikus a szervókormányunk! Viszont a kormányszervo hidraulika része meg tudtommal a kuplunggal közös (miután az meg nem bowdenes hanem hidraulikus), úgyhogy ha olajhiány lenne akkor nehézkesebb lenne a sebességváltás is, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Viszont a kormányszervo hidraulika része meg tudtommal a kuplunggal közös (miután az meg nem bowdenes hanem hidraulikus), úgyhogy ha olajhiány lenne akkor nehézkesebb lenne a sebességváltás is, nem? Akinek eddig volt ilyen kormányszervós-generátoros-töltéses hibája az nem említette,hogy a kuplungolás is nehezebb lett volna!Zsoma79 sem írta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Akinek eddig volt ilyen kormányszervós-generátoros-töltéses hibája az nem említette,hogy a kuplungolás is nehezebb lett volna!Zsoma79 sem írta. :) ..de nem ám!! Nekem már kétszer is elszállt a generátorom és a szervón meg a töltésen kívül minden működött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoma79 Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 töltés ok, kumplungolás is ok. Na lassan haza megyek innen melóból, és átnézem mi lehet a gond. Remélem h egyszerű olajprobléma lesz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 ..de nem ám!! Nekem már kétszer is elszállt a generátorom és a szervón meg a töltésen kívül minden működött. :) A kormányzás elektrohidraulikus, míg a kuplung csak "simán" hidraulikus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 :) A kormányzás elektrohidraulikus, míg a kuplung csak "simán" hidraulikus. Így van, írtam is hogy ha olajhiány miatt akadozik a szervórásegítés, akkor lehet gond a kuplunggal is. A generátorhibának nincs hatása a szervóolaj szintjére, viszont a kormányzást ez is tudja befolyásolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoma79 Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Az a helyzet h olaj rendben, bizti ok. kormányzás továbbra is mintha nem lenne szervó...nehéz :) fingom nincs.... talán az elektromotor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Így van, írtam is hogy ha olajhiány miatt akadozik a szervórásegítés, akkor lehet gond a kuplunggal is. A generátorhibának nincs hatása a szervóolaj szintjére, viszont a kormányzást ez is tudja befolyásolni. Óh, hogy milyen árnyaltan fogalmazol! ;) :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Igyekszem választékos lenni. :) Gondoltam azt nem kell hozzátenni hogy negatív irányba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 :) A kormányzás elektrohidraulikus, míg a kuplung csak "simán" hidraulikus. Meddig kell lennie a szervóolajnak a tartályban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts