J0hnny Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Mér' hol alkalmazol még fecskendőt meg gumicsövet? :rolleyes: Izé... nemakaromtudni. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Sziasztok! Egy kérdésem lenne 2.0 Caravan dízel, 10 éves 163ezer km-es Astramba milyen olajat ajánlotok? Nemrég vettem a járgányt és hát jó lenne kicserélni... Köszi ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.................. :rolleyes: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Akkor kezdjük előlről!!...... :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.................. :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.................. :rolleyes: uhuhu, van egy megoldás: írjátok ki ezeket a hasznos infók közé, hátha akkor nem kérdezik/kérdezzük (ugyehát én is pedzegettem a témát...) ugyanazt 6x. Milyen motorkód, hány km és szerintetek milyen olaj bele.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 uhuhu, van egy megoldás: írjátok ki ezeket a hasznos infók közé, hátha akkor nem kérdezik/kérdezzük (ugyehát én is pedzegettem a témát...) ugyanazt 6x. Milyen motorkód, hány km és szerintetek milyen olaj bele.... Ez jó ötlet Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 no, akkor ide: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1613 lehet az infókat betenni. fontos! ez nem opelolaj-nem opelolaj topikja. és nem beszélgetős est topik... valaki szedje össze, gyüjtse csokorba a fontosabb infót, és 1-2 nap mulva rendszerezem, és lezárom a topikot. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 ÓÓÓÓÓÓÓóóó,ne már,pedig ezek olyan jók voltak! :rolleyes: Mostmár akkor nem kérdezhetem,hogy milyen olajat töltsek bele? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 ÓÓÓÓÓÓÓóóó,ne már,pedig ezek olyan jók voltak! :rolleyes: Mostmár akkor nem kérdezhetem,hogy milyen olajat töltsek bele? :P de még megteheted, amíg uhuhu le nem zárja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 na, gyerünk-gyerünk... üres még a topik... ez megmaradhat a lúzer kérdezőknek, de milyen jó lesz válaszként csak egy linkket küldeni... :rolleyes: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 na, gyerünk-gyerünk... üres még a topik... ez megmaradhat a lúzer kérdezőknek, de milyen jó lesz válaszként csak egy linkket küldeni... :rolleyes: szépen halad a topik feltöltése... de van még szerintetek valami amit oda belehet írni??? szerintem a 3 hozzászólásbasn benne van minden amit kell tudni... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 szépen halad a topik feltöltése... de van még szerintetek valami amit oda belehet írni??? szerintem a 3 hozzászólásbasn benne van minden amit kell tudni... én pl nemtom a többi motorhoz mi az előírás olaj téren, de úgy tűnik pl a régebbi motorknál nem előírás a GM-LL-A illetve 10w-40 is lehet bele tölteni azokat lehet eleve sűrűbben is kell cserélni gyárilag, nemtom ezt egy olyan kéne beírja akinek ilyenje van (vagy ért hozzá :rolleyes: ) ha valaki elküldi hogy még milyen motoroknál jó amit én írtam, akkor beleszerkesztem az enyimbe amit még lehetne: pl nagyobb motorokba nem több olaj kell eleve? (tehát nem elég a 4L kanna, ilyesmi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 igen, más az olajteknő sok autónál.. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 corsika: beleszerkesztettem... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Köcce! :D :rolleyes: Én meg már azt hittem eltünt a hozzászólásom a hipertérben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 esetleg ha megvan valakinek jó minőségben az "így csináld" könyv (ami nem a PDF verzió, mert az elég rossz minőségű legalábbis ami nekem van) akkor a 22-25 oldalt be lehetne még tenni végszóként ahogy néztem elég jól le van írva képekkel stb a szint ellenőrzése, a csere folyamata, szűrő cseréje stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
seck Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Sziasztok, 1,4 16v, 10 éves a gépem és ilyen olaj van benne: ---> 10W40 Q8 ADVANCED Mi a véleményetek erről az olajról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 T seck! Az X14XE motort - a XXI. században - lehetne a kor technikai színvonalát képviselő ACEA: A3, SAE: 5W-30, 5W-40-es motorolajjal használni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
seck Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 T seck! Az X14XE motort - a XXI. században - lehetne a kor technikai színvonalát képviselő ACEA: A3, SAE: 5W-30, 5W-40-es motorolajjal használni. Benzines az autóm, plusz van egy kis gáz, közeli család hozzátartozótól tudok csak venni olajat, aki OMW- kereskedő. Sértődés lenne a vége ha valami más márkájú olajat vennék. OMW-n belül tudtok mondani valami jó cuccot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Benzines az autóm, plusz van egy kis gáz, közeli család hozzátartozótól tudok csak venni olajat, aki OMW- kereskedő. Sértődés lenne a vége ha valami más márkájú olajat vennék. OMW-n belül tudtok mondani valami jó cuccot? 5W30 OMV BIXXOL SPECIAL G MINŐSÍTÉSE: ACEA A3/B4, API SL/CF, GM-LL-A-025, GM-LL-B-025, BMW LL-01, MB 229.3, VW 502 00/505 00. SZINTETIKUS,GAZDASÁGOS MOTOROLAJ OPEL BENZIN- ÉS DÍZELÜZEMŰ, ECOSERVICE-FLEX RENDSZERŰ MOTOROKHOZ.RENDKÍVÜL MEGBÍZHATÓ MÉG SZÉLSŐSÉGESEN HOSSZÚ OLAJCSERE INTERVALLUM ESETÉN IS. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 T seck! Az X14XE motort - a XXI. században - lehetne a kor technikai színvonalát képviselő ACEA: A3, SAE: 5W-30, 5W-40-es motorolajjal használni. Nekem ugyan ez a típusu motrom van és 11ezer km-errel ezelött GM 5W-40-es olajat kapott /147 ezer km-nél/ Kb 1000-1500 km-el ezellöt kezdte el enni. Azóta a max szinttől 2 osztásnyit ment le. Egész addig /lekopogom/ nem fogyott belőle. Szerintem az elhasználódás és a hideg tett be neki igy eggyüt, de én ezt csak laikusként gondlom. 1-2 hónapon belül újra csere és nem tudom merjek-e bele ujra ilyet rakni, de majd belátogatok a "milyen olajat tegyek..." topicba :rolleyes: Szerk.: De ha 5W40 marad benne, akkor sem a GM, hanem valami nevesebb márka, csak meg kell találni melyik legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Nekem ugyan ez a típusu motrom van és 11ezer km-errel ezelött GM 5W-40-es olajat kapott /147 ezer km-nél/ biztos GM 5w-40? én még sehol nem láttam olyat Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 biztos GM 5w-40? én még sehol nem láttam olyat Igazad van 5W30-as. Méghozzá ez, de nem itt vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Kezdődik??? :rolleyes: Az olajbáró 145267. része :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Kezdődik??? :D Az olajbáró 145267. része :lol: szerintem egész jól türtöztette eddig magát mindenki :P én is csak az 5w-40 miatt pofáltam bele :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts