Mc-elek Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Ne marjátok egymást!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
abaib Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Ne marjátok egymást!!! Attól hamis az olaj hogy nem a GM gyártja? Ez elég buta dolog. Nem túl sok alkatrész van amit az Opel gyárt. De ez igaz az összes márkára. Vannak gyári alkatrész beszállítók, ők a gyárnak GM logóval gyártanak, amúgy ugyan azt az alkatrészt identikusként akár GM logo-val is eladják negyenannyiért. Egyébként ha így nézzűk nem sok GM alkatrész van. Szerintem a hamisítás az ha gyárihoz hasonló csomagolásba valami szart tőltenek feketén aztán elpasszolják valakinek. De ha normális helyen veszitek nem hinném, hogy hamis áruról bármien barom adna blokot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 T abaib! És ha a jól értesült, hozzáértő, bennfentest megkérdezik az okos információ forrásáról, akkor kikerekedik "egy süket látta, hogy a vak mondta, mikor a néma hallotta" történet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 egy kis pihenő ráférne... Vagy egy jó kis moderálás. Csoda ha nem találja meg valaki a keresett infót és újra rákérdez, amikor 3. oldal után is tök másról van szó. Szerintem nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
abaib Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 T abaib! És ha a jól értesült, hozzáértő, bennfentest megkérdezik az okos információ forrásáról, akkor kikerekedik "egy süket látta, hogy a vak mondta, mikor a néma hallotta" történet. Elnézést ha néhány hozzászólásommal elhomályosítottam minden olajnepperek tisztánlátó istenét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Elnézést ha néhány hozzászólásommal elhomályosítottam minden olajnepperek tisztánlátó istenét. :lol: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 szerintetek jó az én kocsimba a 10w40 es olaj? vagy milyen olajat tölccsek bele? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 szerintetek jó az én kocsimba a 10w40 es olaj? vagy milyen olajat tölccsek bele? :lol: ÉT :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 szerintetek jó az én kocsimba a 10w40 es olaj? vagy milyen olajat tölccsek bele? :lol: Te most velem szórakozol,amikor az ötös lottón 10w40-es olajat lehet nyerni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 ÉT :lol: pálma olajat az a király,fincsi benne a krumpli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Ezen a héten az államadósságunk:245 000000000 00000000000000 0000000000FT. mennyi??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Ezen a héten az államadósságunk:245 000000000 00000000000000 0000000000FT. mennyi??? Akkor inkább skandizok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 IDÉZET(KGR @ 2010-01-21 - 19:02) * Sziasztok, A hétvégén olajcserét kap a gép, de addig még utaznom kell vele pár száz km-t. Volt itthon olajadalékom, úgy gondoltam, hogy addig is kíméljem a motort (eszméletlenül eszi az olajat: 160km alatt 3 deci!!), hozzáöntöm. A nívópálcán a két jelölés között volt pont félúton az olaj, így úgy gondoltam, hogy 3-3,5 deci adalék bőven belemegy, ennyit hozzá is öntöttem. Hát tévedtem. A nívópálca műanyag részét teljesen befedi most az olaj. Ezzel ártok valamit a motornak? az sem jó, ha max-on túl van.... fecskendővel, meg gumislaggal szívj ki belőle amennyit kell a beöntő-nyíláson Ez egy jó tanács, de érdekelne, hogy miként csaphat be ennyire a nívópálca? Többet biztos nem öntöttem bele 3,5 decinél, mert 4,5 decis volt a flakon és jócskán maradt benne (a felénél kicsit kevesebb van benne).ű Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 az sem jó, ha max-on túl van.... fecskendővel, meg gumislaggal szívj ki belőle amennyit kell a beöntő-nyíláson Erre azért kiváncsi lennék hogy oldod meg! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Olaj téma. Na úgy néz ki, hogy vaklárma volt az, hogy magas lett olajszintem. (sötétben elemlámpával elég nehéz bármit is kivenni). Az olajszint leheletnyit van a max szint alatt, amiből úgy jöttem rá, hogy picit balra dől az autó azon a helyen ahol parkolok és világosban már láttam rajta a vízszintet. Az zavart meg, hogy csupa olaj lett a maximum jelölés feletti műanyag is. Valószínűleg a nívópálca tartó csövének oldaláról szedi fel az olajat amikor húzom ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Erre azért kiváncsi lennék hogy oldod meg! :P Hűtővízzel már csináltam, koncentrátumot akartam utántölteni. A kiegyenlítő tartályból egy kórházi 50ml-es fecskendővel, slaggal szedtem ki a "felesleget". :D Mondjuk motorblokknál nem biztos, hogy működik :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Hűtővízzel már csináltam, koncentrátumot akartam utántölteni. A kiegyenlítő tartályból egy kórházi 50ml-es fecskendővel, slaggal szedtem ki a "felesleget". :D Mondjuk motorblokknál nem biztos, hogy működik :rolleyes: Működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Működik. csak nem a beöntőnél kell bedugni, hanem a nívópálca helyén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 :rolleyes: csak nem a beöntőnél kell bedugni, hanem a nívópálca helyén. jajaja, tényleg :P Akkor azért nem írtam kivitelezhetetlen dolgot, csak nem mindegy hova dugod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Igen erre mindig vigyázni kell,és nemcsak az autóknál! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 csak nem a beöntőnél kell bedugni, hanem a nívópálca helyén. Úgy van, egy véletlen túltöltésnél már én is kipróbáltam a fecskendős+gumicsöves módszert. 1-2 dl-t hamar le lehet kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Igen erre mindig vigyázni kell,és nemcsak az autóknál! :D Mér' hol alkalmazol még fecskendőt meg gumicsövet? :rolleyes: Izé... nemakaromtudni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lelike Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Sziasztok! Egy kérdésem lenne 2.0 Caravan dízel, 10 éves 163ezer km-es Astramba milyen olajat ajánlotok? Nemrég vettem a járgányt és hát jó lenne kicserélni... Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Mér' hol alkalmazol még fecskendőt meg gumicsövet? :rolleyes: Izé... nemakaromtudni. :lol: Na meg a biliárd golyót :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Én ezt használom ilyen célra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts