Vilmoskörte Elküldve Augusztus26, 2013 Elküldve Augusztus26, 2013 Sziasztok! Én még új vagyok köztetek, alig két hónapja vásároltam a G Astra-m. Sok minden kérdéses még, csak nem tudom hogy megszoknom kell ,vagy megszöknöm ezen dolgok kapcsán. Eddig is Astra-m volt, 12 évig egy F Astra használtam. Az első ami a kérdésem lenne, hogy a nívópálca jelöléseit nem igazán tudom értelmezni. (Az F szériáé nem ilyen.) Ezen se egy min-max jelölés nincs, sehol egy 1L jelzés vagy nyíl.... Olajcsere után eddig kb 500km-t mentem vele, szakszervizben cseréltettem, nem néztem meg akkor hogy meddig töltötték. Péntek du leraktam az autót és szombat de néztem meg rutinból ezt-azt. Többszöri mérésre is ua eredmény jött ki. A nívópálca 4 barázdájából a 3. aljáig ér az olaj. Ez most akkor jó? (Tudok ide képet beilleszteni/csatolni valahogyan?) Köszönöm a válaszotokat előre is! Min és max jelzés között 1 liter van, 5 rovátkával felosztva. Álmoskönyv szerint kb 50-80% közötti töltöttség az ideális. Nyílván min alá nem mehet és max fölé nem célszerű tölteni. Motorkód? Célszerűen dexos 2 jóváhagyású olajjal érdemes tölteni a motort. 1
Geopake Elküldve Augusztus26, 2013 Elküldve Augusztus26, 2013 Aláírásában ott van hogy Z16XE.1 rovátka 2 deci.Ha a 3.alján van az még bőven jó. 1
imy Elküldve Augusztus28, 2013 Elküldve Augusztus28, 2013 Sziasztok. Kicseréltem a gyertyákat és javult a rezonancia. Pedig mindegyik henger ment a régi gyertyákkal kicsit jobban rázkódott a motor . Nem értem az összefüggést... Valaki már próbálta a Bosch olajszűrőt? Érdemes lehet kipróbálni? https://cromax.hu/130000000-szurok/130420000-szurok/130420122-motorolajszuro/6157-olajszuro-opel-benzines
Mc-elek Elküldve Augusztus28, 2013 Elküldve Augusztus28, 2013 Valaki már próbálta a Bosch olajszűrőt? Érdemes lehet kipróbálni? https://cromax.hu/130000000-szurok/130420000-szurok/130420122-motorolajszuro/6157-olajszuro-opel-benzines ha kell van egy elfekvő gyárim :)
Mc-elek Elküldve Augusztus28, 2013 Elküldve Augusztus28, 2013 T mantec ! a következő autóhoz keresek bele való olajat Toyota Corolla Verso D4D-CAT 2.2 diesel (2AD-FTH) köszi
mantec Elküldve Augusztus28, 2013 Elküldve Augusztus28, 2013 T Mc-elek! "... bele való ..." API CF, API CF-4. 1
TomH Elküldve Szeptember1, 2013 Elküldve Szeptember1, 2013 Sziasztok! Van egy 10 éves, 225 ezer km-t futott, 1,6-os 16 szelepes G-s lovam :) Olajteknő, tömítés cserét akarok benne, mert el van repedve illetve a tömítés is eldurrant a valahol, de ha már lúd legyen kövér, olajat is cserélek benne szűrővel. Kérdésem, hogy egy ilyen autóba milyent érdemes önteni? Én a GM 5WXX típusait nézegettem, de hallani, h ilyen autóba már kár az. Inkább 10WXX. Javaslatok? Illetve valahol itt a fórumon olvastam valami fém vagy hasonló gyári tömítés készletről, erről valami infó? Nem szeretnék úgy járni, mint most, h eldurrant a tömítés és csepeg a lé :P Kössz a válaszokat.
mantec Elküldve Szeptember1, 2013 Elküldve Szeptember1, 2013 T TomH! Milyen motor? X16XE, X16XEL, Z16SE, Z16XE, Z16XEP?
imy Elküldve Szeptember1, 2013 Elküldve Szeptember1, 2013 Sziasztok! Van egy 10 éves, 225 ezer km-t futott, 1,6-os 16 szelepes G-s lovam :) Olajteknő, tömítés cserét akarok benne, mert el van repedve illetve a tömítés is eldurrant a valahol, de ha már lúd legyen kövér, olajat is cserélek benne szűrővel. Kérdésem, hogy egy ilyen autóba milyent érdemes önteni? Én a GM 5WXX típusait nézegettem, de hallani, h ilyen autóba már kár az. Inkább 10WXX. Javaslatok? Illetve valahol itt a fórumon olvastam valami fém vagy hasonló gyári tömítés készletről, erről valami infó? Nem szeretnék úgy járni, mint most, h eldurrant a tömítés és csepeg a lé :P Kössz a válaszokat. Ha 10 éves attól még nem biztos, hogy 10W kell bele, írj egy motorkódot.
Vilmoskörte Elküldve Szeptember1, 2013 Elküldve Szeptember1, 2013 Z16XE 5w-30, dexos 2 minősítéssel. Ezekből egyéni szimpátia szerint. Ha nagyon eszi, akkor szerelő, esetleg 5w-40 olaj segíthet ideiglenesen. 1
mantec Elküldve Szeptember1, 2013 Elküldve Szeptember1, 2013 T TomH!"... önteni ..." A követelmény nem viszkozitási osztály, hanem az aktuális gyártóművi követelményt (GM Dexos 2) teljesítő motorolaj."... vagy hasonló..." Olajteknő tömítés GM alkatrész szám: 90412846 Opel katalógus szám: 6 53 669Oem számok. 1
Janó32 Elküldve Szeptember1, 2013 Elküldve Szeptember1, 2013 Z16XE Kb. két hónapja voltam márkaszervizben olajcserén. Nekem kifejezetten a 10w40-et ajánlották és tették bele. Mivel egyébként sem volt árban számottevő differencia az 5w30-hoz képest, kértem hogy azt öntsék bele, amit ők jónak ítélnek ezen autóba. 121900km-nél volt az ominózus olajcsere... 1
TomH Elküldve Szeptember1, 2013 Elküldve Szeptember1, 2013 Köszönöm a tanácsokat. Én azért gondoltam elsőre az 5WXX-t mert itt Ausztriában jó hidegek vannak és ahogy a Csináld magad c. könyvben néztem az jobban bírja a hideget, mint a 10WXX. De akkor ha mindegy szerintem a GM 5W40-e lesz :) Benzinkutas mondta, h az első szám (5W, 10W) azt jelöli, h max hány éves autóba lehet tölteni :D Szóval szerinte nemsokára jöhet a 15W :P
imy Elküldve Szeptember1, 2013 Elküldve Szeptember1, 2013 Kb. két hónapja voltam márkaszervizben olajcserén. Nekem kifejezetten a 10w40-et ajánlották és tették bele. Mivel egyébként sem volt árban számottevő differencia az 5w30-hoz képest, kértem hogy azt öntsék bele, amit ők jónak ítélnek ezen autóba. 121900km-nél volt az ominózus olajcsere... Az hülyeség, 10W nem való bele, max azért nem volt különbség, mert nekik több megmarad úgy... És az mondja magát márkaszerviznek, megeszem a kalapom...
Janó32 Elküldve Szeptember1, 2013 Elküldve Szeptember1, 2013 Az hülyeség, 10W nem való bele, max azért nem volt különbség, mert nekik több megmarad úgy... És az mondja magát márkaszerviznek, megeszem a kalapom... A helyi márkaszervizen felül (Opel Szuna) a Szekszárdi márkaszerviz (Opel Pólus) is 10w40-et mondott (tőlük van az autó)...
imy Elküldve Szeptember1, 2013 Elküldve Szeptember1, 2013 A helyi márkaszervizen felül (Opel Szuna) a Szekszárdi márkaszerviz (Opel Pólus) is 10w40-et mondott (tőlük van az autó)... Háát nem mondok erre semmit....
Geopake Elküldve Szeptember1, 2013 Elküldve Szeptember1, 2013 Mindegyik márkaszervíz 10-est rak bele.Nekem a Schiller tette bele a szervízkönyv szerint.
mantec Elküldve Szeptember2, 2013 Elküldve Szeptember2, 2013 T Janó32! "... 10W-40 ..." Attól ez még butaság.
grofbandi Elküldve Szeptember2, 2013 Elküldve Szeptember2, 2013 Benzinkutas mondta, h az első szám (5W, 10W) azt jelöli, h max hány éves autóba lehet tölteni :D Szóval szerinte nemsokára jöhet a 15W :P :omg: Ez beszarás! :lipssealed:
TomH Elküldve Szeptember2, 2013 Elküldve Szeptember2, 2013 :omg: Ez beszarás! :lipssealed: Ez szagértelem ;)
Vilmoskörte Elküldve Szeptember2, 2013 Elküldve Szeptember2, 2013 A helyi márkaszervizen felül (Opel Szuna) a Szekszárdi márkaszerviz (Opel Pólus) is 10w40-et mondott (tőlük van az autó)... off, előre is bocsánat a szómenésért ... Nekem is azt tette bele a néhai Olympia. Nem kár értük. Néha arra gondolok, hogy mennyire felesleges itt bármilyen fejlettebb eszköz. Annyira elmaradott itt a nép sok mindenben, hogy nekünk (nekem nem) sokkal jobb volt az átkosban. 10w-en mindenbe, trabi, zsiga, dacia szentháromság. Nem kell gondolkozni és legfőképpen _tanulni_ . Egyszeri (és egyszerű) szerelő kettessel átment a szakiskola "ótószerelő" 3 évén, és boldogan elvolt vele nyugdíjig. Nem kellett tanulni mindenféle úri huncutságot, kompjúter, meg változó szelepvezérlés. A 10-es villáskulcs mindent megoldott, amit meg nem, arra volt a 10 kilós samu kalapács. Ma iszonyú mák és szerencse találni egy jó szerelőt, aki hajlandó tanulni, szakkönyvet olvas, alapszinten ért angolul, hogy a neten fellelhető _minden_ szükséges infó birtokában tudjon diagnosztizálni és hibát elhárítani. Én már ott tartok, hogy érdeklődő laikusként azt keresem, hogyan tudom magam karbantartani a verdát, hogy kerüljem a szervizt a sok rossz tapasztalat miatt. on 1
harmlevi Elküldve Szeptember2, 2013 Elküldve Szeptember2, 2013 A helyi márkaszervizen felül (Opel Szuna) a Szekszárdi márkaszerviz (Opel Pólus) is 10w40-et mondott (tőlük van az autó)... Buták mindkettő helyen....
Recommended Posts