palicska Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 nem, mint gyártó szétvált. két külön cég lett.... A héten beszélgettünk róla munkatársakkal hogy egy cég. Gyorsan változnak a dolgok...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 nem, mint gyártó szétvált. két külön cég lett.... http://www.autoblog.hu/hirek/ujra_vilagelso_a_general_motors.html Ezt nem értem. Tavaly az ő segítségével lett világelső a GM... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 a chevrolet és az opel is GM tulajdon, de külön cég. http://www.bevezetem.hu/cikk/valtozasok-az-opel-southeast-europe-pr-szervezeteben igazából 1-2 mondat a lényeg: Erhardt Péter 2008 elején lett az akkori General Motors Southeast Europe munkatársa, miután korábban három évig a Cadillac & Corvette Central Europe marketing és PR munkáját irányította. Az első időszakban Erhardt Péter az Opel és a Chevrolet regionális tevékenységét fogta össze, majd a két márka szervezeti szétválása után, 2009 novemberétől mostanáig volt az Opel Southeast Europe regionális PR igazgatója. szóval 2009 novemberig a General Motors Southeast Europe égisze alatt folyt a sevi és az opel értékesitése, majd széváltak és lett opel és chevrolet Southeast Europe 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabiika11 Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Helló! Van egy 1999 1.4 16V astrám az lenne a kérdésem milyen olajat javasoltok bele és hány liter kell bele? Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Helló! Van egy 1999 1.4 16V astrám az lenne a kérdésem milyen olajat javasoltok bele és hány liter kell bele? Előre is köszi Alap infók itt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabiika11 Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Helló! Használt már valaki ilyen olajat?mi a véleményetek róla?Érdemes kipróbálni? http://www.xado.hu/technologia.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Helló! Használt már valaki ilyen olajat?mi a véleményetek róla?Érdemes kipróbálni? http://www.xado.hu/technologia.html rajtam kívül 5 ember használt ilyet.. mindenkinek bejött az anyag :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabiika11 Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 rajtam kívül 5 ember használt ilyet.. mindenkinek bejött az anyag :) Köszönöm a választ,akkor kipróbálom én is Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 T szabiika11! Az említett cég által előállított motorolaj semmilyen GM (Opel) gyártóművi jóváhagyással nem rendelkezik. Ezért GM (Opel) motorba nem való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabiika11 Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 T szabiika11! Az említett cég által előállított motorolaj semmilyen GM (Opel) gyártóművi jóváhagyással nem rendelkezik. Ezért GM (Opel) motorba nem való. Hali! ezen a linken megnézheted hogy rendelkezik GM tanusítvánnyal http://www.xado.hu/certificate.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Hali! ezen a linken megnézheted hogy rendelkezik GM tanusítvánnyal http://www.xado.hu/certificate.html Rész igazság! A bibi ott van, hogy GM-LL-B-025, azaz dízelhez van/volt tanúsítványa. Neked meg benzineshez, azaz LL-A jelű kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 De most nem adalékról van szó???? szerk: már látom hogy nem .. én arra gondoltam... van nekik új olajuk de arról nem találtam infót... de nem is kerestem minden áron :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 T szabiika11! A linken található tanúsítványon említett termék a Mo-i termékskálán nem szerepel. A linken található tanúsítványt 2005-ben állították ki és 2008-ban járt le. Tehát ma már nem érvényes Ismételten, e gyártónak semmilyen GM (Opel) jóváhagyása nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Helló! Van egy 1999 1.4 16V astrám az lenne a kérdésem milyen olajat javasoltok bele és hány liter kell bele? Előre is köszi Én most Motul 8100 5W-40-et tettem bele. Szereti. :) Ráadásul még a dexos2-vel is rendelkezik. http://www.opieoils.co.uk/p-878-motul-8100-x-clean-5w-40-acea-c3-vw-bmw-mercedes-renault-gm-dexos2-engine-oil.aspx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Én most Motul 8100 5W-40-et tettem bele. Szereti. :) Ráadásul még a dexos2-vel is rendelkezik. motul-ba még a rántotthús is finomabb :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 motul-ba még a rántotthús is finomabb :) :) Ha te mondod... Az én ízlésem azért ennyire nem kifinomult... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Ha te mondod... Az én ízlésem azért ennyire nem kifinomult... :D jaj... múltkor lemegyek a pinyóba.. földön egy gm 5w30 ,egy vénusz, egy gm fékolaj... mit is kért elekné a fasirthoz :D :D a fasirthoz milyen jóváhagyást mondott ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február18, 2012 Megoszt Elküldve Február18, 2012 mit is kért elekné a fasirthoz :D :D Hajolaj esetleg? Az még illatos is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabiika11 Elküldve Február18, 2012 Megoszt Elküldve Február18, 2012 Köszönöm a hozzászólásokat! És az adalékról mi a véleményetek a motor javító gélről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február18, 2012 Megoszt Elküldve Február18, 2012 Köszönöm a hozzászólásokat! És az adalékról mi a véleményetek a motor javító gélről? én arra gondoltam hogy jó :) corsaba volt 10w40 xado azzal se volt baj igen tudom hogy nincs gm jóváhagyása :) de nem érdekel :) azóta ment bele 100ekm :) a 200e hez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február18, 2012 Megoszt Elküldve Február18, 2012 Köszönöm a hozzászólásokat! És az adalékról mi a véleményetek a motor javító gélről? Én még nem hallottam róla, hogy autószerelők, gépműhelyek sorra zárnának be ilyesféle "javító" kütyük miatt, mint ahogy a különféle fogyasztáscsökkentők sem tették tönkre az üzemanyag forgalmazókat. Azt azért megnézném, hogyan generálozza a motort vagy cserél pl. szelepszár szimeringet! :P Ezek a "csodaszerek" prevencióként működhetnek, de ha a baj megtörtént, akkor szakszerűen fel kell tárni a hiba okát, azt javítani, és nem laikusként bedőlni mindenféle marketingszövegnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február18, 2012 Megoszt Elküldve Február18, 2012 Köszönöm a hozzászólásokat! És az adalékról mi a véleményetek a motor javító gélről? Régebben én gyárilag MoS2-adalékolt Fuchs olajat használtam az olajevős gépemben. Fokozott kokszolódás lett belőle, gyakorlati hasznát szerintem nem látta a motor... Az utólagosan olajba öntött adalékokat én fenntartással kezelném. Ki tudja, hogy pl. hogyan reagál az eredeti olaj adalékaival. Ha a kenőanyaggal próbálod védeni a motort, legjobb, ha a belevaló olajat rakod bele (GM-LL.., dexos2) és azt 10.000 km-enként cseréled, nem pörgeted a hideg motort, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
puttonyos Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Sziasztok! Valaki meg tudná mérni a nívópálca hosszát?! X16XEL motorról kellene az adat! <_< Nagyon köszönöm előre is! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Sziasztok! Valaki meg tudná mérni a nívópálca hosszát?! X16XEL motorról kellene az adat! <_< Nagyon köszönöm előre is! :icon1: Reggel jó lesz?Már nem mennék ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 Sziasztok! Valaki meg tudná mérni a nívópálca hosszát?! X16XEL motorról kellene az adat! <_< Nagyon köszönöm előre is! :icon1: Szia! 37,5 cm a peremig amíg föltámaszkodik a cső végén, tehát a műanyag kupaknak azt a 2,5 cm-es részét is beleszámolva, amin a gumigyűrűk vannak, és még belemegy a csőbe ha a helyén van. Remélem nagyjából érthetően sikerült körülírni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts