imy Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Szerintem nekem a fogyás sajnos nem a szivárgásból ered, mert az autó alatt illetve a karter védőn nincsen olaj. A váltó olaj szintemet pedig megnézetem. A baj, hogy szerviz 4+ ban csak ez a két féle olaj van... Majd rákérdezek mit ajánlanak. Ez az oldali, asszem a vezető oldal. És a főtengely alján valami.: Szerintem ez féltengely szimering. Amikor nekem cserélték gariban, mondták, hogy az astrák a bal oldalit eszik meg, sokat cserélnek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Szerintem nekem a fogyás sajnos nem a szivárgásból ered, mert az autó alatt illetve a karter védőn nincsen olaj. A váltó olaj szintemet pedig megnézetem. A baj, hogy szerviz 4+ ban csak ez a két féle olaj van... Majd rákérdezek mit ajánlanak. Ez az oldali, asszem a vezető oldal. És a főtengely alján valami.: Szia! A kép alapján nekem úgy tűnik ez az utas oldali féltengelynél folyik,persze javítsatok ki ha nem így van..:rolleyes: Lehet,hogy a féltengely szimering adta meg magát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Tiszta hülye vagyok, de nem emlékszem melyik oldal. De mint megtudtam itt a váltó olaj folyik... A hirtelen előjött olaj fogyásomnak lehet az autópálya volt az oka? Most decemberben mentem 600km-t pályán, és ugye akkor kicsit magasabb fordulaton mentem. De hát kb 300-at 130-al, a többit pedig 115-el.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Tiszta hülye vagyok, de nem emlékszem melyik oldal. De mint megtudtam itt a váltó olaj folyik... A hirtelen előjött olaj fogyásomnak lehet az autópálya volt az oka? Most decemberben mentem 600km-t pályán, és ugye akkor kicsit magasabb fordulaton mentem. De hát kb 300-at 130-al, a többit pedig 115-el.... Evidens... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Evidens... Melyik része evidens? Az első második vagy harmadik? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Tiszta hülye vagyok, de nem emlékszem melyik oldal. De mint megtudtam itt a váltó olaj folyik... A hirtelen előjött olaj fogyásomnak lehet az autópálya volt az oka? Most decemberben mentem 600km-t pályán, és ugye akkor kicsit magasabb fordulaton mentem. De hát kb 300-at 130-al, a többit pedig 115-el.... Hűtő víz fogyásod megállt November-December óta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Hűtő víz fogyásod megállt November-December óta? Igen szerencsére. A közép vonal alatt van fél centivel, és ott stabilan áll. Ha rátöltök egy picit akkor is lemegy eddig, de ez alá nem. ... Olaj viszont fogyott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Január15, 2012 Megoszt Elküldve Január15, 2012 Igen szerencsére. A közép vonal alatt van fél centivel, és ott stabilan áll. Ha rátöltök egy picit akkor is lemegy eddig, de ez alá nem. ... Olaj viszont fogyott. Lehet,hogy tényleg az autópályázás miatt fogyott az olajad?...Sajna nem értek hozzá,de bízzunk benne,hogy nem komoly dologról van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 T Mindenki, A kettő közt van valami különbség a csomagoláson kívül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 az egyik új csomagolású a másik meg nem :D a baloldali az új Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 új év - új csomagolás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 az egyik új csomagolású a másik meg nem :D a baloldali az új T. Elek! Te is GM-es olajat használsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 T. Elek! Te is GM-es olajat használsz? azt hát :) nekem nem kell attól jobb ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 azt hát :) nekem nem kell attól jobb ;) Én is majd arra állok át, de még van 3l edgem. :( Mennyit mész egy cserével. Én évente, azaz 18-20e km-enként cserélem. Még az elején 15e-ként cserélgettem, de ha télre jött volna ki, akkor korában, vagy később kellett. Ezért álltam rá arra. Ha 30e-et kibírna, akkor 20e-et simán ki kell bírnia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Én is majd arra állok át, de még van 3l edgem. :( Mennyit mész egy cserével. Én évente, azaz 18-20e km-enként cserélem. Még az elején 15e-ként cserélgettem, de ha télre jött volna ki, akkor korában, vagy később kellett. Ezért álltam rá arra. Ha 30e-et kibírna, akkor 20e-et simán ki kell bírnia. az én elmélet... tél beállta előtt és tél után... ez kb 10-15e... occó és jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 az én elmélet... tél beállta előtt és tél után... ez kb 10-15e... occó és jó :) Nah majd akkor lehet én is így teszek. Az edge nyáron lesz csere érett, még csak 10700Km van az olajba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Nah majd akkor lehet én is így teszek. Az edge nyáron lesz csere érett, még csak 10700Km van az olajba. én nem nézem mennyit megyek vele... tél előtt a friss olaatj megkapja oszt csókolom.. :) meglehet kövezni ,de az én autóm én így szeretem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 én nem nézem mennyit megyek vele... tél előtt a friss olaatj megkapja oszt csókolom.. :) meglehet kövezni ,de az én autóm én így szeretem :) Nem is mondtam, hogy baj. ;) Lehet megkövezni engem is, de tavasszal majd a sohanemkellcserélnifagyállót is kicserélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Nem is mondtam, hogy baj. ;) Lehet megkövezni engem is, de tavasszal majd a sohanemkellcserélnifagyállót is kicserélem. ártani egyikkel sem fogunk neki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 az egyik új csomagolású a másik meg nem :D a baloldali az új Az új csomagolású már nem jó a Chevrolet-ba? Elvileg az is GM, de a logója már nincs rajta az új csomagoláson. Vagy tévedek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Az új csomagolású már nem jó a Chevrolet-ba? Elvileg az is GM, de a logója már nincs rajta az új csomagoláson. Vagy tévedek? Elvileg ugyanaz a szabvány vonatkozik a chevrolettra is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Az új csomagolású már nem jó a Chevrolet-ba? Elvileg az is GM, de a logója már nincs rajta az új csomagoláson. Vagy tévedek? a régin rajta volt?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Az új csomagolású már nem jó a Chevrolet-ba? Elvileg az is GM, de a logója már nincs rajta az új csomagoláson. Vagy tévedek? az opel és a chevrolet szétvált. amugy jó bele, kivéve a részecskeszürősökbe, mert azokba 5w40 kell. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 az opel és a chevrolet szétvált. amugy jó bele, kivéve a részecskeszürősökbe, mert azokba 5w40 kell. Mármint olaj tekintetében? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 nem, mint gyártó szétvált. két külön cég lett.... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts