Laci-Hun Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Sziasztok szervóban szeretnék olajat cserélni. Az auto Astra G y20dth 2.0 DTi 16 V.Kérném a tanácsotokat ezzel kapcsolatban.Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ervin Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 sziasztok, ha egy figyelmetlen-ostoba autós nem figyeli az olajszintjét, és az lemegy egészen addig, hogy a nívópálca el sem éri már, az milyen távon vezethet milyen problémákhoz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 sziasztok, ha egy figyelmetlen-ostoba autós nem figyeli az olajszintjét, és az lemegy egészen addig, hogy a nívópálca el sem éri már, az milyen távon vezethet milyen problémákhoz? :D rövid távon motorproblémához... GM 10W40 1l 1000ft... nem a legjobb de jobb mint a levegő!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Csak hogy ne unatkozzunk: :D http://totalcar.hu/tanacsok/olajdoktor/201...csokkento_olaj/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Csak hogy ne unatkozzunk: :P http://totalcar.hu/tanacsok/olajdoktor/201...csokkento_olaj/ Botondot bele! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vilmoskörte Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Csak hogy ne unatkozzunk: :D http://totalcar.hu/tanacsok/olajdoktor/201...csokkento_olaj/ Akkor a VW nagyobb olajfogyasztást enged meg a motorjában, mint az Opel? :D Nem értem, miért görcsöl rajta ennyit a tulaj. Én biztosan nem tennék az olajba semmilyen csodaszert, kopott cucc ellen az nem véd (talán csak az avas disznózsír, de azt még nem próbáltam :D ). Inkább szerelő, ha már ennyire zavarja a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Ha nem akar nagy olajfogyasztást a tag aki problémázik: Egy ilyet megfog és telivágja bengával, majd ezzel kellő hatást gyakorol rá. :D Ez lenne a tuti recept. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 sziasztok, ha egy figyelmetlen-ostoba autós nem figyeli az olajszintjét, és az lemegy egészen addig, hogy a nívópálca el sem éri már, az milyen távon vezethet milyen problémákhoz? :D szétkopik minden... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Csak hogy ne unatkozzunk: :D http://totalcar.hu/tanacsok/olajdoktor/201...csokkento_olaj/ A sűrűbb olajból 1l a megengedett, az aztán igen :D A jó kis vw. :D Jápán motoroknál mennyi a megengedett? (pl honda uhuhu?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 A sűrűbb olajból 1l a megengedett, az aztán igen :D A jó kis vw. :D Jápán motoroknál mennyi a megengedett? (pl honda uhuhu?) Én nemtom' mi van ezekkel a fauvékkel, cimborám valamelyik munkatársának a Passatja is szívogatta keményen a hidraulikát, utána meg a porlasztó halál, mindössze 3 évesen anno, kabaré :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Én nemtom' mi van ezekkel a fauvékkel, cimborám valamelyik munkatársának a Passatja is szívogatta keményen a hidraulikát, utána meg a porlasztó halál, mindössze 3 évesen anno, kabaré :D gondolom pdti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Én nemtom' mi van ezekkel a fauvékkel, cimborám valamelyik munkatársának a Passatja is szívogatta keményen a hidraulikát, utána meg a porlasztó halál, mindössze 3 évesen anno, kabaré :D :D Valamiről lemaradtam volna? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 gondolom pdti :P Jaja, Pumpe Düse és alig volt tán' 3, max 4 éves. :D Semmi különös, egy kis OFF-olás volt. :D Csak egy figura panaszkodott, hogy szívogatja az olaját a Kodája. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Egy kis felpörgetés nem ártana a topikra. :icon4: Nos, addig-addig nézelődtem, érdeklődtem, hogy rátaláltam egy szegedi bótra itt van ahol igen jó árakon adják az olajokat. Telefonon kérdeztem őket, hogy ez nem-e valami elírás, de nem. A Fuchs-is amit linkeltem a legolcsóbb helyeken is 13.000-tól kezdődik, itt meg 7.700. Öregemnek Total kell a Citromjába, az is jóval ár alatt van. Nem egy kamu cég nem hinném, hogy pancsolt cumó lenne. :D Akinek kell innen esetleg valami cumó, az szóljon megyek oda jövőhéten. :icon4: Egyelőre ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Egy kis felpörgetés nem ártana a topikra. ;) Nos, addig-addig nézelődtem, érdeklődtem, hogy rátaláltam egy szegedi bótra itt van ahol igen jó árakon adják az olajokat. Telefonon kérdeztem őket, hogy ez nem-e valami elírás, de nem. A Fuchs-is amit linkeltem a legolcsóbb helyeken is 13.000-tól kezdődik, itt meg 7.700. Öregemnek Total kell a Citromjába, az is jóval ár alatt van. Nem egy kamu cég nem hinném, hogy pancsolt cumó lenne. :D Akinek kell innen esetleg valami cumó, az szóljon megyek oda jövőhéten. :icon4: Egyelőre ennyi. Itt tényleg jó áron vannak. 0W30 Castrol Edget nem tartanak. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Itt tényleg jó áron vannak. 0W30 Castrol Edget nem tartanak. :D Igen, de a választék nem a legnagyobb. Itt azért látszik mennyit tesznek rá más kereskedések is, pedig ezeknek is van hasznuk rajta. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Egy kis felpörgetés nem ártana a topikra. :icon4: Nos, addig-addig nézelődtem, érdeklődtem, hogy rátaláltam egy szegedi bótra itt van ahol igen jó árakon adják az olajokat. ... Bakker, múlt héten cseréltem olajat. A magnatecet meg egy szűrőt 13000-ért vettem.( a szűrő kb 2000) Itt meg 7000 egy kanna! :D Jöhettél volna két héttel korábban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 A Fuchs-is amit linkeltem a legolcsóbb helyeken is 13.000-tól kezdődik, itt meg 7.700. Ez tényleg nagyon jó ár ezért a dexos2-es olajért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Bakker, múlt héten cseréltem olajat. A magnatecet meg egy szűrőt 13000-ért vettem.( a szűrő kb 2000) Itt meg 7000 egy kanna! :icon4: Jöhettél volna két héttel korábban... Én ITT szoktam venni olajat, de a feljebb belinkeltnél is drágább. Pedig ez még mindig olcsóbb, mint máshol. :D Szűrőt a cromaxban érdemes venni, nekem a gyári papírbetétes volt ott 2300Ft (márkakereskedésben 3800Ft lenne). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Bakker, múlt héten cseréltem olajat. A magnatecet meg egy szűrőt 13000-ért vettem.( a szűrő kb 2000) Itt meg 7000 egy kanna! ;) Jöhettél volna két héttel korábban... Nahiszen.. ;) Én is egy hete találtam rá, ezt hittem először valami áfa nélküli kófic. :D Jövőhéten mögyök haza és útbaejtöm Szögedöt, Faternak és magamnak is beszörzök pár köcsögöt. :icon4: :icon4: ;) Akinek tényleg köll valami innen az szóljon, nyaralás után viszök föl Pöstre és környékire. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 csak nehogy a fuchs foss legyen :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Én ITT szoktam venni olajat, de a feljebb belinkeltnél is drágább. Pedig ez még mindig olcsóbb, mint máshol. :icon4: Szűrőt a cromaxban érdemes venni, nekem a gyári papírbetétes volt ott 2300Ft (márkakereskedésben 3800Ft lenne). A szűrőt én az unixban vöszöm. :D Ott van minden, de amióta itt valaki említette a MANN FILTER-t, azóta arra gerjedek. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 csak nehogy a fuchs foss legyen :icon4: :icon4: Na nehogy a nyakukba öntögessem ezöknek a Szögedieknek. :D OFF kérdés: ki az aki innen Csongrád megyei? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 A szűrőt én az unixban vöszöm. :D Ott van minden, de amióta itt valaki említette a MANN FILTER-t, azóta arra gerjedek. :icon4: Eddig én is MANN FILTERt vettem, de a gyári olcsóbb, ezért azt veszek mióta felfedeztem a cromaxot :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Riccs Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Srácok! Hol kell a G astra váltójába olajat önteni? Már elég távirányítós autó hangja van a váltónak és már kopogó zörgő hangot is hallottam onnan. Segítsetek rajtam ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts