AstryG Elküldve Február6, 2018 Elküldve Február6, 2018 Érdekes lenne ezt a Mobil 1 ESP Formula 0w40 olajat kipróbálni. Csak 5L menten 15 ezer a legkisebb áron vásárolva is
egyhapsi Elküldve Február7, 2018 Elküldve Február7, 2018 On 2018. 02. 06. at 19:27, AstryG írta: Érdekes lenne ezt a Mobil 1 ESP Formula 0w40 olajat kipróbálni. Csak 5L menten 15 ezer a legkisebb áron vásárolva is Expand Nekem az van a Corsaban most is, nem véletlenül javallottam. Nem fogy jobban, bármely más olajnál.., és nem feltétlenül csak extrém hidegben használható. A legeslegjobb olajak egyike! 1
AstryG Elküldve Február7, 2018 Elküldve Február7, 2018 On 2018. 02. 07. at 19:34, egyhapsi írta: Nekem az van a Corsaban most is, nem véletlenül javallottam. Nem fogy jobban, bármely más olajnál.., és nem feltétlenül csak extrém hidegben használható. A legeslegjobb olajak egyike! Expand Hm, olajcseréig még van egy kevéske idő. Lehet meg is próbálom ezt az olajat bele. De ha más nem akkor keresek egy sugar momy-t 1
Cs. Zoltán Elküldve Február7, 2018 Elküldve Február7, 2018 On 2018. 02. 07. at 19:34, egyhapsi írta: Nekem az van a Corsaban most is, nem véletlenül javallottam. Nem fogy jobban, bármely más olajnál.., és nem feltétlenül csak extrém hidegben használható. A legeslegjobb olajak egyike! Expand Szia! Nem habosodik vele a Corsa olajbetöltője?
Sabby1994 Elküldve Február8, 2018 Elküldve Február8, 2018 On 2018. 02. 06. at 19:10, goose írta: De a 0w, szerintem inkább extrém hidegben ajánlott. 5w is megteszi Magyarban. De szóljatok ha tévedek! Expand Szerintem is... Nekem az 5W-40 télen nyáron bevált a legendásan olajbajos Z16XE-vel, Motul XCESS 8100 jött be, azelőtt Fuchs Titan-t használtam, az se volt rossz. Egyébként ennek a Mobil 1 olajnak a leírásába benne is van, hogy szélsőséges időjárási körülmények között érdemes használni, meg a legjobban a részecskeszűrős, modern turbófeltöltéses kocsikba. Az is igaz egyébként, hogy a GM részéről megvolt a jóváírás, GM-LL-A-025 és GM-LL-B-025 kiváltása mehet ezzel az olajcsaláddal, de nyilván jobbat önthetsz bele, rosszabb olajat nem. Véleményem szerint, ez a Mobil1 olaj felesleges ebbe a Z-s motorcsaládba, nyilván kárt nem teszel bele ha ezt használod, de mivel a gyári leírás sem kívánja (sőt amikor ezek a motorok kijöttek a G Astrába, gyári GM-ből még 5W-40 olaj se volt, csak 5W-30, nem hogy 0W-40), ezért igazából pénzkidobás. Minőségi, a gyári előírásnak megfelelő olaj szerintem tökéletesen megfelel ezekbe a motorokba, nem verseny célra készültek, 8000 km-es csereintervallum mellett bőségesen jó bele egy kevésbé hamisított, biztos teljesítményt hozó olaj. 1
gyurigyerek Elküldve Február8, 2018 Elküldve Február8, 2018 Sziasztok! Tudtok olyan oldalt ajánlani ahol hiteles forrásból lehet tudni milyen olaj kell az asszony kocsijába (nem Opel) ? Minden oldal mást ír, s a szerelő is teljesen mást mond.
goose Elküldve Február8, 2018 Elküldve Február8, 2018 On 2018. 02. 08. at 8:12, Sabby1994 írta: Szerintem is... Nekem az 5W-40 télen nyáron bevált a legendásan olajbajos Z16XE-vel, Motul XCESS 8100 jött be, azelőtt Fuchs Titan-t használtam, az se volt rossz. Egyébként ennek a Mobil 1 olajnak a leírásába benne is van, hogy szélsőséges időjárási körülmények között érdemes használni, meg a legjobban a részecskeszűrős, modern turbófeltöltéses kocsikba. Az is igaz egyébként, hogy a GM részéről megvolt a jóváírás, GM-LL-A-025 és GM-LL-B-025 kiváltása mehet ezzel az olajcsaláddal, de nyilván jobbat önthetsz bele, rosszabb olajat nem. Véleményem szerint, ez a Mobil1 olaj felesleges ebbe a Z-s motorcsaládba, nyilván kárt nem teszel bele ha ezt használod, de mivel a gyári leírás sem kívánja (sőt amikor ezek a motorok kijöttek a G Astrába, gyári GM-ből még 5W-40 olaj se volt, csak 5W-30, nem hogy 0W-40), ezért igazából pénzkidobás. Minőségi, a gyári előírásnak megfelelő olaj szerintem tökéletesen megfelel ezekbe a motorokba, nem verseny célra készültek, 8000 km-es csereintervallum mellett bőségesen jó bele egy kevésbé hamisított, biztos teljesítményt hozó olaj. Expand Igaz én is szeretek túlzásokbaba esni , most is ilyet https://filterabc.hu/MOBIL_1-ESP-Formula-5W30-4L rakok bele. Akartam én GM olajat- t venni , de a boltba nem ajánlották , így marad ez! 0w re meg azt mondták, hogy az túl híg olyat ne rakjak bele . Nem baj hogy az 5W 30 higabb de mind1 1
egyhapsi Elküldve Február8, 2018 Elküldve Február8, 2018 On 2018. 02. 07. at 22:35, Cs. Zoltán írta: Szia! Nem habosodik vele a Corsa olajbetöltője? Expand Nem habosodik. A habosodás a hideg üzemtől van, a rövid utaktól. Vagy ha a termosztát nem engedi üzemi hőmérsékletre felmelegedni a motort.
Cs. Zoltán Elküldve Február8, 2018 Elküldve Február8, 2018 On 2018. 02. 08. at 13:24, egyhapsi írta: Nem habosodik. A habosodás a hideg üzemtől van, a rövid utaktól. Vagy ha a termosztát nem engedi üzemi hőmérsékletre felmelegedni a motort. Expand PAO alapolajból készült motorolajoknál, elméletileg, nem habosodik. HC-okra jellemző, de motorkonstrukciótól is függ. Az Opel láncosai ilyenek, ezért is kérdeztem. Más olajjal sem tapasztaltál habosodást?
Sabby1994 Elküldve Február8, 2018 Elküldve Február8, 2018 On 2018. 02. 08. at 12:24, goose írta: Igaz én is szeretek túlzásokbaba esni , most is ilyet https://filterabc.hu/MOBIL_1-ESP-Formula-5W30-4L rakok bele. Akartam én GM olajat- t venni , de a boltba nem ajánlották , így marad ez! 0w re meg azt mondták, hogy az túl híg olyat ne rakjak bele . Nem baj hogy az 5W 30 higabb de mind1 Expand Hideg oldalon viszkózusabb az olaj a 0W jelzés miatt. Jobban ken hidegben, szivattyúzási határhőmérséklete -30 °C,míg az 5W-ek -25 °C, 10W-nek -20 °C és így megy szépen tovább a sor. 100°C-on viszont mind az 5W és a 0W-s olaj kinematikai viszkozitása ugyanannyi. Egy szónak is száz a vége: a gyárban nem hiába adták meg az autók specifikációit olajra vonatkozóan, azt érdemes betartani. A másik ilyen nagy tévhit, hogyha fogyassza valami az olajat, akkor tegyünk bele vastagabbat és esetlegesen ne a problémát szüntessük meg... Sok a magát olajszakinak mondó autószerelő. 1
csicsó Elküldve Február9, 2018 Elküldve Február9, 2018 On 2018. 02. 08. at 23:29, Sabby1994 írta: Hideg oldalon viszkózusabb az olaj a 0W jelzés miatt. Jobban ken hidegben, szivattyúzási határhőmérséklete -30 °C,míg az 5W-ek -25 °C, 10W-nek -20 °C és így megy szépen tovább a sor. 100°C-on viszont mind az 5W és a 0W-s olaj kinematikai viszkozitása ugyanannyi. Egy szónak is száz a vége: a gyárban nem hiába adták meg az autók specifikációit olajra vonatkozóan, azt érdemes betartani. A másik ilyen nagy tévhit, hogyha fogyassza valami az olajat, akkor tegyünk bele vastagabbat és esetlegesen ne a problémát szüntessük meg... Sok a magát olajszakinak mondó autószerelő. Expand A 0W hidegoldalon inkább "folyósabb" mint viszkózusabb,ezért jobb a kenése alacsonyabb hömérsékleten.
goose Elküldve Február9, 2018 Elküldve Február9, 2018 Szerelő kicserélte a vezérlés-t, mondom neki akkor cserélje ki az olajat is, ha ott van. Csak 1 problémám van, hogy a 4 literes kanna olajat, bele öntötte mind Én úgy tudom nem kell bele 4 L, legalábbis én itthon ha, max-min közé lövöm úgy emlékszem szokott maradni. Majd ma meglesem a szintet, ha max fölött van engedjek le belőle?
Sabby1994 Elküldve Február9, 2018 Elküldve Február9, 2018 On 2018. 02. 09. at 3:43, csicsó írta: A 0W hidegoldalon inkább "folyósabb" mint viszkózusabb,ezért jobb a kenése alacsonyabb hömérsékleten. Expand Igen, nem voltam egyértelmű.
Janó32 Elküldve Február9, 2018 Elküldve Február9, 2018 On 2018. 02. 09. at 7:03, goose írta: Szerelő kicserélte a vezérlés-t, mondom neki akkor cserélje ki az olajat is, ha ott van. Csak 1 problémám van, hogy a 4 literes kanna olajat, bele öntötte mind Én úgy tudom nem kell bele 4 L, legalábbis én itthon ha, max-min közé lövöm úgy emlékszem szokott maradni. Majd ma meglesem a szintet, ha max fölött van engedjek le belőle? Expand Attól függ hogy mennyit fogyaszt belőle az autó. Ha egy hónapon belül kimegy belőle 2-3dl, akkor nem vészes. De ha sokáig +3-4dl többlet van benne, az nem fog jót tenni a tömítéseknek.
goose Elküldve Február9, 2018 Elküldve Február9, 2018 (edited) On 2018. 02. 09. at 12:37, Janó32 írta: Attól függ hogy mennyit fogyaszt belőle az autó. Ha egy hónapon belül kimegy belőle 2-3dl, akkor nem vészes. De ha sokáig +3-4dl többlet van benne, az nem fog jót tenni a tömítéseknek. Expand Az a helyzet, hogy nem igazán fogyaszt belőle , előtte én cseréltem ugyan ezt raktam bele, és abban a kannában még van kb 2-3 dl A pálcát néztem, és max fölött van egy kicsivel. De a tökömért önti bele az egész kannát.? F Astrám-nál ugyan ezt csinálta még régebben, utána nem is bíztam rá, eddig! Úgy voltam vele hátha fejlődött, de úgy fest hogy nem igazán Módosítva Február9, 2018 : goose
Geopake Elküldve Február9, 2018 Elküldve Február9, 2018 On 2018. 02. 09. at 13:20, goose írta: Az a helyzet, hogy nem igazán fogyaszt belőle , előtte én cseréltem ugyan ezt raktam bele, és abban a kannában még van kb 2-3 dl A pálcát néztem, és max fölött van egy kicsivel. De a tökömért önti bele az egész kannát.? F Astrám-nál ugyan ezt csinálta még régebben, utána nem is bíztam rá, eddig! Úgy voltam vele hátha fejlődött, de úgy fest hogy nem igazán Expand Még jó hogy nem 5 literest vittél 1
goose Elküldve Február10, 2018 Elküldve Február10, 2018 On 2018. 02. 09. at 21:45, Geopake írta: Még jó hogy nem 5 literest vittél Expand Igen még jó! lehet ma engedek le belőle
BoMa Elküldve Február12, 2018 Elküldve Február12, 2018 On 2018. 02. 09. at 21:45, Geopake írta: A pálcát néztem, és max fölött van egy kicsivel. Expand Én ugyanígy jártam... :D
goose Elküldve Február13, 2018 Elküldve Február13, 2018 On 2018. 02. 12. at 10:00, BoMa írta: Én ugyanígy jártam... :D Expand Végül nem engedem le belőle, csak nem lesz baja!
BoMa Elküldve Február15, 2018 Elküldve Február15, 2018 Én leszippantottam. Szilikon cső volt itthon, vettem egy decis fecskendőt és 2 decit leszívtam a nívó pálca csövén keresztül. Így van kb 3/4ig, viszont amíg ezt sikerült megoldani, addig 100 km ment az autóba. Remélem ezalatt az a kis olajtöbblet nem tett semmiben kárt. :/ Mobil1 ESP 0W-40 került bele, kíváncis leszek mennyire fogja kajálni, ha fogja egyáltalán.
AstryG Elküldve Február15, 2018 Elküldve Február15, 2018 (edited) On 2018. 02. 13. at 17:14, goose írta: Végül nem engedem le belőle, csak nem lesz baja! Expand Ha max felett van akkor nem a tömítéseket terheli? Itt volt róla szó vagy nem tudom honnan emlékszem rá. Nem mondom, egy kevéssel több mint a max még nem biztos, hogy problémát jelent. Igen 6 komenttel visszább volt, nem olvastam hamarabb Módosítva Február15, 2018 : AstryG
BoMa Elküldve Február15, 2018 Elküldve Február15, 2018 De igen főként azokat, csak arról nem esett szó, hogy mekkora mennyiség és mennyi idő/km alatt okoz problémát.
AstryG Elküldve Február15, 2018 Elküldve Február15, 2018 On 2018. 02. 15. at 13:55, BoMa írta: De igen főként azokat, csak arról nem esett szó, hogy mekkora mennyiség és mennyi idő/km alatt okoz problémát. Expand Azt írtad max fölött egy kicsivel. Az nincs egy centi? Olyat találtam motorolaj túltöltésre ahol elérte az 1 centit. Egyiknél az írják nem probléma csak ha füstöl másiknál meg igen menten szedje ki a többletet. De mint írtam egy centivel volt max felett ez esetben.
tgabika76 Elküldve Február15, 2018 Elküldve Február15, 2018 On 2018. 02. 15. at 17:19, AstryG írta: Azt írtad max fölött egy kicsivel. Az nincs egy centi? Olyat találtam motorolaj túltöltésre ahol elérte az 1 centit. Egyiknél az írják nem probléma csak ha füstöl másiknál meg igen menten szedje ki a többletet. De mint írtam egy centivel volt max felett ez esetben. Expand Ha füstöl, az azt jelenti hogy a motorolaj bejutott az egéstérbe. Ez esetben ha elég, tönkreteszi a katalizátort, de normál esetben, ha a motor jó állapotú, ez nem történhet meg. Helyette a túl sok olaj túlnyomást okozhat a forgattyúsházban, és elvben kinyomhatja a főtengelyszimmeringet. Egyik megoldás sem jó igazából, ezért javasolják hogy a motorolaj lehetőség szerint ne legyen a maximum szint felett. 1
AstryG Elküldve Február15, 2018 Elküldve Február15, 2018 On 2018. 02. 15. at 17:28, tgabika76 írta: Ha füstöl, az azt jelenti hogy a motorolaj bejutott az egéstérbe. Ez esetben ha elég, tönkreteszi a katalizátort, de normál esetben, ha a motor jó állapotú, ez nem történhet meg. Helyette a túl sok olaj túlnyomást okozhat a forgattyúsházban, és elvben kinyomhatja a főtengelyszimmeringet. Egyik megoldás sem jó igazából, ezért javasolják hogy a motorolaj lehetőség szerint ne legyen a maximum szint felett. Expand Az bizti, hogy egyik eshetőség sem jó. Szóval egy fecskendő meg egy darab gumicső és lehet szívni ki a többlet olajat. Vagy ha nem okoz gondot/könnyen megoldható akkor alámenni...
Recommended Posts