gedikart Elküldve Szeptember2, 2015 Elküldve Szeptember2, 2015 (edited) Leengedtem az olajat, és egyelőre 10W40-es "mosóolaj" került bele. A fura az, hogy 100 fokos motornál sem hallok szelep/hidrotőke zakatolást... Előtte 0W40 ESP volt benne, és üzemmelegen mindig szelephangot hallottam 1000-2500 fordulat között. Módosítva Szeptember2, 2015 : gedikart
Janó32 Elküldve Szeptember2, 2015 Elküldve Szeptember2, 2015 Azt már nem tudom, de erősen bennem ragadt.. :D Szóval összegyűjtöttem az utóbbi példákat, amik közül akkor én is választanék majd. Castrol Edge Titanium FST 0W-30 Castrol Edge Titanium FST 0W-40 Castrol Edge Titanium FST 5W-40 Ennél lényegesen nagyobb a választék, nem kell feltétlenül leragadni a Castrol-nál. Van élet azon is túl, bár jók a visszajelzések a Titanium családról. Leengedtem az olajat, és egyelőre 10W40-es "mosóolaj" került bele. A fura az, hogy 100 fokos motornál sem hallok szelep/hidrotőke zakatolást... Előtte 0W40 ESP volt benne, és üzemmelegen mindig szelephangot hallottam 1000-2500 fordulat között. No ez az, ezt mondogatom lassan két éve... :icon1: 10-es olajjal vettem a kocsit, utána még egyszer ment bele, nagyjavítás után csak 5w40 és 5w30 de ezekkel sosem volt olyan finom és halk mint a 10-essel....
outsider Elküldve Szeptember2, 2015 Elküldve Szeptember2, 2015 Leengedtem az olajat, és egyelőre 10W40-es "mosóolaj" került bele. A fura az, hogy 100 fokos motornál sem hallok szelep/hidrotőke zakatolást... Előtte 0W40 ESP volt benne, és üzemmelegen mindig szelephangot hallottam 1000-2500 fordulat között. Mosni nem valami 30-as olaj jobb inkább?
gedikart Elküldve Szeptember2, 2015 Elküldve Szeptember2, 2015 (edited) Mosni nem valami 30-as olaj jobb inkább? Kapott egy Protec motorbeltér-tisztítót (15 perc járatás), leengedtem az olajjal együtt (csepegett kb 3 órán keresztül). Majd feltöltöttem egy olcsó 10w40 (Mannol) olajjal. Ezt csak azért kapta, ha véletlenül maradt volna bármi a Protecből, akkor ezzel megyek pár 10 km-t és lecserélem. Már csak ki kell agyalni, h milyen olaj legyen. Értem én a logikát, hogy minél inkább 5w illetve 0w irányba mozduljunk. Mióta nálam van az autó 5W40, 5W30, 0W40-es olajakat kapott, de mindegyiknél hallottam olyan enyhe szelep zakatolást (adott fordulatszám tartományban). Ezzel viszont egyelőre nem csinálja. Kérdés, hogy az új olaj "friss" jellege miatt, vagy a 10w40-est szereti-e (jobban megtartja a hidrotőke). Sajnos egy alkalmat kivéve végig 10w40-et kapott az előző tulaj/szerviz által, így nem tudom, hogy mennyi jót teszek vele, egy "vékonyabb" olajjal. Esetleg sűrűbben cserélni? Kb 6 ezer kmenként, egy nem feltétlenül prémium szegmensű (0W40 PAO) olajra. Hidrokrakk 5w40? Módosítva Szeptember2, 2015 : gedikart
flali Elküldve Szeptember3, 2015 Elküldve Szeptember3, 2015 Kapott egy Protec motorbeltér-tisztítót (15 perc járatás), leengedtem az olajjal együtt (csepegett kb 3 órán keresztül). Majd feltöltöttem egy olcsó 10w40 (Mannol) olajjal. Ezt csak azért kapta, ha véletlenül maradt volna bármi a Protecből, akkor ezzel megyek pár 10 km-t és lecserélem. Már csak ki kell agyalni, h milyen olaj legyen. Értem én a logikát, hogy minél inkább 5w illetve 0w irányba mozduljunk. Mióta nálam van az autó 5W40, 5W30, 0W40-es olajakat kapott, de mindegyiknél hallottam olyan enyhe szelep zakatolást (adott fordulatszám tartományban). Ezzel viszont egyelőre nem csinálja. Kérdés, hogy az új olaj "friss" jellege miatt, vagy a 10w40-est szereti-e (jobban megtartja a hidrotőke). Sajnos egy alkalmat kivéve végig 10w40-et kapott az előző tulaj/szerviz által, így nem tudom, hogy mennyi jót teszek vele, egy "vékonyabb" olajjal. Esetleg sűrűbben cserélni? Kb 6 ezer kmenként, egy nem feltétlenül prémium szegmensű (0W40 PAO) olajra. Hidrokrakk 5w40? Úgy látom nagyon sokan szenvedünk ezzel az olaj témával. Én is leírtam 1-2 hozzászólással ezelőtt a hasonló jellegű problémáimat a "vékony olajjal" kapcsolatban (tanácsokat sajna nem kaptam). Nem akarom megint a tüzet szítani, de egyre inkább affelé hajlok, hogy eltérjek a Mantec féle gyártói előírástól. Mint írtam korábban nemsokára esedékes a vezérműlánc csere (Z14XEP), ezért fokozottan érdeklődtem árajánlat formájában a költségek felől, bízva abban, hogy a felmerülő panaszaim (csattogás, kerepelés) orvosolhataók. A megyén belül 2 db Opel márkakereskedést szakszervizt és környékbeli (elismert) szerelőt zaklattam emiatt. Mindannyiukat megkértem arra, hogy először hallgassák meg a "beteget", és csak akkor beszéljenek rá a cserére, ha az feltétlenül szükséges. Az eredmény: 4-ből 3-an (2 Opeles) szerint még nem kritikus a helyzet (ismerve a szerviz előzményeimet) térjek vissza a 10W40-es olajhoz!!!!!, és még mehetek 40-50 ezret!. (Na erre varrjál gombot Mantec kolléga... bocs) "Nem előírás a Astra G Classicnál a dexos2, minden szervíz 10W40-et használ, ez az előírás" - egyébként eszerint adták meg az árajánlatukat is később írásban.( A szervízben mutattak egy J Astrát, az olajbeöntő sapkáján ott volt a dexos felirat - na, hogy itt kell.) Nem én vagyok az egyetlen aki panaszkodik, hogy a fórumtársak tanácsára váltott dexos2 olajra (ezáltal 5W, 0W..), de talán senki sem meri bevallani magának, hogy ezáltal nem biztos, hogy jót tett. (Még mielőtt félreértés esne: nem a dexos2-vel van baj!!!) További érdekes megjegyzése volt az egyik szakinak: Mégha igaz is lenne, hogy egy jobb minőségű 10W-40 nodexos2 olaj tönkreteszi a motort - szerinte 300.000 km-ig kizárt - azért meggondolandó, (ha itt nullázódna motor az olaj miatt) a komplett autó értéke sokkal kevesebb pénzben (ha menne a levesbe), mint a gyakoribb (minimum +1 vezérléscsere, 8-10 olajcsere dupla áron). És mielőtt félreértés lenne, nem vagyok sz@rrágó, ha kell 8-10 ezrenként is teszek bele 12e Ft-os olajat, tehát nem a költségekről van szó. Ami nagyon nem tetszik hogy iszonyatos hangja van, ami eddig nem volt, nem jár szépen. (Az ellenkezőjére pedig rengeteg példa van). A másik megjegyzés, amit átadnék - attól, hogy egy opel motor Z jelzésű az nincs közvetlen összefüggésben az olajjal, a motorkódban Z mást jelent. Meglehet nézni a szakirodalomban. Egyébként mindenki azt csinál amit jónak lát. Nem én találtam ki a fent leírtakat- senkit sem akartam megsérteni, sőt befolyásolni sem. 2
Janó32 Elküldve Szeptember3, 2015 Elküldve Szeptember3, 2015 Úgy látom nagyon sokan szenvedünk ezzel az olaj témával. Én is leírtam 1-2 hozzászólással ezelőtt a hasonló jellegű problémáimat a "vékony olajjal" kapcsolatban (tanácsokat sajna nem kaptam). Nem akarom megint a tüzet szítani, de egyre inkább affelé hajlok, hogy eltérjek a Mantec féle gyártói előírástól. Mint írtam korábban nemsokára esedékes a vezérműlánc csere (Z14XEP), ezért fokozottan érdeklődtem árajánlat formájában a költségek felől, bízva abban, hogy a felmerülő panaszaim (csattogás, kerepelés) orvosolhataók. A megyén belül 2 db Opel márkakereskedést szakszervizt és környékbeli (elismert) szerelőt zaklattam emiatt. Mindannyiukat megkértem arra, hogy először hallgassák meg a "beteget", és csak akkor beszéljenek rá a cserére, ha az feltétlenül szükséges. Az eredmény: 4-ből 3-an (2 Opeles) szerint még nem kritikus a helyzet (ismerve a szerviz előzményeimet) térjek vissza a 10W40-es olajhoz!!!!!, és még mehetek 40-50 ezret!. (Na erre varrjál gombot Mantec kolléga... bocs) "Nem előírás a Astra G Classicnál a dexos2, minden szervíz 10W40-et használ, ez az előírás" - egyébként eszerint adták meg az árajánlatukat is később írásban.( A szervízben mutattak egy J Astrát, az olajbeöntő sapkáján ott volt a dexos felirat - na, hogy itt kell.) Nem én vagyok az egyetlen aki panaszkodik, hogy a fórumtársak tanácsára váltott dexos2 olajra (ezáltal 5W, 0W..), de talán senki sem meri bevallani magának, hogy ezáltal nem biztos, hogy jót tett. (Még mielőtt félreértés esne: nem a dexos2-vel van baj!!!) További érdekes megjegyzése volt az egyik szakinak: Mégha igaz is lenne, hogy egy jobb minőségű 10W-40 nodexos2 olaj tönkreteszi a motort - szerinte 300.000 km-ig kizárt - azért meggondolandó, (ha itt nullázódna motor az olaj miatt) a komplett autó értéke sokkal kevesebb pénzben (ha menne a levesbe), mint a gyakoribb (minimum +1 vezérléscsere, 8-10 olajcsere dupla áron). És mielőtt félreértés lenne, nem vagyok sz@rrágó, ha kell 8-10 ezrenként is teszek bele 12e Ft-os olajat, tehát nem a költségekről van szó. Ami nagyon nem tetszik hogy iszonyatos hangja van, ami eddig nem volt, nem jár szépen. (Az ellenkezőjére pedig rengeteg példa van). A másik megjegyzés, amit átadnék - attól, hogy egy opel motor Z jelzésű az nincs közvetlen összefüggésben az olajjal, a motorkódban Z mást jelent. Meglehet nézni a szakirodalomban. Egyébként mindenki azt csinál amit jónak lát. Nem én találtam ki a fent leírtakat- senkit sem akartam megsérteni, sőt befolyásolni sem. Pont emiatt született a 4316-os hozzászólásom... http://www.opelforum.hu/topic/1566-motorolaj-kenoanyag-hidraulika-olaj-zsirok/?p=1035438
gedikart Elküldve Szeptember3, 2015 Elküldve Szeptember3, 2015 Úgy látom nagyon sokan szenvedünk ezzel az olaj témával. Ismerősöm 2003-as Antwerpen-i Z14XE motorja végig 5w30-at kapott. Ő a második tulaj, de nagyon szép állapotban van az autó. Az olajat nem eszi, 4 liter olaj kitart a következő cseréig. Nyomatékos a motor. Szóval szerintem állapotfüggő és ha kezdettől 5w30-on "nőtt fel", azzal nem lehet gond, inkább a később bevezetett "vékony" olaj ami nem mindenkinél válik be. Amit még észrevettem ecat24 ezt írja a motorjára: ENGINE,SZENTGOTTHARD Nálam (2004-es Gliwice - Lengyelország) nincs megjegyzés a motorra. A motorokat is több helyszínen szerelték össze? Esetleges még egy tényező ami miatt ennyire változó a motorminőség.
tgabika76 Elküldve Szeptember3, 2015 Elküldve Szeptember3, 2015 Igen, több motorgyára is van/volt az Opelnek, a piaci igényeket kielégítendő. Az enyém például igazi nemzetközi autó: a motor nekem is szentgotthárdi, a padlólemez/hajtáslánc Németországból jön, de az egészet a Bertone-nál szerelték össze az olaszországi Grugliascoban. A dexos2 pedig soha nem volt követelmény, csak ajánlás. Ugyan nüansznyi különbségnek tűnik, de a követelmények megszegőivel szemben retorziót szoktak alkalmazni, az Opel (mármint a márka) pedig még senkit nem büntetett meg azért, mert nem az általa javasolt motorolajat használta. Még a D Corsa (ami már jócskán a dexos2 idejében született) kézikönyvében is benne van, hogy azokon a piacokon ahol nem elérhető a dexos2 specifikációjú kenőanyag (pl. Izrael), ott nyugodtan lehet GM-LLA-025-öst is beletölteni. Akkor most a gyár bátorítaná az ügyfeleit arra hogy szegjék meg az előírásait? :blink: 1
Vilmoskörte Elküldve Szeptember3, 2015 Elküldve Szeptember3, 2015 Na, ez a netto baromság és teljesen mindegy, hogy melyik szerelő mondta. A z14xep motort csavarozták H astrába is, sőt. Ha azzal gurulsz oda, akkor dexos2, mert "H", ha a bádoglemez "G", akkor jó a 10w olaj is? Gondolkozik ez a szerelő egyáltalán? Én sem akarok téríteni, szarok rá, hogy ki milyen disznózsírt használ (akár), de ilyen sületlenséget ne beszéljünk már. Ezek szerint neki tök mindegy milyen motor van a kasztniban, dízel vagy benzin, egy a lényeg: G astra. Ezek után ne csodálkozzunk, hogy adott esetben komoly hiba esetén (ami meghaladja az olajcsere, fékbetét csere szintjét) gyakorlatilag lövésük nincs a javításról. Egyesével lecserélik a fél autót (a te költségeden), előbb-utább ráhibáznak. "Nem előírás a Astra G Classicnál a dexos2, minden szervíz 10W40-et használ, ez az előírás" - egyébként eszerint adták meg az árajánlatukat is később írásban.( A szervízben mutattak egy J Astrát, az olajbeöntő sapkáján ott volt a dexos felirat - na, hogy itt kell.)
outsider Elküldve Szeptember4, 2015 Elküldve Szeptember4, 2015 Ismerősöm 2003-as Antwerpen-i Z14XE motorja végig 5w30-at kapott. Ő a második tulaj, de nagyon szép állapotban van az autó. Az olajat nem eszi, 4 liter olaj kitart a következő cseréig. Nyomatékos a motor. Szóval szerintem állapotfüggő és ha kezdettől 5w30-on "nőtt fel", azzal nem lehet gond, inkább a később bevezetett "vékony" olaj ami nem mindenkinél válik be. Amit még észrevettem ecat24 ezt írja a motorjára: ENGINE,SZENTGOTTHARD Nálam (2004-es Gliwice - Lengyelország) nincs megjegyzés a motorra. A motorokat is több helyszínen szerelték össze? Esetleges még egy tényező ami miatt ennyire változó a motorminőség. Az enyém is Szentgotthárd. Valaki linkelt nemrék valamelyik témában egy Z16SE motorral szerelt gépet. Arra meg Bochum-ot írta az Ecat a motorra. Igen, több motorgyára is van/volt az Opelnek, a piaci igényeket kielégítendő. Az enyém például igazi nemzetközi autó: a motor nekem is szentgotthárdi, a padlólemez/hajtáslánc Németországból jön, de az egészet a Bertone-nál szerelték össze az olaszországi Grugliascoban. A dexos2 pedig soha nem volt követelmény, csak ajánlás. Ugyan nüansznyi különbségnek tűnik, de a követelmények megszegőivel szemben retorziót szoktak alkalmazni, az Opel (mármint a márka) pedig még senkit nem büntetett meg azért, mert nem az általa javasolt motorolajat használta. Még a D Corsa (ami már jócskán a dexos2 idejében született) kézikönyvében is benne van, hogy azokon a piacokon ahol nem elérhető a dexos2 specifikációjú kenőanyag (pl. Izrael), ott nyugodtan lehet GM-LLA-025-öst is beletölteni. Akkor most a gyár bátorítaná az ügyfeleit arra hogy szegjék meg az előírásait? :blink: Gyárt még valaki ilyen olajat? :icon10: Szerintem gyártó már nem kap ilyen jóváhagyást új olajra, ha rajta van, az sztem kamu. (legalábbis számomra nem logikus) Idézet Castrol termék adatlapról: * A GM Dexos2 jóváhagyás visszamenőleg alkalmas mindazokhoz a régebbi modellekhez amelyekhez a GM LLA-025 vagy a GM LL-B-025 jóváhagyású motorolajok használatát írják elő. Egyébként a kezelési utasítás elég szűkszavú sokmindenben. Én még a GM LLA-025-t sem találtam meg benne. Info Gm szabványokról: http://www.olajinfo.hu/szabvanyok/6-motorolaj-szabvanyok/19-gm-motorolaj-szabvanyok 1
Janó32 Elküldve Szeptember4, 2015 Elküldve Szeptember4, 2015 (edited) Az enyém is Szentgotthárd. Valaki linkelt nemrék valamelyik témában egy Z16SE motorral szerelt gépet. Arra meg Bochum-ot írta az Ecat a motorra. Gyárt még valaki ilyen olajat? :icon10: Szerintem gyártó már nem kap ilyen jóváhagyást új olajra, ha rajta van, az sztem kamu. (legalábbis számomra nem logikus) Idézet Castrol termék adatlapról: Egyébként a kezelési utasítás elég szűkszavú sokmindenben. Én még a GM LLA-025-t sem találtam meg benne. Info Gm szabványokról: http://www.olajinfo.hu/szabvanyok/6-motorolaj-szabvanyok/19-gm-motorolaj-szabvanyok Nálam az áll, hogy magyar rendelésre Bochum-ban gyártott Bochum-i motorral... Mondjuk vannak dolgok amik érdekesek: MANUAL TRANSMISSION,5 SPEED,SPORTY => Sportos??? HORN,FANFARE => He? SENSOR,RESTRAINT SYSTEM,LH => Ez mi lehet? N`JOY => ? Cool felszereltségű, a "Jewel" tudtommal ezt jelöli a díszlécen... EQUIPMENT,JEWEL FOR 433 MHZ FREQUENCY => Ez mi lehet? Novemberig van még időm elmélkedni, de még mindig bennem van a gondolat ezen kenőanyag irányába: https://www.motul.com/hu/hu/news/motul-6100-synergie-10w40--2 Módosítva Szeptember4, 2015 : Janó32
gedikart Elküldve Szeptember4, 2015 Elküldve Szeptember4, 2015 Nálam az áll, hogy magyar rendelésre Bochum-ban gyártott Bochum-i motorral... Mondjuk vannak dolgok amik érdekesek: Novemberig van még időm elmélkedni, de még mindig bennem van a gondolat ezen kenőanyag irányába: https://www.motul.com/hu/hu/news/motul-6100-synergie-10w40--2 MANUAL TRANSMISSION,5 SPEED,SPORTY => Sportos/rövid fokozatú 5 sebességes váltó 100 km/h 3ezres fordulat HORN,FANFARE => kürt SENSOR,RESTRAINT SYSTEM,LH => Légzsák jeladó bal kormányos autó FOR 433 MHZ FREQUENCY => Ezen a frekvencián üzemel a távirányító Én azt hiszem ilyet fogok venni, 8900 Ft/5 Liter, de lecserélem 6-7 ezer kmenként. 100 Celsiuson a viszkozitása 13,9. http://www4.total.fr/nordic/auto_lubs/QUARTZ_INEO_MC3_5W-40_ENG.pdf 2
bocs Elküldve Szeptember4, 2015 Elküldve Szeptember4, 2015 Az enyém is Szentgotthárd. Valaki linkelt nemrék valamelyik témában egy Z16SE motorral szerelt gépet. Arra meg Bochum-ot írta az Ecat a motorra. Gyárt még valaki ilyen olajat? :icon10: Szerintem gyártó már nem kap ilyen jóváhagyást új olajra, ha rajta van, az sztem kamu. (legalábbis számomra nem logikus) Idézet Castrol termék adatlapról: Egyébként a kezelési utasítás elég szűkszavú sokmindenben. Én még a GM LLA-025-t sem találtam meg benne. Info Gm szabványokról: http://www.olajinfo.hu/szabvanyok/6-motorolaj-szabvanyok/19-gm-motorolaj-szabvanyok Szia! Az Én gépem is Bochum-i gyártású. :)
magellaner Elküldve Szeptember4, 2015 Elküldve Szeptember4, 2015 Sziasztok,99 es 1.4 es astraba szeretnek válto olajat tolteni mert ereszt a feltengely szimeringnel kicsit. Mindenkepp csak a gyari gm valto olajat erdemes utanna tolteni? Esetleg hasonlot tudna ajanlani valaki. Koszonom
IPV754 Elküldve Szeptember5, 2015 Elküldve Szeptember5, 2015 Mannol olajat használt már valaki? Neten találtam cikket róla,dicsőítik. Van egy 5w30-as O.E.M. 1140ft/l. Ha esetleg valaki használt ilyet megoszthatná a tapasztalatokat. Köszi!
vsz Elküldve Szeptember5, 2015 Elküldve Szeptember5, 2015 Mannol olajat használt már valaki? Neten találtam cikket róla,dicsőítik. Van egy 5w30-as O.E.M. 1140ft/l. Ha esetleg valaki használt ilyet megoszthatná a tapasztalatokat. Köszi! Eszi az olajat a gép?
vsz Elküldve Szeptember5, 2015 Elküldve Szeptember5, 2015 Nálam az áll, hogy magyar rendelésre Bochum-ban gyártott Bochum-i motorral... Mondjuk vannak dolgok amik érdekesek: MANUAL TRANSMISSION,5 SPEED,SPORTY => Sportos??? HORN,FANFARE => He? SENSOR,RESTRAINT SYSTEM,LH => Ez mi lehet? N`JOY => ? Cool felszereltségű, a "Jewel" tudtommal ezt jelöli a díszlécen... EQUIPMENT,JEWEL FOR 433 MHZ FREQUENCY => Ez mi lehet? Novemberig van még időm elmélkedni, de még mindig bennem van a gondolat ezen kenőanyag irányába: https://www.motul.com/hu/hu/news/motul-6100-synergie-10w40--2 Lehet volt átfedés a jelölések között, de nekem Njoy és a Jewel jelölés van a díszlécen, ecat is azt írja, meg a forgalmi is. Neked forgalmiban cool? Vagy miből gondolod, hogy az? 1
IPV754 Elküldve Szeptember5, 2015 Elküldve Szeptember5, 2015 Eszi az olajat a gép? Nem,nem fogy egyáltalán az olaj,csak rátaláltam a neten és gondoltam rákérdezek hátha valaki ismeri.
Janó32 Elküldve Szeptember5, 2015 Elküldve Szeptember5, 2015 MANUAL TRANSMISSION,5 SPEED,SPORTY => Sportos/rövid fokozatú 5 sebességes váltó 100 km/h 3ezres fordulat HORN,FANFARE => kürt SENSOR,RESTRAINT SYSTEM,LH => Légzsák jeladó bal kormányos autó FOR 433 MHZ FREQUENCY => Ezen a frekvencián üzemel a távirányító Én azt hiszem ilyet fogok venni, 8900 Ft/5 Liter, de lecserélem 6-7 ezer kmenként. 100 Celsiuson a viszkozitása 13,9. http://www4.total.fr/nordic/auto_lubs/QUARTZ_INEO_MC3_5W-40_ENG.pdf Az oké, én is tudom hogy a kürt, de mit fed az hogy "fanfare"? Lehet volt átfedés a jelölések között, de nekem Njoy és a Jewel jelölés van a díszlécen, ecat is azt írja, meg a forgalmi is. Neked forgalmiban cool? Vagy miből gondolod, hogy az? Igen, a forgalmiban benne van hogy "Cool". Magyarországon divat a klímás modellekre ezt ráhúzni, miközben ez is egy önálló felszereltségi szint, bár csak egy bizonyos időszakban értékesítették, nem állandó volt a kínálatban. Sok mindenben hajaz az 1-el magasabb felszereltségi szintre az Njoy-ra, de vannak lényegi különbségek. Az Njoy-nál nem Njoy felirat van a díszléc felett az ajtón? http://img38.otomoto.pl/images_otomotopl/817005791_1_1080x720_njoy-16-8v-ideal-z-niemiec-klima-radom.jpg
vsz Elküldve Szeptember5, 2015 Elküldve Szeptember5, 2015 Eszi az olajat a gép? Nem,nem fogy egyáltalán az olaj,csak rátaláltam a neten és gondoltam rákérdezek hátha valaki ismeri. Akkor ne sajnáld rá a literenként plusz 1000 Ft-ot, vegyél egy normális Castrolt vagy Mobilt. Kell bele 3,5L max, az nem a világ vége, főleg ha évente cseréled csak.
vsz Elküldve Szeptember5, 2015 Elküldve Szeptember5, 2015 Az oké, én is tudom hogy a kürt, de mit fed az hogy "fanfare"? Igen, a forgalmiban benne van hogy "Cool". Magyarországon divat a klímás modellekre ezt ráhúzni, miközben ez is egy önálló felszereltségi szint, bár csak egy bizonyos időszakban értékesítették, nem állandó volt a kínálatban. Sok mindenben hajaz az 1-el magasabb felszereltségi szintre az Njoy-ra, de vannak lényegi különbségek. Az Njoy-nál nem Njoy felirat van a díszléc felett az ajtón? http://img38.otomoto.pl/images_otomotopl/817005791_1_1080x720_njoy-16-8v-ideal-z-niemiec-klima-radom.jpg A fanfare lehet a "dallamra" vonatkozik. Láttam olyat is, de az szerintem a későbbi évjáratokon volt, nekem nincs ráírva semmi, csak az "ékkő" a díszlécen.
IPV754 Elküldve Szeptember5, 2015 Elküldve Szeptember5, 2015 Akkor ne sajnáld rá a literenként plusz 1000 Ft-ot, vegyél egy normális Castrolt vagy Mobilt. Kell bele 3,5L max, az nem a világ vége, főleg ha évente cseréled csak. Ja,nem azért mert olcsó,hanem h valaki esetleg ismeri-e!!? Mert a neten azt olvastam,hogy kifejezetten opelhez való,dexos2 olaj. Ennyi.
vsz Elküldve Szeptember5, 2015 Elküldve Szeptember5, 2015 Ja,nem azért mert olcsó,hanem h valaki esetleg ismeri-e!!? Mert a neten azt olvastam,hogy kifejezetten opelhez való,dexos2 olaj. Ennyi. Attól, hogy valami dexos2 jóváhagyással rendelkezik, még nem biztos hogy ugyanolyan jó a motornak, mint egy másik dexos2-es. Te tudod, hogy mennyire adsz a nagyobb márkanevekre, megéri e a felárat neked. Én biztos nem raknék az autómba ezekből a noname olajokból (Mannol, Hunoil, A.Z. meisterteile, stb), még úgy sem, hogy nem a szívem csücske ez a kocsi.
retfirD Elküldve Szeptember5, 2015 Elküldve Szeptember5, 2015 Mannol olajat használt már valaki? Neten találtam cikket róla,dicsőítik. Van egy 5w30-as O.E.M. 1140ft/l. Ha esetleg valaki használt ilyet megoszthatná a tapasztalatokat. Köszi! Utolsó ~8500 km-en ilyen volt a G-mben, semmi extra, kicsit hangosabb volt a motor mint a 10w40-es olajjal, de enni nem ette egyiket sem. Szerintem dexos2-es olajból nem rossz választás.
tgabika76 Elküldve Szeptember6, 2015 Elküldve Szeptember6, 2015 Az oké, én is tudom hogy a kürt, de mit fed az hogy "fanfare"?A kifejezés a kétszólamú kürtre vonatkozik, lévén 2db kürt van felszerelve egymás mellé.De ne gondolj semmi extrára, mindegyik Astra ilyen volt tudtommal.
Recommended Posts