Xray Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 No, akkor azt a szülinapot megünneplem veletek Debrecenbe Hajni. :lol: Kicsit még képlékeny az anyagi része, de egy gyertyát látok pislogni az alagút végén. Nekem épp tegnap húzták le a BW-s szabim... szal lobbizok... meg imádkozok minden este! <_< De az is lehet hogy épp megbetegszem és kénytelen leszek 15 nap beteg szabira menni! :) És a dokinak azt mondom írja fel a receptre hogy Debrecen blitz weekend! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 No, akkor azt a szülinapot megünneplem veletek Debrecenbe Hajni. ^_^ Kicsit még képlékeny az anyagi része, de egy gyertyát látok pislogni az alagút végén. <_< :) Sanyííííí!!!! :) :lol: ez a mai nap legjobb híre!!!! :lol: húúúú, de kibebaszottul örlök ennek a kis fénynek is!!! Utiköltségre ne legyen gondod, csak Pestig. Onnan viszünk. És akkor ez így is igazságos, mert mindkét szülő mellett lesz egy gyerek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 BW 5.0 Árak: 1. Sátorhely: Klubtagoknak 1000 Ft/Fő/Éj Nem klubtagoknak 1500 Ft/Fő/Éj Ez tartalmazza a napi belépő árát is, tehát aki napi belépőt vesz, az sátrazhat is 1 éjszakát. 2. Faház: 8 ágyas (emeletes ágyakkal), külön épületben lévő fürdővel, illetve szabadtéri zuhannyal. Klubtagoknak 2500 Ft/Fő/Éj Nem klubtagoknak 3000 Ft/Fő/Éj 3. Turistaház: 6-8 ágyas saját fürdőszobás, valamint 4-7ágyas folyosó végén fürdőszobás verziókban Klubtagoknak 3500 Ft/Fő/Éj Nem klubtagoknak 4200 Ft/Fő/Éj Pénteki szalalomra belépő 500 Ft, illyetve BW karszalaggal részt lehet venni természetesen. Gyermekeknek 3 éves kor alatt ingyenes, 14 éves kor alatt 50% a belépő. Ami még fontos, lehetőleg úgy számolgasson mindenki, hogy a majdani rendelése csak az utalással válik majd véglegessé, illetve július 20-ig tudunk foglalkozni a foglalásokkal, utána már csak a helyszínen lehet majd a fennmaradó helyek függvényében szállást váltani. A szállások mellé szombati napra opcionálisan ebédet lehet előrendelni. Ára 1000 Ft. 1. Húsleves, rántott szelet, sült burgonya, savanyúság 2. Raguleves, brassói aprópecsenye, savanyúság 3. Gyümölcsleves, sült csirkecomb, rizzsel, savanyúság aki előrendel, ezek közül választhat majd a rendelésében, melyet természetesen a szállással együtt rendeznie kell majd. A helyszínen lesz még lehetőség korlátozott számban a fenti menükből rendelni, illetve étlap alapján választani. Foglalás info-k fent lesznek a blitz-weekend.hu oldalon jövő héten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Mi a helyzet akkor ha én üdülési csekkel szeretnék fizetni? Azt hogy tudjátok megoldani? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Mi a helyzet akkor ha én üdülési csekkel szeretnék fizetni? Azt hogy tudjátok megoldani? <_< Azokat odaod és még hozzá kb. 10 ezer Forintot intézkedési díjként :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Erre majd külön rákérdezünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Erre majd külön rákérdezünk... Köszi. Bár én ahogy nézem sajnos muszáj leszek Blitzen kívüli szobát foglalni, mert ha megyek a barátnőmmel szeretnék egy külön szobát, nem sokágyasban aludni valakikkel. Eztmeg majd én addigra kipuhatolózom hoyg ez hogy fog működni, bár nemtom akkor hogy kapok blitzes karszallagot... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Köszi. Bár én ahogy nézem sajnos muszáj leszek Blitzen kívüli szobát foglalni, mert ha megyek a barátnőmmel szeretnék egy külön szobát, nem sokágyasban aludni valakikkel. Eztmeg majd én addigra kipuhatolózom hoyg ez hogy fog működni, bár nemtom akkor hogy kapok blitzes karszallagot... <_< Úgy, hogy a napi belépőt veszed meg... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Családtagok most is, mint eddig mindíg, a klubtag árral számolandók?? Ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Családtagok most is, mint eddig mindíg, a klubtag árral számolandók?? Ugye? Klubtag + 1 fő ahogy eddig is... <_< gyerekeknél pedig kedvezmény van...3 éves kor alatt ingyenes, 14 éves kor alatt 50% a belépő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Klubtag + 1 fő ahogy eddig is... <_< gyerekeknél pedig kedvezmény van...3 éves kor alatt ingyenes, 14 éves kor alatt 50% a belépő... Oks, thx. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Mi a helyzet akkor ha én üdülési csekkel szeretnék fizetni? Azt hogy tudjátok megoldani? <_< Ez nem jótékonysági intézmény.... :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Köszi. Bár én ahogy nézem sajnos muszáj leszek Blitzen kívüli szobát foglalni, mert ha megyek a barátnőmmel szeretnék egy külön szobát, nem sokágyasban aludni valakikkel. Eztmeg majd én addigra kipuhatolózom hoyg ez hogy fog működni, bár nemtom akkor hogy kapok blitzes karszallagot... <_< Pfffff mivan büdösek vagyunk.... :) Áhh fiatalság bolondság.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Pfffff mivan büdösek vagyunk.... <_< Áhh fiatalság bolondság.... nana, nem bántani a fiatalságot!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 nana, nem bántani a fiatalságot!! <_< isten ments,..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Pfffff mivan büdösek vagyunk.... <_< Áhh fiatalság bolondság.... Te vén trotty :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Mi már alig várjuk a talit. Remélem a verda egyben lejut :) és nem kell összelegózni. És idén nem csövezek a Debreceni út szélén péntek éjszaka mint 2 vagy 3 éve <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 14 éves kor alatt 50% a belépő... pics@... Makett öreg... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Pfffff mivan büdösek vagyunk.... <_< Áhh fiatalság bolondság.... Ti nemtudom de Én az vagyok. :) Viccet félretéve, szeretnék kettesben "aludni" a barátnőmmel. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június29, 2009 pics@... Makett öreg... <_< nagyon? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 BW 5.0 Árak: illetve szabadtéri zuhannyal. <_< az milyen? :) fogom a tusfürdőt, meg a türcsit, és pucérra vetkőzve lezuhanyzok mindenki előtt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 :) az milyen? :) fogom a tusfürdőt, meg a türcsit, és pucérra vetkőzve lezuhanyzok mindenki előtt? :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 <_< az milyen? :) fogom a tusfürdőt, meg a türcsit, és pucérra vetkőzve lezuhanyzok mindenki előtt? :) Jól látod... de remélem ezt most nem Laci írta a nickeddel... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 és köszönjük a klub nevében h bevállalod az idei striptease show-t ez nagyot dob a költségvetésen <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 de ha jól értem, akkor az miért nem olcsóbb, mint a folyosó végi zuhany? <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts