mackosajt Elküldve Június16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június16, 2009 <_< Akkor te már többet tudsz nálam :) Kezdj szokni a gondolatához annak a vasajtónak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Pénteken ráhúzzátok, és csak vasárnap engeditek ki? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Kezdj szokni a gondolatához annak a vasajtónak. <_< És ti is hogy milyen zene lessz ! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Vazze, mekkora ötlet.....csináljunk számháborút!!!! rendszámokkal <_< :) Megfelelő mennyiségű ital elfogyasztása után akár az is lehet. El tudom képzelni ahogy mattrészegen bujkáltok a bozótban lopott rendszámokkal... :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 El tudom képzelni ahogy mattrészegen bujkáltok a bozótban lopott rendszámokkal... <_< :) :) Én most rendeltem le Japánból a rendszámom a bújócskához... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 :) ??? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Én most rendeltem le Japánból a rendszámom a bújócskához... <_< gondoltam ukrán v orosz rendszámra, de itt sok az öreg akik még tudnak cirillbetűt olvasni :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Vazze, mekkora ötlet.....csináljunk számháborút!!!! Ez jó ötlet <_< Ha Antié a japán rendszám, enyém az Arab lesz :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 És ti is hogy milyen zene lessz ! <_< :) :) :lol: meg psze 90's :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 <_< :) meg psze 90's :lol: Jöhet ez is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Jöhet ez is :) Megkapjátok a magatokét <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 <_< :) meg psze 90's :lol: HMMMMMMMMM :lol: :lol: ^_^ :P :P Délutánig toljuk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 bakker zene az a trepnigaz oszt jolvan :) <_< De miko eszünk oszt mit he :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 bakker zene az a trepnigaz oszt jolvan :lol: :) Ezaz! DJ Tast a népnek! <_< Kajától meg nem kell félni, tuti lesz. A múltkori debreceni talin is jól le volt szerveve. Jó kaja volt ,és nem is drágán. A Second Hand meg becsúszott. Van ilyen. De a másnapos gyomorra az is jól esett. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Ezaz! DJ Tast a népnek! <_< Kajától meg nem kell félni, tuti lesz. A múltkori debreceni talin is jól le volt szerveve. Jó kaja volt ,és nem is drágán. A Second Hand meg becsúszott. Van ilyen. De a másnapos gyomorra az is jól esett. :) Biztos lesz debreceni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 bakker zene az a trepnigaz oszt jolvan :lol: :) De miko eszünk oszt mit he :lol: ^_^ :P veled kapcsolatban egyszerű . ha Tas akkor pöri :lol: vagy asconával vagy marhalábszárral :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 veled kapcsolatban egyszerű .ha Tas akkor pöri :lol: vagy asconával vagy marhalábszárral :) <_< Az milyen finom lenne,,,, vadkerten is nagyon faxa volt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Az milyen finom lenne,,,, vadkerten is nagyon faxa volt! :) Lehetett enni Asconát? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Az milyen finom lenne,,,, vadkerten is nagyon faxa volt! :) ascona darabokba ujtestet kap a drägasäg a taliig nem lessz meg <_< zeneröl le lehet szälni nem csinälom csak ha muszäj mert en is szorakozni akarok :lol: pöri hmmm azt meg talän ha annyi segitö kez lessz mint vadkerten igen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 ... pöri hmmm azt meg talän ha annyi segitö kez lessz mint vadkerten igen <_< de mostmár kötelező jelleggel autómosás a bográcsozó helyen előtte :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 pöri hmmm azt meg talän ha annyi segitö kez lessz mint vadkerten igen :) viszem a láncfűrészem, ha megen fát kellene szerezni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június19, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június19, 2009 viszem a láncfűrészem, ha megen fát kellene szerezni <_< Hozzatok alapanyagot, hely lesz, fát szerzünk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Nekem mindegy, milyen lesz a zene: ha nem tetszik, akkor kimegyek a kocsihoz, oszt nyomom a kedvemre valót <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Nekem mindegy, milyen lesz a zene: ha nem tetszik, akkor kimegyek a kocsihoz, oszt nyomom a kedvemre valót :) Tudsz te másra is táncúni! <_< :) (láttam már) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Laci, Freestailo megvan már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts